Page 18 of 35 FirstFirst ... 814151617181920212228 ... LastLast
Results 341 to 360 of 694

Thread: Pro Evolution Soccer 2015

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

den pistevo oti kanena podosferaki exi kani bimata piso. i karamela oti to pes 6 itan to kalitero pithi mono osus stamatisan na pazun sto pes 6. apla to fifa ekane pio pola vimata brosta isos. ara pali kati ipokimeniko parathetis

imaste sto thread tu pro pantos. bori o opozit na ine ligo pio enthusiodis apo oti tha prepe ala exi postari kana neo ke kana sxolio epi tis usias

iparxun kati tipoi pu kathe xrono mas lene ta idia ke ta idia gia tis adies tu pro. akoma den exun xonepsi oti to pro ksekinise xoris adies ke den tha alaksi pote

ke sto grand theft auto den exi adies gia tis markes ton autokiniton. ala ine poli kalitero apo ala open world pu exun ke den asxolite kanis

ine san na les pankal, giati sto forum/thread tu ps4 ipostirizete to ps4. se auto to thread opote kapios gustari pro ine katakriteo. kala kani ke gustari pro gia ta thetika pu exi to pro ke den exi to fifa. iparxun ke den ine ke liga
    Last edited by georgios; 22-09-2014 at 19:40.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Και επίσης, πέρα απο το αν ειναι καλό η όχι το PRO 2015..Μερικά πράγματα ειναι και θέμα marketing! Εγώ ξέρω οτι το FIFA κυκλοφορεί αύριο!! και η ΚΟΝΑΜΙ δεν έχει βγάλει ακόμα oύτε καν demo για να δούμε το παιχνίδι! 2 χρόνια το ετοιμάζει και πάλι προσπαθει μόνη της να βγάλει τα ματάκια της..
    an i dilosi oti tha kikloforisun to pexnidi otan ine 100% etimo ine alithis, ine gia kapius aksiepeno. ke toso xronia pu evgazan proti demo ke pexnidi ti katalavame. esto ke kathisterimena i konami kani kapia pragmata sosta

makari na arxisun ke ales eteries na na dulevun etsi, giati exi pesi poli koroidia. kalo to marketing. kseskistike na pulai to destiny. ala lipun ta leaderboards!!! online game xoris leaderboars?! poli apati

Φίλε Γιώργο προφανώς δεν καταλαβαινομαστε κ δεν έχει νόημα να συνεχίσω την κουβέντα νομίζω. Τα είπα όσο πιο απλα μπορούσα

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Εγω τον σκοτωσα δικαστε με...(sorry για το offtopic)
    Last edited by opozit; 23-09-2014 at 01:17.

Quote Originally Posted by georgios View Post
    an i dilosi oti tha kikloforisun to pexnidi otan ine 100% etimo ine alithis, ine gia kapius aksiepeno. ke toso xronia pu evgazan proti demo ke pexnidi ti katalavame. esto ke kathisterimena i konami kani kapia pragmata sosta

makari na arxisun ke ales eteries na na dulevun etsi, giati exi pesi poli koroidia. kalo to marketing. kseskistike na pulai to destiny. ala lipun ta leaderboards!!! online game xoris leaderboars?! poli apati
    Αξιεπαινο ειναι Γιωργο, αλλα δεν εχουν ολοι τοσο πολλοι την υπομονη ωστε να περιμενουν τοσο..

Γι'αυτο λεω οτι μερικα πραγματα ειναι θεμα marketing. Η αντιπαλη εταιρια εχει ξεσκιστει στα βιντεο που παρουσιαζει τις νεες καινοτομιες, κανει τον κοσμο να θελει να αγορασει το παιχνιδι της.

Η ΚΟΝΑΜΙ δεν εχει δειξει σχεδον τιποτα και το μονο που εκανε ειναι να γραψει την Ευρωπη στα "τετοια" της και τελευταια στιγμη να μαθουμε οτι το Demo βγαινει μονο Ιαπωνια! Α,Θυμηθηκε τελευταια στιγμη να μας πει οτι Ευρωπη βγαινει 7 μερες μετα .

Μπορει οπως λες εσυ να βγει το καλυτερο Pro της δεκαετιας, αλλα δεν αρκει αυτο. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το δειξεις και στον κοσμο. Οχι μονο μεσω του Demo.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

den pistevo oti kanena podosferaki exi kani bimata piso. i karamela oti to pes 6 itan to kalitero pithi mono osus stamatisan na pazun sto pes 6. apla to fifa ekane pio pola vimata brosta isos. ara pali kati ipokimeniko parathetis

imaste sto thread tu pro pantos. bori o opozit na ine ligo pio enthusiodis apo oti tha prepe ala exi postari kana neo ke kana sxolio epi tis usias

iparxun kati tipoi pu kathe xrono mas lene ta idia ke ta idia gia tis adies tu pro. akoma den exun xonepsi oti to pro ksekinise xoris adies ke den tha alaksi pote

ke sto grand theft auto den exi adies gia tis markes ton autokiniton. ala ine poli kalitero apo ala open world pu exun ke den asxolite kanis

ine san na les pankal, giati sto forum/thread tu ps4 ipostirizete to ps4. se auto to thread opote kapios gustari pro ine katakriteo. kala kani ke gustari pro gia ta thetika pu exi to pro ke den exi to fifa. iparxun ke den ine ke liga
    Πράγματι, αν παίζαμε τώρα Pes 6 θα γελούσαμε... Επειδή όμως μιλάμε για ψυχαγωγία το θέμα είναι πόση ευχαρίστηση σου προσέφερε όταν βγήκε. Και, η αλήθεια είναι, πως κανένα pro μετά το 6 δεν προσέφερε ανάλογα συναισθήματα.
    Πέρυσι απείχα από τα ποδοσφαιράκια και φέτος έπιασα τα demo χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο κόλλημα ή συνήθεια (όπως παλιότερα με το Pro). Βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά έτσι.
    Ένα δεν μπορώ να καταλάβω με την konami. Ενώ έχει καταφέρει να έχει τα καλλίτερα τελειώματα φάσεων -διαχρονικά- ξεχνάει κάτι πολύ σημαντικό (όπως αναφέρουν και άλλοι φίλοι στο forum), το περιτύλιγμα.
    Ας μην αγοράσει δικαιώματα, αλλά ας βάλει περισσότερα fake leagues με... fake teams...
    Ας λέει "Πρωτάθλημα Ελλάδας" ή "Νότιων Βαλκανίων" και τις ομάδες "Πειραιάς", "Αθήνα", "Πελοπόννησος". Όπως έχει το Αγγλικό. Κάνεις editing και τελειώνεις. Τι καριέρα να παίξεις με 5 πρωταθλήματα όταν ο ανταγωνισμός σου προσφέρει 5πλάσιες επιλογές; Τι να κάνω αν δεν μπορώ να παίξω αξιοπρεπές online ούτε με κάποιων από την χώρα μου; Και πάμε και στο τελευταίο το MLO που παίζουμε όλοι με "τρέλα". Ελπίζω φέτος να του έχουν δώσει "βάθος" γιατί τα προηγούμενα χρόνια καταλήγαμε όλοι να έχουμε τις ίδιες 11άδες...

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε και την "ζελατίνα" του προϊόντος. Τα menu είναι βγαλμένα από την εποχή του Kick-Off. Βάλτε ένα γραφίστα βρε γιαπωνέζοι...

Moderator odytsak's Avatar

Συμφωνώ σε όλα αλλά διαφωνώ για τα menu.
    Οσο πιο απλά τόσο πιο κατανοητά είναι.

PSN ID
    georgios78

xthes teliosa ena agona ke epidi ixa sapisi ston kanape afisa to replay na pezun kabosi ora. ta animation ine poli orea. bori na lipun merika frames gia na fenete apolita stroto ala pleon ine ola sosta me sosto timing. isos sto ps4 ine ke pio pola

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Αξιεπαινο ειναι Γιωργο, αλλα δεν εχουν ολοι τοσο πολλοι την υπομονη ωστε να περιμενουν τοσο..

Γι'αυτο λεω οτι μερικα πραγματα ειναι θεμα marketing. Η αντιπαλη εταιρια εχει ξεσκιστει στα βιντεο που παρουσιαζει τις νεες καινοτομιες, κανει τον κοσμο να θελει να αγορασει το παιχνιδι της.

Η ΚΟΝΑΜΙ δεν εχει δειξει σχεδον τιποτα και το μονο που εκανε ειναι να γραψει την Ευρωπη στα "τετοια" της και τελευταια στιγμη να μαθουμε οτι το Demo βγαινει μονο Ιαπωνια! Α,Θυμηθηκε τελευταια στιγμη να μας πει οτι Ευρωπη βγαινει 7 μερες μετα .

Μπορει οπως λες εσυ να βγει το καλυτερο Pro της δεκαετιας, αλλα δεν αρκει αυτο. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να το δειξεις και στον κοσμο. Οχι μονο μεσω του Demo.
    ta trailer ine diafimistika. i diafimisi ine kati paraplanitiko sinithos. ta demo ine kati xiropiasto

Quote Originally Posted by bouzk77 View Post
    Πράγματι, αν παίζαμε τώρα Pes 6 θα γελούσαμε... Επειδή όμως μιλάμε για ψυχαγωγία το θέμα είναι πόση ευχαρίστηση σου προσέφερε όταν βγήκε. Και, η αλήθεια είναι, πως κανένα pro μετά το 6 δεν προσέφερε ανάλογα συναισθήματα.
    diafono. san solo ebiria to MLO den sigrinete me to parelthon. pareistiko den pezume opos palia giati megalosame opote den boro na sigrino

Ας μην αγοράσει δικαιώματα, αλλά ας βάλει περισσότερα fake leagues με... fake teams...
    se auto den diafono. ine thema xrimaton ke isos thema politikis. giati exontas ligoteres omades prosexan perisotero tin piotita stis fatses. mexri to 13 to pro itan safos kalitero. sto 14 argise poli to patch

Και πάμε και στο τελευταίο το MLO που παίζουμε όλοι με "τρέλα". Ελπίζω φέτος να του έχουν δώσει "βάθος" γιατί τα προηγούμενα χρόνια καταλήγαμε όλοι να έχουμε τις ίδιες 11άδες...
    ke edo diafono. fetos idika pu se afine na pulas oli tin omada xoris na xanis lefta ke na ksanagorazis ekana oli ti xronia dokimes. kateliksa me 5-4-1 pu den pezun ke poloi. opote i 11ada mu den miazi me polus.

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε και την "ζελατίνα" του προϊόντος. Τα menu είναι βγαλμένα από την εποχή του Kick-Off. Βάλτε ένα γραφίστα βρε γιαπωνέζοι...
    ke kutakia atari na ixan den tha me xalage. tha fortone pio grigora. sto fifa tosa xronia sto ps3 to menu itan ta zoa mu arga logo tu grafista pu les. protimo usia ego

Τι να κάνω αν δεν μπορώ να παίξω αξιοπρεπές online ούτε με κάποιων από την χώρα μου;
    ta xi auta i simerini texnologia. otan pezis p2p pezis kala me ti xora su. otan pernas mesa apo server pezis kala me auton pu ine konta sto server. konta sto server ine pio poloi. etsi ki alios sta antagonistika mode pu pezi i pliopsifia den dialegis ton antipalo

Quote Originally Posted by pankal6 View Post
    Τα είπα όσο πιο απλα μπορούσα
    apla ta pes. oxi aparetita sosta omos
    Last edited by georgios; 23-09-2014 at 10:35.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

ta trailer ine diafimistika. i diafimisi ine kati paraplanitiko sinithos. ta demo ine kati xiropiasto
    Τα trailer είναι μέσα στην προώθηση ενός προιόντος.
    Όταν όλος ο κόσμος βλέπει στο YouTube το Fifa θα κάνει αυτό θα κάνει το άλλο, λογικό είναι να επηρεαστεί.
    Αυτό λέει ο Φώτης οτι με την τακτική της η ΚΟΝΑΜΙ θα χάσει πελάτες.
    Μην κοιτάς εμάς που περιμένουμε το demo να δούμε ποιο θα μας αρέσει τελικά.
    Άλλοι ήδη έχουν διαλέξει χωρίς να δούνε κανένα από τα 2, έτσι και κάποιοι επηρεάζονται από τις διαφημίσεις(αλλιώς δεν θα υπήρχαν)

Γενικά η ΚΟΝΑΜΙ με το προ έχει χάσει την μπάλα και κάνει αρκετά λάθη..

Εγώ πάντως περιμένω να βγει αύριο το demo να πάρω την φετινή μου απόφαση..
    Spoiler!

PSN ID
    georgios78

simfono oti mia merida epireazete. ala pleon, me ta stream, to youtube, ta demo, to tweeter, ta forum, enikiasis an kanis kati piotiko tha matheuti. edo mathenun gia kati indie apo to puthena. den tha matheuti poso kalo ine to pro. as parun oi anipomonoi to fifa. pernun ke to pro sto 6amino pu tha pesi

mia xara ta kani i konami. prepi na pisi ksana ton kosmo oti pleon vgazi piotiko olokliromeno paketo. an to kataferi auto to release date tha ine adiaforo gia olus tis epomenes xronies. tosa xronia pername podosferakia telos oktomvri. ksafnika kalomathame septemvri ke exi xathi i usia

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Μιχαλη μη περιμενεις τα τρελα πραγματα γτ πολυ απλα ειναι πιο arcade με λιγα λογια η θα σε διασκεδασει περισσοτερο η θα σε χαλασει περισσοτερο εξαρταται τα γουστα, τωρα εκει που λες φιλε georgios για το μενου μηπως θυμασαι περσυ ποσες ωρες εκανε να φορτωσει ενω αντιστοιχα του φιφα ακομα και στο ps3 ολα πηγαιναν πιο γρηγορα μη λεμε και οτι θελουμε..Οσο για το online να καθεσαι να λες οτι ετσι ειναι η εποχη μας πως γινεται να ισχυει αυτο για την konami ενω γτ την ea οχι απο αλλο γαλαξια ειναι αυτοι?? Βγαλτε τα γιαπονεζικα γυαλια επιτελους και δειτε την αληθεια μπροστα σας

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αυτά μην νομίζεις πως τα βλέπουν οι περισσότεροι..
    Οι περισσότεροι εκεί που θα ανοίξουν το gazzeta θα δουν ένα αρθρο για το Fifa ή το Pro και αυτό ήτανε.
    Εμείς που είμαστε πιο hardcore gamers θα ψαχτούμε περισσότερο.Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.(πχ το watch dogs όταν το πήρα μου λέγανε γνωστοί μου έχει γραφικάρες ε;;Γιατί το μόνο που είχαν δει ήταν το trailer απο την Ε3 του 2012,που όπως λες παραπλανητικό)
    Και εγώ είμαι υπέρ των demo ειδικά από την χρόνια που την πάτησα με το Pro και έσκασα 50€..Απο τότε παίζω πολύ τα demo ώστε να καταλάβω ποιο θα μου αρέσει περισσότερο.
    Έτσι θα κάνω και φέτος.Επαιξα το Fifa γούσταρα φουλ, αν το προ μου αρέσει περισσότερο λέω γεια σας στην ΕΑ και περιμένω να βγει.
    Spoiler!

13. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

opozit (23-09-2014)

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    ’γγελος

Το σπαστικό στο pro για μένα ήταν το απίστευτο lag που είχε στο online game.Από τι διαβάζω στο φόρουμ το fifa στον
    τομέα αυτό είναι μακράν καλύτερο.Ισχύει;;;Για μένα είναι σημαντική παράμετρος επειδή κυρίως παίζω online παιχνίδια.

Φιλικά Άγγελος

PSN ID
    georgios78

^^^
    prin to patch

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Αυτά μην νομίζεις πως τα βλέπουν οι περισσότεροι..
    Οι περισσότεροι εκεί που θα ανοίξουν το gazzeta θα δουν ένα αρθρο για το Fifa ή το Pro και αυτό ήτανε.
    Εμείς που είμαστε πιο hardcore gamers θα ψαχτούμε περισσότερο.Παραδείγματα υπάρχουν πολλά.(πχ το watch dogs όταν το πήρα μου λέγανε γνωστοί μου έχει γραφικάρες ε;;Γιατί το μόνο που είχαν δει ήταν το trailer απο την Ε3 του 2012,που όπως λες παραπλανητικό)
    Και εγώ είμαι υπέρ των demo ειδικά από την χρόνια που την πάτησα με το Pro και έσκασα 50€..Απο τότε παίζω πολύ τα demo ώστε να καταλάβω ποιο θα μου αρέσει περισσότερο.
    Έτσι θα κάνω και φέτος.Επαιξα το Fifa γούσταρα φουλ, αν το προ μου αρέσει περισσότερο λέω γεια σας στην ΕΑ και περιμένω να βγει.
    oi hardcore kinun ta nimata. autou metaferun tin idisi stoma me stoma. autoi tha parun game me to release ke tha to diksun stus filus tus. autoi tha parun protoi ps4.

Quote Originally Posted by tzimis View Post
    τωρα εκει που λες φιλε georgios για το μενου μηπως θυμασαι περσυ ποσες ωρες εκανε να φορτωσει ενω αντιστοιχα του φιφα ακομα και στο ps3 ολα πηγαιναν πιο γρηγορα μη λεμε και οτι θελουμε..
    posi ora ekane na fortosi?! mia xara grigora fortonan ta menu. eki pu eftiaxens to sistima itan argo prin to patch. ala eki ke ta 2 games dixnan sigekrimena pramata

Οσο για το online να καθεσαι να λες οτι ετσι ειναι η εποχη μας πως γινεται να ισχυει αυτο για την konami ενω γτ την ea οχι απο αλλο γαλαξια ειναι αυτοι??
    otan i sindesi ine kali pezi kala ke sta 2. otan ine kaki pezi kaka ke sta 2. isos to fifa krivi ligo parapano to lag ala pleon dulevun me paromia texnologia edo ke merika xronia. i diafores ine mikres.

den thimame pios to ipe ala simfono, isos exi na kani ke me to hardware ke ti mixani grafikon. gia na dume fetos sto ps4
    Last edited by georgios; 23-09-2014 at 11:12.

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Μια ωρα εκανε το μενου εδω settings πηγαινες και αργουσε και αντε παλι πισω,με την ιδια συνδεση που επαιζα εγω το ενα με το αλλο ηταν η μερα με τι νυχτα και το εννοω αυτο καθως στο προ στο ονλινε σου χαλαγε και το gameplay το οποιο δεν ειχε καμια σχεση με το offline....τεσπα δε μπορω να σου αλλαξω την αποψη γτ εχω φιλους πορομενους με το προ και ξερω αλλα επισης αμα βγαλει η κοναμι καλυτερο game δε θα κατσω να λεω τα δικα μου τελοσπαντον ξαναλεω προσπαθηστε να τα βλεπεται πιο αντικειμενικα

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

simfono oti mia merida epireazete. ala pleon, me ta stream, to youtube, ta demo, to tweeter, ta forum, enikiasis an kanis kati piotiko tha matheuti. edo mathenun gia kati indie apo to puthena. den tha matheuti poso kalo ine to pro. as parun oi anipomonoi to fifa. pernun ke to pro sto 6amino pu tha pesi
    Εμεις Γιωργο μπορει να το ψαχνουμε και να καταλειγουμε στο τελος στο ποδοσφαριακι που μας καλυπτει περισσοτερο αλλα για πολυ κοσμο η διαφημιση παιζει σημαντικο ρολο. Ακομα και στην χωρα μας πιο ευκολο ειναι καποιος να πειστει απο μια διαφημιση παρα απο στομα σε στομα (υπαρχουν καποιοι που δε θα μπουν ουτε στην διαδικασια να κατεβασουν καποιο demo για να δοκιμασουν ενα παιχνιδι, ουτε θα ψαχτουν για να το βρουνε στην αγορα σε καλυτερη τιμη). Το ISS οι περισσοτεροι θυμαμαι δεν το επιαναν καποτε στα χερια τους, γιατι δε το γνωρισαν και οι πωλησεις αρχισαν να αυξανονται απο το PES 3 και μετα (οταν αρχιζαν να το διαφημιζουν σε πολλα καταστηματα - θυμαμαι αφισες με εξωφυλλο τον Kolina σχεδον σε ολα τα videoclubs και καταστηματα με ηλεκτρoνικα ειδη). Το ιδιο συνεβη και με το fifa οπου οι περισσοτεροι αρχισαν να ασχολουνται απο το 12 και μετα (και ας ειχαν ακολουθησει ενα σωρο διαφημισεις, τουρνουα, μειωσεις τιμων απο την ΕΑ Ελλας).

Ο hardcore gamer δεν μπορει να αλλαξει την γνωμη και να πεισει ευκολα εναν casual gamer (δες το παραδειγμα και με τα fps π.χ. call of duty).

18. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

mihalis13 (23-09-2014)

PSN ID
    georgios78

Μια ωρα εκανε το μενου εδω settings πηγαινες και αργουσε και αντε παλι πισω
    to menu arguse mono otan esoze i ixe na fortosi edit data

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Εμεις Γιωργο μπορει να το ψαχνουμε και να καταλειγουμε στο τελος στο ποδοσφαριακι που μας καλυπτει περισσοτερο αλλα για πολυ κοσμο η διαφημιση παιζει σημαντικο ρολο. Ακομα και στην χωρα μας πιο ευκολο ειναι καποιος να πειστει απο μια διαφημιση παρα απο στομα σε στομα (υπαρχουν καποιοι που δε θα μπουν ουτε στην διαδικασια να κατεβασουν καποιο demo για να δοκιμασουν ενα παιχνιδι, ουτε θα ψαχτουν για να το βρουνε στην αγορα σε καλυτερη τιμη). Το ISS οι περισσοτεροι θυμαμαι δεν το επιαναν καποτε στα χερια τους, γιατι δε το γνωρισαν και οι πωλησεις αρχισαν να αυξανονται απο το PES 3 και μετα (οταν αρχιζαν να το διαφημιζουν σε πολλα καταστηματα - θυμαμαι αφισες με εξωφυλλο τον Kolina σχεδον σε ολα τα videoclubs και καταστηματα με ηλεκτρoνικα ειδη). Το ιδιο συνεβη και με το fifa οπου οι περισσοτεροι αρχισαν να ασχολουνται απο το 12 και μετα (και ας ειχαν ακολουθησει ενα σωρο διαφημισεις, τουρνουα, μειωσεις τιμων απο την ΕΑ Ελλας).

Ο hardcore gamer δεν μπορει να αλλαξει την γνωμη και να πεισει ευκολα εναν casual gamer (δες το παραδειγμα και με τα fps π.χ. call of duty).
    to call of duty exi kapio logo pu ine petiximeno. ine aplo. exi pola modes ke poles epiloges gia multiplayer. tipota den ine tixeo

pos eksigis diladi oti to 1997-98 oloi girisan apo fifa se pro? edo argisan na girisun apo pro se fifa giati
    1. itan pio diskolo stin arxi gia kapius
    2. to fifa den itan toso kalo stis 8-9-10 ekdosis
    3. to fifa eksakoluthi na isteri se kapius tomeis
    Last edited by georgios; 23-09-2014 at 11:30.

20. The Following User Says Thank You to georgios For This Useful Post:

opozit (23-09-2014)

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

to menu arguse mono otan esoze i ixe na fortosi edit data

to call of duty exi kapio logo pu ine petiximeno. ine aplo. exi pola modes ke poles epiloges gia multiplayer. tipota den ine tixeo

pos eksigis diladi oti to 1997-98 oloi girisan apo fifa se pro? edo argisan na girisun apo pro se fifa giati
    1. itan pio diskolo stin arxi gia kapius
    2. to fifa den itan toso kalo stis 8-9-10 ekdosis
    3. to fifa eksakoluthi na isteri se kapius tomeis
    Oπως και στο pes τοτε, ετσι και στο fifa τα τελευταια χρονια, ειχαν μπει καποιες βασεις ετσι ωστε να εξελιχθει το gameplay στις επομενες εκδοσεις και να προσελκυσουν περισσοτερο κοινο για να το δοκιμασει. Αυτά τα στoιχεια τα ειχαμε δει νωριτερα και μεις (από το ISS) και ειδαμε στην συνεχεια πως εξελιχθηκε ο τιτλος όταν ηρθαν οι εκδοδεις PES 3-4-5-6. Εμενα προσωπικα τοτε, δε με ενδιαφερε αν ο υπολοιπος κοσμος και ιδιως οι pc users ασχολουνταν ακομη με το fifa.
    Και το Pes τοτε υστερουσε σε καποιους τομεις, αλλα καναμε τα στραβα τα ματια, όπως καποιοι κανουν το ιδιο και για το fifa σημερα. Και τοτε, όπως και σημερα, δοκιμαζαμε το παιχνιδι της EA και βλεπαμε τι θα θελαμε να προσθεσει η Konami για να γινει το παιχνιδι ακομα καλυτερο. Ποτε δε θα βγει το απολυτο παιχνιδι ποδοσφαιρου και παντα θα υπαρχουν ελειψεις. Κατά τη γνωμη μου, παντα το ένα παιχνιδι θα συμπληρωνει το άλλο και παντα το ένα από τα δυο θα υπερτερει (εστω στα σημεια), γι αυτό και πολλοι περιμενουν να μπει και μια τριτη εταιρια στον ανταγωνισμο.
    Όλα τα παραπανω εχουν χιλιοειπωθει. Οσον αφορα το PES 2015 (για να μη ξεφευγουμε από το θεμα), εγω περιμενω περισσοτερες ανακοiνωσεις και νεα (ιδιως για τα modes γιατι το gameplay πανω-κατω το ειδαμε) μεχρι την κυκλοφορια του τιτλου και θελω την Konami να μην επαναπαυθει μετα τις αρχικες αντιδρασεις του κοσμου βασει του demo, να ακουσει ολες τις παρατηρησεις που εχουν γινει από τους χρηστες που το εχουν δοκιμασει, έτσι ωστε να βελτιωσει οσο μπορει περισσοτερο το τελικο προιον γιατι υπαρχει χρονος μεχρι τη κυκλοφορια του.

PSN ID
    georgios78

ego pali den perimenos tipota afu anakinosan episima oti tha exun microtransactions. bikan ke autoi sto tripaki tis koroidias. tus paresire i EA. tha xaro an to parun piso. mono ena tetio neo me endiaferi. alios X. erxonte pola rpg fetos

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Γι αυτο υπαρχει και το Offline κομματι και εχω αναφερει και πιο πισω, οτι το φετινο pes εχει ανταγωνιστικη AI και θα αξιζει να ασχοληθεις αρκετα με το Offline.(γι αυτο περιμενω να μαθω περισσοτερα σχετικα με τα modes του παιχνιδιου). Αν και πιστευω οτι στο online θα ευχαριστηθεις "να παιρνεις το σκαλπ" καποιου που θα τα εχει σκασει για να φτιαξει μια ομαδα..

Bookmarks

Bookmarks