Τελείως ανασχεδιασμένο UI.
Δείχνει πολύ ενδιαφέρον και πιο τακτοποιημένο σε σχέση με το χάλι που ήταν πριν.
Edit: Μόλις έιδα ότι ανέβασε ο φίλος DJTaurus σχεδόν το ίδιο βίδεο 2 σελίδες πριν.
Εγώ θα μπορω να πω, μόλις το δω στην πράξη. Παντως απο τον σημερινό αχταρμά καλύτερο θα ειναι.
Dragonpaul (22-06-2015),spartan (23-06-2015)
Δε ξέρω τι βλέπετε εσεις, αλλά εμένα μου φαίνεται πιο εντυπωσιακό στο 360... (βεβαια το βλεπω σε οθονούλα κινητού). Τωρα αν εχει αλλάξει η αισθητική ή οχι, δε νομίζω οτι εχει και ιδιαίτερη σημασία. Αρκεί να παραμείνει ατοφιο το gameplay.
Εχω τη beta στο one και το gears 1 στο 360.
Στο παιχνιδι εχει γινει εκπληκτική δουλειά και ειναι totally remaked γ αυτο και φαίνονται διάφορες στις υφές των textures.
Δεν ειναι απλό remaster να Παει απλώς σε 1080 60 όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις ωςτε να μείνουν όλα ακριβώς ίδια.
Εξεραιτικη δουλεια ,πολυ ανώτερο απ το remake του halo 2.
Last edited by Giannis1979; 22-06-2015 at 21:26.
Πως αποκτάς πρόσβαση στη beta?
Ειχε δώσει link ένα παιδί εδω στο φόρουμ δυστυχως δεν θυμάμαι σε ποιο τοπικ.
Λογικά εδω θα ειναι ψάξε κανα δυο σελίδες πίσω.
Απο κει εκανα register και μου ήρθαν αυθημερόν κωδικοί.
Δοκίμασε και κανένα googlarisma του στυλ gears of war ultimate edition beta registration και θα το βρεις σίγουρα .
Λογικά.
Last edited by Giannis1979; 22-06-2015 at 21:37.
Dragonpaul (22-06-2015)
Ναι νομιζω οτι εχτες τελειωσε. Τεταρτη ειχε ανοιξει. Θα δοκιμασω και σημερα...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Dragonpaul (23-06-2015),spartan (23-06-2015)
σκετο το χειριστηριο μαλλον θα το τιμούσα.
forza /halo και τα mass effect */ halo reach απο το 360 τα μόνα που με ενδιαφέρουν αυτη τη στιγμή απο το Χ1. To quantum το εκαναν το γεφύρι της Αρτας εμαθα και θα βγεί του αγιου ποτέ ανημερα. τεσπα.. παιχνιδια εχουμε αυτη τη στιγμη να παιζουμε. χρονο δεν εχουμε![]()
Ναι ρε γμτ και εγω αυτο σκεφτόμουν !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδή, ρε παιδια, αυτο το μπλε χρώμα σας αρεσει;;;;;
Εμενα σε κανενα απο τα δυο. Πραγματικα, το θεωρω πολυ άσχημο....
Αυτο που με εντυπωσίασε μονο, ειναι οι ήχοι στο άνοιγμα και κλείσιμο της κονσόλας. Πραγμα που με κανει να σκέφτομαι αν θα εφαρμοσθεί κατι τετοιο και με τις "απλές" κονσόλες. Δε θα με χάλαγε να μπορουσα να επιλέξω μεσα απο διάφορους ήχους.
Bookmarks