Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 44

Thread: Zombi

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Default Zombi

Στις 18 Αυγούστου για PS4, Xbox One και PC το Zombi

Και οσοι καταφέρετε να το αγοράσετε, πείτε μου κι εμενα....

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Τι εννοεις Παυλο?
    Εγω θα το παρω σιγουρα...το βγαζουν βεβαια κοντα με το Until Dawn οποτε ισως το αφησω για πιο μετα...
    Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Τι εννοεις Παυλο?
    Ειναι Digital Only. Δε θα βγει δηλαδη σε retail μορφη.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έγω θα ήθελα να το παίξω, αλλά digital δεν παίρνω παιχνίδια (παρα μόνο κανα μικρό τύπου Valiant Hearts). Αν βγει σε retail και καλή τιμή θα το πάρω αλλά digital όχι.
    Spoiler!

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Εγώ το έπαιξα στο WiiU και το βρήκα εξαιρετικό και φρέσκο.
    Καλό θα ήταν να το βγάλουν και σε retail να το αγοράσουν και παιδιά που θέλουν τα παιχνίδια τους (όπως και γω) σε φυσική μορφή.
    Για όσους δεν έχουν θέμα με τις ψηφιακές κυκλοφορίες θα πρότεινα να προχωρήσουν άφοβα.
    Πολύ καλό και πήγε άπατο δυστυχώς...

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Ειναι Digital Only. Δε θα βγει δηλαδη σε retail μορφη.
    A ok thanx Αποστολη..Δεν το ειδα οτι θα ειναι μονο ψηφιακη η εκδοση...κριμα και γω θα περιμενω retail...Δεν εχουν πει αν εχουν στα πλανα τους να το κυκλοφορησουν σε δισκακι?

Βασιλη εχει στορυ κεντρικο η απλα ειναι επιβίωσης?Θυμαμαι μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον τοτε που βγηκε για U αλλα εφοσον δεν θα το επαιρνα δεν το ειχα ψαξει πολυ...
    Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Στο τέλος του trailer λέει digital only. Ελπίζω κάποια στιγμή να το βγάλουν σε retail μορφή γιατί όντως θέλω να το παίξω το συγκεκριμένο. Απλά δεν μπορώ να μην έχω σε retail τη συλλογή μου. (Εδώ παιχνίδια του plus που μου άρεσαν πολύ πήγα μετά και τα αγόρασα σε retail μορφή)
    Spoiler!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Τρόμαξα να το γνωρίσω χωρίς το U στο τέλος
    Με προβληματίζει το γεγονός ότι βγαίνει από τη Ubisoft τέτοια εποχή χωρίς τυμπανοκρουσίες και φυσικά digital only.
    Θα είναι καλό port άραγε ή προχειροδουλειά; Τείνω στο δεύτερο, αλλά θα δούμε.
    Καλά για upgraded δεν το συζητώ καν αν θα είναι.
    Εκείνη τη μέρα όμως μάλλον θα επιλέξω ένα άλλο port, αν είναι καλό. Το Resident Evil Revelations 2 για το ps vita.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    A ok thanx Αποστολη..Δεν το ειδα οτι θα ειναι μονο ψηφιακη η εκδοση...κριμα και γω θα περιμενω retail...Δεν εχουν πει αν εχουν στα πλανα τους να το κυκλοφορησουν σε δισκακι?

Βασιλη εχει στορυ κεντρικο η απλα ειναι επιβίωσης?Θυμαμαι μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον τοτε που βγηκε για U αλλα εφοσον δεν θα το επαιρνα δεν το ειχα ψαξει πολυ...
    Έχει κάποια υποτυπώδη ιστορία. Μη φανταστείς κάτι ψαγμένο αλλά κάνει τη δουλειά της. Δε θα μπορούσε όμως να έχει κάτι πιο εξελιγμένο από τη στιγμή που όταν πεθαίνεις την επόμενη φορά που συνεχίζεις το παιχνίδι είσαι με άλλο χαρακτήρα...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Λαθος χειρισμοι απο την Ubisoft με το παιχνιδι, ημουν "σκασμενος" οταν βγηκε γιατι ηθελα να το παιξω αλλα τωρα 2,5 χρονια μετα δεν εχω την παραμικρη καουρα.
    Εκτος αυτου το digital only με απωθει περαιτερω... αν ειναι full price δεν υπαρχει καμια περιπτωση, με μια καλη τιμη ισως.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Λαθος χειρισμοι απο την Ubisoft με το παιχνιδι, ημουν "σκασμενος" οταν βγηκε γιατι ηθελα να το παιξω αλλα τωρα 2,5 χρονια μετα δεν εχω την παραμικρη καουρα.
    Εκτος αυτου το digital only με απωθει περαιτερω... αν ειναι full price δεν υπαρχει καμια περιπτωση, με μια καλη τιμη ισως.
    Να σου πω τι συμβαινει με εμενα....
    Οταν ειχε πρωτοβγει, ηθελα πολυ να το παιξω. Ειχα ενθουσιαστεί και με τα γραφικα. Ακομα θελω να το παιξω, αλλα μετα απο ολα οσα εχω δει τον τελευταιο 1μιση χρόνο, τα γραφικα μου φαινόνται καπως, πια. Οπότε η "κάψα" ειναι μικρότερη.
    Θεωρω πως δε θα ειναι upgraded στα γραφικα, τουλαχιστον οχι τοσο ετσι ωστε να δικαιολογεί full price αγορα και γι'αυτο -οπως και για όλους λογους- πιστεύω οτι το παιχνιδι δε θα κυκλοφορήσει full price.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

PSN ID
    chronohill

το εχει προσφορα μεχρι και αυριο..
    το τσιμπησα στα 12 ευρω.τιμια τιμη και σημερα εβαλα και το δοκιμασα...
    Εχω πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις.τα γραφικα μην περιμενετε να ειναι εντυπωσιακα αλλα την δουλεια τους την κανουν και η ατμοσφαιρα ειναι πολυ καλη.Σε βαζει κατευθειαν στο κλιμα με οχι πολλες φανφαρες και εντυπωσιασμους...φαινεται απτη αρχη οτι ειχε γινει πολυ καλη δουλεια με το χειριστηριο της νιντεντο..ο χαρτης ειναι στο δεξι κατω μερος αλλα δεν παραμενει εκει να ενοχλει. αυτος που σου μιλαει ακουγεται απτο μικροφωνο του χειριστηριου επισης...
    Μιλαμε για καλο survival σκηνικο αφου εχεις περιορισμενα ammo χρησιμοποιεις κυριως melee weapons και γενικα αποφευγεις θορυβους, πυροβολισμους και κλεινεις πορτες με ταβλες για να μην σε παρουν στο κατοπι...αν δεν με περιμενε το until dawn θα το ξεκινουσα τωρα χωρις δευτερη σκεψη...
    αυτα ως πρωτη εντυπωση, θα επανελθω οταν το ξεκινησω κανονικα
    Spoiler!

PSN ID
    chronohill

Και εκει που ημουν στο τελος και ειχα καταενθουσιαστει με το παιχνιδι μπαααααμ...εφαγα ενα gamebreaking bug....απλα δεν μπορω να προχωρησω...και αποτι διαβαζω ετσι ηταν το παιχνιδι απο την αρχη του...πολλοι εχουμ αντιμετωπίσει αντιστοιχα προβληματα σε διαφορα σημεια...τι παπαρες ρε γαμωτο...ποσο κριμα γιατι το παιχνιδι ειναι φοβερο.ανατριχιασα πάμπολλες φορές χθες που εκανα ςνα μεγαλο playthrough...μπορω να κανω report μεσω του ps4?
    Spoiler!

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Zombi to get boxed release for PC, PS4, Xbox One

Zombi's recent PC, PlayStation 4 and Xbox One version will get a physical release on 21st January 2016, Ubisoft has announced.
    The developer's London-set survival horror originally launched alongside the Wii U and made good use of that console's touchscreen GamePad controller.
    Fast forward a few years and Ubisoft unearthed the game for a relaunch on other platforms this summer.
    A few new features were added - a couple of new melee weapons, improved load times and uprezzed visuals.
    But the biggest change was the game's inventory being moved up to the main screen. The game's hook is that gameplay continues on in the background while you search your supplies, meaning enemies can creep up on you unawares.
    No extra changes are listed for this new physical version.
    http://www.eurogamer.net/articles/20...c-ps4-xbox-one

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Καλό νέο αυτό. Θα γίνει αγορά λογικά..
    Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Το γ****νο τραγούδι θα το βγάλουν καμια φορά;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

18. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

mihalis13 (17-11-2015)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Το γ****νο τραγούδι θα το βγάλουν καμια φορά;
    Έλα μου ντε....
    Spoiler!

PSN ID
    chronohill

Ε να τους χεσω...τωρα που το πηρα;
    Ήθελα να γραψω οτι τελικα δεν ηταν μπαγκ και το περασα το σημείο και τερματισα.το παιχνιδι για μενα τα σπαει...πολυ survival και πολυ αγωνια.ποτε μα ποτε δεν νιωθεις overpowered και ας ειχα γεμισει το μπαουλο μου κε πυρομαχικα...το περιορισμενο inventory του χαρακτηρα δεν σαφηνει να πάρεις μεγαλες ανασες...σε πολλα σημεια φωναξα λιγο απτην τρομαρα ρο παραδέχομαι....δεν ξερω και το ζομπιαρισμενο λονδινο εδινε πολυ ωραια ατμοσφαιρα...ωραια προσέγγιση του κλασικου θεματος...ειναι για γελια το gamespot k ign που το ειχαν θαψει αφου το παιχνιδι ΕΙΔΙΚΑ με το pad φαινεται οτι τα εσπαγε...
    Γαμω να το παρω και retail?
    Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

Error Flynn (17-11-2015)

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Για μένα το παιχνίδι ήταν απλά εκπληκτικό στο είδος του όταν το είχα παίξει με την αγορά του WiiU. Διαμάντι που πήγε στα αζήτητα.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Bookmarks