Page 14 of 120 FirstFirst ... 41011121314151617182464114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2391

Thread: Destiny

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Καλά σιγουρα κ textures θα λειπουν και φωτισμοι κ πολλα πραγματα θα θελουν διορθωση. Επειδη δε μου ηρθε κωδικος και επειδη ειμαι επιφυλακτικος για το ειδος του παιχνιδιου ας κανει καποιος τον κοπο να μας δωσει αναλυτικα τι συμβαινει . Εγω δεν παιζω ονλαιν , κανει για μενα ή να προσπερασω? Η μηπως ειναι campaign online ? (ενταξει αδοκιμος ο ορος ξερω).Δηλαδη υπαρχει μια ιστορια που παιζεις με αλλους. Γιατι αν ειναι τυπου warcraft mmo , τοτε καληνυχτα κ καλα να περασετε.

Spoiler!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Λοιπον μερικα πραγματακια και απο εμενα, οντως εχει προβλημα το frame rate, επαιξα ξανα το story σημερα και με εβγαλε στην ιδια πιστα μεν, αλλα αυτη τη φορα χιονιζε, και το frame rate με το καλημερα εδειχνε να ζοριζεται. Τεχνικα οντως υστερει οπως ειπε και ο γιωργος, και επισης το animation του ειναι χειροτερο και απο του Mass Effect που ειχε κατα την γνωμη το χειροτερο animation απο τα AAA games της προηγουμενης γενιας, γενικα το animation θυμιζει PC game 10 χρονια πριν. Τα particle effects επισης πολυ παρωχημενα, επισης τα οπλα δεν εχουν καθολου κλωτσημα.

Επαιξα το story λοιπον , μονος μου (χθες με ειχε βαλει μαζι με εναν ακομα) και μετα επαιξα και το strike οπου ειναι μια αποστολη 3 ατομων , στην αποστολη ειχε και 2 boss fights, τα οποια παιρνουν Ωρααααααααααααα για να τα βγαλεις. Στο strike οταν πεθαινεις εχεις 30 sec να ερθει καποιος απο την ομαδα να σε αναστησει, εαν δεν γινει αυτο απλα κανεις respawn σε καποιο κοντινο σημειο απο εκει που εχασες. Εαν ομως χασουν και οι 3 τοτε ξαναπαιζεις το συγκεκριμενο κομματι της αποστολης απο την αρχη. Εμενα μου φανηκε κουραστικο και ανουσια δυσκολο το strike, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα πρεπει να παιζω πανω απο 20 λεπτα (ισως και παραπανω) για να βγαλω ενα boss.

Σφαιρες εχει δυο τυπων μονο, για το πρωτευων και δευτερευων οπλο. Τις βρισκεις μονο απο εχθρους που σκοτωνεις, και παλι οχι παντα. Γενικα ενω στο story δεν ειχα προβλημα με τα πυρομαχικα, στο strike υπηρξαν αρκετες φορες οπου εχανα επιτηδες, ειτε για να με αναστησουν ειτε για να κανω respawn ετσι ωστε να αποκτησω και παλι πυρομαχικα. RPG στοιχεια εχει μεν, αλλα απλα ξεκλειδωνεις νεες ικανοτητες, δεν πειραζεις στατιστικα δηλαδη.

Στα θετικα του παιχνιδιου ειναι η απιστευτη μουσικη που σε βαζει στο κλιμα, ενω πολυ ωραιο ειναι το γεγονος οτι το voice over ειναι απο γνωστους ηθοποιους, τωρα δεν θυμαμαι τα πραγματικα τους ονοματα, αλλα το βοηθητικο μαραφετι που εχεις, οπου λειτουργει και σαν αφηγητης της ιστοριας, ειναι με την φωνη του Tyrion Lanister, ενω ακομα μια φωνη γνωστη που ακουγεται ειναι αυτη του αρχηγου του Fringe Division απο την σειρα Fringe.

Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις, θα ελεγα οχι και τοσο καλες, ισως βεβαια απλα να μην ειναι για μενα το συγκεκριμενο παιχνιδι, οπως λεω εδω και καιρο.

3. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Nek_Food (13-06-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

@Slay... εισαι σιγουρος οτι επαιξες το Destiny;

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    @Slay... εισαι σιγουρος οτι επαιξες το Destiny;
    βασικα την Alpha επαιξα, αλλα τι ακριβως θελεις να πεις?

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Πριν αρπαχτειτε να πω οτι λογω Bungie -και οσοι ερχονται από ή ειχαν 360 το ξερουν- η ατμοσφαιρα κ η μουσικη ηταν δεδομενο οτι θα ηταν κορυφη. Τα γραφικα και τα frames ειναι πολυ νωρις να τα κρινουμε οχι ομως κ το gameplay. Εκει θα επρεπε να επικεντρωθουμε πιστευω.

Spoiler!

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    βασικα την Alpha επαιξα, αλλα τι ακριβως θελεις να πεις?
    Κάνεις μερικά λάθη (άποψη μου καθαρά, και συγνώμη που παρεμβαίνω), και καλό είναι να τα συζητάμε για να παίρνω και εγώ μια γενικότερη άποψη.
    Όσες μέρες παίζω δεν είδα το παραμικρό σημαντικό framedrop.
    Τα boss είναι επίτηδες δύσκολα, και γενικότερα στο παιχνίδι αυτό που έχει σημασία είναι η τακτική και όχι απλά run & gun.
    Σφαίρες υπάρχουν τριών τύπων όπως και τα όπλα που έχεις, Primary - Special - Heavy.
    Μπορείς και αλλάζεις τα στατιστικά του χαρακτήρα σου ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχεις.
    Τα όπλα έχουν recoil, και μάλιστα κάθε όπλο ανάλογα με το damage model, το τι τύπου είναι και τι "perks" του βάζεις αλλάζει το recoil pattern.
    Για το animation δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες, άλλα 10ετιας PC; Δεν νομίζω.

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Λοιπον μερικα πραγματακια και απο εμενα, οντως εχει προβλημα το frame rate, επαιξα ξανα το story σημερα και με εβγαλε στην ιδια πιστα μεν, αλλα αυτη τη φορα χιονιζε, και το frame rate με το καλημερα εδειχνε να ζοριζεται. Τεχνικα οντως υστερει οπως ειπε και ο γιωργος, και επισης το animation του ειναι χειροτερο και απο του Mass Effect που ειχε κατα την γνωμη το χειροτερο animation απο τα AAA games της προηγουμενης γενιας, γενικα το animation θυμιζει PC game 10 χρονια πριν. Τα particle effects επισης πολυ παρωχημενα, επισης τα οπλα δεν εχουν καθολου κλωτσημα.

Επαιξα το story λοιπον , μονος μου (χθες με ειχε βαλει μαζι με εναν ακομα) και μετα επαιξα και το strike οπου ειναι μια αποστολη 3 ατομων , στην αποστολη ειχε και 2 boss fights, τα οποια παιρνουν Ωρααααααααααααα για να τα βγαλεις. Στο strike οταν πεθαινεις εχεις 30 sec να ερθει καποιος απο την ομαδα να σε αναστησει, εαν δεν γινει αυτο απλα κανεις respawn σε καποιο κοντινο σημειο απο εκει που εχασες. Εαν ομως χασουν και οι 3 τοτε ξαναπαιζεις το συγκεκριμενο κομματι της αποστολης απο την αρχη. Εμενα μου φανηκε κουραστικο και ανουσια δυσκολο το strike, δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα πρεπει να παιζω πανω απο 20 λεπτα (ισως και παραπανω) για να βγαλω ενα boss.

Σφαιρες εχει δυο τυπων μονο, για το πρωτευων και δευτερευων οπλο. Τις βρισκεις μονο απο εχθρους που σκοτωνεις, και παλι οχι παντα. Γενικα ενω στο story δεν ειχα προβλημα με τα πυρομαχικα, στο strike υπηρξαν αρκετες φορες οπου εχανα επιτηδες, ειτε για να με αναστησουν ειτε για να κανω respawn ετσι ωστε να αποκτησω και παλι πυρομαχικα. RPG στοιχεια εχει μεν, αλλα απλα ξεκλειδωνεις νεες ικανοτητες, δεν πειραζεις στατιστικα δηλαδη.

Στα θετικα του παιχνιδιου ειναι η απιστευτη μουσικη που σε βαζει στο κλιμα, ενω πολυ ωραιο ειναι το γεγονος οτι το voice over ειναι απο γνωστους ηθοποιους, τωρα δεν θυμαμαι τα πραγματικα τους ονοματα, αλλα το βοηθητικο μαραφετι που εχεις, οπου λειτουργει και σαν αφηγητης της ιστοριας, ειναι με την φωνη του Tyrion Lanister, ενω ακομα μια φωνη γνωστη που ακουγεται ειναι αυτη του αρχηγου του Fringe Division απο την σειρα Fringe.

Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις, θα ελεγα οχι και τοσο καλες, ισως βεβαια απλα να μην ειναι για μενα το συγκεκριμενο παιχνιδι, οπως λεω εδω και καιρο.
    αρα τα rumor για 60fps θα παραμείνουν μακρινά όνειρα?

ps. τελικά επιβεβαιώνονται οι φόβοι μου οτι οι next-gen κονσόλες ηταν μονο στο marketing department τους...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω παντος πινω καφε με τον kkritikos

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Κάνεις μερικά λάθη (άποψη μου καθαρά, και συγνώμη που παρεμβαίνω), και καλό είναι να τα συζητάμε για να παίρνω και εγώ μια γενικότερη άποψη.
    Όσες μέρες παίζω δεν είδα το παραμικρό σημαντικό framedrop.
    το οτι δεν εχεις δει εσυ, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν πτωσεις, και εγω με αυτα που ειχα δει χθες το βραδυ οχι μονο δεν ειδα, αλλα οπως εγραψα εδειχνε οτι ετρεχε και πανω απο τα 30, σημερα που το ξαναπαιξα ειδα πολλες πτωσεις, και δεν ειμαι ο μονος που το λεει.
    Τα boss είναι επίτηδες δύσκολα, και γενικότερα στο παιχνίδι αυτό που έχει σημασία είναι η τακτική και όχι απλά run & gun.
    ισως να ηθελε καποιο κολπο που δεν το ηξερα, ουτε εγω ουτε οι αλλοι δυο που παιζαμε μαζι, αλλα χοντρικα υπολογιζα οτι το spider tank μου πηρε γυρω στις 2000-2500 σφαιρες , και αυτο θα πρεπει να το πολλαπλασιασεις σχεδον επι 3 μιας και δεν επαιζα μονος μου, οποτε ναι θεωρω υπερβολικα πολλες τις σφαιρες για να να ψοφησει ενα low level boss.
    Σφαίρες υπάρχουν τριών τύπων όπως και τα όπλα που έχεις, Primary - Special - Heavy.
    εγω μονο δυο βρηκα, και δυο τυπους οπλων επισης, ισως να μην το ειχα λογω κλασσης (gunslinger)
    Μπορείς και αλλάζεις τα στατιστικά του χαρακτήρα σου ανάλογα με τον εξοπλισμό που έχεις.
    εννοω οτι δεν μπορω για παραδειγμα να παρω εξιδικευση σε καποιον τυπο οπλου, η καποια ικανοτητα απο επιλογη, τουλαχιστον οσο επαιξα δεν το ειδα να γινεται
    Τα όπλα έχουν recoil, και μάλιστα κάθε όπλο ανάλογα με το damage model, το τι τύπου είναι και τι "perks" του βάζεις αλλάζει το recoil pattern.
    εχουμε μαλλον εντελως διαφορετικο ορισμο για το recoil μαλλον, εμενα και πριν το παιξω, και αφου το επαιξα , δεν μου φανηκαν να κλωτσουν.
    Για το animation δεν κατάλαβα ακριβώς τι λες, άλλα 10ετιας PC; Δεν νομίζω.
    εννοω οτι κινουνται σαν ρομποτ και οχι σαν ανθρωποι, εντελως αφυσικες κινησεις, και ναι μου κανει πολυ παλιομοδιτικο.

Edit: και ενα video απο την alpha για να δειτε το animation που λεω.

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Ok... γούστα είναι αυτά. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το animation σε όλα αυτά που προσφέρει το παιχνίδι.
    Τώρα για το recoil, μπορεί να έχουμε διαφορετικό ορισμό, αλλά τα όπλα δεν βαράνε ευθεία σε καμία περίπτωση ούτε στο ίδιο σημείο.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

xbox:Christoforo7s

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

καλα, αυτό που βλέπω δεν πιάνει μία μπροστά στο killzone, ειδικά σε animation και special fx.

Παιδια ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ game! Slay πηγαινε στον Tower να σου ξεκλειδωσει τα heavy weapons. γενικα σου δινει πολυ πραμα και αγοραζεις πολλα οπλα στο tower. Απλα το παιχνιδι δε σου εξηγει σχεδον τιποτα. Εχω ανεβασει τα Stats μου και το Strength για να μην εχω energy drain!

Δε μπορω να γραψω γιατι παιζω! Απιστευτο παιχνιδι πραγματικα, Diablo και Halo σε ενα game

PSN ID
    Slay2012

Εχω παει δυο φορες στο tower, και εχω αγορασει και οπλα, anyway θα το δοκιμασω. Επισης στα του τεχνικου τομεα συμφωνω με τον sfortis.

παιδια ασχετα αν ενοχλει καποιους η οχι και με τελειως καλη διαθεση για κριτικη αυτο το animation ειναι ιδιο με του halo 3 και λεω 3 γιατι ηταν το τελευταιο που επαιξα , δε λεω οτι δε θα το αγορασω η οτι θα κανω απεργια πεινας αν δε φτιαχτει αλλα το θεωρω και γω 10 χρονια πισω , και κατι τελευταιο ,ηθελα να μοιαζει το halo καθοτι bungieκος αλλα και haloτζης αλλα νομιζω οτι αυτο παραμοιαζει.Ολα αυτα βαση του βιντεο και δε λεω οτι δε θα το αγορασω η οτι δε θα περασω καλα με αυτο, με το καλο να ερθει...

Βρε Slay αφου εχει primary, special και heavy weapon. Πως ειδες 2 τυπους οπλων? Ξκλειδωσες το heavy οπλο απο τον tower? Οταμ ξεκλειδωσεις το heavy θα γινονται και drops απο heavy πυρομαχικα. Μη νομιζεις εγω που εχω μπαζουκα 3 σφαιρες εχω βρει μεχρι τωρα. Δε σου δινει πολλες για ν αμην εισαι OP.

Επισης μια αποστολη ηθελε να σκοτωσω level 8 πραματα και εγω ειμαι 5. Αρα αν δεν κανεις public foreteam δεν το κοβω να βγαζεις ολο το παιχνιδι. Με τα 1000 ζορια την εβγαλα την αποστολη.
    Last edited by Roy; 13-06-2014 at 22:34.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by sfortis View Post
    καλα, αυτό που βλέπω δεν πιάνει μία μπροστά στο killzone, ειδικά σε animation και special fx.
    Αν το Killzone ήταν open world Και βλέπαμε την alpha του τότε θα μπορούσε να γίνει αυτή η σύγκριση.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Αν το Killzone ήταν open world Και βλέπαμε την alpha του τότε θα μπορούσε να γίνει αυτή η σύγκριση.

Δεν ειναι open world βρε γιωργο το Destiny, και αυτο επισης δεν ειναι δικαιολογια για το κακο animation , μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι ολα τα δημοφιλη open world παιχνιδια εχουν πολυ καλυτερο animation.

@Roy

Θα το ξαναβαλω το βραδακι, μετα τον αγωνα να το δω αυτο που λες.

οσο το βλεπω τοσο μου αρεσει παντως, μου ξυπναει αναμνησεις απο το παρελθον, και παρολο που αυτη η alpha εχει κακο animation ,σιγουρα θα εχει εκπληκτικο ai οπως το halo το οποιο σε heroic-legendary δυσκολια επρεπε να το κατεχεις και να παιζεις με σχεδιο αλλιως δεν ειχες τυχη, ελεγα και κατι αλλο τοτε ,οτι σε ολα τα shooters πυροβολας αλλα στο halo μαχεσαι, εσκαγε και η μουσικαρα και τσουτσουριαζες.Ζηλευω αυτους που εχουν την beta ...

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Γίνεται να'ναι open world ένα παιχνίδι της κλίμακας του Destiny? Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν είναι ούτε battlefield, ούτε cod ούτε οποιοδήποτε άλλο linear fps.

Δεν γίνεται να συγκριθεί ένα παιχνίδι της κλίμακας που έχουν πει ότι θα έχει το Destiny με το Killzone. Το έθεσα καλύτερα τώρα;

22. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

teras1 (14-06-2014)

Bookmarks

Bookmarks