Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast
Results 121 to 140 of 217

Thread: Dying Light

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Quote Originally Posted by Mouxlalouda View Post
    Επίσης το παιχνίδι το παίζετε με το glitch ή χωρίς; (εννοώ το duplicate των items)
    1.2.1 patch notes
    Bug fixing:removed weapon duplication glitch of throwable weapons.

Advanced Member Mouxlalouda's Avatar
    PSN ID
    Mouxlalouda
    Name
    Γιώργος

@FurionMike δεν εννοώ αυτό φίλε μου, αλλά το glitch με το οποίο έκανες duplicate όποιο item θες, πχ medkit, firecrackers κλπ

Today is a good day to die...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Ωχ! Καλη μαγκια! ΧΑΧΑ!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Μπραβο και γω οντι αυτο παραρηρησα χθες που το ξεκινησα...δν ειχα δεινα αναφέρεται πουθενα και ειναι πολυ θετικη προσθηκη...
    Kαι τα έγραψα όταν πολεμούσα με τα τσεκούρια και τα γαλλικά κλειδιά,
    όταν προχώρησα το παιχνίδι και άκουσα πως αλλάζει γεμιστήρα στο assault rifle έπαθα πλάκα, λες και οπλίζει κάποιος αληθινό όπλο μπροστά σου ακούγεται.

Εκεί στο BF κοιμούνται ακόμα, μόνο τα 50ρικα για τα Premium ξέρουν να παίρνουν.

6. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

chronohill (11-03-2015)

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Δεν το ηξερα καν αυτο..

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Επειδή βλέπω να αναφέρετε για glitched trophies: έχοντας πάρει πλατίνα εξολοκλήρου με το τελευταίο patch, να σας αναφέρω ότι τα μόνα trophies που μου δημιούργησαν πρόβλημα ήταν τα εξής:

1) Τα Collectibles. Αφού πήρα και τα 67, έπρεπε να κάνω νέο game σε νέο slot και να πάω στο tower και να πάρω ξανά το note δίπλα από τον πίνακα (δίπλα στο ασανσέρ)
    2) Αυτό που έπρεπε να σώσεις 15 άτομα από τους ανθρώπους του Reis. Ενώ στα στατιστικά έδειχνε 15, τελικά το trophy το πήρα στους 18... Προφανώς όταν ελευθερώνεις 2 μαζί, τους μετράει για 1...

Ελπίζω να βοήθησα.
    Spoiler!

9. The Following 2 Users Say Thank You to chrisfox For This Useful Post:

Nek_Food (13-03-2015),odytsak (12-03-2015)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chrisfox View Post
    Επειδή βλέπω να αναφέρετε για glitched trophies: έχοντας πάρει πλατίνα εξολοκλήρου με το τελευταίο patch, να σας αναφέρω ότι τα μόνα trophies που μου δημιούργησαν πρόβλημα ήταν τα εξής:

1) Τα Collectibles. Αφού πήρα και τα 67, έπρεπε να κάνω νέο game σε νέο slot και να πάω στο tower και να πάρω ξανά το note δίπλα από τον πίνακα (δίπλα στο ασανσέρ)
    2) Αυτό που έπρεπε να σώσεις 15 άτομα από τους ανθρώπους του Reis. Ενώ στα στατιστικά έδειχνε 15, τελικά το trophy το πήρα στους 18... Προφανώς όταν ελευθερώνεις 2 μαζί, τους μετράει για 1...

Ελπίζω να βοήθησα.
    Χωρις να ειμαι απολυτα βεβαιος , διαβασα καπου οτι αν ξεκινησεις καινουριο game μετα το patch , δεν υπαρχουν glitched trophies. Με επιφυλαξη, θα ενημερωσω οταν τα παρω κ εγω , ειμαι ακομα 15%

Spoiler!

Το θεματακι που ειχε με το reset των abilities κ του inventory στο 22% περιπου του main story,υπαρχει ακομα; θα το ξεκινησω τη δευτερα,μην εχουμε τπτ κλαματα....

PSN ID
    ChristosFoX

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    Το θεματακι που ειχε με το reset των abilities κ του inventory στο 22% περιπου του main story,υπαρχει ακομα; θα το ξεκινησω τη δευτερα,μην εχουμε τπτ κλαματα....
    Όχι φυσικά, δεν υφίσταται ακόμα μετά το τελευταίο patch...
    Spoiler!

Εγινε φιλε μου,σ'ευχαριστω!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Καντε με add οσοι γουστάρετε για co op να παιξουμε όταν τερματισω.το παιχνιδι σπερνει.πανέξυπνο το οντι ανεβαζεις οτι χρησιμοποιεις.κανεις παρκουρ ανεβαζεις agility κανεις quest ανεβαζεις survivor...
    Νυχτα ακομα δν εχω τολμήσει να βολταρω...αλλη προκληση...2πλα χρ...το κανεις;εχω κοτεψει...επισης οταν ακουω απτο ραδιο ορι έρχεται η νυχτα εχετε μια ωρα να μαζευτειτε καλη τυχη καλη νυχτα...σοκ...
    Επισης το στορυ ενταξει μια χαρα το παει...μαρεσει η φαση...

Spoiler!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ρε παιδιά τι update έχετε; Εμένα έχει 1.02 ευρωπαϊκό κ φίλος έχει αμερικάνικο με 1.04 κ δε μας αφήνει να παίξουμε co op. Εννοείται έχω κάνει ότι update ζήτησε.

Spoiler!

PSN ID
    ChristosFoX

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Καντε με add οσοι γουστάρετε για co op να παιξουμε όταν τερματισω.το παιχνιδι σπερνει.πανέξυπνο το οντι ανεβαζεις οτι χρησιμοποιεις.κανεις παρκουρ ανεβαζεις agility κανεις quest ανεβαζεις survivor...
    Νυχτα ακομα δν εχω τολμήσει να βολταρω...αλλη προκληση...2πλα χρ...το κανεις;εχω κοτεψει...επισης οταν ακουω απτο ραδιο ορι έρχεται η νυχτα εχετε μια ωρα να μαζευτειτε καλη τυχη καλη νυχτα...σοκ...
    Επισης το στορυ ενταξει μια χαρα το παει...μαρεσει η φαση...
    Αναγκαστικά θα παίξεις και νύχτα αν θες να κάνεις όλα τα sidequests. Θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση όταν επιβιώσεις μία ολόκληρη νύχτα για πρώτη φορά. Και φυσικά θα πήξεις στο survivor XP

Και θα σε έκανα add αλλά μου πήρες το game χαχαχαχα
    Spoiler!

17. The Following User Says Thank You to chrisfox For This Useful Post:

chronohill (16-03-2015)

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ρε παιδιά τι update έχετε; Εμένα έχει 1.02 ευρωπαϊκό κ φίλος έχει αμερικάνικο με 1.04 κ δε μας αφήνει να παίξουμε co op. Εννοείται έχω κάνει ότι update ζήτησε.
    Δημητρη δεν προλαβα χθες να παιξω..τωρα που μπηκα ειδα οτι και γω εχω την 1.02..
    Quote Originally Posted by chrisfox View Post
    Αναγκαστικά θα παίξεις και νύχτα αν θες να κάνεις όλα τα sidequests. Θα νιώσεις μεγάλη ευχαρίστηση όταν επιβιώσεις μία ολόκληρη νύχτα για πρώτη φορά. Και φυσικά θα πήξεις στο survivor XP

Και θα σε έκανα add αλλά μου πήρες το game χαχαχαχα
    εσυ κανε με add ετσι και αλλιως!
    Επαιξα νυχτα...γινομαι λιγο καλυτερος δεν με βρισκουν κατευθειαν!!!!πολυ αγχος την νυχτα...μαρεσει ΠΑΡΑ πολυ το παιχνιδι κρινεται ανταξιο των προσδοκιων, το παρκουρ δινει μια πολυ ιδιαιτερη νοτα στο παιχνιδι...στο dead island εβρισκα δυσκινητο τον παιχτη και μαλλον ηταν η προσθηκη που ελειπε...
    Απο θεμα DLC's τι γινεται παιδια γιατι ειμαι εναντιων αλλα επειδη πηρα μεταχειρισμενο το παιχνιδι(σευχαριστω και απο δω Χρηστο) με εχουν πιασει "τυψεις" και σκεφτομαι να τιμησω τους developers...και αφου με κρατησει το παιχνιδι ετσι το σκεφτομαι...οποτε τι υλικο εχει ανακοινωθει με το season pass?
    Spoiler!

PSN ID
    chronohill

Xθες κατεβασα την εκδοση 1.03 .Δεν ειδα τι περιλαμβανει λεπτομερως αλλα οταν εγινε το install πριν μπει στο παιχνιδι παιζει βιντεακι απο τους δημιουργους που ευχαριστουν ολους εμας(εμενα και σενα Χρηστο!lol) που αγορασαμε το παιχνιδι και το καναμε huge success...Υποπτευομαι οτι περιλαμβανει και το πρωτο DLC?ειναι ετοιμο δηλαδης για κατεβασμα?αποτι ειδα αυτα που θα εχει δεν ειναι τοσο wow...μονο τα buggies φαινονται ενδιαφερουσα προσθηκη...
    Στο χθεσινο μου session ξεπερασα τον φοβο της νυχτας και κυκλοφορησα...η φημη μου αγορια μου προχωρησε!
    Τωρα που το σκεφτομαι δεν εχασα ουτε μια φορα χθες...μωρε μπραβο...
    Αυτο που παρατηρησα και με χαλασε ειναι τα εφε του νερου απο μακρυα...γιατι ειναι τοσο χαλια ρε παιδια?ενω ειναι πολυ ομορφο το παιχνιδι εκει το χαλαει πολυ...λες και ειναι παιχνιδι ps1...
    Ειναι τερμα εθιστικο παντως και καθε ability με πορωνει πιο πολυ...
    Spoiler!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

ΕΕΕ... Και εγω ειμαι εδω

Εφταιξαν το glitch με τα items;

Το βραδυ ειναι πολυ καλη φαση παντως! Εγω δε κοιμαμαι
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

PSN ID
    chronohill

E μιλα ρε Αποστολη φοβηθηκα οτι θα εκανα και 3ο ποστ και δεν θα απαντουσε κανενας!!!!
    Ειμαστε φιλοι? κανε με add...
    Ναι το εχουν φτιαξει...αυτο που τα εβγαζε διπλα δεν λες?
    Γενικα διαβασα καποια παραπονα για το coop ισχυουν?το εχει δοκιμασει κανεις?μολις τερματισω ετοιμαστειτε για ομαδικο οργιο...!
    Και γω πλεον...
    Spoiler!

22. The Following 2 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

WolfRathmA (18-03-2015)

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

xaxa! Ναι σε εχω!

Ναι λεω για τα duplicates items που μπορουσες να τα πολλαπλασιασεις. Καλη μαγκια ηταν, το εχω κανει σε ολα οσα ειχα. χαχα

Προς ωρας το εχω παρατησει λιγο το αθλημα, δεν εχω ορεξη να παιξω τιποτα. Αλλα θελω να παιξω multi καποια στιγμη μολις το τελειωσω το story. Θα ειναι καλη φαση.

Follow me!

24. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

chronohill (18-03-2015)

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

αν δεν κάνω λάθος μπορούμε και 3 μαζί ταυτόχρονα να παίζουν, σωστά?

Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast

Bookmarks

Bookmarks