Και εγω θέλω αλλά είμαι έξω...![]()
Και εγω θέλω αλλά είμαι έξω...![]()
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Άντε ρε... Βολτατζη!
Racing. Because football, basketball, baseball, bowling & golf require ONLY one ball...
Είναι δύσκολο να ξεκολλήσει θηλυκό από την τηλεόραση ειδικά όταν παίζουν όλες οι σύγχρονες παπαριές.
Το αυτόν ισχύει και για πολλούς του ασθενές φύλου!
Racing. Because football, basketball, baseball, bowling & golf require ONLY one ball...
AlexandrosQV (23-03-2015),AWD_POWER (23-03-2015)
Α... θα τρέξει τελικά;![]()
Το σκέφτηκα πολύ αλλά δεν είναι ακόμη ώρα για ακραία κοινωνικά γεγονότα...![]()
![]()
![]()
AlexandrosQV (23-03-2015)
AlexandrosQV (23-03-2015),AWD_POWER (23-03-2015)
Ωχ... Νατος και ο Τζαν... Καλα... Παιδιά, πριν τον αγώνα θα ανεβάσω κάποιους νέους κανονισμούς για να μη λέτε οτι δεν ξέρατε μετά!![]()
Να υπενθυμίσω ότι ο κανονισμός του πρωταθλήματος προβλέπει σαφώς, για να είναι δίκαιο και ανταγωνιστικό, ότι σε περίπτωση και εφόσον μετέχει αντιπρόσωπος του Μαριδάκη και οποιοδήποτε καταταγεί έμπροσθεν του, υπάρχει υποχρεωτική ποινή πρόσθετου χρόνου έως 1 λεπτό της ώρας και σοβαρή πιθανότητα περαιτέρω χρονικής επιβάρυνσης στους επόμενους αγώνες όσων προηγούνται του αντιπροσώπου. Για το δίκαιο και αδιάβλητο του πρωταθλήματος..
AlexandrosQV (23-03-2015),tzanetos (23-03-2015)
:
( ). , .
, event Alpine ... 6 2-3 ... ...
...![]()
AlexandrosQV (31-03-2015),AWD_POWER (23-03-2015)
Βγαίνοντας κανονικά από τα πιτ παίρνεις ποινή! Οπότε βγαίνουμε κατευθείαν με μεγάλη προσοχή αν έρχεται κάποιος, έχει προτεραιότητα.
Ποιο μου έκανε βουντού ρε;;; Μιλήστε τώρα!!! Αν δεν επανέλθει το ρεύμα αναβάλλεται ο αγώνας και τον τρέχουμε αύριο με 100% υγρασια στο οδόστρωμα!! Χαχα!![]()
AlexandrosQV (23-03-2015),AWD_POWER (24-03-2015)
AlexandrosQV (23-03-2015)
Bookmarks