Σε αυτό έχεις δίκιο...
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Σε αυτό έχεις δίκιο...
Σε περιπτωση τρελου Λαγκαρισματος ( Σε φαση που πραγματικα ειναι κουραστικο να παιξεις τον αγωνα ) τι γινεται ?
Το αναφερω γιατι μου εχει συμβει 3-4 φορες τις τελευταιες 2 μερες και επειδη πραγματικα δε τη παλεψα εκανα εγω quit game ...
Εγω αναφερω τι καναμε κ ο διοργανωτης αποφασιζει..Αν μεχρι το 25 υπαρχει τοσο λαγκ που δν γινεται να παιχτει αγωνας το βγαζαμε κ παλι.απο την αρχη αλλα κατοπιν μεταξυ μας συνεννοησης.Βαζαμε δευτερο κ παει λεγωντας θεωρωντας το πρωτο ακυρο αν δν ειχε σκορ κ παιζαμε. κανονικα..αν μπει γκολ απο.κολλημα εκει ειναι τα ζορια...Καλο ειναι να παιζουμε ολοι ωρες που η συνδεση μας ειναι πιο ανετη γιατι πολλα παιδια ειχαν θεμα συγκεκριμενες ωρες κ κανονιζαν αλλες..
Αν παρατηρηθει Lag μεχρι το 10'(δεν εχει σημασια να βαλουμε μεγαλυτερο οριο γιατι αν εχει θα παρατηρηθει μεχρι τοτε) τοτε σταματαει το παιχνιδι και ξεκινατε αλλο, αφου ομως και οι δυο κανετε ενα Restart το router σας. Αν παρατηρηθει Lag πολυ πιο μετα τοτε συνεχιζετε κανονικα το παιχνιδι.
Το Lag ειναι δυσκολο σαν τριτος να αποδειξεις ποιος το προκαλει. Οποτε δεν μπορουμε να βαλουμε παραμετρους για το τι θα γινει αν κερδιζει καποιος ή αν χανει.
Το βραδυ στις 22:00 θα κλεισουν οι συμμετοχες και καλο θα ειναι να ειμαστε 32 ατομα. Αν εχετε καποιον του λετε να μπει για να κλεισουμε τα Group και να γινει η κληρωση.
Επισης η επιλογη των ομαδων θα γινει μεσω κληρωσης την οποια θα πραγματοποιησω μαζι με ενα τυχαιο ατομο απο εσας. Οι ομαδες που θα παρουν μερος θα αναφερθουν λιγο πριν την κληρωση.
πως λειτουργει το online sto fifa 15 ξερει κανεις
Παμε 2 ατομα να δηλωσουν ακομα συμμετοχη για να κλεισουμε οριστικα τις συμμετοχες.
Αν εχετε καποιον που ενδιαφερεται, ενημερωστε τον.
Αν μεινει ως εχει η κατασταση(30 ατομα), θα βγουν 2 Group των 7 ομαδων και 2 Group των 8 ομαδων, με τους 4 καλυτερους να περνανε απο το καθε Group.
H κληρωση των Group θα γινει αργα το βραδυ...
Υ.Γ Εχουμε meeting τωρα...![]()
mihalis13 (26-09-2014)
Αντε να ξεκινησει η διοργανωση!!! Θα μας φαει η ανυπομονησια!!!!![]()
Με 4 δεν βγαίνει. 6 γκρουπ με 4 ομάδες και 2 γκρουπ με 3 ομάδες;
Μπορούμε να το κάνουμε 6 γκρουπ με 5 ομάδες. Να περνάνε οι 2 καλύτεροι και οι 4 καλύτεροι τρίτοι.
Δεν βγαίνει αλλιώς...
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Απλά θυμάμαι από τα δικά μου και του Κάτσουρα τα πρωταθλήματα πόσο πολύ καθυστερούσαν μερικοί για τα ματς. Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθούν πολλά άτομα μαζί.
Τα 6 γκρουπ ίσως είναι μια μέση καλή λύση... Ας πουν και οι αλλοί την γνώμη τους...
Iσχύει αυτό που λενε τα παιδιά.. Η ιστορία έχει δείξει οτι σε μορφή πρωταθλήματος (πάνω απο 10 παιχνίδια) γίνεται χαμός και δεν θα γίνουν ποτέ όλα τα παιχνίδια..
Κάτι σε μορφή γκρουπ θα ήταν πιο εύκολο πιστεύω.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Εγω λεω γκρουπ με 4 ομαδες και αναλογα ποσοι ειμαστε 1 με πιο.πολλες.οχι παραπανω απο 4 θα γινει χαμος..
Bookmarks