...ωραια φαση αν πας και πανω απο lvl 20
Για να δούμε τι θα μας δείξει η Bungie σήμερα! Το IGN αν δεν κάνω λάθος 7 μ.μ. ώρα Ελλαδος ξεκινάει έτσι; Θα οργανωθεί καμία clan για το παιχνίδι, θα υποστηρίζει clan απ' ότι ξέρω και δεν ξέρω εάν μπορείς να κάνεις ήδη στο bungie.net Όποιος ασχοληθεί με την beta και το παιχνίδι εάν θέλει ας με κάνει προσθέσει στους φίλους του.
Το trailer της beta
Last edited by Pavlos Laganas; 07-07-2014 at 19:07.
Συλλεκτικές, από US Blog, οπότε για την ώρα μόνο για US (Ευρώπη μπορεί να έρθουν οι ίδιες, μπορεί και άλλες)
***Οι ίδιες ανακοινώθηκαν και για Ευρώπη σύμφωνα με το EU Blog, προστέθηκαν δύο ακόμη φωτό από ce.org
First Look: Destiny Collectors’ Editions
It’s Bungie Day. You want information. You want answers! You want the truth. Here goes…
If all you need from Destiny is a grand adventure that sends you to the stars in search of your own personal legend, we’ve got you more than covered. If you’ve played Bungie games in the past, you’re not prepared for the scope and the scale of this next-gen shooter.
However! If you crave more ways to express your inner Guardian, we’ve also got you covered. Destiny is all about collecting loot, after all. The treasures you claim on your missions will enhance your experience. They’ll make you a unique warrior in a brave new world worthy of heroes. They’ll deepen your understanding of the journey. This is as true for the Guardian that kicks alien ass it is for the player that drives them forward.
Be you a Guardian or a collector, there is a version of Destiny for you. Check ‘em out.
Destiny Limited Edition
Spoiler!
Destiny Ghost Edition
Spoiler!
Destiny Digital Guardian Edition
Spoiler!
Destiny Expansion Pass
Spoiler!
tsakali GR (08-07-2014)
τιμη δεν ξερουμε για το season pass, αντε να δουμε τι τιμη θα βαλουν. Αν ειναι καμια 50αρα θα φαει ενα ακυρο γεματο απο εμενα
τα expansion που ανακοινωσαν παντως κοστιζουν 35 euro το πακετο,20 καθε expansion ξεχωριστα....δηλάδη η θα δωσουν μισο game ακομα η θα πιασουν τον κολο του κοσμακι για αλλη μια φορα
κατσε ΟΛΑ μαζι (season pass) 35$...ε κατι λεει τοτε αν εχει ΟΛΑ ΤΑ DLC ΜΕΣΑ
εγω αποτι καταλαβα το expansion pass ειναι για τα πρωτα 2 DLC και προφανως θα υπαρξουν πολλααα ακομα για αυτο με χαλασε λιγο....btw pre-order της limited απο ελλαδα ποιο καταστημα δινει?
...αυτο καταλαβα και εγω οτι με το pass δεν θα δωσει ολα τα dlc. Για μενα το παιχνιδι παει προς ακυρο...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Το region πρεπει να ταιριαζει με αυτο του psn id ή απλα δηλωνουμε το που βρισκομαστε?
Εγω εβαλα το πρωτο...![]()
αν βρει κανενας beta code για ps3 και θελει να παιξει co-op την περιοδο της beta,ας κανει το ψυχικο να μου στειλει.Θελω πραγματικα να δοκιμασω το παιχνιδι για να ξερω αν θα το αγορασω η οχι
Yeap, αν σας περισσέψει καμία και δεν ξέρετε τί να την κάνετε, εδώ είμαστε και εμείς. ;-)
Bookmarks