Τα γραφικα δεν εχουν αντιπαλο. Το παιχνιδι ειναι φωτορεαλιστικο. Καποιες φορες μπορει να μην φαινεται εντυπωσιακο αλλα αυτο ευθυνεται κυριως στο οτι ο καιρος και ο φωτιμσος μπορει να ειναι "μουντος" οπως γινεται και στην πραγματικη ζωη. Εχει FULL global illumination το παιχνιδι και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που το εχουν αυτο. Δημιουργει εξαιρετικα αληθοφανη αποτελεσματα οσον αφορα στον φωτισμο. Η δε λεπτομερεια παντου ειναι εξωφρενικη. Απλα δες τις φωτο, εδω καθησαν και εριξαν τοση δουλεια στις πινακιδες στον δρομο...
Ο ηχος ειναι ετη φωτος καλυτερος απο τα παπακια και τις πορδες που ακουμε καθε φορα που παιζουμε Gran Turismo. (απορρω με τον Καζουνορι που παει και λεει οτι κανει ηχογραφησεις...) Η Φερραρι ακουγεται σαν Φερραρι, η BMW σαν BMW και ο ηχος αλλαζει αναλογα με το που βρισκεται η μηχανη (μπρος ή πισω) μια λεπτομερεια που δεν εχω δει σε αλλο παιχνιδι.
Οι πιστες εχουν καποιες φανταστικες, απιστευτες διαδρομες, αλλα με το μειονεκτημα οτι πολλες απο αυτες ειναι ΘΕΟΣΤΕΝΕΣ με αποτελεσμα οταν παιζεις με 12 αντιπαλους να γινεται της π..ανας απο στουκες. Ειναι απολαυση ομως σε time attack και drift. Το παιχνιδι εχει φυσικα και κανονικες πιστες με φαρδια χαραξη, αλλα οι περισσοτερες πιστες ειναι οπως περιεγραψα πιο πανω. Οι δε περιοχες ειναι ολες ομορφες με διαφορετικο περιβαλλον και πραγματικα ξεχωριστες. Το ενδιαφερον ειναι οτι τα καιρικα φαινομενα ειναι διαφορετικα αναλογα με την περιοχη. Εαν ας πουμε εισαι πανω στα χιονια δεν θα πεφτει βροχη αλλα χιονι και οσο κατεβαινεις αυτο θα μετατρεπεται σε βροχη λογω της ατμοσφαιρικης διαφορας. Η δε βροχη σε βουνισια περιοχη διαφερει απο την βροχη σε τροπικο κλιμα. Στη Νορβηγια θα δεις χιονονερο, ενω στην Ινδια θα δεις κατακλυσμο. Ειναι πολυ ομορφες και αληθοφανεις αυτες οι λεπτομερειες.
Το υλικο ειναι αφθονο ειδικα εαν εχεις και το season pass (το οποιο αξιζει πραγματικα). Το Tour αποτελειται απο πολλους διαφορετικους αγωνες καθε ειδους και υπαρχουν σε καθε αγωνα επιμερους challenges που αν τα καταφερεις ξεκλειδωνουν πραγματα. Η συλλογη των αυτοκινητων που διαθετει το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλη. Δεν ακολουθει την μαλακισμενη νοοτροπια του Καζουνορι που θελει να βαζει 17 "διαφορετικα" Nissan GTR στο παιχνιδι, ουτε και θα εχει 200 μικρα αμαξια που δεν προκειται να αγγιξει σχεδον κανενας ποτε. Το παιχνιδι εστιαζει στα γρηγορα αυτοκινητα και αυτα που πραγματικα θες να οδηγησεις. Εχει βεβαια και αρκετα μαλακισμενα concept μεσα που εμενα μου την σπανε τετοια αμαξια. Το δε season pass οπως ειπα προσφερει μερικους απιστευτους αγωνες και challenges οπως ας πουμε να τρεχεις μεσα στην νυχτα με φουλ χιονι και να μην βλεπεις τιποτα μπρος σου...
Παμε στα σημαντικα τωρα:
Χειρισμος. Δεν ειναι Gran Turismo δεν ειναι Need for Speed. Ειναι κατι ενδιαμεσο, και ομολογουμενως καλα δουλεμενο και πραγματικα ευχαριστο. Δεν ειναι χειρισμος τυπου παιρνω την στροφη με οσα και ακολουθει την ρεαλιστικη προσεγγιση της οδηγησης με γραμμες, σωστο πλασαρισμα στην στροφη γκαζι εκει που πρεπει, φρενο εκει που πρεπει. Η διαφορα ειναι οτι οι ανοχες στα λαθη ειναι μεγαλυτερες απο οτι σε ενα racing sim. Παρολαυτα μην νομιζεις οτι θα παιξεις το παιχνιδι και το φρενο ειναι διακοσμητικο, καθε αλλο. Και εγω που ειμαι time trial πορουκλας, μπορω να πω οτι χρειαζεται αρκετο skill για να μπεις στους τοπ χρονους. (εχω κανει μερικους παρα πολυ καλους χρονους σε παγκοσμιο επιπεδο, με μερικες 1ες θεσεις μαλιστα) Αυτο που κανει το παιχνιδι απολαυστικο ειναι οτι οντως σου περναει την αισθηση ρεαλισμου διατηρωντας την απολαυση καποιων αλλων κομματιων της οδηγησης οπως το drift. Το drift στο Driveclub ειναι απολαυση. Δεν ειναι πανευκολο, θελει skill, αλλα δεν ειναι και η αηδια του gran turismo (που προσωπικα το GT απο την σκοπια του drift ειναι περα για περα ΜΗ ρεαλιστικο) που για να κανεις ενα drift της προκοπης θες τιμονιερα και να εισαι με το γκαζι υπερβολικα (και μη ρεαλιστικα) προσεκτικος...
Αρα και ο χειρισμος ειναι οκ.
Τι δεν ειναι οκ?
Το Α.Ι. . Ειναι το μεγαλο μου παραπονο απο το παιχνιδι. Η Α.Ι. συμπεριφερεται εντελως αλλοπροσαλα... ειμαι τυπος που δεν του αρεσει το bumper car racing, αλλα δυστυχως εδω, ειδικα σε συνδυασμο με τις στενες πιστες γινεται της κολασεως πραγματικα. Πολυ στουκα, η Α.Ι. φρεναρει στο apex της στροφης χωρις λογο, διαμορφωνει την ταχυτητα της αναλογα με την αποδοση του παιχτη. Αυτο το τελευταιο με βγαζει εξω φρενων. Ξεκινας εναν αγωνα και βλεπει η Α.Ι. οτι τρεχεις απιστευτα και σε ακολουθει απο αποσταση βολης. Ξεκινας ξανα τον ιδιο αγωνα, ΚΑΘΕΣΑΙ 1 λεπτο και δινεις στην Α.Ι. εναν ολοκληρο γυρο προβαδισμα και καταφερνεις και τους φτανεις και τους περνας αν αρχισεις να παιζεις καλα. Γενικα ενα μπαχαλο. Καποιες φορες δενουν ολα ομορφα και η Α.Ι. δειχνει καλη. Αλλα σε ξεγελαει αυτο. Ειναι λιγο χαλια και θελει δουλεια.
Επισης, το παιχνιδι ειναι ΔΥΣΚΟΛΟ. Ειδικα εαν θες να κανεις τα challenges (τα εχω κανει ολα). Εχει μερικους αγωνες πολυ δυσκολους, αλλα εγω δεν το θεωρω κακο αυτο, γιατι πραγματικα απαιτει skill για να τα καταφερεις και η επιβραβευση το αξιζει.
Ενα αλλο αρνητικο ειναι φυσικα η ελειψη customisation και περιαγματος των αυτοκινητων. Προσωπικα εμενα δεν με χαλαει οσον αφορα στο "φτιαξιμο" των αυτοκινητων καθως μου αρεσει να παιζω με στοκ αμαξια και οχι καγκουριες τυπου βαζω 4 τουρμπο πανω στην Φερραρι 458 και γουσταρω. Οχι, αηδια εντελως. Αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν μπορω ουτε ζαντες να αλλαξω, ουτε καν αλλα απλα πραγματα.
Αυτα. Για εμενα το παιχνιδι στην παρουσα μορφη του αξιζει επαξια ενα 8-8.5 στα 10. Η Α.Ι. ειναι αυτο που με ποναει. Μου την σπαει να παιζω στουκαροντας ολη την ωρα πανω σε αλλους επειδη η Α.Ι. αποφασιζει να φρεναρει στο απεξ της στροφης ή στην εξοδο (!) απο αυτην...
Εαν εχεις αναγκη απο racing sim, καλυτερα μην το παρεις, περιμενε το Project Cars και την Plus εκδοση (χαχαχαχα).
Εαν παλι δεν θες αυστηρα racing sim αλλα ενα συνδυασμο τοτε δοκιμασε το. Εχω παιξει πολυ περισσοτερες ωρες driveclub απο οτι περιμενα και συνεχως βαζουν πραγματα που σε κανουν να συνεχισεις να παιζεις. Επισης τα γραφικα... jesus... καποιες στιγμες ειλικρινα νομιζω οτι ειμαι εκει και οδηγω... τα G μονο λειπουν και η μυρωδια του καμμενου λαστιχου...
Bookmarks