Να ρωτησω κατι αλλο εγω σχετικο με trophies ομως, το Scavanger δεν ειναι οτι βρηκες ολα τα κομικ, ολα τα artifacts και ολα τα fireflies pedants? γιατι ενω το εχω παρει, το trophy για τα artifacts δεν μου το εχει δωσει.
Προσπάθησε να κάνεις zoom, read, flip κάθε αντικείμενο. Έτσι λένε εδώ. Από την ίδια πηγή δες και αυτό (ίσως αναφέρει κάτι που είναι spoiler για κάποιους έστω):
Δες και αυτό:Spoiler!
Από εδώ.P.S: I recommend saving when you are about to get your last collectible of each type, what I mean is, when you are about to pick up your last artifact, make a different save, that way if you pick it up and the trophy doesn't pop, you can reload your save and try again with the fix.
Trophies that can be fixed by deleting the patch and trying again.
That's all I got(hidden) listen to all of Ellie's jokes.
I got this(find all training manuals)
Master of unlocking(Unlock all shiv doors)
It was all just lying there(find all artifacts)
Endure and survive(collect all comics)
Αυτά βέβαια είναι για το παιχνίδι στο ps3, αλλά ίσως να λειτουργήσουν και στο ps4
Το scavenger μετραει και αλλα πραγματα οπως τα toolboxes. Ολοι το παιρνουν νωριτερα, το description του trophy ειναι που δεν ειναι σαφες, δεν υπαρχει glitch.
Επισης πολυς κοσμος νομιζει οτι ειναι θεμα glitch -και το νομιζαν αυτο και για την εκδοση ps3- αλλα τελικα πλεον επικραττει η αποψη οτι δεν υπαρχει glitch κανενα σε καμμια εκδοση, απλα ο τροπος με τον οποιο το παιχνιδι μετραει τα collectibles ειναι περιεργος. Για πχ οι περισσοτεροι που λενε οτι συναντησαν glitch μαλλον πηραν καποιο artifact στην πορεια και πριν κανει autosave το παιχνιδι εχασαν, και μετα ξεχασαν να ξαναπαρουν το artifact ή να κανουν το conversation. Μου ετυχε και εμενα. Ημουν σιγουρος οτι ειχα παρει ολα τα collectibles, αλλα ειδα στο τελος οτι μου ελειπε ενα. Και τελικα σε καποιο σημειο ειχα χασει και επρεπε να το ξαναπαρω αλλα το ξεχασα.
Last edited by Valkyre; 17-08-2014 at 20:17.
Τελος και εγω σε survivor. Τωρα λεω να παω για plus και μετα για grounded. Το Game οσο προχωραει ειναι και καλυτερο προς το τελος.
mihalis13 (17-08-2014)
Εχω φάει κολληματάκι με το online του..Αλλά εχθές το βράδυ μου έσπασε τα νεύρα με το ζόρι τελειώσα ένα Match...
Πρέπει να έχει τα θεματάκια του λογικα..
Ακομά δεν έχω παίξει το interrogation mode μιας και μου φαίνεται αρκετά δύσκολο και πολύπλοκο για το επίπεδο που είμαι ακόμα.
Κάποιος "βετεράνος" μπορεί να μου πει και μερικές συμβουλές..![]()
Νομίζω, Οδυσσέα, πως μιλά για το remastered. Εχει παιξει, προφανώς, το πρωτο σε PS3, αλλα οχι το DLC και θέλει τωρα να παρει το νέο.
Άλλο κατάλαβα.
Κι εγώ σαν την phaerun είμαι,
το έπαιξα στο PS3 (το έχω κρατήσει στη συλλογή μου αφού είναι παιχνιδάρα)
και ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν το πάρω τελικά και στο PS4,
όπως και να το κάνουμε είναι σεβαστό ποσό τα 44 ευρώ για κάτι που έχεις ήδη παίξει
έστω και σε χαμηλότερη ανάλυση και καρέ αλλά με την ίδια γεωμετρία.
Για κάποιον που δεν είχε PS3 και το παίζει τώρα πρώτη φορά στο PS4 τα 44 ευρώ με όλα τα DLC μέσα είναι σούπερ τιμή.
teras1 (22-08-2014)
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Οδυσσέα. Κι εγώ, ενώ το απόλαυσα το παιχνιδι, δε μπορω να δώσω αυτο το ποσο για να παιξω, ουσιαστικα, το ίδιο παιχνιδι, οσο advanced και να ειναι. Οταν, όμως, πεσει αρκετα η τιμη, τότε θα το τιμήσω.
Εγώ θα το δώσω καποια στιγμη, για να μειωθεί η τιμη απο κανά καινουργιο παιχνιδι. Αλλα δε δίνω αλλα 30!!!! Ειμαι διατεθειμένος να περιμένω μεχρι να παει στα 20 ευρώ.
βασικά ναι βρε παιδια για αυτό ρώτησα. το εχω στο ps3 το επαιξα αλλα δεν επαιξα κανένα dlc. τα 44 μου είναι κάπως για αυτό ρώτησα αν ειναι τόσο μεγάλη η διαφορά που να πληρώσω το ποσό γιατι αν ειναι απλώς το dlc αν το αγοράσω τώρα θα είναι σαν να πληρώνω 44 ευρώ για τα dlcs
μάλλον θα περιμένω γιατι η "θρησκεία" μου μου απαγορέυει να πουλάω παιχνίδια απο την συλλογή μου οπότε δεν μου κάθεται καλά να πουλήσω το δισκάκι του ps3.
ευχαριστώ για το feedback σας.
^^ Χαιρομαι που συνανταω εναν ακομη gamer με την ιδια θρησκεια με την δικη μου!δεν δινω ποτε παιχνιδι, ποτε!
οσο για την ερωτηση σου, καλυτερα απο οτι σε εχω καταλαβει, να περιμενεις. Εαν τωρα το παιχνιδι σε ειχε συνεπαρει οπως εγινε με εμενα ας πουμε, και δεν ετιθετο θεμα οικονομικο, τοτε μονο θα σου ελεγα παρτο.
Last edited by Valkyre; 23-08-2014 at 16:12.
Ο καθένας με την τσεπη του παιδια. Για μενα το tlou, ειναι το πιο γ#$%^ο παιχνιδι που εχω παιξει τα τελευταια 38 χρόνια, αλλα 40 ευρω δεν μπορω να δωσω. για να το εχω σε δυο εκδοσεις...
teras1 (24-08-2014)
Άντε να ξαναζήσουμε λίγο την εμπειρία από την παιχνιδάρα...
Στο ps3 το είχα τερματίσει στο hard, γενικά είμαι ψιλό casual gamer, να ανεβάσω λέτε τη δυσκολία, θα το ευχαριστηθώ περισσότερο ή θα μου χαλάσει την εμπειρία?
Θέλω να πω, με το που σε ακουμπάνε πχ πεθαίνεις και πρέπει να αλλάξεις 3 γεμιστήρες για να σκοτώσεις κάποιον ή απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο συντηρητικός με προμήθειες κτλ?
Bookmarks