Page 43 of 58 FirstFirst ... 3339404142434445464753 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1147

Thread: The Order : 1886

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Βρε! Υλικό να αναρτήσουν και εντυπώσεις να μην πουν οι δημοσιογράφοι. Αυτό είναι το εμπάργκο.

Αλλά όταν εργάζεσαι εντός Sony και σου λένε "μην το παίξετε" (γιατί εντυπώσεις που να αναρτήσεις; αφού δεν είσαι δημοσιογράφος!), γιατί δεν έχει άλλο τρόπο η Sony να αποκλείσει τους εργαζόμενούς της να αναρτήσουν υλικό (φωτό/βίντεο), εσύ τι θα έκανες; Θα το bootαρες και θα φαίνονταν τα τρόπαια; Οι sony εργαζόμενοι λοιπόν δεν μπορούν να το bootάρουν, ενώ οι δημοσιογράφοι μπορούν να το λιώσουν, αρκεί να τηρήσουν σιγή ιχθύος και να μην αναρτήσουν καθόλου υλικό.

Ε ναι ετσι ειναι λογικο. Τι να κανουμε εργαζομενοι της Sony, ας υποφερετε λιγο!! Στη χειροτεροι καντε ενα 2ο account και παιξτε τα εκει, σιγα τα ωα!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Βρε! Υλικό να αναρτήσουν και εντυπώσεις να μην πουν οι δημοσιογράφοι. Αυτό είναι το εμπάργκο.

Αλλά όταν εργάζεσαι εντός Sony και σου λένε "μην το παίξετε" (γιατί εντυπώσεις που να αναρτήσεις; αφού δεν είσαι δημοσιογράφος!), γιατί δεν έχει άλλο τρόπο η Sony να αποκλείσει τους εργαζόμενούς της να αναρτήσουν υλικό (φωτό/βίντεο), εσύ τι θα έκανες; Θα το bootαρες και θα φαίνονταν τα τρόπαια; Οι sony εργαζόμενοι λοιπόν δεν μπορούν να το bootάρουν, ενώ οι δημοσιογράφοι μπορούν να το λιώσουν, αρκεί να τηρήσουν σιγή ιχθύος και να μην αναρτήσουν καθόλου υλικό.
    Καλά σε αυτή την περίπτοση εγώ θα έφτιαχνα ένα άλλο account στο οποίο θα έπαιζα τα παιχνίδια και δεν θα συνέδεα ποτέ στο internet
    Απορώ που δεν το κάνουν όσοι έχουν early πρόσβαση....

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

^^ Προφανέστατα και το κανουν....

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Λάθος, το embargo ισχύει για media και για υπαλλήλους. Απλά για τα media υπάρχει το ελεύθερο 1-2 μέρες πριν την λήξη του κανονικού embargo.

Οι περισσότεροι υπάλληλοι δημιουργήσανε άλλα account για testing σε offline mode με κανέναν φίλο στην λίστα και όλα καλά. Απλά εγώ δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Οι δημοσιογράφοι έχουν ένα λόγο να το παίξουν νωρίτερα για να βγάλουν reviews. Ο απλός ο user όμως που το βρήκε νωρίτερα;

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Ε ναι ετσι ειναι λογικο. Τι να κανουμε εργαζομενοι της Sony, ας υποφερετε λιγο!! Στη χειροτεροι καντε ενα 2ο account και παιξτε τα εκει, σιγα τα ωα!
    Το game εγώ συγκεκριμένα το έχω παίξει εδώ και τρεις-τέσσερις μήνες. Μάλιστα ήταν η final build έκδοση.

Εμείς υποφέρουμε από τον όγκο της δουλειάς. Από games καλά είμαστε δόξα τον Kaz

7. The Following User Says Thank You to Daytime Dreamer For This Useful Post:

Nek_Food (19-02-2015)

Advanced Member ary4022's Avatar
    PSN ID
    ary4022
    Name
    Χαρης

δεν αντεξα ειπα να το βαλω
    να δω ποιος θα αντεξει και δεν θα γελασει

9. The Following 2 Users Say Thank You to ary4022 For This Useful Post:

michalaros (20-02-2015),teras1 (19-02-2015)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

εμ δεν τα έλεγα; αν το παίξεις, θα καταχωρηθούν στο PS4 τα τρόπαια ακόμα και αν το έχεις offline και την στιγμή που θα το βάλεις online, αυτομάτως θα κάνουν sync. Οπότε θε σε ξεχέσουν. Εκτός και αν καταφέρεις να έχεις offline το PS4 επί 2 εβδομάδες σερί.
    εκανα sync 3 φορες και τα τροπαια δεν περασαν, δεν υπαρχει καν το παιχνιδι στην λιστα μου, οποτε λογικα καποιο κλειδωμα εχουν βαλει στο δυκτιο και αυτα τα τροπαια θα εμφανιστουν μετα την κυκλοφορια του.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Leon_DiZ (19-02-2015),Nek_Food (19-02-2015)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Τότε γιατί είπε αυτά που είπε ο Λουκάς περί του 2ου account και offline mode;

Δεν λέω ότι είσαι τυφλός / κουλός και δεν συγχρονίστηκαν τα τρόπαιά σου, προφανώς και δεν συγχρονίστηκαν (λόγω κλειδώματος; ). Απλώς αυτό που λες με αυτό που είπε ο Λουκάς, κάπως δεν συνάδουν.

χαζη ερωτηση αλλα ρωταω γιατι ειναι exclusive, εχει ελληνικους υποτιτλους;

Quote Originally Posted by StarRider View Post
    χαζη ερωτηση αλλα ρωταω γιατι ειναι exclusive, εχει ελληνικους υποτιτλους;
    Πωπω ποσο χαζος εισαι εσυ και η ερωτηση σου!!!!!! Δεν εχει Ελληνικους υποτιτλους το παιχνιδι.

(Ασφαλως και αστειευομαι δεν ειναι χαζη η ερωτηση)

15. The Following 2 Users Say Thank You to Roy For This Useful Post:

StarRider (19-02-2015)

μας ειχε καλομαθει η σονυ στο ps3

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Τότε γιατί είπε αυτά που είπε ο Λουκάς περί του 2ου account και offline mode;

Δεν λέω ότι είσαι τυφλός / κουλός και δεν συγχρονίστηκαν τα τρόπαιά σου, προφανώς και δεν συγχρονίστηκαν (λόγω κλειδώματος; ). Απλώς αυτό που λες με αυτό που είπε ο Λουκάς, κάπως δεν συνάδουν.
    δεν ξερω, μπορει να το ειπε γενικα και οχι ειδικα. Παντως κατεβασα και Patch που ισως να μην υπηρχε οταν τους δωθηκαν τα δικα τους promo, και να εχει σχεση αυτο με το "κλειδωμα".
    Πηγα παντως τωρα στο psnprofiles και εκανα μια ανανεωση το προφιλ μου, και ενω μου εβγαλε αρχικα σαν background το the order , μετα απο λιγα δευτερολεπτα το αλλαξε στο SSU που ειχα παιξει πριν απο αυτο, και εξακολουθει να μην μου δειχνει τα τροπαια.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Μολις με πειρανε απο πλαισιο να παραλαβω αυριο τη συλλεκτικη. Αντε να δουμε!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Και εμενα μου ηρθε μηνυμα απο κωτσοβολο οτι εσταλει το πακετο... Οποτε πιστευω αυριο να το παρω και εγω για να παρασω ενα ομορφο τριημερο!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Παιδιά είναι super το παιχνίδι. Ξέρω ήδη ότι θα το ξαναπαίξω καπάκια και ακόμα είμαι πριν τη μέση

21. The Following 3 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

chronohill (19-02-2015),Viper (19-02-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Εντυπωσεις δεν εχουμε?

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    ^^Εντυπωσεις δεν εχουμε?
    Ε σου ειπε...θα το ξαναπαιξει, αν και ακομα ειναι στη μεση.

Το ιδιο ακριβως πραμα ειχα πει και εγω οταν πρωτοεπαιξα το TLOU....

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κάτσε να το τελειώσω ντε

Τέλεια γραφικά και ήχος. Απίστευτη ατμόσφαιρα. "Ενήλικο" περιεχόμενο με κάποιες δόσεις gore.
    Είμαι σε ένα σημείο που θυμίζει Silent Hill. Μόλις είχα ένα boss fight που μου άρεσε πολύ. Ωραίοι διάλογοι και χαρακτήρες.
    Όπλα που θυμίζουν Resistance. Έντονα vibes από Uncharted και Heavy Rain.
    To be continued..

25. The Following 8 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

ary4022 (19-02-2015),BillyFlo81 (20-02-2015),enstikto (19-02-2015),litanies (19-02-2015),Nek_Food (20-02-2015),Nerven (19-02-2015),Viper (19-02-2015)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

The Order: 1886 review

It's shallow fun while it lasts, but The Order feels dated before its time. Despite being the PlayStation 4's new poster child, the latest pretty face for the new generation, Ready at Dawn's truncated epic feels like a product of the year of its inception - a time when the world was in thrall to Uncharted 2 and Heavy Rain, and before the prescribed dramatics of Quantic Dream turned sour with Beyond: Two Souls. The result is an earnest game, sometimes disarmingly so. There are no levelling weapons, no branching narrative decisions, no litany of unlockables - and there's absolutely no reason to return once it's all over.

The Order: 1886 isn't a disaster, nor is it a particularly good game. It's a hollow diversion, entertaining but outmoded and caught somewhere between a medium it repeatedly fumbles and one it fails to effectively embrace.

Bookmarks

Bookmarks