Results 1 to 20 of 543

Thread: Final Fantasy VII Remake

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ενταξει κοιτα, κι εγω μαζι σου και το ειχα πει πριν την ανακοινωση, αλλα το Remake ειναι αρκετα μακρινο προς το παρον. Απο τη στιγμη που λεει η SE very early in development ολοι καταλαβαινουμε οτι θα τους παρει μινιμουμ 3 χρονια. Οποτε δεν νομιζω να επηρεαστει ενα παιχνιδι που μαλλον πηγαινει για κυκλοφορια μεσα στο 16 απο ενα project που θα βγει καποια στιγμη στα μεσα/προς το τελος της γενιας.
    Οσο για το story, θεωρω οτι καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν. Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι απο το βασικο plot αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν μπορουν να αποδωθουν σε εναn realistic κοσμο. Μου ερχονται δλδ διαφορα σκηνικα απο το VII του psone που ηταν cute/αστεια λογω του art style και φυσικα δεν γινεται να αποδωθουν χωρις να φανουν γελοια.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Ενταξει κοιτα, κι εγω μαζι σου και το ειχα πει πριν την ανακοινωση, αλλα το Remake ειναι αρκετα μακρινο προς το παρον. Απο τη στιγμη που λεει η SE very early in development ολοι καταλαβαινουμε οτι θα τους παρει μινιμουμ 3 χρονια. Οποτε δεν νομιζω να επηρεαστει ενα παιχνιδι που μαλλον πηγαινει για κυκλοφορια μεσα στο 16 απο ενα project που θα βγει καποια στιγμη στα μεσα/προς το τελος της γενιας.
    Οσο για το story, θεωρω οτι καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν. Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι απο το βασικο plot αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που δεν μπορουν να αποδωθουν σε εναn realistic κοσμο. Μου ερχονται δλδ διαφορα σκηνικα απο το VII του psone που ηταν cute/αστεια λογω του art style και φυσικα δεν γινεται να αποδωθουν χωρις να φανουν γελοια.
    Εγώ σου λέω ότι ο Nomura θα το έχει έτοιμο μαζί με το XV, μόνο και μόνο για να τρολάρει τον Tabata LOL

Επειδή ακούστηκε η φήμη ότι θέλουν να το βγάλουν στην επέτειό του, πολλοί πιστεύουν ότι θα πάει XV, VII, KH3. Το KH3 έχει και co-director οπότε ίσως να μην χρειάζεται την απόλυτη προσοχή του Nomura.

Μέσα στο χειμώνα πάντως πιστεύω ότι θα μάθουμε ποιος έχει αναλάβει τι και με ποια σειρά υπολογίζουν ότι θα βγουν.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Εγώ σου λέω ότι ο Nomura θα το έχει έτοιμο μαζί με το XV, μόνο και μόνο για να τρολάρει τον Tabata LOL
    Αυτος παλευε με το Versus μια οκταετια ρε συ, δεν τον λες και γρηγορο

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Επειδή ακούστηκε η φήμη ότι θέλουν να το βγάλουν στην επέτειό του, πολλοί πιστεύουν ότι θα πάει XV, VII, KH3. Το KH3 έχει και co-director οπότε ίσως να μην χρειάζεται την απόλυτη προσοχή του Nomura.
    Σιγουρα εχει λογικη το σεναριο αυτο, εγω θα το προτιμουσα μιας και με ενδιαφερει απειρως περισσοτερο το Remake απο το ΚΗ. Δεν ξερω βεβαια ποσο δικαιο ειναι για τους fans του KH που περιμενουν κατι αιωνες.
    Απ οτι βλεπω και στο neogaf δεν εχει αλλαξει κατι σε σχεση με τις πλατφορμες, θα πρεπει να περιμενουμε λιγο για να ξεκαθαρισει. Η Kagari λεει οτι μαλλον ειναι περιπτωση Street Fighter αλλα το βλεπω κομματακι χλωμο προσωπικα να μεινει console exclusive.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Αυτος παλευε με το Versus μια οκταετια ρε συ, δεν τον λες και γρηγορο
    Not his fault (τουλάχιστον έτσι πιστεύω από αυτά που έχω διαβάσει)

Σιγουρα εχει λογικη το σεναριο αυτο, εγω θα το προτιμουσα μιας και με ενδιαφερει απειρως περισσοτερο το Remake απο το ΚΗ. Δεν ξερω βεβαια ποσο δικαιο ειναι για τους fans του KH που περιμενουν κατι αιωνες.
    Συνηθισμένο το βουνό στα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς οι fans περιμένουν τα 3D HD (2016), Unchained X (2015) και τις συλλογές για το PS4 (2017). Μετά θα έρθει και το KH 3

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Θα βγει και στο PC

Seriously ποιος κατοχος του Xbox One θα το παρει? 90-10 θα ειναι οι πωλησεις κατ' εμε

Αυτη η Kagari εχει twitter? Ολο την ακουω τελευταια. Που τα διαβαζετε αυτα που λεει?
    Gaf. Αλλά έχει και twitter.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Bookmarks

Bookmarks