Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Δεν φαινεται η φωτο...
Αν εχετε θεμα με τις φωτο, ανεβαστε απλα τα αποτελεσματα.
NAPOLI - VALENCIA 5-1
VALENCIA - NAPOLI 1-3
Kapa (28-09-2014)
Napoli - Valencia 5-1
Valencia - Napoli 1-3
Ωραιος ο George28. Στον πρωτο αγωνα να ειναι καλα ο τερμας για την 5αρα αφου εφαγε 2 γκολ κατω απο τα ποδια. Στην επιθεση ειναι πολυ καλη η Napoli παντως με γρηγορους παιχτες.
ΥΓ: Μου βγηκε η πιστη να ανταλλαξω μηνυματα με τον George28, ενω του εστειλα 3 invites μεχρι να του ερθει καποιο τελικα. Ευτυχως μεσα στο παιχνιδι ολα ηταν ενταξει.
Kapa (28-09-2014)
ATLETICO MADRID-CHELSEA 1-2
CHELSEA-ATLETICO MADRID 2-1
Kapa (28-09-2014)
Eίχε θέμα χθες το psn, όχι με το online gaming που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά με τα Social στοιχεία,
δεν μπορούσες να δεις friendlist, τα μηνύματα αργούσαν να σταλθούν και στα friend request έτρωγες άκυρο,
δεν ξέρω αν έφτιαξε σήμερα.
Στο οnline gaming που είναι και το βασικότερο δεν υπήρχε πρόβλημα, τουλάχιστον όσο έπαιξα εγώ.
Viper (28-09-2014)
εγω εχω σοβαρο προβλημα με το ιντερνετ και δεν ξερω αν θα παιξω το τουρνουα. Αν δω οτι δεν φτιαχνει αυτην την εβδομαδα θα αποχωρισω
Kapa (28-09-2014)
Ανανεωση βαθμολογιων στο πρωτο post.
Παρη μην ανησυχεις, στο επομενο θα εχεις Juventus...![]()
Bfmarvog και mihalis_13 αν μπορειτε παιζουμε τα ματσακια μας σημερα το απογευμα.
Fiorentina-Αthletic bilbao 4-3
Athletic bilbao-Fiorentina 3-3
Scripta Manent
Ποτέ μην λογομαχείς με ενα βλάκα. Θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας...
Βασικά το δοκιμάσαμε και με τα 2 παιδιά από το group και μας τα γύριζε όλα σε assisted. Ακόμα και από το menu όταν το αλλάζαμε γύριζε μόνο του πάλι σε assisted.Ο μόνος τρόπος ήταν να το βάλουμε στο any και να το ρυθμίσουμε μετά ο καθένας.
Πχ όταν δοκιμάσαμε manual ήταν γυρισμένα σωστά όλα στο manual.
Ας το τσεκάρει και κάποιος άλλος πάντως(δείτε τις ρυθμίσεις αφού ξεκινήσει ο αγώνας να δείτε τι έχει)
Όπως και να χει παίξαμε τον επόμενο αγώνα τελικά έτσι και με μια τυχερή απόκρουση πέναλτυ στο 90 κράτησα το 1-0.
CHELSEA-REAL SOCIEDAD 1-0
δυο απανωτές ήττες για ξεκίνημα.....Chelsea - Real Sociedad 1-0 και juventus - Real Sociedad 2-0. Συγχαρητήρια σε Gonzalez και stikaros αντίστοιχα....
Kapa (28-09-2014)
Kapa (28-09-2014)
Bookmarks