teras1 (10-06-2014)
chronohill (10-06-2014),DJTaurus (10-06-2014),kostasb13 (10-06-2014),PDS (10-06-2014),spartan (11-06-2014),tsakali GR (10-06-2014)
AriStos13 (10-06-2014),Axilleas_GR (11-06-2014),chronohill (10-06-2014),DJTaurus (11-06-2014),teras1 (10-06-2014)
Λογικα δεν θα δουμε κατι εμεις.
.
MEGATON από την Square!!!
I’d like to start this out by thanking everyone who let us know how badly you wanted this game to come to North America. Ever since the original PlayStation Portable release in Japan, you guys have never given up on it, raising your voices in an effort to see this title come to North America and Europe. Well, I’m here to tell you that it’s coming and it’s going to be in HD.
Stay tuned for more details in the future.
- - - Updated - - -
Δικό του thread
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...078#post526078
AgentPrinny007 (10-06-2014),geogoku (10-06-2014),muku (10-06-2014),PDS (10-06-2014),teras1 (10-06-2014)
Απο τις λιγες ωρες που εχω παιξει σημερα το παιχνιδι ειναι 100% real time, μοιαζει ακρκετα με το FF8 στρατιωτικη σχολη με μαθητες κτλ και μαλλον φαινεται οτι ειναι καλυτερο απο το FFXIII, ,το -2 και το -3... μαζι.
spartan (11-06-2014)
Μάγος είσαι...?
https://twitter.com/StevenIsbell/sta...05948609998848
Btw το θέμα στο LBP ποτέ δεν ήταν τα γραφικά αλλά το ιδιαίτερο art style... από Gameplay ποτέ του δεν με κέρδισε... μετά από μερικά επίπεδα το βαριόμουν και το παρατούσα. Το καλό που τους θέλω να δούμε σε αυτή τη γενιά jack ή rachet για να σπάσει λίγο το bloodfest.
Ναι φαινοταν απο την αρχη, απλα υπεθεσα οτι ηταν λογο των last gen levels που θα υποστηριζε(LBP1-2).Με αυτη την λογικη ειναι φυσικο να ειχαμε και ps3 version, αλλα πιστευα οτι δεν θα ξαναεβγαζαν first party game στο 3.
Θα διαφωνησω λιγο για το LBP και θα το περιγραψω λιγο διαφορετικα.
Ναι μεν το χαρακτηριζει το art style(αλλα και τα γραφικα ηταν πανεμορφα για ps3), αλλα τιποτα δεν το χαρακτηριζει περισσοτερο απο την ''φαντασια--->δημιουργια''.Play-create-share.Aν συγκινει καποιον να φτιαχνει ιστοριες και να θαυμαζει-ενθουσιαζεται με την φαντασια-δημιουργικοτητα αλλων, ειναι καταπληκτικο.Εμενα εκει με αγγιξε και φανταζομαι ολους τους fans.
Το gameplay το εκανες μονος σου(ειδικα στο 2 που μπορουσες να προσθεσεις χαρακτηριστικα στους ηρωες).
Ποτε ομως δεν ηταν το παιχνιδι που το χαρακτηριζε το gameplay του.Και κατ'εμε καλως δεν ηταν.Επρεπε να δινει εναν generic μ.ο. στο core gameplay του(δεν ειναι στον μεσο ορο ο σονικ για παραδειγμα) και αυτο εκανε.
Ειναι λιγο παρεξηγημενο το LBP.Χαμενο στην μεταφραση θα ελεγα.
Παρ'ολο που το εισαγωγικο βιντεο δεν αφηνει περιθωρια για παρερμηνειες για το τι ακριβως ειναι αυτο το παιχνιδι.Δλδ δεν γινεται να περιμενεις Μαριο.
LBP fanboy mode off
![]()
Last edited by PDS; 11-06-2014 at 01:58.
.
kostasb13 (11-06-2014)
Για πολλούς είναι γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βγήκε ποτέ εκτός Ιαπωνίας. Αυτές τις μέρες μάλιστα κυκλοφόρησε ένα fan-made patch που έβαζε αγγλικά στο παιχνίδι. Η χθεσινή ανακοίνωση ήρθε από το πουθενά. Προφανώς τα γραφικά του είναι άθλια με τα σημερινά standards (αλλά το ίδιο θα μπορούσα να πω και για όλα τα παιχνίδια της Telltale)
teras1 (11-06-2014)
Καλα η SE παει απο το κακο στο χειροτερο... πιστευω πλεον (και το λεω σοβαροτατα) οτι ισως ειναι καλυτερα να κλεισει εντελως η εταιρεια, με την ελπιδα οτι τα στελεχη εκεινα που ξερουν τι παιχνιδια ζηταει ο κοσμος να φτιαξουν ενα καινουργιο και ωραιο στουντιο, ωστε να δουμε κατι απο αυτο που εχουμε να δουμε χροοοοοοοονια απο την SE.
Γιατί το λες αυτό? Η ανακοίνωση είναι super. 1000 φορές ενα HD Remake από ένα παιχνίδι που δεν έχει παίξει κανείς εκτός Ιαπωνίας παρά HD Remakes σε GTA V, Last of Us κοκ. Υπάρχει πολύς κόσμος που παίζει JRPG ως επί το πλείστον, μαζί κι εγώ. Για μένα είναι system seller. Δηλαδή αν δεν έχω πάρει ps4 μέχρι τότε, θα το πάρω μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι.
Μάλλον δεν παίζεις τέτοια παιχνίδια για να το κρίνεις από τα γραφικά του.
εμένα πάντως που δεν έχω παίξει ουτε GTA V ούτε TLOS, δε μου κακο έπεσαν τα Remake
Eιδε και αποειδε ο ανθρωπος και το εριξε σε πιο light καταστασεις. Βεβαια ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχει βγαλει παιχνιδι για κονσολα της sony (που αντικειμενικα εχει τον περισσοτερο κοσμο που παιζει jrpg) απο τοτε που εφυγε απο τη SE αλλα φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα το μαθουμε κι αυτο.
Bookmarks