Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το review απο τον Angry Joe, εχει εννοειται spoilers , αν και οχι πολυ χοντρα για τα δεδομενα του.

η μονη ενσταση μου ειναι στην βαθμολογια καθως εγω θα εβαζα το 10-αρι και για τις κονσολες.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Το review απο τον Angry Joe, εχει εννοειται spoilers , αν και οχι πολυ χοντρα για τα δεδομενα του.

η μονη ενσταση μου ειναι στην βαθμολογια καθως εγω θα εβαζα το 10-αρι και για τις κονσολες.
    Το ξεφτίλισε με τα σποιλερ μέχρι και χιντ για το τελος εχει ! Το έκλεισα στη μέση

Sent from my iPhone using Tapatalk

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Το ξεφτίλισε με τα σποιλερ μέχρι και χιντ για το τελος εχει ! Το έκλεισα στη μέση
    εχει κανει πολυ χειροτερα στο παρελθον. Εντωμεταξυ το patch μαλλον βελτιωσε το frame rate, αλλα πλεον βλεπω συνεχως streaming problems, εκει που δεν υπηρχαν. Δηλαδη κτιρια να γινονται αρχικα render σε ultra low quality, και να τα βλεπεις να ζωγραφιζονται, ακομα και npc's να αργουν μεχρι να μπορεσεις να κανεις Interact μαζι τους.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    εχει κανει πολυ χειροτερα στο παρελθον. Εντωμεταξυ το patch μαλλον βελτιωσε το frame rate, αλλα πλεον βλεπω συνεχως streaming problems, εκει που δεν υπηρχαν. Δηλαδη κτιρια να γινονται αρχικα render σε ultra low quality, και να τα βλεπεις να ζωγραφιζονται, ακομα και npc's να αργουν μεχρι να μπορεσεις να κανεις Interact μαζι τους.
    Δεν το έπαιξα ακόμα με το 1.04 αλλά αυτά τα 2 που λες στο τέλος τα έβλεπα και με το προηγούμενο patch, τα κτίρια όχι τόσο, μια-δυο φορές το παρατήρησα, αλλά αυτό με τους NPC's να αργούν να βγάλουν το 'X' από πάνω για να κάνεις interact το συναντούσα συνεχώς. Κρίμα, περίμενα αυτό να είχε βελτιωθεί, όχι να γίνει τρις χειρότερο.

EDIT για να μην κάνω double post, αλλά βρήκα fps test στους βάλτους, με το 1.04 στο PS4 από το Gamersyde. http://www.gamersyde.com/hqstream_th...-34802_en.html
    Spoiler Alert: Τα ίδια σκατά σε γενικές γραμμές.
    Last edited by Zeichef; 07-06-2015 at 03:46.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks