Gokussjin (20-09-2014)
antoniss (23-09-2014)
169.Madagascar 3 : Αστείο και παιδικό παιχνίδι. Το έχω ξαναπεί ότι αυτά εκτός από τους προφανείς λόγους που τα αγοράζω ( εύκολη και χαλαρή πλατίνα ) , είναι παιχνίδια με τα οποία ασχολείται και η γυναίκα.. Τώρα που ξεκινήσαμε Lego Harry Potter Years 5-7 , με ρωτησε αν έχει έυκολη πλατίνα για να την πάρουμε! χαχαχα
170.Velocity Ultra 2x (PSvita) : Παιχνιδάρα! Εθιστικότατο , ακόμα καλύτερο από το πρώτο , με αυξανόμενη δυσκολία.Το κοντέρ έγραψε κάτι παραπάνω από 27 ώρες. Αν δεν ήμουν τόσο πεισματάρης και έχανα σε ηλίθια σημεία γιατί βιαζόμουν , πιστεύω να μπορούσα να το κάνω 3-4 ώρες πιο γρήγορα..Για όποιον έχει παίξει-πλατινάρει το πρώτο , οι πρώτες 30 πίστες είναι άστειες και οι περισσότερες από αυτές βγαίνουν μέσα στις πρώτες 3-4-5 προσπάθειες. Το πάρτυ ξεκινάει λίγο μετά τις 30 (34) και έχει 2-3 καλές από την 40 έως την 50 ( 42 , 47 , 50 ).
Το παιχνίδι άξιζε τα λεφτά του και με το παραπάνω () , τώρα να βρούμε λεφτά να πάρουμε και τα DLC για να το εκατοσταρίσουμε
![]()
antoniss (07-10-2014)
Οδυσσέα αυτό αναρωτιόμουνα και εγώ , παιχνίδι που (σε PC βέβαια αλλά δεν έχει σημασία) παίζεται ακόμα σε internet cafe και γίνονται ειδικά στην ευρώπη δεκάδες τουρνουά , και ατελείωτο κάψιμο online δεν το βγάλανε ποτέ !
Περίμενα αλλά αφού είδα πως δεν , έτσι όπως λες το αγόρασα από το US store και μια χαρά.
Όσον αφορά την πλατίνα τώρα , έχω παίξει δεκάδες παιδικά game για πλατίνα αλλά σαν και αυτό δεν υπάρχει ! ειλικρινά είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που αν ξέρεις τι να κάνεις και έχεις και έναν φίλο βγαίνει σε λιγότερο από 1 ώρα !!!
Όποιος θέλει βοήθεια μου λέει ! λολ![]()
πριν 5 μέρες που το πήρα είχε 15$
κοίτα δεν έχει την ίδια αίσθηση με το PC αυτό είναι αλήθεια κυρίως λόγω ds3 αλλά και εμένα μου θύμισε άλλες εποχές καψίματος ..
Το καλό είναι πως είδα στο μενού πως υποστηρίζει keyboard/mouse αλλά δεν το δοκίμασα , αν όντως παίζουνε χωρίς lagαρίσματα τότε ναι θα μετράει παραπάνω...
odytsak (07-10-2014)
tonybsg (08-10-2014)
Δεν ξέρω φίλε, μιας και στο PS3 έχει delay η κυκλοφορία του!
Δύσκολη δεν την λες, αντιθέτως! Χρονοβόρα όμως ναι, και εξαιτίας της φύσης του παιχνιδιού βέβαια. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν missable trophies.
Ουσιαστικά έχουμε τα story related trophies, τα sidemissions/collectible trophies και τα gameplay trophies.
Κανά δυο από τα τελευταία είναι λίγo εκνευριστικά (εμένα δύο μου είχαν μείνει στο τέλος) αλλά γενικά αν έχεις ρίξει μια ματιά στην λίστα βγαίνουν και παίζοντας το παιχνίδι. Μάλιστα πολλά από αυτά χρειάζονται abilities που ξεκλειδώνονται μετά την μέση του παιχνιδιού, ενώ ουσιαστικά σε προτρέπουν να "παίξεις" με τους μηχανισμούς του.
antoniss (08-10-2014)
171. Lego Harry Potter Years 5-7.
ΟΛΟ το παιχνίδι βγήκε στο coop με τη γυναίκα και η αλήθεια το γούσταρε τόσο πολύ που ήθελε τα περισσότερα να τα κάνει η ίδια! Το διασκεδάσαμε αρκετά και η επόμενη που θα πάρουμε μαζί είναι η Lego Pirates ! Στα συν του ότι δεν έχει ούτε ενα glitchαρισμένο τρόπαιο !
Επίσης , αυτή ήταν η τελευταία μου πλατίνα στο παλιό χοντρό ps3 μου ( :_( ). Αύριο φτάνει σπίτι το ολοκαίνουριο 500άρι μου super slim ( δώρο από τη γυναίκα ) !!
Επίσης , 100% στο velocity 2x. Πήρα τα DLC μόνο και μόνο γιατί όταν σου δίνουν το παιχνίδι πρώτη μέρα κυκλοφορίας φρι , κομμάτια να πάνε 5 ευρώ που θα Βοηθήσουν τους developers να φτιάχνουν τέτοιες παιχνιδάρες!
Platinum 108: TRINE 2
Platinum 109: ALL STARS BATTLE ROYALE
Platinum 110: UNCHARTED 2 AMONG THIEVES
Platinum 111: CHAOS HEAD LOVE CHU CHU
Platinum 112: DISORDER 6
Platinum 113: MELT OF A COOL BREEZE DAYS IN THE SANCTUARY
Platinum 114: MUV LUV ALTERNATIVE TOTAL ECLIPSE
Platinum 115: DUNAMIS 15
Platinum 116: TIME LEAP
Platinum 117: INFAMOUS FIRST LIGHT
7 Platinums το 2012 (απο τον οκτωβριο που εφαγα το κολλημα με τις πλατινες)
58 Platinums το 2013
52 Platinums το 2014 ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ?
Τα Καλυτερα Ερχονται
Bookmarks