Page 308 of 458 FirstFirst ... 208258298304305306307308309310311312318358408 ... LastLast
Results 6,141 to 6,160 of 9148

Thread: Xbox One

για ποιο λογο να χαρισει καποιος κατι που θελει να αγορασει καποιος αλλος?βεβαια παραπονα απο την σονυ και γω εχω , που δεν αφορουν βεβαια το πλας η τις τιμες

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Καλορίζικο Παύλο!
    Εγω σκέφτομαι καποια στιγμή να πάρω wii, να δω και αυτη η Nintendo το διαφορετικό προσφέρει.
    Φιλε Γιώργο δεν ηταν καθολου επιθετικός ο Παύλος, αλλα αυτα που ζητάς θες να μας πεις οτι τα δινει το Xbox one;;
    Τι τίτλους εχει δώσει σε gold συνδρομητές;;
    Αν θυμαμαι καλα πόσταρε κάποιος ενα bundle του ps4 που θα βγει στα 399 με GTAV και The Last Of Us δεν το θεωρείς κακη προσφορά;;
    Στους επόμενους μήνες δινει δωρεάν το dlc το infamous δεν ειναι καλη προσφορά;;
    Επισης η κονσόλα τωρα κλείνει 1 χρονο και δεν ειναι μόνο θεμα της Sony τι θα δώσει δωρεάν αλλα και των publishers.
    Ποιος νομίζεις οτι θα δώσει δωρεάν το παιχνίδι του εφόσον αυτο πωλείται μια χαρα;;
    Και προσωπικα προτιμω να μου δίνουν το The Dust που λογικά δεν θα το επαιζα ποτε μου, παρα να δω το WatchDogs ή καποιο άλλο ΑΑΑ τίτλο που σιγουρα θα αγόραζα και θα ελεγα: οκ δεν μου έδωσε κατι καινούριο το plus.
    Spoiler!

3. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (15-11-2014)

Member Ep71Power's Avatar
    PSN ID
    ep71power

Παυλο, με γειες το νεο σου αποκτημα!!καλοπαιχτο, και γω θα παρω ενα μαλλον στα μεσα του 2015!!

Τωρα για τα παραπανω σχολια, καθε κονσολα εχει τα δικα της προτερηματα και μειονεκτηματα.

Ουτε στην προηγουμενη γενια, ακομη και τωρα που μιλαμε δεν εχουν εντελως ιδες υπηρεσιες τα 360-ps3.Και φυσικα να μην ξεχναμε ποσα σταδια αναβαθμισης περασαν η καθεμια για να γινουν αυτο που ειναι τωρα.

Για τα νεα συστηματα ειναι ακομη αρχη!!Τωρα ξεκινανε να βαζουν πραγματα που οι προηγουμενης γενιας δε θα μπορουσαν.Αν δεν υπαρχει υπομονη υπαρχει και η επιλογη του συστηματος που αρμοζει περισσοτερο στις αναγκες του καθε καταναλωτη.

Ας μη συνεχιζουμε να επεκτεινουμε διαφορες του ενος με του αλλου, σε ενα thread που αποσκοπει σε ενημερωση και οτιδηποτε σχετικο με το Xbox one!
    There is no knowledge that is not power...

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παιδιά, σας ευχαριστω πολυ!

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Ελα James ακούς; αχαχαχαχα έλεος ρε παιδια ,φτιαχτε ενα vs thread ...

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Ελα James ακούς; αχαχαχαχα έλεος ρε παιδια ,φτιαχτε ενα vs thread ...
    Εγω τα ειπα , δεν τα ειπα? Τελος παντων , εγω θα γραφω οτι νομιζω και επαναλαμβανω οποιος θελει Pm να του λυσω οτι απορια θελει.

Συνεχιζω λοιπον. Το dashboard μετα απο πολυ ψαξιμο , εχω καταληξει οτι ειναι λιγο αργο σε σχεση με του 360. Λογικο θα μου πεις γιατι εχουν βαλει 500 πραγματα πανω. Ισως για καποιον που μενει αμερικη να ειναι απολαυση, να εχει video,music, cable κλπ , ολα μπροστα του κ να κανει snap απο τη μια εφαρμογη στην αλλη, για εμας εδω στο ελλαντα ειναι κουραστικο ομως. Πολλες φορες το πιανει λοξυγκας οταν θες να δεις achievement πχ. Παρολαυτα αν το μαθεις , μπορεις να το φερεις στα μετρα σου κ αυτο μετραει πιο πολυ. Διαλεγεις φοντο κ στην καρτελα "pins" καρφιτσωνεις τις εφαρμογες ή παιχνιδια που χρησιμοποιεις πιο συχνα και ξεμπερδευεις με ολα τα αλλα. Ειπα κ σε προηγουμενο ποστ η ms ξεκαθαρα πηγε να φτιαξει ενα μηχανημα να παιζει ΚΑΙ παιχνιδια.

Θα ξαναπω , γυφτια οι αλκαλικες αλλα συγχωρατε με , το εχω 4 μερες , εχω παιξει καμια 30αρια ωρες κ εχω ξεχασει οτι ειναι ασυρματο. Μην αρχισετε παλι τα ιδια, απλα λεω.

Επισης μου φανηκε αρκετα πιο ευκολο να γραψω βιντεο gameplay. Δεν ξερω στο ps4 ολο μπερδευομουν με το κουμπι share εδω τα καταφερα με την πρωτη αλλα δεν ειναι κατι που κανει τη διαφορα.

Το sunset overdrive ενω στην αρχη δε σε κερδιζει , μετα απο λιγο κολλας. Οσοι εχουν παιξει ratchet ξερουν οτι μιλαμε για τρελα οπλα , χιουμορ και χαμο στην οθονη. Εθιστικο , εχει πολυ πλακα , πολλα πραγματα να κανεις αλλα system seller δεν το λες. Εμενα μου θυμισε λιγο crackdown, λιγο pain αν θυμαστε.

To Halo για τα προβληματα που αναφερατε απο χτες μου εκανε δυο patch οποτε κατι φτιαξανε υποθετω αλλα δεν παιζω μουλτι για να ξερω. To campaign παντως με δονηση στις σκανδαλες ειναι αγεραστο.

Spoiler!

8. The Following 7 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Dragonpaul (15-11-2014),Kapa (15-11-2014),modecris (16-11-2014),Narayan (21-11-2014),Nek_Food (15-11-2014),Nikoladim (16-11-2014),Snk (15-11-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μπράβο που μας μεταφέρεις την εμπειρία σου. Εγώ μου αρέσει που βελτιώνεται και γίνεται ανταγωνιστική η κονσόλα της Microsoft, γιατί θεωρώ ότι αυτό θα λειτουργήσει υπέρ μου σαν κάτοχος του PS4 μιας και θα ωθήσει λογικά και την Sony σε αντίστοιχη τροχιά. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα υπέρ του πελάτη, φτάνει να ξεκολλήσουν οι εταιρείες από τα parity και τις επιταγές για κακοποίηση των προϊόντων τους.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

^^ Απλή λογικη... Πες τα και στον άλλον πιο πάνω που θέλει "πόλεμο".

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Χρειάζεται και λίγο πάθος, αλλά με λογική και όρια, οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά. Επίσης, το να είμαι στο παρόν θέμα για να κράξω το PS4 δεν μου λέει κάτι. Θα το κράξω σε όλο το υπόλοιπο φόρουμ και λόγοι δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί, εδώ θα μιλάω για τα θετικά και τα αρνητικά του Xbox One. Τα θετικά επειδή θα κάνουν καλύτερη την κονσόλα μου (το PS4 εννοώ) τα αρνητικά επειδή ΕΙΝΑΙ καλύτερη η κονσόλα μου.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    ΕΙΝΑΙ καλύτερη η κονσόλα μου.

13. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Nek_Food (15-11-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by giwrgos2001 View Post
    @slay: μια υποκειμενική κρίση κάνω. Ζητάω οτι δίνει πχ η MS να το δίνει κ η SONY. Δεν υπάρχει στις επιχείρησεις το ποιος εχει πιο πολυ ανάγκη. Όλοι εχουν στόχο το κέρδος και να επικρατήσουν.
    συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις τι λεμε, λες οτι εχουν στοχο το κερδος και να επικρατησουν. Και σε ρωταω γιατι η sony να μειωσει το κερδος της, απο την στιγμη που επικρατει στην αγορα με 2:1 ratio, και τους δυο στοχους που θετεις ποιο πανω τους εχει πιασει. Το παραδειγμα που σου εδωσα πριν αυτο ακριβως δειχνει, τον Σεπτεμβριο στην αμερικη παροτι η MS εδινε περισσοτερα, τελικα η sony και περισσοτερο κερδος ειχε, και πουλησε και τα διπλασια.

Και επισης οταν πρεπει κανει και προσφορες, για παραδειγμα αναμενεται να πουληθουν σαν ζεστο ψωμακι τα δυο black friday bundles που εχει ανακοινωσει, παρα το γεγονος οτι θα εχουν υψηλοτερη τιμη απο αυτη του Xbox.

H Sony μεχρι και τον μαιο δεν μπορουσε να καλυψει την ζητηση, ενω η MS ειχε γεματες αποθηκες με ντανες απουλητα Xbox, ειναι δυνατον να ακολουθουν παρομοια πορεια σε προσφορες?

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Θα ξαναπω , γυφτια οι αλκαλικες αλλα συγχωρατε με , το εχω 4 μερες , εχω παιξει καμια 30αρια ωρες κ εχω ξεχασει οτι ειναι ασυρματο. Μην αρχισετε παλι τα ιδια, απλα λεω.
    Να πάρεις επαναφορτιζόμενες είναι κυριλέ... Πλάκα κάνω (μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση), αλλά ποτέ δεν θα καταλάβω το γιατί είστε τόσο αρνητικοί στις μπαταρίες τύπου ΑΑ.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Γιατι, ρε συ, έχουμε 2014... Χάθηκε εκει να ειναι μια μπαταρία μου φορτίζει; Ξερεις πόσες φορες μου έχουν τελειώσει μπαταρίες και δεν εχω στο σπίτι; Σε αυτήν την περίπτωση τι γινεται;

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

εγω παυλο πηρα το charge kit και υσυχασα κραταει πιο πολυ απο την μπατατια του dualschock

18. The Following User Says Thank You to lak100 For This Useful Post:

Dragonpaul (16-11-2014)

Cool Member katalanos_7's Avatar
    PSN ID
    katalanos_7
    Name
    Γεράσιμος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Γιατι, ρε συ, έχουμε 2014... Χάθηκε εκει να ειναι μια μπαταρία μου φορτίζει; Ξερεις πόσες φορες μου έχουν τελειώσει μπαταρίες και δεν εχω στο σπίτι; Σε αυτήν την περίπτωση τι γινεται;
    Αγοράζεις 4 επαναφορτιζόμενες και ξενοιάζεις.Παίζεις με το ένα ζευγάρι και το άλλο είναι φορτισμένο και έτοιμο για χρήση. Με χρήση charge kit δεν ειμαι σύμφωνος γαιτί είναι ακριβό για αυτό που προσφέρει και δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με 20€ παίρνεις eneloop ή energizer και καθάρισες.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

MΕ επαναφορτιζομενες παντως στο 360 ξεχνουσες να αλλαξεις...και δε με ενοχλουσανε καθολου οι AAA.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Κοιταξτε να δειτε το νομισμα εχει δυο οψεις. Δε γινεται στο 2014 να πουλας χειριστηριο που παιρνει ΑΑ μπαταριες. Κλασικη γυφτια της ms να παρει κ απο εκει κανενα φραγκο. Εδω στην προηγουμενη γενια πουλουσε wifi adaptor 79€ μην λεμε τα ιδια.

Από την αλλη δε με χαλαει που οι αλκαλικες κρατανε απο οτι δειχνει 10 μερες με καθημερινο και συχνο παιχνιδι.

Spoiler!

22. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Arikoc (16-11-2014),chronohill (16-11-2014),GRZEUS (16-11-2014),mihalis13 (16-11-2014),Nek_Food (16-11-2014)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Παύλο, καλορίζικη η νέα σου κονσόλα! Βγάλε καμία φώτο αν σου κάνει κέφι να δούμε πως κάθεται στο έπιπλο η άσπρη.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Έλα θα βγάλω εγώ τώρα που είμαι ευκαιρος

Spoiler!

25. The Following 3 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Kapa (17-11-2014),Nerven (17-11-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Αναθεμα σε βγαλε το αυτοκολλητο πανω απο το ΟΝΕ....

27. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Nerven (17-11-2014)

Bookmarks

Bookmarks