Results 1 to 20 of 866

Thread: The PC vs. Console Debate

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι high end pc gamers έχουν τόσο θέμα με τους "κονσολάκηδες", ενώ οι "κονσολάκηδες" δεν ασχολούνται με τους pc gamers.
    Παιχνίδια είναι ο καθένας τα ευχαριστιέται όπως και όπου γουστάρει.
    απο που προκυπτει οτι ο pc gamer ασχολειται με τους "κονσολάκηδες οπως λες, μαλλον συμβαίνει αυτό

για pc exclusives χωρις πολύ σκέψη

arma 3 - dayz - star citizen - carmaggedon reincarnation - killing floor 2 - - asseto corsa - Red Orchestra 2/Rising Storm - Civilization -Europa Universalis - The Forest - Rust - Guild Wars 2 - PoE -Dota 2 - Elite Dangerous - Total War games - Company of heroes - Sim games - World of warcraft - Dota League of legends - Football Manager -STALKER - Star Citizen - Amnesia - Τhe Witcher

Για mods ψάξτε υπαρχουνε χιλιάδες για καθε γουστο αν θελετε να ασχοληθειτε

έτσι προχειρα προχειρα 24 pc exclusives, τώρα βέβαια ο PDS θα πει δεν το ενδιαφέρουνε κτλ και θα πει πάλι για Last of Us και Uncharted και θα παραθέτει λιστες.

οποτε μη λέτε ειναι μαλλον δύσκολο να πεις 20 pc exclusives και μετα σας ταπώνουνε. Kαι αφου τα ανεφερα μην μου πειτε δεν σας ενδιαφέρουνε, γιατι πρώτα λετε αντε πες 20 pc exclusives και αφού τα πω μετά λετε "α δεν με ενδιαφέρουνε", εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι σας ενδιαφέρει γιατι και μενα πλέον δεν με ενδιαφέρουνε πολλά ps4 exclusives καθώς ασχολούμε περισσοτερο με rpgs και strategies.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    αλλά όχι και να λέμε δεν ζηλεύουμε τα Uncharted (όσα δεν φτάνει η αλεπού....)
    ε; τι λογική ειναι αυτή; εσυ θα υποδειξεις τι game θ αρέσει σε κάποιον; ναι οπως ο PDS ειναι αδιαφορος για το CiV έτσι και ο φανατικός rpgας που μεγαλωσε με Baldurs Gate ειναι αδιάφορος για το Uncharted, γιατι σου φαινεται παράξενο;
    βεβαια εδώ μέσα επειδή ειμαστε ps4phorum ολοι θα συμφωνήσουν μαζι σου 100% για το παραπάνω.

Last edited by BigBOSS; 06-11-2014 at 14:18.

Bookmarks

Bookmarks