Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ρε παιδια ποια Δευτερα λετε αρκετοι, πρεπει να εχω μιλησει με τοσα καταστηματα και ειναι ολοι ανενδοτοι για 19/5. Εχει πεσει ειδικη εντολη και μαλιστα σε ολους. Μηπως εφαγε κανα προστιμο κανας προμηθευτης απο παλαιοτερη ιστορια; Πρωτη φορα συνανταω τετοιο σθενος.

Δεν βλεπω ποιος μπορει να το δωσει δευτερα. Δυσκολο μου φαινεται, αν καποιος εχει βρει κατι ας μας πει.

Advanced Member Noobios's Avatar

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ρε παιδια ποια Δευτερα λετε αρκετοι, πρεπει να εχω μιλησει με τοσα καταστηματα και ειναι ολοι ανενδοτοι για 19/5. Εχει πεσει ειδικη εντολη και μαλιστα σε ολους. Μηπως εφαγε κανα προστιμο κανας προμηθευτης απο παλαιοτερη ιστορια; Πρωτη φορα συνανταω τετοιο σθενος.

Δεν βλεπω ποιος μπορει να το δωσει δευτερα. Δυσκολο μου φαινεται, αν καποιος εχει βρει κατι ας μας πει.
    Τι πρόστιμα ρε παιδια τι ειναι ο προμηθευτής δημόσιο η δικαςτηριο για να μοιράσει πρόστιμα; Γελοιότητες ειναι ολα αυτα. Απλα τα μικρά μαγαζάκια θα παραλάβουν δευτερα και θα δώσουν και δευτερα και οι μεγάλοι (βλ. Κώτσος παμπλικ κτλ) παραλάβανε παρασκευη και τα δίνουν μονο σε γνωστούς πριν το ΣΚ.

Ο προμηθευτής το μονο που μπορεί να κανει ειναι κόψει συνεργασία με κάποιον πελάτη. Σιγα μην κόψει συνεργασία με την dixons η τον Γερμανό επειδή 5 πιτσιρικάδες πήραν τρεις μερες νωρίτερα ενα παιχνίδι.

Επισης γενικότερα δεν εχει κανενα απολύτως νοημα το restriction στην στιγμή που υπάρχουν άπειρα ριβιους και ουσιαστικά μιλάμε για δυο μερες διαφορα.

Bookmarks

Bookmarks