Page 47 of 52 FirstFirst ... 37434445464748495051 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1025

Thread: E3 2014

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Τι γίνεται τώρα με το kinect; Ποια είναι τα σχέδιά τους για το μέλλον; Τι εγινε το αρχικό τους όραμα; Τα εγκατέλειψαν όλα κακήν κακώς σαν να παραδέχονται ότι όλα ήταν λάθος; Ποια είναι η απάντησή τους στο VR/AR και τις υπηρεσίες τύπου ps now του ανταγωνιστή τους;
    Γιατί βιάστηκαν να ανακοινώσουν την μείωση τιμής του XBO; Θα μπορούσαν να έκαναν μεγάλο μπαμ αποκαλύπτοντάς το στην παρουσίαση.
    Δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση από κανέναν???
    Oύτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουνε, γενικώς το έχουν χάσει το παιχνίδι σ'αυτή τη γενιά, καλά μυαλά στην MS για την επόμενη γενιά σε 5-6 χρόνια
    (αν υπάρχει βεβαίως μέχρι τότε brand Xbox).

2. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

teras1 (10-06-2014)

4. The Following 6 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

chronohill (10-06-2014),DJTaurus (10-06-2014),kostasb13 (10-06-2014),PDS (10-06-2014),spartan (11-06-2014),tsakali GR (10-06-2014)

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

9 σεπτεμβριου λοιπον θα μπει η κονσολα σπιτι μου.... perfect news

Last edited by ilias78; 10-06-2014 at 19:56.

Spoiler!

6. The Following 5 Users Say Thank You to ilias78 For This Useful Post:

AriStos13 (10-06-2014),Axilleas_GR (11-06-2014),chronohill (10-06-2014),DJTaurus (11-06-2014),teras1 (10-06-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Λογικα δεν θα δουμε κατι εμεις.
    .

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator odytsak's Avatar

Εχει υλικο το PS4 E3 app.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

MEGATON από την Square!!!

I’d like to start this out by thanking everyone who let us know how badly you wanted this game to come to North America. Ever since the original PlayStation Portable release in Japan, you guys have never given up on it, raising your voices in an effort to see this title come to North America and Europe. Well, I’m here to tell you that it’s coming and it’s going to be in HD.
    Stay tuned for more details in the future.

- - - Updated - - -

Δικό του thread

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...078#post526078
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

11. The Following 5 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

AgentPrinny007 (10-06-2014),geogoku (10-06-2014),muku (10-06-2014),PDS (10-06-2014),teras1 (10-06-2014)

Απο τις λιγες ωρες που εχω παιξει σημερα το παιχνιδι ειναι 100% real time, μοιαζει ακρκετα με το FF8 στρατιωτικη σχολη με μαθητες κτλ και μαλλον φαινεται οτι ειναι καλυτερο απο το FFXIII, ,το -2 και το -3... μαζι.

Στη Square-Enix να πανε να ψοφησουν

14. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

spartan (11-06-2014)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

δ) Ευχαριστη εκπληξη το LBP3, αλλα ειλικρινα αν μου ελεγαν οτι αυτο που βλεπω ειναι PS3 θα το πιστευα χαλαρα. Οπτικα το παιχνιδι δεν φαινοταν καν να εχει κατι ιδιαιτερο σε σχεση με το PS3. Αν εξαιρεσεις το ΑΑ, μιλαμε για κυριολεκτικα last gen υλικο.
    Μάγος είσαι...?
    https://twitter.com/StevenIsbell/sta...05948609998848

Btw το θέμα στο LBP ποτέ δεν ήταν τα γραφικά αλλά το ιδιαίτερο art style... από Gameplay ποτέ του δεν με κέρδισε... μετά από μερικά επίπεδα το βαριόμουν και το παρατούσα. Το καλό που τους θέλω να δούμε σε αυτή τη γενιά jack ή rachet για να σπάσει λίγο το bloodfest.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Μάγος είσαι...?

Btw το θέμα στο LBP ποτέ δεν ήταν τα γραφικά αλλά το ιδιαίτερο art style... από Gameplay ποτέ του δεν με κέρδισε... μετά από μερικά επίπεδα το βαριόμουν και το παρατούσα. Το καλό που τους θέλω να δούμε σε αυτή τη γενιά jack ή rachet για να σπάσει λίγο το bloodfest.
    Έχουμε ένα remake μέχρι τώρα..

Θέλω να δω αν το franchise θα το πάρει άλλος ή αν θα συνεχίσει στην Insomniac.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Μάγος είσαι...?

Btw το θέμα στο LBP ποτέ δεν ήταν τα γραφικά αλλά το ιδιαίτερο art style... από Gameplay ποτέ του δεν με κέρδισε... μετά από μερικά επίπεδα το βαριόμουν και το παρατούσα.
    Ναι φαινοταν απο την αρχη, απλα υπεθεσα οτι ηταν λογο των last gen levels που θα υποστηριζε(LBP1-2).Με αυτη την λογικη ειναι φυσικο να ειχαμε και ps3 version, αλλα πιστευα οτι δεν θα ξαναεβγαζαν first party game στο 3.

Θα διαφωνησω λιγο για το LBP και θα το περιγραψω λιγο διαφορετικα.
    Ναι μεν το χαρακτηριζει το art style(αλλα και τα γραφικα ηταν πανεμορφα για ps3), αλλα τιποτα δεν το χαρακτηριζει περισσοτερο απο την ''φαντασια--->δημιουργια''.Play-create-share.Aν συγκινει καποιον να φτιαχνει ιστοριες και να θαυμαζει-ενθουσιαζεται με την φαντασια-δημιουργικοτητα αλλων, ειναι καταπληκτικο.Εμενα εκει με αγγιξε και φανταζομαι ολους τους fans.
    Το gameplay το εκανες μονος σου(ειδικα στο 2 που μπορουσες να προσθεσεις χαρακτηριστικα στους ηρωες).
    Ποτε ομως δεν ηταν το παιχνιδι που το χαρακτηριζε το gameplay του.Και κατ'εμε καλως δεν ηταν.Επρεπε να δινει εναν generic μ.ο. στο core gameplay του(δεν ειναι στον μεσο ορο ο σονικ για παραδειγμα) και αυτο εκανε.

Ειναι λιγο παρεξηγημενο το LBP.Χαμενο στην μεταφραση θα ελεγα.
    Παρ'ολο που το εισαγωγικο βιντεο δεν αφηνει περιθωρια για παρερμηνειες για το τι ακριβως ειναι αυτο το παιχνιδι.Δλδ δεν γινεται να περιμενεις Μαριο.

LBP fanboy mode off
    Last edited by PDS; 11-06-2014 at 01:58.
    .

18. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

kostasb13 (11-06-2014)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Στη Square-Enix να πανε να ψοφησουν
    Συμφωνο,αν ειναι δυνατον ρε παιδες να χαρακτηριζουμε μπομπες hd remakes απο τιτλους που εχουν βγει στο παναρχαιο psp.Ειδα λιγο βιντεακι απο το εν λογο final fantasy type 0!!και τα γραφικα του ειναι πραγματικα εμμετος.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Συμφωνο,αν ειναι δυνατον ρε παιδες να χαρακτηριζουμε μπομπες hd remakes απο τιτλους που εχουν βγει στο παναρχαιο psp.Ειδα λιγο βιντεακι απο το εν λογο final fantasy type 0!!και τα γραφικα του ειναι πραγματικα εμμετος.
    Για πολλούς είναι γιατί το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν βγήκε ποτέ εκτός Ιαπωνίας. Αυτές τις μέρες μάλιστα κυκλοφόρησε ένα fan-made patch που έβαζε αγγλικά στο παιχνίδι. Η χθεσινή ανακοίνωση ήρθε από το πουθενά. Προφανώς τα γραφικά του είναι άθλια με τα σημερινά standards (αλλά το ίδιο θα μπορούσα να πω και για όλα τα παιχνίδια της Telltale)

21. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

teras1 (11-06-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Καλα η SE παει απο το κακο στο χειροτερο... πιστευω πλεον (και το λεω σοβαροτατα) οτι ισως ειναι καλυτερα να κλεισει εντελως η εταιρεια, με την ελπιδα οτι τα στελεχη εκεινα που ξερουν τι παιχνιδια ζηταει ο κοσμος να φτιαξουν ενα καινουργιο και ωραιο στουντιο, ωστε να δουμε κατι απο αυτο που εχουμε να δουμε χροοοοοοοονια απο την SE.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Καλα η SE παει απο το κακο στο χειροτερο... πιστευω πλεον (και το λεω σοβαροτατα) οτι ισως ειναι καλυτερα να κλεισει εντελως η εταιρεια, με την ελπιδα οτι τα στελεχη εκεινα που ξερουν τι παιχνιδια ζηταει ο κοσμος να φτιαξουν ενα καινουργιο και ωραιο στουντιο, ωστε να δουμε κατι απο αυτο που εχουμε να δουμε χροοοοοοοονια απο την SE.
    Δεν ξέρω αν αυτό θα τους σώσει. XD

Φαντάσου ποιος είναι ο σκηνοθέτης...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Γιατί το λες αυτό? Η ανακοίνωση είναι super. 1000 φορές ενα HD Remake από ένα παιχνίδι που δεν έχει παίξει κανείς εκτός Ιαπωνίας παρά HD Remakes σε GTA V, Last of Us κοκ. Υπάρχει πολύς κόσμος που παίζει JRPG ως επί το πλείστον, μαζί κι εγώ. Για μένα είναι system seller. Δηλαδή αν δεν έχω πάρει ps4 μέχρι τότε, θα το πάρω μόνο για να παίξω αυτό το παιχνίδι.

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Μάλλον δεν παίζεις τέτοια παιχνίδια για να το κρίνεις από τα γραφικά του.

25. The Following 2 Users Say Thank You to muku For This Useful Post:

geogoku (11-06-2014),teras1 (11-06-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

εμένα πάντως που δεν έχω παίξει ουτε GTA V ούτε TLOS, δε μου κακο έπεσαν τα Remake

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Φαντάσου ποιος είναι ο σκηνοθέτης...
    Eιδε και αποειδε ο ανθρωπος και το εριξε σε πιο light καταστασεις. Βεβαια ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχει βγαλει παιχνιδι για κονσολα της sony (που αντικειμενικα εχει τον περισσοτερο κοσμο που παιζει jrpg) απο τοτε που εφυγε απο τη SE αλλα φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα το μαθουμε κι αυτο.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    εμένα πάντως που δεν έχω παίξει ουτε GTA V ούτε TLOS, δε μου κακο έπεσαν τα Remake
    Πως το κατάφερες αυτό?? Δεν λέω ότι είναι κακό. Αλλά αυτά τα παιχνίδια έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα το καθένα σε όλο τον κόσμο. Το FF σίγουρα δεν το έχει παίξει πάνω από 1 μύριο Ιάπωνες και υπάρχει πολύς κόσμος που θα το ήθελε και δεν μπορεί να το αποκτήσει.

Bookmarks

Bookmarks