Auto download my ass....
Καντε το χειροκινητα παιδια... ξεκινησε!
![]()
Γινεται απο τώρα??? Σε τι Account? US η Europe?
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Τι μας κάνεις τώρα! Και ήθελα να περιμένω τέλος του μήνα να πληρωθώ...
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Περιμενουμε εντυπωσεις Καπα![]()
.
Kapa (21-09-2014)
23 ανοιγει το παιχνιδι για να παιξεις. Το preload ξεκινησε 21.
Ευρωπη 25
Viper (22-09-2014)
Πως ακριβώς έκανες το χειροκίνητο ρε συ Γιώργο?
Με το που είδα το ποστ σου άνοιξα την κονσόλα να δω και αυτόματα είδα ότι κατέβαινε και μένα. Αλλά καμιά σχέση με τα 16gb που κατεβάζεις εσύ όπως δείχνει η εικόνα. Εμένα το αρχείο ήταν κατά πολύ μικρότερο το οποίο το κατέβασα σε μισή ώρα και απλά μου δείχνει πόση ώρα απομένει μέχρι να είναι playable.
Το αρχειο οταν ξεκιναει δειχνει οτι ειναι 14gb, μετα απο λιγο ομως αλλαζει σε 3gb.
Οταν τελειωσει τα 3gb, τα υπολοιπα τα κατεβαζει στο παρασκηνιο.
Αν πας στο store management>applications>fifa 15, θα δεις το download status και ποσο εχει κατεβασει.
giannislazy (22-09-2014)
Την έκλεισα την κονσόλα αλλά αύριο θα το κοιτάξω. Δεν το ήξερα αυτό. Δλδ αύριο θα μπορούμε να κάνουμε και κανά ματσάκι ή απλά θα κοιτάμε τι ωραίο σήμα που έχει το παιχνίδι?
To κατεβασα και εγω το Βραδυ K4pa... Οποτε hour 1 ξεικιναμε το λιωσημο![]()
GAME to open over 300 stores for FIFA 15 midnight launch
Professional footballers to challenge fans to one-on-one matches at stores up and down the country.
GAME will open over 300 stores at midnight on Thursday, September 25 to celebrate the launch of FIFA 15, with Premier League footballers set to make an appearance at stores across the country.
Tottenham Hotspur centre back Eric Dier will be stopping by GAME's Stratford store between 3pm-5pm on Thursday, with Liverpool midfielder Jordan Henderson also appearing at GAME's Liverpool Lord Street store at the same time.
Other professional footballers will also appear at GAME's Newcastle Eldon Square, Reading Oracle, the Birmingham Bullring, and Hull's Stephen Green stores at the same time, with Danny Wilson scheduled in for GAME's Edinburgh St James Centre between 3pm-5pm on Friday.
source: http://www.videogamer.com/wii/fifa_1...ht_launch.html
Ωραια φαση..
Κατι αντιστοιχο θα μπορουσε να γίνει και τον Νοεμβρη στην Ελλαδα, αλλα για το pes 2015 (λογω fanbase) με καλεσμενους τον Ζουμπουλακη του Πλατανια, τον Καραμπελουση του Λεβαδειακου και τον Πιπίνη της ΑΕΛ Καλονής..
Crazy_vision (22-09-2014),FotisGRC (22-09-2014),pankal6 (22-09-2014),tzimis (22-09-2014)
Αυριο θα το εχω τελικα κ εγω ... στο κουτακι του κανονικα
To κατεβασα τελικα και εγω με Αμερικανικο account , αλλα πρεπει να περιμενω αλλες 13 ωρες για να το παιξω,προς το παρον ειναι κλειδωμενο.
καλησπερα και απο μενα...μια ερωτηση...το εχω αγορασει απο αμερικανικο μου account αλλα θα παιζω στο κανονικο μου.
αν δωσω το us account σε φιλο να το κατεβασει,τι προβλημα υπαρχει?
θα μπορω να παιζω ονλαιν στο κανονικο μου κ αυτος στο δικο του πσ4 με τον δικο του ?
ευχαριστω
καλη σαιζον να εχουμε!
Bookmarks