Εκει που εχεις σκοτωσει κανα 2 bosses και εχεις αρχισει να γινεσαι cocky ερχεται και σε γειωνει κανονικα το παιχνιδι, σου κανει ενας random αρουραιος kill, damn.
Εκει που εχεις σκοτωσει κανα 2 bosses και εχεις αρχισει να γινεσαι cocky ερχεται και σε γειωνει κανονικα το παιχνιδι, σου κανει ενας random αρουραιος kill, damn.
gonzalez (28-03-2015)
Το ξεκίνησα και εγώ, βέβαια έχω γράψει μόνο 1 ώρα ως τώρα. Είναι το 1ο παιχνίδι της From Software που παίζω και μου αρέσει πάρα πολύ. Δύσκολο αλλά πολύ ωραίο!
Έχω κολλήσει πολύ άσχημα με το παιχνίδ, από χτες το βράδυ(χτες βέβαια κόντεψε να φύγει χειριστήριο σε κάποια φάση), 52 lvl πλέον, το μόνο που έχω να πω είναι οτι έχω χάσει λίγο πλέον τη μπάλα με τις περιοχές και κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω και τα άφησα στη μέση γιατί δεν τα κατάφερα εκείνη την ώρα! Είναι τρομερά εθιστικό. Δεν είναι οτι έχει τα super γραφικά που θα περίμενε ίσως κάποιος, έχει φοβερό artwork και ατμόσφαιρα και έχει αυτό το κάτι που σε κάνει να θες να ασχολείσαι ασταμάτητα! Ευγε!
Παιχνιδαρα απιστευτη!Επιτελους ενα ποιοτικο exclusive στο PS4,ειχαμε μπουχτισει στις μετριοτητες.Δεν ειμαι τρελος fan των DS (αν και εχω τελειωσει το πρωτο Dark Souls) αλλα το Bloodborne με κερδισε απο τα πρωτα λεπτα!Η ατμοσφαιρα,η μουσικη,το art direction και γενικα ολο το υφος του παιχνιδιου ειναι πραγματικα αριστουργηματικα!Οπως και σαν gameplay μου αρεσει περισσοτερο απο αυτο των DS.Αυτη τη στιγμη ειμαι lvl 35 και ειμαι στο 4ο Boss.Τρελος εθισμος το παιχνιδι,οσο χανεις τοσο πιο πολυ θελεις να συνεχιζεις ξανα και ξανα βελτιωνοντας τον τροπο παιξιματος σου!Υπαρχουν βεβαια καποια τεχνικα θεματακια,οπως το ΑΑ και frame rate αλλα δεν αρκουν για να μειωσουν την εμπειρια και την ποιοτητα του τιτλου.Οσο προχωραω ανακαλυπτω ολο και καινουργια πραγματα-μυστικα μεσα στο παιχνιδι, πραγματικα ο κοσμος του Bloodborne ειναι χαοτικος!Το παιχνιδι ειναι μια κατηγορια απο μονο του και οι βαθμολογιες που εχει παρει μεχρι τωρα ειναι ανταξιες!
Dragonpaul (28-03-2015),spartan (28-03-2015)
Περιεργο ρε παιδες. Εγω τον βγαλα ως εξης...
Spoiler!
Eγω εχασα καμια δεκαρια φορες στο cleric beast και τον gasgoine τον περασα με την πρωτη, Ειναι και να συνηθισεις τα mechanics αλλα νομιζω καμια σχεση σε επιπεδο τα 2 bosses, ο δευτερος ειναι πολυ πιο βατος. Μετα την ηττα που εφαγα στο dark souls που εφτασα μεχρι blightown (αλλα κολλησα εκει) χωρις να ασχολουμαι ιδιαιτερα με equipment , stats τωρα ειμαι πολυ πιο προσεκτικος, κανω το φαρμαρισμα μου, κανω upgrades στα οπλα, γενικα προσεχω περισσοτερο. Στα bosses η τακτικη μου ειναι να πηγαινω loaded απο vials,bullets και molotovs και να τα χρησιμοποιω ολα, δεν θελει τσιγγουνιες.
Νωρις ακομα αλλα το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο μεχρι στιγμης, πολυ ωραιο level design, πολυ πιο γρηγορος ο ρυθμος της μαχης και μου αρεσει, εκπληκτικο art direction.
Last edited by hakoo; 28-03-2015 at 23:37.
ειδα λιγο απο twitch , και παροτι εκανε speedrun για να φαει τα bosses μονο σε NG++++ , το εκπληκτικο level design και art direction οντως ξεχωριζουν. Επισης και οι εχθροι ειναι εκπληκτικα σχεδιασμενοι, τοσο οι απλοι, οσο και τα bosses. Δυστηχως ομως πλεον δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την υπομονη να ασχοληθω μαζι του, δεν παλευεται να παιζω κανονικα ενα επιπεδο δεν ξερω και εγω για ποση ωρα και να μου ριχνει μια ενας τυχαιος εχθρος, η το boss του level και να πρεπει να το ξαναπαιξω ολο απο την αρχη.
Από το όσα έχω ζήσει μέχρι τώρα στο παιχνίδι, θεωρώ οτι αν δεν έχεις υπομονή και συνεχή συγκέντρωση το παιχνίδι μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα γιατί η φιλοσοφία του είναι διαφορετική. Εγώ πχ δεν είχα παίξει κανένα από τα προηγούμενα (demon+dark), και όντως υπήρχαν φορές μέχρι τώρα που εκνευρίστηκα τρελά, γιατί κυρίως είχα λάθος φιλοσοφία παιξίματος και αυτό οδηγούσε σε άπειρα deaths και άντε πάλι από την αρχή.
Δεν είναι το παιχνίδι που λέει ο λόγος το βάζω και χαλαρώνω, σε καμία περίπτωση. Όσο όμως μπαίνω στη φιλοσοφία, πλέον το παιχνίδι με αποζημιώνει και το χαίρομαι. Πλέον χάνω πολύ πιο δύσκολα και όταν χάνω εκνευρίζομαι με τον εαυτό μ και όχι με το παιχνίδι. Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι το πολύ μεγάλο loading time, που αν τύχει και χάσεις συνεχόμενες φορές μπορεί να σε στείλει αδιάβαστο.
Dont give up!
και να πεθανεις δεν πειραζει, αυτο στο μαθαινει το παιχνιδι απο το πρωτο boss που δεν εχεις οπλα πιστευω.
Οσο εχω παιξει ως τωρα μια συμβουλη απο μενα ειναι να κανετε explore τις περιοχες και υπαρχουν απο οτι εχω δει ως τωρα παρα πολλα shortcuts, οποτε οπου κ να πεθανεις αμα ξερεις τον δρομο τρεχεις ως εκει παλι πολυ γρηγορα,
χωρις να χρειαζεται να σκοτωσεις τα παντα παλι.
Οποτε παω σε μια νεα περιοχη κοβω βολτες να δω τι πιθανες επιλογες εχω και προσανατολιζομαι πολυ πιο ευκολα ετσι.
Συμφωνο βεβαια οτι δεν ειναι casual το παιχνιδι..οπως ειπε ενα φιλος μετα την δουλεια για χαλαρωμα...τεσταρει υπομονη!
Δεν θα αλλαζα τιποτα ως τωρα ομως στο game! ανυπομονω να φτασω στα dungeons!
Υπαρχουν διαφορετικοι τυποι quicksilver bullets? Ειμαι πολυ αρχη ακομα 10 λεβελ ουτε καν πρωτο μπος και εχω παρατηρησει οτι οταν κανω loot καποιους εχθρους γραφει κανονικα πχ quicksilver bullets +1 και απο κατω quicksilver bullets +1 με ενα πρασινο ( ; ) σηματακι διπλα. Ειναι κατι που θα χρησιμοποιησω στη συνεχεια? Στο ινβεντορυ δε φαινεται να εχω κατι διαφορετικο απο τα απλα quicksilver bullets.
Εν παση περιπτωσει το παιχνιδι σημερα το πηρα και ασχοληθηκα λιγο χωρις να εχω παιξει τα προηγουμενα της σειρας και μου εχει βγαλει το λαδι ακομα και απο την πολυ αρχη και κυριως ενας τεραστιος τυπος με ενα τσεκουρι στον οποιο πρεπει να πεθανα καπου στις 10 φορες πριν τον σκοτωσω και δω μετα απογοητευσης οτι το μονο που δινει ειναι 3 vials και το μονοπατι απο πισω δεν οδηγαει πουθεναAnyway ελπιζω να το μαθω σιγα σιγα το παιχνιδι με υπομονη οπως λενε και οι αποπανω!!
@dragonpaul,Slay
Στα bosses υπάρχουν shorcuts,αν χάσεις μπορεις παλι σε ενα 1-2 λεπτα να βρισκεσαι στο boss (και λιγοτερο αν αποφυγεις τους εχθρους στο δρομο).Το δυσκολο ειναι οταν πας σε καινουργια περιοχη,εκει μπορει να κανεις και 2 ωρες μεχρι να βρεις shortcut-bonfire αλλα παλι υπάρχει τροπος ....εγω σε νεα περιοχη διαβαζω καθε μηνυμα που βρίσκω, μισο hit να φαω κατευθειαν χρησιμοποιω blood vial και ειμαι σχετικα overleveled.Ομως αν θελετε να εξερευνησετε μια περιοχη με μεγαλύτερη ασφάλεια χτυπατε το μικρο κουδουνακι,μπαινετε στο παιχνιδι καποιου αλλου που βρισκεται στην ιδια περιοχη και στη περιπτωση που χασετε γυρνατε στο κοσμο σας χωρις να χασετε το παραμικρο,σας πληροφορω με τις παραπάνω τακτικες εχω χασει ελαχιστες φορες και δεν ειμαι κανενας παιχταρας
Ειναι αμαρτια ενω εχετε ps4 και να μην το παιξετε! βλέποντας ολους τους pcακιδες που εχουν λυσσαξει!!!![]()
Last edited by Nikos326_GR; 29-03-2015 at 11:21.
corsaopc3071r (29-03-2015),Dragonpaul (29-03-2015),Nerven (30-03-2015),teras1 (29-03-2015)
Ερωτηση... Ενώ επαιζα offline βρηκα έναν άλλο hunter μεσα στο παιχνιδι μου. Με εκλεισε σε συγκεκριμενο σημειο που αν ερχομασταν σε εμπλοκή θα ψοφούσαμε και οι 2... Πως γενεν αυτό ενώ παιζω offline?
Την ώρα που παίζεις μπορείς να κουβαλάς μέχρι 20 blood vials και 20 quicksilver bullets. Όταν στο loot βλέπεις το πράσινο σηματάκι αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο item πηγαίνει αυτόματα στο storage.
- - - Updated - - -
Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν και NPC hunters, τους οποίους μάλιστα μπορείς να καλέσεις για co-op. Δεν ξέρω πως ακριβώς αλλά γίνεται.
agk94 (29-03-2015)
Κάποια μικροπράγματα που μπορεί να σας έχουν διαφύγει.
Κάνοντας το analog stick πάνω μαζί με πάτημα του R2 κάνετε jumping attack.
Όταν αφήνετε μηνύματα μπορείτε να βάλετε και gestures πατώντας δύο φορές το R1 την ώρα που τα γράφετε. Όταν σας ψηφίζουν τα μηνύματα με fine γεμίζει η ενέργεια σας οπότε καλό είναι να ψηφίζετε κι εσείς.
christos-sonyboy (29-03-2015),gonzalez (29-03-2015),Nikos326_GR (29-03-2015)
Bookmarks