-
Νομιζω πρεπει να αναφερουμε λιγακι το θεμα των 60 καρε και το τι παιζει.
Απο τον τροπο που τοποθετηθηκε η ND, για εμενα ειναι εμφανες (και κυριως ΛΟΓΙΚΟ) οτι σε pre alpha stage που βρισκεται τωρα το παιχνιδι, σαφως, δεν μπορουν να χτυπησουν ακατεβατα 60 καρε...
Δεν νομιζω οτι ξεγραψανε την υποσχεση τους οτι στοχευουν στα 60 καρε. Και για να ειμαι ειλικρινεις η παρουσιαση που εκαναν, με γεμιζει αισιοδοξια οτι θα δουμε τελικα το παιχνιδι στα 60 καρε. Γιατι ειμαι πολυ αισιοδοξος?
Μα γιατι στην παρουσα PRE ALPHA κατασταση το παιχνιδι τρεχει ακατεβατα στα 30 καρε χωρις ιχνος προβληματος. Αυτο, για pre alpha δεδομενα ειναι απο μονο του κατορθωμα συμφωνα με αυτα που ξερουμε και διαβασα. Μου δινει λοιπον την εντυπωση οτι το παιχνιδι αυτην την στιγμη , χωρις λοκαρισμενο το framerate στα 30 καρε, πρεπει να βρισκεται καπου στο 40-45 ξερω-γω average. Προφανως ομως για λογους παρουσιασης το λοκαρανε στα 30 καρε , διοτι αν το αφηναν unlocked ο κοσμος θα παρατηρουσε ενα καρο framedrops , juddering και φυσικα μετα ολοι θα εγραφαν το ποσο ασταθης ειναι η αποδοση του παιχνιδιου...
ε δεν θες κατι τετοιο την πρωτη φορα που παρουσιαζεις την δουλεια σου. Προφανως και θα το κλεισεις στα 30 να ειναι απροβληματιστο.
Αυτη ειναι η δικη μου εντυπωση.
Last edited by Valkyre; 09-12-2014 at 10:50.