Page 6 of 25 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 101 to 120 of 486

Thread: Dragon Age Inquisition

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Aλλο ενα προσφατο βιντεο απο Gamescom που φαινονται καλυτερα τα weather effects

Τα γραφικα του ειναι πολυ ομορφα και το battle system φαινεται ενδιαφερον, κανοντας switch σε οποιο member θελεις δεν αισθανεσαι εγκλωβισμενος σε ενα race και σε μια καστα, μπορεις στην ουσια να εισαι mage,fighter, archer η ο,τι αλλο θελεις ανα πασα στιγμη, αναλογα με τους ποιους θα επιλεξεις να εχεις στο party σου.
    Προσωπικα με εχει πεισει το παιχνιδι, απο την PAX περσι που το εδειξαν σε playable μορφη με κερδισε, συνεχισαν να το προμοταρουν σωστα με playable demos που δεν εχουν ιχνος downgrade και λογικα παει για αγορα τον Νοεμβριο.

2. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Alastor (11-09-2014),teras1 (25-09-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

New Dragon Age Inquisition trailer+Bioware discusses art/world of the game [EGX]

Starts at 11:35 mark.

http://www.twitch.tv/egx/b/571962295 (Demo also starts at 27:00 mark)

Took some screencaps from the stream:

Some concept art:

Art direction of the Chantry

Art direction of the Qunari:

Orlais (nobles)

The Tevinters

The Inquisition

Design/color cues of some of the factions

4. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Leon_DiZ (25-09-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Δύο από τα screenshots φαίνονται σαν να προέρχονται από το Final Fantasy

αποτι εχω δει μεχρι στιγμης το παιχνιδι φαινεται να σκιζει,αλλα αποτι φαινεται κουβαλανε την ρετσινια απτο DA2 και δεν ειναι τοσο hyped οσο θα ηταν υπο αλλες συνθηκες.Συν του οταν βλεπεις το λογοτυπο της EA παντα πρεπει να σε επιφυλακτικος πλεον

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Θα στεκεται μονο του το παιχνιδι? Δεν εχω παιξει κανενα DA και δεν προκειται να το κανω τωρα διοτι εκτος του οτι απαιτει πολυ χρονο κι εγω δεν εχω καλα καλα για 2-3 παιχνιδια τωρινα, ειναι και παναρχαια παιχνιδια και το ενα εκ των 2 δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες.

Οποτε, ειναι το συγκεκριμενο κατι που θα μπορουσα να παιξω και να καταλαβω ή απλα θα χαθω?

8. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

chronohill (06-10-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

To 1 με το 2 ειχαν διαφορετικη υποθεση, υπηρχαν στοιχεια που συνεδεαν το 2 με το 1 αλλα οχι κατι τρομερο. Εγω δεν θα τα ξαναπαιζα για το lore σιγουρα, ειδικα το πρωτο αν και περισσοτερο RPG, με μεγαλυτερο βαθος στο gameplay, ηταν τοσο τεχνικα αθλιο στο PS3 που δεν θα εβαζα τον εαυτο μου ξανα στην διαδικασια να το παιξω.

10. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

teras1 (09-10-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εχει lore το συγκεκριμενο συμπαν αρκετο απ' οτι εχω καταλαβει απο τους fans στο neogaf απλα εχει και πολυ side υλικο περα απο τα παιχνιδια ala Mass Effect.
    Οπως τα λεει ο Πανος Val, απο το δευτερο μακριαααααα ενω και το πρωτο αν και πολυ ωραιο παιχνιδι ειναι ενα χαλι στο ps3 τεχνικα, μονο σε PC παιζεται ανθρωπινα.
    Εγω εχω παιξει το πρωτο παιχνιδι και τιποτε αλλο και εχω ξεχασει πολλα πραγματα.
    Παντως δεν ανησυχω για το συγκεκριμενο, το Inquisition κανει μπαμ οτι ειναι παιχνιδι στημενο για να βρει νεο κοινο και δεν εχει την λογικη του sequel, το πιο βασικο τους μελημα αυτο θα ειναι, να μην χαθουν οι νεοι παικτες.

12. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

AgentPrinny007 (06-10-2014),Valkyre (06-10-2014)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Θα στεκεται μονο του το παιχνιδι? Δεν εχω παιξει κανενα DA και δεν προκειται να το κανω τωρα διοτι εκτος του οτι απαιτει πολυ χρονο κι εγω δεν εχω καλα καλα για 2-3 παιχνιδια τωρινα, ειναι και παναρχαια παιχνιδια και το ενα εκ των 2 δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες.

Οποτε, ειναι το συγκεκριμενο κατι που θα μπορουσα να παιξω και να καταλαβω ή απλα θα χαθω?
    Το πρωτο παιχνιδι ειναι το τελευταιο πραγματικο western RPG παλιας κοψιας (πλεον ειναι ξανα στη μοδα με τα Wasteland 2, Pillars of eternity κλπ) με καποια modern στοιχεια. Προσωπικα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τα Mass effect, αλλα ισως φταιει και το genre που το προτιμω απο τα space operas (εξαιρουνται τα star wars) και σιγουρο το γεγονος πως εχει περισσοτερα rpg elements. Θυμιζει λιγο το λοτρ, αλλα δεν ειναι. Τελος εχει πραγματικα φοβερους χαρακτηρες , ανταξιους με αυτους του ΜΕ. Δημητρη στο προτεινω ανεπιφυλακτα (αν δεν εχεις κατι αλλο στο μενου), μιας και εχει παρα πολυ lore, φοβερο gameplay και στρατηγικες μαχες. Προφανως και καλο θα ηταν να το επαιζες στο 360, την goty edition με ολα τα dlcs.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

AgentPrinny007 (06-10-2014),Valkyre (06-10-2014)

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Το πρωτο παιχνιδι ειναι το τελευταιο πραγματικο western RPG παλιας κοψιας (πλεον ειναι ξανα στη μοδα με τα Wasteland 2, Pillars of eternity κλπ) με καποια modern στοιχεια.
    Οντως, αυτη ηταν εξαιρετικη χρονια για crpg. Πρωτα με το αναπαντεχα καλο Divinity, το λεω ετσι γιατι δεν περιμενα οτι θα μου αρεσε τοσο απο τη στιγμη που δεν εχω παιξει κανενα απο τα παλιοτερα παιχνιδια της larian για να ξερω τι να περιμενω και τωρα ετοιμαζομαι για το Wasteland, για το οποιο πρεπει να βρω χρονο και κουραγιο αφου ακουω οτι ειναι δυσκολο και ιδιαιτερα απαιτητικο παιχνιδι. Αρα μενει για του χρονου το pillars, μετα το μαλλιοτραβηγμα που προκαλεσε η beta και το Torment αλλα αυτο παει για το 16...

ευχομαι να μην ειναι απλα μια μοδα και να συνεχισουν.

16. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Nikoladim (06-10-2014)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Παντως βαζοντας τα 2 franchise της Bioware σε μια σειρα θα εβαζα: 1.DAO, 2.ME 2, 3.ME 3, 4. ME1, 5.DAO 2

@Valkyrie

Αν με καποιο εχει περισσοτερες συνδεσεις ειναι με το πρωτο της σειρας,το δευτερο ειναι σαν αυτοτελες story στο universe του Dragon Age,σαν μια παρενθεση δηλαδη.Επισης δε φαινεται καθολου η ηλικια του πρωτου παιχνιδιου,μια χαρα θα το ευχαριστηθεις αν το παιξεις τωρα

Εγω θα σου προτεινα παιξε το πρωτο και αγνοησε το 2ο

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    @Valkyrie

Αν με καποιο εχει περισσοτερες συνδεσεις ειναι με το πρωτο της σειρας,το δευτερο ειναι σαν αυτοτελες story στο universe του Dragon Age,σαν μια παρενθεση δηλαδη.Επισης δε φαινεται καθολου η ηλικια του πρωτου παιχνιδιου,μια χαρα θα το ευχαριστηθεις αν το παιξεις τωρα

Εγω θα σου προτεινα παιξε το πρωτο και αγνοησε το 2ο
    Μιλάς για pc έκδοση;
    Γιατί στο ps3 η ηλικία του φαινόταν απο τότε που βγήκε

Και εγώ μόνο το 1ο έχω παίξει. Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά σε σύγκριση με το Mass Effect (οποιοδήποτε Mass Effect) χάνει για μένα....
    Το στόρυ του όμως και οι χαρακτήρες άξιζαν τρελά...

Διαβασα οτι το παιχνιδι δεν θα εχει Healing spells και οτι ο καθε χαρακτηρας μπορει να εχει max 8 potions. Ειπανε πως το κανανε γιατι στα δυο προηγουμενα θα μπορουσες να κερδιζεις συνεχεια με healing spam/ potion spam, ετσι αναγκαστικα ειχαν βαλει δυσκολους εχθρους με πολλα status effects ωστε να σε εμποδιζουν να κανεις κατι τετοιο με αποτελεσμα να παιρνουν συχνα τον ελεγχο απο τον παικτη. Ειπαν επισης οτι θα το αντικαταστησουν με διαφορα αλλα μεσα οπως καταλληλο εξοπλισμο και κυριως regen απο potions και abilities.

Eκτος οτι μου θυμιζει λιγο τη bioware του ποναει δαχτυλο κοβει χερι, βλεπε mako, δεν εχω ιδεα πως θα ειναι στη πραξη ολο αυτο. Μπορει να καταφερουν να βρουν τη χρυση τομη ωστε να μην ειναι πιο ευκολοι οι εχθροι αφου θα εχουν λιγοτερες near death moves και status effects αλλα ουτε και να αναγκαζομαστε να τρεχουμε καθε λιγο στη βαση για healing η κατι αλλο που ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι, να χρειαστει να καλυφθουμε πισω απο τοιχους μεχρι να αναγεννηθει το HP μας μπρρρρρρρρρρ

Για να δουμε.

πηγη reddit

21. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

hakoo (09-10-2014)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Val και υπολοιπο φορουμιστες! Αν δεν εχετε ψηθει ακομη να παιξετε το DaO , αυτο το επος, μπορειτε να το παρετε τζαμπα για pc μεχρι τις 14/10.

https://www.origin.com/en-ie/store/b...andard-edition

23. The Following 3 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

AgentPrinny007 (08-10-2014),BigBOSS (08-10-2014),Leon_DiZ (09-10-2014)

ααααααχ...
    Τι ειχα πει στο θεμα του shadow of Mordor για τις τακτικες της WB στο youtube? Οχι μονο το παιρνω πισω αλλα σκοπευω να ζητησω συγνωμη απο την εταιρεια στελνοντας της και ενα κουτι σοκολατακια

26. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

hakoo (09-10-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^Μανθο πως το βλεπεις το παιχνιδι? Σε εχει πεισει?
    Εγω παω για αγορα...

^^ επειδη εχω καποιες αμφιβολιες λεω να περιμενω εντυπωσεις πρωτα. Βασικα ειμαι περισσοτερο επιφυλακτικος παρα πιστευω οτι θα ειναι ασχημο το αποτελεσμα. Ασε που δεν ξερω αν μπορει να το τρεξει το pc μου αυτο το παιχνιδι
    Last edited by AgentPrinny007; 09-10-2014 at 13:17.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

PARITY PARITY PARITY

Dragon Age: Inquisition 900p/30 fps for PS4 & XBOXONE

-One can of War Table of fast travel.
    -There is necromancy in the game, but no blood magic.
    -There is no healing spells - instead, one must use potions or healing grenades, which create a "healing field", which returns every life is standing.
    -Tactical Camera allows you to pause time in combat at any time and to give instructions to the team members. You can tell them where to go or what they do. During battle, this Tactical Camera can be called multiple times. If you lose, the way you can also simply run away and escape.
    -PlayStation 4 and Xbox One is Dragon Age: Inquisition run at 900p and 30FPS. PC Specs have not been revealed.
    -One can not swim.
    -Fall Damage recovers itself, but only very slowly.

Με τις υγειες μας. Rumor βεβαια... αλλα still... δεν θα μου κανει εντυπωση... ΕΑ ειναι αυτη και εχει και ωραια συνεργασια με την MS...
    Last edited by Valkyre; 10-10-2014 at 15:11.

30. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

AgentPrinny007 (10-10-2014),teras1 (10-10-2014)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Eτσι και αλλιως στο pc θα το επαιρνα, αλλα ειλικρινα αν το σκεφτομουν για ps4 θα ετρωγε ακυρο.
    Εγω παντως θυμαμαι στην προηγουμενη γεννια οτι περναμε κατι πορτ πατατες στο Ps3... Mafia 2, Bayonetta, GTA4 ακομη και το Red Dead R...Τελος παντα υπαρχει και η pc version την οποια φανταζομαι πρεπει να την μεταφερουν στο Ps4. Eπισης αυτο με το healing... χτυπαει απο χιλιομετρο. Μεχρι και στο diablo 1 o warrior εκανε heal!
    Last edited by Nikoladim; 10-10-2014 at 15:38.

Page 6 of 25 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks