Page 306 of 458 FirstFirst ... 206256296302303304305306307308309310316356406 ... LastLast
Results 6,101 to 6,120 of 9148

Thread: Xbox One

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Αλλα ακομα κι ετσι το χειριστηριο του ONE παιρνει ρευμα απο τη κονσολα και λειτουργει χωρις μπαταριες.
    Α δεν το ήξερα αυτό.. Πάντως γενικά προτιμώ έτσι όπως είναι στο Playstation το Xbox μου φαίνεται άλλης εποχής να βάζω μπαταρίες.(gameboy,gamegear) αλλά είναι όπως βολεύει τον καθένα..
    Εξάλλου είναι και το λιγότερο που θα με ένοιαζε σε μια κονσόλα.
    Spoiler!

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Και jumbo. xaxa!
    Lol εγώ που είμαι πρόβατο έχω τις επαναφορτιζόμενες της Apple και της φορτιζω περίπου 1 φορά το μήνα. Αν και φαίνεται παλαιολιθικη η επιλογή της MS, την προτιμώ χίλιες φορές από το χάλι του ds4 που στα 3-4 παιξίματα βγαίνει off. Από εκεί κ πέρα εξακολουθώ να θεωρώ το χειριστήριο του 360 το δεύτερο αγαπημένο μου μετά του Nintendo 64. Το one διαθέτει μακράν τους καλύτερους κ πιο ακριβείς αναλογικού της αγοράς με ενδιαφέρουσα προσθήκη αυτή της δόνησης στα triggers. Επειδή είναι πιο γωνιωδες του 360 θεωρώ ότι δεν κάθεται το ίδιο ομαλά στο χέρι και τα πιο φθηνά πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί αφαιρουν σε grip.... δείχνει λιγότερο ποιοτικό του 360 αλλά σε αίσθηση είναι πιο στιβαρο.

3. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

WolfRathmA (14-11-2014)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Στο IKEA μετα τις μπαταρίες και τσιπς για τα long sessions !

Moderator odytsak's Avatar

Mπαταρίες ΑΑ ε?

Ωραίες εποχές μου θυμήσατε.

Σκοπιά με το τρατζιστοράκι (δεν υπήρχαν κινητά κλπ)
    10 μέτρα κεραία να ακουμπάει κάπου να πιάνει και να ακούω πειρατικούς σταθμούς με αφιερώσεις.

6. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

DJTaurus (14-11-2014)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Δε μπορω να καταλάβω τι σας χαλάει. Μια χαρά ηταν πάντως στο 360 και κρατούσαν πολλές ώρες. Με μια 4δα επαναφορτιζόμενες ήσουν άρχοντας...

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Noμιζω κι εγω με την εμπειρια μαλιστα του 360 στο θεμα μπαταριων θα παω με την μερια που σπαζοκεφαλιαζει πως ειναι δυνατον οι μπαταριες σε προιον του 2014 να θεωρειται κατι θετικο...

Εγω το θεωρω λιγο ξεφτυλα να πρεπει να πηγαινω να αγοραζω battery packs, γιατι προφανως αυτος ειναι ο βασικος λογος υπαρξης των μπαταριων στο χειρηστηριο , να πουλαει η MS battery packs. Θα μου πειτε οκ, παιρνω απο αλλου, οκ τσαμπα δεν τα παιρνεις σιγουρα.

Μικρο το κοστος? Σιγουρα μικρο.

Αλλα τοσο μεγαλη ταλαιπωρια συγκριτικα να σηκωθεις και να βαλεις ενα καλωδιο στο DS4? Γιατι ρε παιδια τοσο ξεβολεμα, σιγα την γυμναστικη.

Αποψη μου βεβαια παντα εννοειται.

Μπορω να καταλαβω καποια παιδια που παιζουν 12 ωρες την ημερα να ταλαιπωρουνται απο την μπαταρια του DS4, αλλα υπο νορμαλ συνθηκες παιζω και απλα μετα βαζω το χειρηστηριο στο καλωδιο του PS4 οταν τελειωνω.

Και με καθαρα υφος χαβαλε, να βαλουμε αλκαλικες μπαταριες και στα κινητα αμα ειναι τοσο βολικο, ωστε αν ξεμενουμε απο μπαταρια να τρεχουμε στο περιπτερο να αγοραζουμε!

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Και με καθαρα υφος χαβαλε, να βαλουμε αλκαλικες μπαταριες και στα κινητα αμα ειναι τοσο βολικο, ωστε αν ξεμενουμε απο μπαταρια να τρεχουμε στο περιπτερο να αγοραζουμε!
    Σωστό γιατί στα κινητά χρειάζεται που είσαι έξω στο δρόμο, μέσα στο σπίτι τι να το κάνω που κάθε δυο μέτρα έχει πρίζα?

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Να σας πω την αλήθεια κ εγώ στην προηγούμενη γενιά έβριζα την Ms για τις μπαταρίες μιας κ αναγκάστηκα να πάρω δύο battery pack, τα οποία βέβαια έβγαλαν βέβαια μια πενταετία. Τώρα όμως με ένα χρόνο ενασχόλησης με το ds4, ξέρετε πως μου φάνηκε να παιζω 15 ώρες χωρίς να ασχοληθώ με φορτισεις; Ναι είναι γυφτια οι αλκαλικες αλλά κ μαλακία της Sony με το θα της αυτονομίας για να είμαστε δίκαιοι. Φυσικά υπάρχουν λύσεις, καλώδια, φορτιστές κινητών, USB, να χαμηλωσω το dim, να κλείσω τη δόνηση κλπ αλλά τότε ας βάλω το χειριστήριο του ps1.

Spoiler!

11. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

DJTaurus (14-11-2014),Narayan (21-11-2014)

Name
    Δημήτρης

Kαι θυμαμαι που τα ιδια ελεγα και οταν ειχα παρει το 360 και μου ελεγε ο κοσμος ποσο καλης ποιοτητας ειναι το battery pack και ποσο καλα κραταει, και τωρα 3 χρονια μετα (μπορει και παραπανω) το battery pack στο χειρηστηριο του 360 μου (που μαλιστα στην ουσια εχει παιξει 3-4 παιχνιδια... ΜΕ, Witcher 2, ACIII και Skyrim) ειναι ΓΤΠ εντελως... οχι μονο μετα βιας κραταει 2-3 ωρες μαξ, το καλωδιο του χειρηστηριου δεν κανει καν καλη επαφη για να φορτισει και πρεπει να το εχω σε συγκεκριμενη σταση για να φορτιζει.... να βρασω εγω στην καταπληκτικη ποιοτητα.

Δεν ξερω φυσικα για το ΟΝΕ, αλλα συγνωμη στο 360 -αν το χρησιμοποιει ο κοσμος σαν μετρο συγκρισης- η κατασταση για εμενα με 2 χειρηστηρια ηταν πολυ διαφορετικη. Πειτε με fanboy τωρα.

ΥΓ:΅Το θεμα της αυτονομιας του DS4 οντως μπαζει αρκετα. Οπως ειπα καταλαβαινω αυτους που παιζουν πολλες ωρες. Ενα τιπ παντως, αν κανετε dim το light του χειρηστηριου θα αυξηθει αρκετα η διαρκεια της μπαταριας. Νομιζω απο τεστ που εκαναν εδειξε κοντα 1+ παραπανω διαρκεια. Σιγουρα σηκωνει βελτιωση παντως, αλλα οχι οτι ειναι και ετσι τριτοκοσμικη η κατασταση οπως πολλες φορες διαβαζω. Και συν τοις αλλοις φορτιζει και παρα πολυ γρηγορα η μπαταρια, κατι που επισης στο 360 ηταν τραγικο που η φορτιση κρατουσε πολυ ωρα (δεν ξερω στο ΟΝΕ).
    Last edited by Valkyre; 14-11-2014 at 15:58.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι γινονται θεμα οι μπαταριες. Οπως θα σηκωθεις να βαλεις το καλωδιο, ετσι θα σηκωθεις και θα βαλεις τις μπαταριες να φορτιζουν.

Αν ειναι θεμα Prestige, ναι ειναι καλυτερο να μην δεχεται μπαταριες.

Αλλα δε νομιζω να σου χαλαει και τοσο την εμπειρια.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Εγω δεν καταλαβαινω γιατι γινονται θεμα οι μπαταριες. Οπως θα σηκωθεις να βαλεις το καλωδιο, ετσι θα σηκωθεις και θα βαλεις τις μπαταριες να φορτιζουν.

Αν ειναι θεμα Prestige, ναι ειναι καλυτερο να μην δεχεται μπαταριες.

Αλλα δε νομιζω να σου χαλαει και τοσο την εμπειρια.
    Γινεται θεμα -κατα την αποψη μου παντα- ακριβως για τον λογο που λες.... αφου θα σηκωθεις για να αλλαξεις τις μπαταριες, ποιο το προβλημα να σηκωθεις και να βαλεις ενα καλωδιο?

Ο λογος βεβαια ειναι απλος, διοτι οπως ειπαμε η MS βγαζει εκατομμυρια απο τα battery packs.

Και σας παρακαλω πειτε μου οτι δεν ειναι οπως στο 360 που αγοραζες την κονσολα και σου εδιναν wireless χειρηστηριο που επαιρνε μονο μπαταριες!!! Αν ηθελες να εχεις επαναφορτιζομενο χειρηστηριο επρεπε ντε και καλα να αγορασεις battery pack!! Δηλαδη μονο εγω βλεπω την ληστεια σε αυτο το πραγμα? θα επρεπε μια ζωη να αογραζω μπαταριες? Ειναι σωστο αυτο?

Πρακτικα η MS με το 360 σε αναγκαζε να αγορασεις καποιο battery pack. Αλλιως ηταν λες και ησουν στην προηγουμενη γενια με τα καλωδια στο χιερηστηριο...ή μια βαλιτσα μπαταριες...

Αν ειναι ετσι και στο ΟΝΕ σορρυ αλλα μονο θετικο δεν ειναι, κοροιδια σιγουρα ειναι.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Aντί για battery pack αν πάρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες? Λογικά έτσι γλιτώνεις χρήματα.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Ναι ρε συ. Αυτος ειναι ο λογος. Αλλα ειπαμε οτι εχεις 10 φορες καλυτερη εναλλακτικη στις επαναφορτιζομενες(varta, energizer,powerbank κτλ). Και με μικροτερο φαινομενικα κοστος.

Και στο ds4 αν γουσταρω το ανοιγω και βαζω μεγαλυτερη μπαταρια. Οποτε μεγαλωνω την αυτονομια την οποια ολοι κραζουμε.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τοσο προβλημα οι μπαταριες οσο το κανουμε. Ουσιαστικα το χειριστηριο δεν εχει προβλημα.

Το γουστο και οι αναγκες του καθενος δημιουργουν το προβλημα.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by muku View Post
    Aντί για battery pack αν πάρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες? Λογικά έτσι γλιτώνεις χρήματα.
    Ουτε το battery pack ειναι κανα μεγαλο ποσο. δεν ειναι οτι σου λειπουν τα 20-15 ευρω. Και αλλες λυσεις υπαρχουν. Ομως σαν κατασταση ειναι τριτοκοσμικη γιατι σου δινουν κατι το οποιο μισολειτουργει. Και πρεπει εσυ να πας και να παρεις κατι αλλο, για να λειτουργησει σωστα.

Και σε ολα αυτα ερχεται η συνηθης πολιτικη-πρακτικη της MS που απεχθανομαι, που θελει να βαλει το χερι της στο πορτοφολι μου με καθε ευκαιρια. Ειτε μιλαμε για 500 ευρω ειτε μιλαμε για 5 cents. Απο οπου μπορει να ρουφηξει. Αυτος ειναι ο λογος για τις μπαταριες και οχι να προσφερουν δηθεν περισσοτερες επιλογες στους gamers (αφου πρωτα τους εχουν κουτσουρεψει κατι βασικο) , για να βγαζουν εκατομμυρια. Ετσι μπακαλιστικα 1,000,000 Play n Charge packs = 25 εκατομυρριακια τζιρος.

@Καπα

Δεν λεω οτι ειναι προβληματικο να εχει μπαταριες το χειρηστηριο. ποτε δεν το ειπα αυτο. Κοροιδια ειναι και ο λογος που πεφτει κραξιμο, ειναι γιατι ξαφνικα η ΑΑ μπαταριες και το να αγοραζεις charger packs ειναι good guy MS, ενω το οτι το DS4 δεν εχει καλη αυτονομια ειναι εγκλημα και τεραστια ταλαιπωρια να βαλεις ενα καλωδιο. Εμενα αυτο απλα μου ακουγεται λιγο too much thats all.

Και ξαναλεω, το DS4 φορτιζει πολυ πιο γρηγορα απο το χειρηστηριο του ΟΝΕ, εαν παρω σαν παραδειγμα την κατασταση με το 360.

Στο πακετο της κονσολας επρεπε να υπαρχει το charger pack.
    Last edited by Valkyre; 14-11-2014 at 16:17.

18. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (14-11-2014),muku (14-11-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Πώς γίνεται κάθε φορά που γράφω κάτι για το one, που αποτελεί εντελώς υποκειμενικη κ προσωπική άποψη να ξεκινάει "πόλεμος"?

Spoiler!

20. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

DJTaurus (14-11-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Γινεται θεμα -κατα την αποψη μου παντα- ακριβως για τον λογο που λες.... αφου θα σηκωθεις για να αλλαξεις τις μπαταριες, ποιο το προβλημα να σηκωθεις και να βαλεις ενα καλωδιο?
    Το καλωδιο usb ειναι τοσο σκληρο και δεν ειναι ευκαμπτο και προσωπικα εγω αισθανομαι οτι μου βαραινει το χειριστηριο και με ενοχλει. Εχεις να προτινεις κανεναν αλλον τροπο;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

@james9

Mα δεν ειναι πολεμος, ουτε σε εισαγωγικα. Συζητηση ειναι. Διαφωνουμε that is all. Εδω ειμαστε γι αυτον τον λογο. Ο καθενας λεει την αποψη του, και προσπαθει να την δικαιολογησει. Δεν ειναι κακο αυτο, αλλιως καλυτερα να το κανουμε blog εδω περα οπου ο καθενας θα λεει κατι και ολοι οι αλλοι θα μενουν αμετοχοι. Εγω το βρισκω πολυ υγιες να υπαρχει καλοπροεραιτη διαφωνια και ανταλλάγη αποψεων πανω σε καποιο θεμα.

@Wolf

προσωπικα δεν ξερω γιατι σου φαινεται βαρυ το καλωδιο, εγω δεν εχω παιξει βεβαια με αυτο ποτε απανω στο χειρηστηριο διοτι δεν εχει χρειαστει, αλλα το καλωδιο μου φαινεται λεπτο και ελαφρυ, σχεδον το μισο απο το καλωδιο του 360.

Αλλα οκ , δεν ξερω, ισως οπως δινεις τα λεφτα για charger packs της MS, να παρεις ενα πιο λεπτο καλωδιο? ή ενα charger pack της Sony?

Οσο για το θεμα βαρους, το χειρηστηριο του 360 οταν εβαζα μπαταριες ζυγιζε οσο 3 DS3 και δεν παραπονιοταν κανεις.
    Last edited by Valkyre; 14-11-2014 at 16:26.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ρε συ val είπα εγώ πουθενά ποιο χειριστήριο είναι καλύτερο; Είπα τι μου αρέσει στο ένα κ στο άλλο κ τι με χαλάει αντίστοιχα. Περίεργο είναι αυτό; Το ίδιο έκανα όταν έγραψα εντυπώσεις για την κονσόλα.
    Φυσικά θα μιλήσουμε, φυσικά θα διαφωνησουμε όμως υπάρχει κ όριο. Χτες μόνο έλαβα μηνύματα από 6 μέλη του φόρουμ - από τα πολύ ενεργά κιόλας - να τους απαντήσω σε απορίες γιατί το νήμα είχε γίνει κωλος. 3 σελίδες "συζήτησης" κ αχρηστευτηκε.

Spoiler!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

@Καπα

Δεν λεω οτι ειναι προβληματικο να εχει μπαταριες το χειρηστηριο. ποτε δεν το ειπα αυτο. Κοροιδια ειναι και ο λογος που πεφτει κραξιμο, ειναι γιατι ξαφνικα η ΑΑ μπαταριες και το να αγοραζεις charger packs ειναι good guy MS, ενω το οτι το DS4 δεν εχει καλη αυτονομια ειναι εγκλημα και τεραστια ταλαιπωρια να βαλεις ενα καλωδιο. Εμενα αυτο απλα μου ακουγεται λιγο too much thats all.

Και ξαναλεω, το DS4 φορτιζει πολυ πιο γρηγορα απο το χειρηστηριο του ΟΝΕ, εαν παρω σαν παραδειγμα την κατασταση με το 360.

Στο πακετο της κονσολας επρεπε να υπαρχει το charger pack.
    Η ολη συζητηση ξεκινησε απο αυτο που ειπα...

Οι μπαταριες δεν ειναι τοσο προβλημα μιας και αν εχεις αγορασει απο εποχες 360, επαναφορτιζομενες(λεγε με Energizer) τοτε εισαι καλυμενος για πολλα χρονια.
    Δεν αναφερω πουθενα το DS4 ή τη Sony ή την MS. Ειπα απλα οτι δεν ειναι προβλημα επειδη το ανεφερε ο james.

Οτι βαζει μπαταριες για να πουλησει packs ή οτι βαζει "WTF" υποδοχη jack για να πουλησει ανταπτορες και δικα της ακουστικα, ειναι πασιφανες οτι αποσκοπει το ευκολο κερδος.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ρε συ val είπα εγώ πουθενά ποιο χειριστήριο είναι καλύτερο; Είπα τι μου αρέσει στο ένα κ στο άλλο κ τι με χαλάει αντίστοιχα. Περίεργο είναι αυτό; Το ίδιο έκανα όταν έγραψα εντυπώσεις για την κονσόλα.
    Γιατι βρε συ ειπα εγω πουθενα ποιο χειρηστηριο ειναι καλυτερο???

Στο θεμα της μπαταριας αναφερθηκες εσυ και αλλα παιδια, ειπες οτι το ΟΝΕ κραταει οσο 10 φορτισεις του DS4. Μετα καποια αλλα παιδια αναφερθηκαν στην προτιμηση τους να υπαρχει η επιλογη της μπαταριας και ανεφεραν την ελλειψη του ανταγωνισμου σε αυτον τον τομεα. Κι εγω παλα εκφρασα την αποψη μου πανω στο θεμα αυτο λεγοντας οτι βρισκω το ολο στησιμο του θεματος μπαταρια κοροιδια.

Ουτε ειπα πουθενα "οχι το DS4 ειναι καλυτερο", ουτε και αποκλειστικα αναφερομουν σε κατι που ειπες εσυ και μονο. Μιλησαν πολλα παιδια στο συγκεκριμενο θεμα. Στην αρχη δεν ηθελα να γραψω τιποτα αλλα επειδη ειδα και τον Hakοο να το αναφερει ηθελα κι εγω να πω οτι συμφωνω με την αποψη του.

What is wrong with that?

Bookmarks

Bookmarks