Μάλλον έπρεπε να κάνω εγώ απόπειρα απεξάρτησης από το destiny για να πάρει το armenaki gjallarhorn χαχαχα!!!!
Μάλλον έπρεπε να κάνω εγώ απόπειρα απεξάρτησης από το destiny για να πάρει το armenaki gjallarhorn χαχαχα!!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ. παρα πολύ καλο
Και το ελεγα χθες στα παιδία οτι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει απο τα burn primaries ειναι ενα handcannon με solar. θελω και εγω 35αρι. Το 34 ειδα οτι ειναι νέο boss αλλα επειδη την αλλη βδομάδα θα το βάλουν σε 32αρι λέω να το τιμήσουμε. Και φυσικά τα υπολοιπα 32αρια...
ΕDIT: Σταυρο το 35αρι δινει παραπάνω δωράκια ; δηλαδη αν εχεις πάρει ενα armor core απο 32 και ενα weapon core απο 34 το 35αρια δινει απο ενα επιπλέον οπότε βγάζεις 2 απο το καθενα ανα χαρακτήρα κάθε βδομάδα ;
captainjacko (03-06-2015)
Να παμενα παμε να τα τελειωνουμε και το σκ iron banana
την ειχα κανει και εγω αγγελε αυτη την αποπειρα απεξαρτησης αλλα δεν επιασε χαχα
giotios (04-06-2015)
ΕDIT: Σταυρο το 35αρι δινει παραπάνω δωράκια ; δηλαδη αν εχεις πάρει ενα armor core απο 32 και ενα weapon core απο 34 το 35αρια δινει απο ενα επιπλέον οπότε βγάζεις 2 απο το καθενα ανα χαρακτήρα κάθε βδομάδα ;[/QUOTE]
Αννα ναι το 35 δινει 1 armor kai 1 weapon core οποτε σωστα το ειπες βγαζεις 2 απο το καθενα ανα χαρακτηρα και 2 etheric light ανα χαρακτηρα![]()
Έχασα το λογαριασμό για το πόσες φορές είπα "γαμώ το Thorn" στο Iron Banner. Ευτυχώς το άρθρο αυτό επιβεβαιώνει σε μένα ότι δεν ήταν η ιδέα μου.
Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί τόσο το thorn όσο το vex. Μου σπάει τα νεύρα σε απίστευτο βαθμό 😈
Leak: Destiny's New Expansion Is The Taken King, Out September 15
This evening, a tipster sent over a large marketing sheet for The Taken King, which weΆve been able to corroborate with other sources. The sheet—which lists The Taken King at $40—offers a handful of details surrounding DestinyΆs next expansion pack.
Παρόλο που δεν παίζω φανατικά μέσα στην εβδομάδα και ασχολούμαι κυρίως το Σ/Κ, έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι.
Έχω κολλήσει με το gear σε lvl27 (έναν Titan χαρακτήρα έχω όλον κι όλο, δεν έχω παίζει τα άλλα class) και παίζει με την υπομονή μου που δεν μου πετάει τίποτα καλύτερο. Επίσης, τον Xur τον έψαχνα το Σάββατο αλλά δεν τον είδα στο Tower.
Θέλει γερά νεύρα το παιχνίδι, ειδικά αν δεν είσαι hardcore παίχτης δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις από πάνω του.
To destiny είναι εθισμός.Από ένα σημείο και μετά δεν παίζεις κάνεις μεροκάματο με υπερωρίες.
Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα εγώ μετά από 10 μήνες γι αυτό το κοψα.....προς το παρόν.
@tsakali κανε strikes μαζευε vanguard points και αγορασε armor απο το vanguard και θα πας 32 μόνο απο αυτό.
σοβαρα το λέω μόνο απο τα ρουχαλάκια του vanguard πας 32 τώρα.
To thorn δεν με πειράζει. Εχω παίξει και με thorn και έχω πεθάνει απο thorn. μπορώ να πώ ότι στα προηγουμενα iron banners δεν επαιζε τόσο όσο σε αυτό εδώ αλλα και πάλι δεν με πειραζε. αυτο που με έκανε να συφιλιάσω πάντως ήταν οι @#$#@$@# συνδέσεις. σουπεράκι με τον voidwalker στην μούρη του άλλου και εζησε και μετά με κυνηγούσε με τη καραμπίνα. κόσμος να τηλεμεταφέρεται...
εδινα το benefit of the doubt για το αν ετρωγαν ld. αυτο το δικαιολογούσα. αλλα αν τον εβλεπα μετα να τρεχει σαν κατσίκι και δεν τον ειχε πετάξει ετρωγε κατευθειαν report. πρεπει να εκανα γύρω στα 20 άτομα report μέσα σε αυτη τη βδομάδα. δεν ειχα ξανακάνει report ποτε μέχρι τώρα αλλά αυτη τη παπαρια δεν την ανέχομαι. να πάνε στο osiris να τα κάνουν αυτα και να αφήσουν το Iron banner μου ησυχο.![]()
giotios (09-06-2015),tsakali GR (09-06-2015)
Ni hao
Weekly reset update
Τα λεμε σε λιγες μερες στο πεδιο της μαχηςSpoiler!![]()
Nikos326_GR (09-06-2015),phaerun (10-06-2015)
giotios (10-06-2015)
Αννα μαλλον θα ειμαι πισω Σαββατο μεσημερι. Περιμενω τα εισητηρια. Με το etheric που μου πηρες στο ΙΒ (βαθυτατα υποχρεωμενος) παω 34 και τον σκιζουμε!
phaerun (10-06-2015)
Δεν μας τα λενε καλά
http://www.eurogamer.net/articles/20...sion-price-tag
Δεν ειναι μόνο το οτι θα κάνει 40 λίρες. Αν θέλεις να το πάρεις σε δισκάκι σε υποχρεώνουν να πάρεις και το αρχικό παιχνίδι και τα 2 dlc τα οποία τα έχεις πλήρώσεις. Οταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατι να ξανναπληρώσω κατι το οποίο το έχω, αυτος απαντάει επειδη θα έχει 3 emotes (τα παιρνεις μόνο αν αγοράσεις το δισκάκι) και αν τα δεις θα θέλεις να τα πληρώσεις.
Ναι το διάβασα και αυτό το απίστευτοκαλά οκ. Αν πραγματικά υπάρχει κόσμος που δέχεται τέτοιες πολιτικές τότε οκ τι να πω. Έχω κάψει το destiny όσο δεν πάει αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από το παιχνίδι από την αρχή. Είναι όμορφο παιχνίδι και εθιστικό αλλά από την πρώτη στιγμή έβλεπες ότι έχουν κόψει πολλά από το base game. Έλεγες οκ μπορεί να μην πρόλαβαν και να τα βάλουν στην συνέχεια (έστω και επί πληρωμή) Τα expansions όμως είναι πραγματικά μέχρι τώρα η χειρότερη εκδοχή milking χωρίς κάτι εντυπωσιακά νέο. Αρχικά είχα την χαζή ελπίδα ότι μπορεί να έβαζαν νέους πλανήτες και υλικό πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλά πλέον δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις. Το νέο υλικό θα είναι κανα ανασχεδιασμένο όπλο, κανένα emblem και καμιά νέα μπάλα για το tower. Και κανά strike που το 95% υπήρχε ήδη στο παιχνίδι. Πράγματα που άλλα games δίνουν τσάμπα αυτοί θέλουν να τα χρεώσουν το εικονικό τους βάρος σε χρυσάφι.
Bookmarks