Page 23 of 115 FirstFirst ... 131920212223242526273373 ... LastLast
Results 441 to 460 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Tι διάολο... Δε φτανω στη τριτη λάμπα με τπτ.

Νταξ... είναι επισημο... μου χει σπασει τα νυρα μερικως..

Φτανω να μαζευω μια 5000 souls και δεν βρισκω τριτη λαμπα
    Last edited by corsaopc3071r; 25-03-2015 at 12:13.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Πολύ καλό το παιχνίδι αλλά πρέπει μέσα σε 3-4 ώρες παιχνιδού να έχω χάσει πάνω από 30 φορές... Τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και το ελέγχω λίγο. Αυτά τα μηνύματα που βρίσκεις στο δρόμο και πρέπει να επιλέξεις fine ή foul σε τι ακριβώς βοηθάνε?

Senior Member kostas1234's Avatar
    PSN ID
    kk09-07-2011

καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω το παιχνιδι μου αρεσει τρελα ειναι καλο αξιζει το θεμα ειναι οτι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το ειδος θα με δυσκολεψει στο να το καταλαβω τι λετε να το ξεκινησω η δεν θα βγαλω ακρη

4. The Following User Says Thank You to kostas1234 For This Useful Post:

Zeichef (02-04-2015)

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Πρώτη φορά κάνω προπαραγγελία παιχνίδι (τη προσφορά απ'το πλαίσιο), πρώτη φορά παίρνω συλλεκτική έκδοση και πρώτη φορά hyparome έτσι για παιχνίδι!!! Και όχι από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια dev αλλά από το κόσμο που το έπαιξε ήδη, αλλά και από τις βαθμολογίες του. Λογικά θα μου έρθει αύριο, έγινε dispatch χθες αλλά λόγο αργίας καθυστέρισε. Πρώτη και η επαφή μου με τέτοιο παιχνίδι, μιας και δεν είχα ps3!!!! Έχασα πολλές παρθενιές με αυτό το παιχνίδι, μάλλον θα φάω κόλλημα

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Πολύ καλό το παιχνίδι αλλά πρέπει μέσα σε 3-4 ώρες παιχνιδού να έχω χάσει πάνω από 30 φορές... Τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και το ελέγχω λίγο. Αυτά τα μηνύματα που βρίσκεις στο δρόμο και πρέπει να επιλέξεις fine ή foul σε τι ακριβώς βοηθάνε?

χωρις να εχω παιξει το game,αλλα οντας μεγαλος Soul fan υποθετω πως τα μηνυματα σου δινουν hints για το παιχνιδι και εσυ πρεπει να επιλεξεις αν οντως σε βοηθησαν(fine) η τα γραψαν παικτες για να σε ξεγελασουν(foul).

Αναλογα με τα ratings που εμφανιζει καθε μηνυμα,αξιολογειται απτον server και τα higher rated messages εμφανιζονται πιο συχνα απτα "απατηλα"

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    χωρις να εχω παιξει το game,αλλα οντας μεγαλος Soul fan υποθετω πως τα μηνυματα σου δινουν hints για το παιχνιδι και εσυ πρεπει να επιλεξεις αν οντως σε βοηθησαν(fine) η τα γραψαν παικτες για να σε ξεγελασουν(foul).

Αναλογα με τα ratings που εμφανιζει καθε μηνυμα,αξιολογειται απτον server και τα higher rated messages εμφανιζονται πιο συχνα απτα "απατηλα"
    Ty, οπότε οκ, εχει μια λογική να εμφανίζονται πιο συχνά αυτά, απλά εγώ κοίταγα να δω που φαίνεται το πώς το έχουν αξιολογήσει (που δε φαίνεται κάπου).

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Με της πωλήσεις του παιχνιδιού σίγουρα θα αυξηθούν και οι πωλήσεις των DualShock 4. Έχει να σπάσει πολύ πράμα!!!

9. The Following 2 Users Say Thank You to Nerven For This Useful Post:

gonzalez (25-03-2015),panos74gr (25-03-2015)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Nerven View Post
    Με της πωλήσεις του παιχνιδιού σίγουρα θα αυξηθούν και οι πωλήσεις των DualShock 4. Έχει να σπάσει πολύ πράμα!!!
    Εντάξει θέλει πολύ υπομονή το παιχνίδι, εγώ ευτυχώς προς το παρόν πέταξα μόνο ένα παλιό πληκτρολόγιο που είχα δίπλα μ μετά το 10ο συνεχόμενο death
    Spoiler!
    .

Για ποιο λογο ολα τα σιδερα/καγκελα κλπ τρεμοπαιζουν απίστευτα? Σαν να μη δουλευει σωστα το aliasing μου φαινεται με τη συγκεκριμενη συμπεριφορά.

Παρα πολυ ενοχλητικο για τα ματια μου

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Αρρωστησαμε με το παιχνιδι ρε, ειμαι στη δουλεια και σκεφτομαι τι στραγικη να ακολουθησω μολις γυρισω σπιτι και το συνεχισω απο το σημειο που το αφησα!

PSN ID
    corsaopc3071r

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Για ποιο λογο ολα τα σιδερα/καγκελα κλπ τρεμοπαιζουν απίστευτα? Σαν να μη δουλευει σωστα το aliasing μου φαινεται με τη συγκεκριμενη συμπεριφορά.

Παρα πολυ ενοχλητικο για τα ματια μου
    Εχει θμαα με το framerate σε σημεια!

Οχι δε λεω για το frame-rate. Οταν κοιταζω για παραδειγμα τα καγκελα το πρωτο level ακομα και ακινητος να ειμαι, τα καγκελα δεν ειναι για παραδειγμα στρογγυλα αντιθετα τρεμοπαιζουν και ειναι σαν να τα κοιταω μεσα απο φωτια σαν να κοινουνται ελαφρως. Και οπως τονισες τα fps του ωρες ωρες δεν ειναι σταθερα. Να τα λεμε και αυτα! xD

ijohn85's Avatar
    PSN ID
    jiac_15@hotmail.com

Έχοντας παίξει αρκετές χωρίς να εχω καταφέρει να κάνω κάτι μπορώ να πω ότι είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!

PSN ID
    corsaopc3071r

Ετσι ημουν και εγω στην αρχη μεχρι που καταλαβα οτι το παιχνιδι σου δινει ελευθερια για το ποτε θα πας στο πρωτο boss.

Eιχα αναλωθει στο να μαζευω souls και στο τελος να τα χανω απο μια βλακεια.

Σε γενικες γραμμες περς απο καποια θεματα με το framerate που με ενοχλησαν το παιχνιδι τα σπαει. Ειναι πραγματικα της υπομονης και πρεπει σε καθε εχθρο σχεδον να πας με στρατηγικη.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Οχι δε λεω για το frame-rate. Οταν κοιταζω για παραδειγμα τα καγκελα το πρωτο level ακομα και ακινητος να ειμαι, τα καγκελα δεν ειναι για παραδειγμα στρογγυλα αντιθετα τρεμοπαιζουν και ειναι σαν να τα κοιταω μεσα απο φωτια σαν να κοινουνται ελαφρως. Και οπως τονισες τα fps του ωρες ωρες δεν ειναι σταθερα. Να τα λεμε και αυτα! xD

Τι τηλεοραση εχεις; Αν εχεις ενεργοποιησει καποιον επεξεργαστη εικονας (για τα hz κτλ) απενεργοποιησε το τελειως.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

To παλικάρι τα σπάει! NG+

http://www.twitch.tv/summit1g

Εχω game mode που τα κλεινει ολα τα φιλτρα. Εντυπωση μου κανει οπου εχει χρυσο καγκελο δε το δειχνει καλα και καμια φορα οταν γυρναω αποτομα ειναι σαν να βλεπω επανω του πολυ γρηγορα τα χρωματα του ουρανιου τοξου.

Anyway αν πατησω Play Online θα συνεχισω απο εκει που ημουν στο offline με παει απ την αρχη? Επισης ποτε μπορω να καλεσω ενα φιλο για να παιξουμε μαζι?

Edit
    Τωρα ειδα το chromatic aberration απο φιλο στο forum. Το παρατηρουν και αλλοι gamers στα αρνητικα του παιχνιδιού μαζι με framerate
    Last edited by Roy; 26-03-2015 at 16:39.

PSN ID
    corsaopc3071r

Αν είναι για ονλινε είμαι μεσα παιδες.

Χρειαζεσαι 2 πραγματακιια που σου δινει το παιχνιδι μετα το πρωτο boss νομιζω. Καπου εκει κοντα!

Αν πατησω online θα εχω το save μου απο το offline?

PSN ID
    corsaopc3071r

Κανονικα παιζει αυτό ναι!

Bookmarks

Bookmarks