Page 83 of 120 FirstFirst ... 337379808182838485868793 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2391

Thread: Destiny

To Nightfall και Weekly αυτης της εβδομαδας θελουν 1 τουλαχιστον να εχει το Fatebringer. Ειναι το Handcannon που πεφτει μονο στο Hard Raid και εχει Arc Damage. Στο 30αρι εβγαζα τον κοκκινο captain με 2 σφαιρες στο κεφαλι. Επισης το Patience and Time που ειναι Exotic Sniper Rifle βοηθαει πολυ καθως και το Murmur σε Arc Preset.

Με τα παραπανω το εβγαλα και με τους 2 μου χαρακτηρες!

Good luck guyz!

μηπως εχει καταφερει κανεις να πάρει το 2ο loot chest στο crota's end;

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

Quote Originally Posted by Nemethon View Post
    μηπως εχει καταφερει κανεις να πάρει το 2ο loot chest στο crota's end;
    ναι πρεπει να τρεξεις γρηγορα μολις ανοιξει η πορτα μετα την γεφυρα,εχει μαλλον timer. 2χshards
    Last edited by FurionMike; 13-12-2014 at 22:10.

mike ναι το ξερουμε αυτο, με hunter invisibility και τερμα agility το δοκιμάσαμε αλλα ξερεις τι γινεται..τρωμε τα 2 shriekers και βρισκουμε την πορτα κλειστη,δεν την βλέπουμε καν απο μακρια να κλεινει,η πορτα φαινεται σαν να μην ειχε ανοιξει καθολου

PSN ID
    furionmike

χμμμ..περιεργο. και μεις ετσι το καναμε,οι 5 πυροβολουσαμε και ενας hunter ετρεξε μπροστα να μπει μεσα.Προλαβε κ μπηκε το τελευταιο δευτερολεπτο.

Advanced Member phaerun's Avatar
    PSN ID
    PhaerunGR

Παιδια ερωτησoύλες για εσάς που το εχετε προχωρήσει περισσοτερο. Ειμαι level 26 (-2 light για 27), και εχω τα dust treads iv γαντάκια και legs απο το vanguard faction. μεχρι τώρα τα εκανα upgrade μέχρι εκει που ζητάει ascendant shards. Να χαλάσω τα shards μου να κάνω αυτα τα δύο max upgrade ή υπάρχει περιπτωση να βρώ καλύτερα σχετικά ευκολά οποτε να κρατήσω τα υλικά μου;

Επισης μεχρι τώρα έχω βρει 2 legendary engrams το ένα ήταν upgrade material αλλά το άλλο ήταν το Zombie Apocalypse WF47 machine gun. Αυτο ειναι χρήσιμο να του ρίξω τα ascendant energies που έχω;

ευχαριστώ.

Default Destiny

Quote Originally Posted by phaerun View Post
    Παιδια ερωτησoύλες για εσάς που το εχετε προχωρήσει περισσοτερο. Ειμαι level 26 (-2 light για 27), και εχω τα dust treads iv γαντάκια και legs απο το vanguard faction. μεχρι τώρα τα εκανα upgrade μέχρι εκει που ζητάει ascendant shards. Να χαλάσω τα shards μου να κάνω αυτα τα δύο max upgrade ή υπάρχει περιπτωση να βρώ καλύτερα σχετικά ευκολά οποτε να κρατήσω τα υλικά μου;

Επισης μεχρι τώρα έχω βρει 2 legendary engrams το ένα ήταν upgrade material αλλά το άλλο ήταν το Zombie Apocalypse WF47 machine gun. Αυτο ειναι χρήσιμο να του ρίξω τα ascendant energies που έχω;

ευχαριστώ.
    Αν πάνε 33 light αναβάθμισε τις πανοπλίες.θα τις χρειαστείς για να πας 31 lvl και να μπορείς να βγάλεις raid.

Απο κει βέβαια βρίσκεις καλύτερες αλλα δεν γίνεται αλλιώς.

Άσε που για τις πανοπλίες του raid πλέον θες radiant energy που βρίσκεις επισης στο raid.

Για το machine gun οι απόψεις διηστανται εγω θα προτιμούσα να αναβάθμιση πλήρως ένα primary legendary όπλο αν δεν είχα πολυ energy.

8. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

phaerun (16-12-2014)

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Χθες πηρα το 1 Legendary με 36 Light απο Crotas End

Νομιζω πως αυτο το raid μαζι με το VoG ειναι η ολη ουσια του παιχνιδιου ομαδικοτητα,συνεργασια και μεγαλη προσπαθεια απο ολο το team

Μπρος ολο ταχως για lv32

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Ωραιος Σταυρο!
    Με ποιους επαιξες ρε συ?
    btw το ακουστικο σου παιζει τωρα? Γιατι και χθες δε σε ακουγα...

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Παναγιωτη εκανα μια επανεκινηση στο router και επαιξε..δεν ξερω τι εγινε μετα το update της bangie μια παιζει δυο δεν παιζει

με εχει τρελανει

Με τους φιλους μας τους αμερικανους επαιξα

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

ανεβηκες αποτομα εσυ!

PSN ID
    furionmike

@Nemethon τωρα καταλαβα τι εννοεις!!!!Εχθες ειπα να παω με αλλον χαρακτηρα raid και ποση ωρα με αλλο group παλευαμε να παρουμε το δευτερο chest κ η πορτα ηταν συνεχεια κλειστη!
    Οταν διαβασα το ποστ σου απορουσα πως δεν μπορουσατε να το παρετε γιατι εγω μια φορα ειχα παει κ το πηρα... με το αλλο group καναμε σχεδον 10 αποπειρες χωρις να βλεπουμε την πορτα καν ανοιχτη...δεν ξερω κ γω τι παιζει πλεον.

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by dspug7 View Post
    ανεβηκες αποτομα εσυ!
    O μικρός (τον βάπτισα) είναι καλός και έχει πάρει φόρα.Λίγο παρορμητικός είναι στις μάχες
    αλλά εντάξει θα τον τιθασεύσουμε.

Member eternalife's Avatar
    PSN ID
    eTeRn4L1F3
    Name
    Νικος

παιδια το δευτερο σεντουκι ειναι θεμα συντονισμου και ταχυτητας. υπαρχει ενας χρονοδιακοπτης που μετραει απο οταν ανοιξει το πρωτο shrieker.... ο hunter της ομαδας (επειδη γινεται αορατος και δε τον βλεπουν), αρχιζει να τρεχει και δυο ριχνουν στο shrieker με heavy ωστε να σκασει σχεδον τη στιγμη που ο hunter θα ειναι απο κατω του ωστε να ανοιξει το γυαλι και να περασει για το δευτερο shrieker που πρεπει να γινει το ιδιο και να προλαβει την πορτα να μπει τελευταια στιγμη. Βασικα το ολο ζουμι της ιστοριας ειναι ο hunter να η χρειαστει να σταματησει καθολου και να περιμενει να πεσουν τα shrieker. τα shrieker εχουν απο κατω τους ενα γυαλινο τοιχο και δεν σπαει αν δεν σκασουν τα shrieker γιαυτο αναφερομαι συνεχεια στο γυαλι..... ελπιζω να σας εδωσα μια ιδεα τι πρεπει να γινει...

16. The Following 2 Users Say Thank You to eternalife For This Useful Post:

alexadrinos (16-12-2014)

Senior Member ultra's Avatar
    PSN ID
    gael_HELLAS

Παιδιά είμαι επίπεδο 20. Απο εδώ και πέρα απο οτι κατάλαβα πρέπει να μαζεψω light για να ανεβω, αλλά πως γίνεται αυτό; σε κάποια κομματια της στολής μου έχει κίτρινο περίγραμμα. Τι σημαίνει αυτό; επίσης τα χρωματα (πρασινο, μπλε) τι σημαίνουν για τον εξοπλισμό μου;
    Το raid τι είναι;
    Κοινός όπως καταλαβατε μετα το τέλος της ιστοριας δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω...
    Εχει νόημα να ηαναπαιξω τις αποστολές σε υψηλοτερη δυσκολία;

@mike τελικα εβγαλα ακρη,λοιπον η πορτα του chest loot αρχιζει να κλεινει με το που μπει εστω και ενα ατομο μεσα στο "κτηριο" (δεν ξερω πως να ονομασω αυτο το πραγμα) μετα την γεφυρα και οχι αν σκοτωσεις το πρωτο ή δευτερο shrieker οπως λανθασμένα πιστευουν πολλοι.Αν εχετε cp μεσα στο "κτηριο" τοτε η πορτα αρχιζει να κλεινει την στιγμη που κανατε respawn

@ultra o εξοπλισμός εχει 5 κατηγοριες:

1. Basic (White)
    2. Uncommon (Green)
    3. Rare (Blue)
    4. Legendary (Purple)
    5. Exotic (Gold)

με την τελευταια να ειναι η καλυτερη,εσυ τωρα πρεπει βρεις ή να αγοράσεις legendary εξοπλισμό,επισης ψαξε να βρεις παρεα τουλάχιστον αλλα 2 ατομα γιατι αυτο το παιχνιδι δεν παιζεται σολο

το raid ειναι ολο το ζουμι του παιχνιδιου αν καποιος δεν εχει παιξει raid.... για μενα δεν εχει παιξει ουτε το μισο παιχνιδι

Senior Member manolissmy83's Avatar
    Name
    μανωλης

γεια σου κωστα ομαδα το chest 2 το τσιμπησαμε χτες χαρις το κωστα

20. The Following User Says Thank You to manolissmy83 For This Useful Post:

Nikos326_GR (17-12-2014)

PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Το πρωτο chest χθες μου εβγαλε Thorn & 2 radiant energies... Ποσα void πια θα μαζεψω?
    Το nightfall με νεροπιστολα μονο δεν βγαινει...

PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Εξαιρετικο nightfall σημερα με Darkwield & dspug7

Thanx guys! I luv my new Hawkmoon

Λεγαμε να οργανωσουμε και ενα raid για Σαββατο μεσημερι, γυρω στις 3 - 4, captainjacko & Nemethon ειστε μεσα;
    αν βρουμε και εναν ακομα κατα προτιμηση συμφορουμιτη και lvl 30-31 για τη φαση ειμαστε κομπλε...

οσοι πιστοι απαντηστε εδω και θα οργανωθουμε

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Είχε και συνέχεια Παναγιώτη κάναμε και το daily. Είπαμε με τον Διαμαντή για αρχή να παίξουμε το raid σε εύκολο level για να πάρουμε μια ιδέα και να βγει και ποιο εύκολα.
    Last edited by alexadrinos; 17-12-2014 at 22:45.

24. The Following User Says Thank You to alexadrinos For This Useful Post:

giotios (18-12-2014)

Bookmarks

Bookmarks