Page 2 of 52 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 21 to 40 of 1025

Thread: E3 2014

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

GT7 και rpg exclusive που θα αρεσει στους hardcore? καλα νταξει....Και τπτ αλλο να μην βγει στο PS4 ειναι αρκετο για εμενα.
    Αλλα γουσταρω πιτσα, βιτσα και καρατε τωρα στην Ε3 απο παιχνιδια.
    Satan has left his killing floor
    PS4

2. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Καθε χρονο παρεμφερη ακουγονται και μετα την εκθεση ψαχνομαστε να δουμε αν τελειωσε η αν εχει και δευτερο μερος με τις...βομβες. Μικρο καλαθι γενικα, εγω αυτο που θελω να δω φετος ειναι exclusives. Δεν με ενδιαφερει η ποσοτητα των παιχνιδιων, δεν με ενδιαφερουν τα multi θα τα δουμε στις εκθεσεις των Ubi/EA/κτλ (εκτος αν προκειται για καποιο multi που ειναι huge και δεν εχει conference η εταιρεια που το αναπτυσσει στυλ The Witcher), δεν με ενδιαφερουν τα indies. Θελω να δω να αφιερωνεται χρονος στα exclusives με on stage demos (The Order, Driveclub) και 2,3 ανακοινωσεις νεων παιχνιδιων. Και κατα προτιμηση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιο exclusive RPG...
    Περσι η Sony κερδισε την εκθεση μεσα σε ενα 5λεπτο χωρις να πει λεξη για παιχνιδια, φετος με τον πρωτο στοχο να εχει επιτευχθει με ενα σουπερ επιτυχημενο λανσαρισμα ο κοσμος πρεπει να δει τα παιχνιδια.
    Last edited by hakoo; 08-05-2014 at 03:49.

4. The Following 3 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

chronohill (08-05-2014),Nek_Food (08-05-2014),spyros arianara (13-05-2014)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Και γιατι να μην τα δειξει ολλα παρακαλω?θα ειναι και αυτο μια επιπλεον επιδειξη δυναμης απο την σονυ προς τον ανταγωνισμο.Και κακα τα ψεμματα λογικο μου κανει να μην υπαρχει μεσα στην φετινη παρουσιαση ιντις παιχνιδια(δεν ειναι και τυχαιο που ανακοινωσε αυτονομα και ξεχωριστα 12 νεους τιτλους για το ps4 πριν απο λιγες ημερες)Εγω παντως το λεω!!!αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα!!με το που θα σκασουν ολλες αυτες οι ανακοινωσεις(και εχοντας προσπαθησει να μαζεψω το σαγονι μου απο το πατωμα με αυτα που θα εχουμε δει)παω και παιρνω την επομενη μερα αυτοματος ps4.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Εμένα μου φαίνεται υπερβολική η λίστα, δεν περιμένω να δω ούτε το 1/3 απο αυτά που αναφέρει.

7. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

AgentPrinny007 (08-05-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Uncharted 4 και το trailer της Quantic Dream θελω να δω.

Επισης:

our source followed up saying that heʼs actually not 100% sure if Rockstar will actually be on stage or Sony will just announce the next generation Ground Theft Auto V on their behalf
    Δεν το εχω παιξει στο PS3 οποτε μου ερχεται λουκουμι. Αλλα ρε Rockstar, δωσε κανα hint για το επομενο Read Dead. Ελεος δηλαδη, 4 χρονια εχουν περασει απο το Redemption...

9. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Να πω και εγω την γνωμη για τις φημες , και θα αναφερθω σε μια μια ξεχωριστα, οποτε το ευκολο ειναι να με κανω quote.
    Quote Originally Posted by Slay View Post

[*]Uncharted PS4 , ενα 3λεπτο Trailer με ”In-engine” footage αλλα και κομματια gameplay. Τα γραφικα συμφωνα με τις φημες δεν εχουν προηγουμενο και θα θεσουν τον πηχη πολυ ψηλα στα γραφικα για τις κονσολες, πιθανη ημερομηνια κυκλοφοριας το καλοκαιρι του 2015.
    πιστευω οτι η πιθανοτητα για αυτο ξεπερνα το 90%, μπορει να ειχαμε μεν ανακαταξεις στην ND, αλλα ο τιτλος ειναι υπο αναπτυξη πολυ καιρο τωρα, και ο κοσμος διψα για ενα uncharted που θα του ριξει το σαγωνι στο πατωμα.
    [*]Νεο παιχνιδι απο την Media Molecule’s για το Morpheus. Ομορφοι 3D κοσμοι, πιθανος τιτλος του ”Entwined”, κυκλοφορια τελος του 2015.
    δεν ξερω εαν θα ειναι οντως για το VR της sony, παντως εχουμε καιρο να ακουσουμε για παιχνιδι απο την MD, και επειδη πλεον δεν θα εχουμε το knack να συμπληρωσει το κενο για κατι καρτουνιστικο , ενα παιχνιδι απο την MD θα συμπληρωνε το κενο. Δινω πιθανοτητα κοντα στο 80%
    [*]Gran Turismo 7: Prologue. 1080p@60FPS εκπληκτικα γραφικα για μια ακομη φορα, κυκλοφορια μεσα με τελος 2015.
    Ενταξει αυτο δεν ειναι καν εκπληξη, μαλιστα εαν δεν κυκλοφορουσε το 6 τον δεκεμβρη θα το ειχαμε δει πιθανα στην περασμενη Ε3. Πιθανοτητες 70%
    [*]God of War 4 teaser θα ειναι κυριως CG με in-engine footage. Πολυ λιγο υλικο, πιθανη κυκλοφορια τελη 2015 αν και δεν θα ανακοινωθει ημερομηνια, σκοπο εχει μονο να δημιουργησει ενδιαφερον.
    αν και το IP εχει παρει λιγο την κατιουσα δεν θα απεκλεια ενα τετοιο μικρο teaser, πιθανοτητα 50%
    [*]Kill Strain , η αλλιως το Syphon Filter reboot για το PS4. Απο την Sony Bend , παλι με εκπληκτικα γραφικα, κυκλοφορια πιθανα τελη του 2014
    Ξερουμε οτι η Sony Bend φτιαχνει καποιο αποκλειστικο, ξερουμε επισης οτι ο κοσμος ζηταει ενα νεο syphon filter, αλλα ισως ειναι too good to be true, πιθανοτητα 30%
    [*]Wipeout , και αυτο θα το δουμε στο PS4. Αγνωστο ποιος ειναι ο developer μεταξυ των Sony London, Evolution, ή Firesprite.
    ουτε αυτο αποτελει εκπληξη, και καθως δεν εχει και τεραστιο κοστος αναπτυξης ειναι πιθανο να το δουμε, πιθανοτητα 50%
    [*]Η Quantic Dream εχει ετοιμο ενα trailer. Αγνωστο ενα προοριζεται για την Ε3 η για την Gamescon τον Αυγουστο. Τα γραφικα θα ειναι στο επιπεδο του Dark Sorcerer. Επισης ακουγεται εντονα οτι η εταιρια θα γινει μελος των First party studios της Sony, μαζι με την Ready At Dawn.
    Το χρονοδιαγραμμα ταιριαζει με αυτο την QD, δεν ξερω αν θα φτανει ο χρονος για να δειξουν παλι κατι δικο τους, πιθανοτητα να εχει κατι ετοιμο η QD 100%, πιθανοτητα να το δειξουν 50%
    [*]To The Order:1886 θα εχει stage demo.
    Με κυκλοφορια το φθινωπορο , επιβαλεται να εχει stage demo, πιθανοτητα 90%
    [*]Η Ninja Theory δουλευει σε PS4 exclusive – πιθανα η συνεχεια του Heavenly Sword που ειχε ακυρωθει πριν δυο χρονια. Παντως το παιχνιδι ειναι σε προχωρημενο σταδιο development.
    αν και εχει λογικη μια συνεχεια του Heavenly Sword να ειναι αποκλειστικο στο PS4, περισσοτερο σαν wishfull thinking μου κανει το παραπανω, πιθανοτητα 10% και πολυ του δινω.
    [*]Νεος τιτλος απο την Sony London, Θα ειναι 3rd person title και με εκπληκτικα γραφικα.
    Πιθανοτητα 20% καθαρα λογω χρονικου περιορισμου.
    [*]Η Guerrilla Games Θα παρουσιασει RPG στην E3. Εκπληκτικα γραφικα, υπολογιζουν σε πολυ καλη υποδοχη, θα αρεσει πολυ στο hardcore κοινο.
    Ξερουμε οτι η guerilla δουλευει σε ενα νεο ΙΡ το οποιο θα ειναι RPG, εαν η αναπτυξη γινεται απο ξεχωριστη ομαδα μεσα στο studio ειναι πιθανο, εαν ειναι η ιδια αδυνατο. Στην πρωτη περιπτωση δινω 50% στην δευτερη 0%
    [*]Η Sucker Punch δουλευει σε DLC για το inFAMOUS: Second Son. Νεες δυναμεις, πιθανα και νεο Setting.
    Πιστευω ειναι πολυ νωρις για να ακουσουμε κατι απο την SP, πιθανοτητα 5%
    [*]H Sony Japan Studios θα εχει 2, πιθανα και 3 νεα παιχνιδια. Το ενα ειναι τοProject Beast – πνευματικος διαδοχος του Demon Souls. Το αλλο ειναι επιτελους το The Last Guardian με πιθανη ημερομηνια κυκλοφοριας τελος του 2014. Ο τριτος τιτλος καλυπτεται απο μυστηριο.
    Για το Project Beast ειχαμε διαρροες οποτε δινω ενα 70% να το δουμε, το TLG εγω προσωπικα ειμαι απαισιοδοξος, ενα 5% και ειμαι και πολυ large, για το τριτο παιχνιδι που λενε , πιστευω οτι ειναι too much ειδικα εαν δειξουν οντως το TLG, πιθανοτητα 5%
    [*]Η Evolution θα κανει εκτενη παρουσιαση του Driveclub. Λεγεται οτι ο οπτικος του τομεας εχει βελτιωθει σημαντικα.
    το παραπανω ειναι πιστευω βεβαιο, δινω 90% να υπαρχει stage demo στην Ε3, και 100% να υπαρχει playable στο booth της Sony.

11. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

13. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Conspiracy theory: τα rumours τα έβγαλε η ms για να μας ανεβάσει το hype στα ύψη Κ να ξενερωσουμε όταν ούτε τα μισά απο αυτά δεν θα γίνουν...
    Last edited by enstikto; 08-05-2014 at 13:45.

15. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

σωωωωωωωωωωωωωωωωωωώπα! Βλέπουν λίστα τα μάτια μου, που εμπεριέχει παιχνίδια που με ελκύουν; Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!

Το λοιπόν:

- Αν και έχω βαρεθεί αρκετά το Uncharted saga, ομολογώ πως ακόμα μου προκαλεί έλξη, κυρίως λόγω του (αναμενόμενου) άρτιου τεχνικού τομέα. Ίδωμεν.

- Αν η Μedia Μolecule βγάλει ελκυστικό τίτλο και αν το Morpheus καταλήξει όπως το φαντάζομαι, ενδέχεται να είμαι από τους early adopters.

- Μια και απέφυγα το GT6, πιστεύω ότι για τα δικά μου γούστα ένα GT7 Prologue, με υπόβαθρο το GT6 και με την "δύναμη" του PS4, δυστυχώς θα με "πείσει" να το αγοράσω, ελέω έλλειψης κάποιου "σοβαρού" racing (αν και μέχρι τότε, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το Project Cars, για το οποίο διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις για το γενικό του σύνολο ως παιχνίδι). Βέβαια, το μέσα/προς τέλη 2015, είναι ΗΔΗ πολύ καθυστερημένος τίτλος για το PS4 (Νοέμβριος 2013 με πχ. Οκτώβριος - Νοέμβριος 2015 είναι φουλ 2 χρόνια αναμονής). Με τον Γιαμαούτσι κιόλας, μπορεί να πάμε και στο 2016 άνετα. ΑΝΕΤΑ λέμε.

- Το God of War 4, κυριολεκτικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Μακράν το Ascension στο PS3, ήταν το χειρότερο (σε αρκετούς τομείς) GoW στην ιστορία του saga. Μην το αναλύσω εδώ, αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Αν όμως έχει ray-tracing γραφικά, τότε ναι θα το πάρω, καθαρά για την επίδειξη δύναμης του PS4 (καθαρό trolling η τελευταία πρόταση, καθώς κάτι τέτοιο τεχνικά είναι ανέφικτο, λολ).

- Το πρώτο Syphon Filter μου άρεσε κάπως (μέση κατάσταση), καθότι 3rd person. Τα επόμενα SF δεν μου έκαναν "κλικ" καθόλου. Ίδωμεν.

- Καλά, εντάξει, εδώ τα σχόλια περιττεύουν. Από το 1995/6 όταν είδα το πρώτο Wipeuot είμαι φανατικός.

- Για την Quantic δεν έχω κάτι αρνητικό να πω, παρόλο που τα παιχνίδια της δεν είναι του στυλ μου. Το tech demo που είχε παρουσιάσει πέρυσι σαφώς και μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα, οπότε μπορώ να πω ότι με "γαργαλάει" αρκετά ο επερχόμενος τίτλος της για το PS4. Ίδωμεν επίσης.

- Για το The Order..........ειλικρινά δεν μου άρεσε καθόλου. Ούτε το στυλ, ούτε τεχνικά, ούτε ως gameplay, ούτε τίποτις. Πολύ "μια από τα ίδια" στυλάκι, απλά στο PS4. Μιεχ, για εμένα πάντα. (EDIT: πέρασα μια βόλτα από το θρεντ του, καθώς είχα πολύ καιρό επειδή είχα πάρει αρνητικά τον τίτλο εξ αρχής. Τελικά, κάπως άρχισε να μου προκαλεί το ενδιαφέρον διαβάζοντας τα τελευταία ποστ.)

- Heavenly Sword? Αδιάφορο μου ήταν και στο PS3, θα συνεχίσω να αδιαφορώ για την όποια συνέχειά του στο PS4.

- Sony London. Έχω μιξ αισθήματα προς αυτή την ομάδα. Το The Getaway στο PS2 μου άρεσε αρκετά σε κάποια σημεία, ενώ σε άλλα μου είχε φανεί απαράδεκτο. Εντούτοις, κάτι μου λέει ότι ίσως το στούντιο να παράξει κάποιο τίτλο εντός των ενδιαφερόντων μου.

- Guerilla...........RPG. Ωπ. Εδώ "την κάνω με ελαφρά" καθώς δεν παίζω καθόλου RPG.

- Infamous........σόρρυ Sucker Punch, αλλά ποτέ δεν με τράβηξε το saga, ούτε στο PS3 και δυστυχώς, ούτε στο PS4 παρόλο που είναι πολύ καλό στον τεχνικό τομέα. Προτιμώ την Sukcer Punch όταν έφτιαχνε το Sly Cooper στο PS2.

- Sony Japan. Αδιάφορο παντελώς το Prject Beast (είπαμε RPG και λοιπά παρεμφερή search/collect/grind/heavy story driven, δεν είναι του γούστου μου). Από την άλλη, περιμένω το Last Guardian, το οποίο βρήκε τον δρόμο του (PS4). Καλά, ΟΚ θα μου πείτε, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια - αν θυμάμαι καλά το είχα προλογίσει πριν αρκετό καιρό ότι θα μεταβεί από το PS3 στο PS4, συνεπώς το αναμένω ευχάριστα (κοινώς, ακόμα και αν αργήσει περαιτέρω, δεν θα με νοιάξει: εδώ φάγαμε τον γάιδαρο - ήτοι μια ολόκληρη γενιά κονσόλας, στην ουρά θα κολλήσουμε; λολ).

- Και τέλος, το επίσης μέτριου / χλιαρού ενδιαφέροντος DriveClub. Το οποίο μάλλον ΔΕΝ θα τιμήσω καθαρά για ιδεολογικούς λόγους (που αναφέρουν οι συνφορουμίτες στο αντίστοιχο θρεντ).
    Last edited by Lefteris_X; 08-05-2014 at 13:30.

17. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Rumors: Guerrilla Games’ PS4 Exclusive is Open World; Sony Japan studio Has Five PS4 Games in Development

Tidux mentioned that the title Guerrilla Games is going to bring at E3 is “open world for sure,” and in addition to that he also shared that Sony Japan Studio currently has a whopping five games in development (while not all of them will be shown at E3). I asked him privately whether he meant five PS4 games (as Sony Japan Studios has also plenty PS Vita games in the works) or not, and he confirmed that he indeed meant just PS4 games.

He also confirmed part of the massive leak about Sony’s E3 conference that we published yesterday, and specifically the three minute-long trailer for Uncharted, the stage demo for The Order: 1886, Sony Japan Studios debuting two to three games and the presence of Driveclub.

19. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Sony Bend's Unannounced PS4 Exclusive Isn't a New Syphon Filter, but "Something Great" - Insider

PSN ID
    Slay2012

Update: Shinobi clarified afterwards that he meant that Sony Bend isn’t working on KillStrain. So it’s still possible that they’re working on Syphon Filter, but their title is not related to the KillStrain Trademark.

αντε να βγαλεις ακρη τωρα.

22. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Nek_Food (09-05-2014)

Μπορει να μην ξερουμε τι ειναι το καθενα, αλλα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι σχεδον ολα απο την αρχικη λιστα δουλευονται απο τη Sony. Ο αριθμος δηλαδη των games ειναι σωστος(περα απο το Heavenly Sword 2 που μου μοιαζει wishful thinking)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Tα μεγαλα πνευματα συναντιωνται, odytsak κανε ενα edit και ειτε βγαλε το color tag , ειτε σβησε τα και ασε μονο το Link και τα μεταφρασμενα τα δικα μου.
    Tώρα κατάλαβα ότι πρέπει να φτιάξαμε ξεχωριστά thread αλλά σε πρόλαβα χρονικά κι έκανες merge με το δικό μου.

Tα διέγραψα όλα, άφησα τις ημερομηνίες και θα βάλω απλά τις ώρες για τις press conference (όταν ανακοινωθούνε).

25. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Slay (09-05-2014)

PSN ID
    Slay2012

Sony Online Entertainment has confirmed that they will be showcasing Planetside 2 on Playstation 4 at E3 2014 and added that it will be available in playable form as well.

The information was shared by SOE in the latest episode of Higby. You can watch the recap of the episode below, skip to 7:30 where they start talking about it.

The developer confirmed that its glorious 1080p with "SMOOTH" frame-rate
    The developer also stated that Planetside 2 on Playstation 4 is like its running on PC at Ultra Setting.

http://www.gamepur.com/news/14571-ne...t-ultra-s.html

27. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Nek_Food (09-05-2014)

Πηγες αρχιζουν να επαληθευουν και το reveal του παιχνιδιου της Guerilla!! To post εγινε απο τον Shinobi στο twitter του, βαριεμαι τωρα να βγαζω photo

PlayStation E3 2014 press conference invite has arrived, June 9 at 6 PM PT.
    https://twitter.com/geoffkeighley/st...265600/photo/1

Ωρα Ελλάδας είναι στις 4 τα ξημερώματα Τρίτη 10 Ιουνίου.

30. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

PDS (10-05-2014)

Ρε π0υστη παλι ναρκωτικα θα παιρνουμε 4 η ωρα το πρωι! Αμαν ρε Sony!!

To oλοκληρωμένο πρόγραμμα της Ε3 (ώρες Ελλάδας στο +10).

Microsoft will host a press conference on June 9 at 9:30am (PDT)

Electronic Arts will host a press conference on June 9 at 1:00pm (PDT)

Ubisoft will host a press conference on June 9 at 3:00pm (PDT).

Sony will host a press conference on June 9 at 6:00pm (PDT).

33. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

PDS (10-05-2014),Snk (10-05-2014)

Να προσθέσω ότι η Nintendo δεν θα παρουσιάσει συνέντευξη τύπου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
    Όπως και πέρσι θα αρκεστεί σ' ένα ψηφιακό event.

Nintendo will host a digital event, which will be streamed online on June 10 at 9:00am (PDT).

Page 2 of 52 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks