θα συμφωνησω και με τους δυο σας, και εγω το πηρα 5€ στις προσφορες , και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη, ακομα και τωρα που το εδωσε δωρεαν το plus.
Starlord (10-03-2015)
Starlord (10-03-2015)
Desmond (09-03-2015)
Εκπληκτικο απλα το Valiant Hearts! Με εξυπνους γριφους, απλους χωρις να κουραζουν, που μου εδιναν διαθεση να θελω να συνεχισω για να δω την ιστορια που αφηγειται το παιχνιδι αυτο με τοσο ξεχωριστο τροπο. Και η μουσικη ειναι απλα απιστευτη (αξιζει να ακουσετε και το κομματι που παιζει στα Credits).
Η Ubisoft Monpelier δημιουργησε την Ubiart Engine και οτι εχει χτιστει πανω της ειναι απλα επος! (Rayman, Child Of Light και Valiant Hearts)
Starlord (10-03-2015)
Ενα μικρό αριστούργημα.. Χωρίς υπερβολή, θα έχει μια θέση στην καρδιά μου πολύ κοντά στο Last Of Us.
Τα παλικάρια έβαλαν αγάπη στο παιχνίδι, με πολλές λεπτομέρειες και σωστά μηνύματα. Δεν το περίμενα ποτέ απο ενα τέτοιο παιχνιδάκι, αλλα ακόμα και η μουσική ειναι σε απίστευτα επίπεδα.
Υπάρχουν πολλά παιχνίδια των 60 -70 ευρώ που δεν σου προσφέρουν ούτε τα μισά σε σχέση με το Valiant Hearts. Το μόνο που λυπάμαι ειναι οτι το πήρα Free, γιατί τέτοιες προσπάθειες αξίζουν επιβράβευση.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
chronohill (20-03-2015),FotisGRC (20-03-2015),Kane (21-03-2015),Starlord (21-03-2015)
Και εγώ το είχα πληρώσει..πολύ emotionalόπως και το never alone που εχω αφήσει στην μέση
Το μονο δωρεάν του plus μέχρι τώρα που κολλησα. Το παιχνίδι ειναι τρομερό! Όπως επίσης και το soundtrack.
απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει...μιλαμε για επος πραγματικα!
anbis (16-04-2015)
ΑΨΟΓΟ μαγκες !!
Το τερματισα σε 2 session .
Gameplay απλο , αλλα διασκεδαστικο και εξυπνο !!
Πολλα + και στην μουσικη ..Απιστευτη !!!
Σεναριο που περναει πολλα αντι-πολεμικα μυνηματα , και γενικα μαθαινεις και ιστορικα γεγονοτα..
Απο τα καλυτερα top 3 plus που εχουν δωσει για μενα , αλλα και γενικα απο τα καλυτερα που εχω παιξει γενικα στην φαση του .
Μπραβο .
Spoiler!
anbis (16-04-2015),FotisGRC (13-04-2015),jk_blue_tiger (13-04-2015),mihalis13 (13-04-2015),Starlord (14-04-2015)
Οτι καλύτερο έχω παίξει μέχρι τώρα στο PS4. Τρομερό story, αναπάντεχα επιμορφωτικό, έξυπνο και ατμοσφαιρικό. To adveture συναντά το PS4, εξαιρετική δουλεία.
5/5
Εκπληκτικό soundtrack!
Λίγο εύκολοι οι γρίφοι, αλλά όλα τα άλλα είναι στο άριστο!
+ το οτι έχει σε κάθε cut-scene πληροφορίες για τον 1ο παγκόσμιο πόλεμο.
Bookmarks