Page 21 of 113 FirstFirst ... 111718192021222324253171 ... LastLast
Results 401 to 420 of 2250

Thread: PS4 Firmware Updates (Current Version 8.50)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγω προσωπικα δεν εχω καταλάβει τις ελλείψεις που εχει το ps4 σε σχεση με το ps3 γιατι παντα το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά για παιχνίδια.(ολα τα αλλα features τα ειχα χρησιμοποιήσει 1-2 φορες απλά απο περιέργεια)
    Κακώς βέβαια έχουν τόσες ελλείψεις σε σχεση με τον προκατοχο του και λογικο να κρατεί ο περισσότερος κόσμος.
    Spoiler!

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Τιποτα δεν ειναι δυσκολο. Απλα ειναι τουλαχιστον ηλιθιο, να λεγεσαι Sony, να εχεις κανει χιλια δυο πραγματα να προωθησεις το Bluray με το PS3 και στο PS4 να υποστηριζεις μεν bluray αλλα οχι 3D

3. The Following 3 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

mihalis13 (05-05-2014),panos74gr (05-05-2014),tonybsg (05-05-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

καλα αυτο το οχι 3d τα σπαει!

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εγώ θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά απλό να μπει το οτιδήποτε (μην αρχίσουμε τα αστειάκια του Major Nelson, είσαι προγραμματιστής κλπ δεν ξέρεις τι σου γίνεται που έλεγε στον Angry Joe) και απλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τα βάλουν για τον Χ ή Ψ λόγο. Αν ήθελαν να παίζει mp3/mp4/avi/mkv/etc αύριο το πρωί θα έβγαζαν ένα update μην σου πω μία απλή εφαρμογή (App) που θα το έκανε, έλα όμως που για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να σκεφτώ δεν το κάνουν. Δεν νομίζω καν ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων, αδιαφορίας, χρόνου, κλπ απλά όπως είπα ήδη ΔΕΝ θέλουν. Νομίζω το λένε αυτό "χρόνιους τζαπανίζ αγκιλώσις" και είναι σίγουρα ανίατη ασθένια, από αυτές που βλέπουν οι κυράδες μας στο Greys Anatomy και εμείς οι άνδρες όποτε κάτσουμε να δούμε κανένα House MD.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με την λογική που λέει ότι το PS4 πρέπει να παρέχει όλες τις λειτουργίες του PS3 και ακόμα παραπάνω. Δεν το πήρα για media player, ούτε να ακούω μουσική, ούτε να βλέπω φωτό, ούτε να ακούω ράδιο. Το πήρα για gaming console.
    Η Sony καλώς ή κακώς έχει συγκεκριμένους προγραμματιστές να ρίξει στο PS4 firmware και δεν θα ήθελα αυτούς που έχει να τους διαθέσει σε άσχετα features από εδώ και από εκεί. Θα ήθελα να τους ρίξει στο να φτιάξει την καλύτερη εμπειρία gaming που μπορεί να παρέχει το PS4 και αφού εξαντλήσει ότι έχει να κάνει εκεί, οκ ας ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα.

Τί θα ήθελα σε σχέση με το gaming; Παραδείγματα:

1. Suspend mode, να μπορείς να κλείσεις την κονσόλα χωρίς να χάσεις το gaming session
    2. Καλύτερη βιβλιοθήκη τίτλων, ειδικά τώρα που έχουμε και αρκετούς τίτλους που βγαίνουν μόνο σε digital, μια ωραία οργάνωση σε grid όλων των παιχνιδιών που έχουμε αγοράσει, ή έχουμε εγκατεστημένα χρειάζεται. Με search, με ωραίο artwork, περιγραφή, screenshots του παιχνιδιού, περίπου όπως είναι και το psn.
    3. Καλύτερο web browser, με υποστήριξη touchpad
    4. Καλύτερη ποιότητα στις υπηρεσίες δικτύου (notifications, party chat, matchmaking)
    5. Και το κυριότερο, συνεχής βελτιστοποίηση και επέκταση των βιβλιοθηκών που είναι διαθέσιμες στους προγραμματιστές για να μπορούν να κάνουν καλύτερα παιχνίδια.

PSN ID
    Nek_Food

Καλά το να βγάλουν έναν media player της προκοπής και ένα youtube app δεν νομίζω ότι θέλει τους περίσσιους πόρους από πλευράς προγραμματισμού και σίγουρα απείρως λιγότερους από όσους απαιτεί αυτό το "εξαιρετικό" Home. Για τα περί οργάνωσης και τακτοποίησης, τόσο των αγορασθέντων (Library) όσο και των διαθέσιμων - εγκατεστημένων εφαρμογών/παιχνιδιών (PDM) θέλει όντως δουλειά γιατί ήδη γίνεται το έλα να δεις. Για τα 1. 4. & 5. προφανώς θεωρούμε ότι είναι WIP και αναμένουμε την εφαρμογή τους σύντομα.

Moderator odytsak's Avatar

Mικρό το κακό όσον αφορά το youtube app, μια χαρά παίζει το www.youtube.com/tv από τον browser του PS4.

PSN ID
    Nek_Food

Καλά εμένα μια φορά που δοκίμασα ήταν χάλια, σερνόταν και κολλούσε, κλπ παρόμοια θέματα, αλλά προσωπικά τόσο ήταν το ενδιαφέρον μου για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Βλέπω όμως ότι υπάρχει κόσμος που το θέλει, οπότε θεωρητικά αν είναι stand alone application θα δουλεύει και καλύτερα... θεωρητικά όπως είπα. Επιπλέον εκτός φυσικά από youtube app προφανώς υπάρχει κόσμος που θέλει συμβατότητα με youtube μέσω των υπολοίπων εφαρμογών της κονσόλας για να ανεβάζει απευθείας εκεί τα βίντεο του.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το youtube tv παιζει μια χαρα εμενα μπορω να πω, οσο για τα mp3-avi κτλ...εγω σκεφτομαι μηπως κολλανε στα δικαιωματα...δεν ξερω αν εχουν πληρωσει για να παιζει το μηχανημα mp3-avi και μηπως παιζει κονξα εκει

ευχαριστούμε για το απίστευτο update (Not...) πλέον ούτε με αίτηση δεν σώζει video , και αν το κάνει 1 στις 10, βάζω γκολ στο φιφα τρέχω να το σώσω, ακριβώς με την διαδικασία που θέλει, και όχι μόνο δεν το έσωσε, αλλά έγραψε εντελώς άκυρα λεπτά...

good job

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post
    ευχαριστούμε για το απίστευτο update (Not...) πλέον ούτε με αίτηση δεν σώζει video , και αν το κάνει 1 στις 10, βάζω γκολ στο φιφα τρέχω να το σώσω, ακριβώς με την διαδικασία που θέλει, και όχι μόνο δεν το έσωσε, αλλά έγραψε εντελώς άκυρα λεπτά...

good job
    αυτο παθαινω στο bf4..παιζω,γινεται μια καλη φαση και παταω share και δεν βγαζει ποτε τετραγωνο για να το σωσει..μολις πατησω διπλο κλικ στο share και για οση ωρα παιζω μεχρι να το κλεισω δουλευει μια χαρα.

-
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post

good job
    Τη τελευταια ωρα ασχολουμαι μονο με το Share. Υπαρχουν 2 τροποι για να σωσετε τα βιντεο σας.

1ος τροπος

2 φορες πατημα στο share και γραφει απο εκεινη τη στιγμη και μετα. Αν ξεπερασετε το διαστημα που εχετε θεσει, τοτε σωνει αυτοματα το clip. Μετα για να ξεκινησει να γραφει πρεπει να ξαναπατησετε 2 φορες το share.

2ος τροπος

Με το που ξεκινησει το παιχνιδι και βρισκεστε στο μενου για παραδειγμα, πατηστε μια φορα το share και βγειτε παλι πισω. Απο εκεινη τη στιγμη και μετα, οποτε πατατε 1 φορα το share θα κραταει το βιντεο σας απο τη στιγμη που το πατησατε και πισω. Καντε save με τετραγωνο.

Παραδειγμα 2ου τροπου

Ξεκιναω Fifa 14, οταν φορτωσει το παιχνιδι και βρισκομαι στα μενου, παταω μια φορα share. Αμεσως παταω back. Συνεχιζω κανονικα το παιχνιδι μου και οποτε πατησω το share ξανα, θα γραψει απο τη στιγμη που το πατησα και πισω και αναλογα το μεγεθος εγγραφης που εχω θεσει.
    Αν εχω θεσει 10 λεπτα να γραφει κι εγω παιζω 2 ωρες, οταν πατησω share θα εχει γραψει τα τελευταια 10 λεπτα απο τις 2 ωρες.

Δοκιμαζετε και μου λετε. Το δοκιμασα αρκετες φορες και πιανει παντα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ισχυουν kapa απλα με διπλο share ειναι βλακεια γιατι μετα σταματαει...

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ισχυουν kapa απλα με διπλο share ειναι βλακεια γιατι μετα σταματαει...
    Κανεις το 2ο τροπο που δεν σταματαει ποτε.

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Tο είδα ότι έχουν μεταφέρει το delete αρκετά κάτω, πριν ήτανε μετά από το remove disc, η σε psn game ήτανε πρώτο,
    την έχω πατήσει για αυτό το πρόσεχα μετά

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_8.jpg 
Views:	159 
Size:	73.2 KB 
ID:	4795

Spoiler!

μετα το update παιδια μου κολλαει ενω δεν κολλουσε ποτε , πριν λιγο ενω επαιζε ξαφνικα μαυρη οθονη , και δεν ξεκολλουσε με τιποτα, αυτο εγινε πρωτη φορα οταν εγινε το update μου κολλησε και το ξαναξεκινησα σε safe mode , ολοι αλλοι ειστε καλα?
    Last edited by spyros arianara; 07-05-2014 at 17:54.

Για να μη ποστάρει κανένας υποθέτω ότι όλοι παίζουμε κανονικά χωρίς προβλήματα.

19. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nek_Food (07-05-2014)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Ναι και εγώ δεν βλέπω κάτι το πολύ περίεργο, εκτός από κάτι κωλύματα που χάνει τους φίλους και μερικές φορές βγάζει κυκλάκι σε όλα τα game που έχω αλλά μετά από λίγο ξεκολλάει δεν έχω παρατηρήσει.

Spoiler!

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

το μόνο κόλλημα χοντρό που μου έχει κάνει το ps4 είναι μια φορά που έκανε shutdown ενώ έπαιζα killzone, νομίζω μετά το update. Επειτα απο αυτό ομως δεν εχει κανει τίποτα.

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    Ναι και εγώ δεν βλέπω κάτι το πολύ περίεργο, εκτός από κάτι κωλύματα που χάνει τους φίλους και μερικές φορές βγάζει κυκλάκι σε όλα τα game που έχω αλλά μετά από λίγο ξεκολλάει δεν έχω παρατηρήσει.
    Aυτό με τα κυκλάκια στα games μου το παρουσίασε όταν μάθαινα το SHAREfactory,
    έκανα πειράματα για καμμιά ωρίτσα κι όταν βγήκα στο κεντρικό μενού ήταν έτσι όπως λες.

Bookmarks

Bookmarks