Page 110 of 166 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160 ... LastLast
Results 2,181 to 2,200 of 3316

Thread: Battlefield 4

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Το παιχνίδι δεν φτιάχνεται. Αυτό που φτιάχνεται είναι, ότι απο εδώ και πέρα τέρμα οι προ-παραγγελίες.
    Έχει κανταντησει γελοίο να ασχολούνται όλοι για το αν και ποτέ θα φτιάξει η φόλα που φάγαμε.
    Έβλεπα χθες κατι βιντεακια και το 60% αυτών έλεγε για τα προβλήματα του παιχνιδιού. Κανονικά η DICE θα πρέπει κάπως να αποζημιώσει αυτούς που την εμπιστεύθηκαν, όχι με in-game βαλιτσακια.
    Μην λες ψεμματα,το παιχνιδι σπερνει λεμε:

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    Μην λες ψεμματα,το παιχνιδι σπερνει λεμε:

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    Κοιτα, αν ο παιχτης στο βιντεο δεν ξερει να χρησιμοποιει τα gadget "τηλεμεταφορας" και "παγωμα χρονου", δεν φταιει το παιχνιδι. Αυτα ειναι εργαλεια!
    Για π.χ. εγω το gadget της "λανθανουσας θεσης" (παω μπροστα αλλα στη πραγματικοτητα ειμαι πισω) το λιωνω στο παιχνιδι... Ξερεις ποσα kills κανω; Ισα με 5-6...
    Περα απο τα αστεια η DICE πρεπει να αλλαξει ή να αναβαθμισει server, που σημαινει χρονος και χρημα... Αν μεινει με τους ιδιους και απλα τους κανει tweaks, ισως το προβλημα παραμεινει και σε μελλοντικους τιτλους.

3. The Following User Says Thank You to Akrida79 For This Useful Post:

Starlord (03-04-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αυτο το update για το rubber banding εχει βγει 2-3 φορες καθε φορα το φτιαχνουν και σε καθε επομενο update χαλαει...η λυση ειναι μια να limitαρουν τα ατομα στα 40 συνολο και τελος

παντος πανε και για hardware αλλαγη...πλεον το καταλαβαν οτι δεν ειναι μονο θεμα software

5. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Akrida79 (03-04-2014)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Αυτά τα ελικόπτερα δεν μπορώ με τίποτα να τα κουμαντάρω ,στο test έχει ελικόπτερα να πάρω να τα μάθω .

xbox:Christoforo7s

Moderator odytsak's Avatar

Aπολαυστικός όπως πάντα ο τσαμπόυ με τις τρολιές του,
    δείτε στα πρώτα 12 δευτερόλεπτα κάτι που δεν έχετε δει σίγουρα, τουλάχιστον έξω από το νερό.

8. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (04-04-2014)

O τεράστιος καρχαρίας megalodon ενεργοποιείται όταν στον Nansha Strike χάρτη βρίσκονται στο νερό τουλάχιστον 10 άτομα.

10. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kkritikos (05-04-2014),le_71 (05-04-2014)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

μπορω και με αρμα......

- - - Updated - - -

μπορω και πεζος....

12. The Following 2 Users Say Thank You to opozit For This Useful Post:

donkixoths (05-04-2014),KOUROS-7- (05-04-2014)

Ωραία τα βιντεάκια σου, αλλα sorry κιόλας, πάντα τρέχεις μόνος.. Ακόμα και στο άρμα μόνος ήσουν.

Το λέω απλά γιατί η προσωπική μου άποψη ειναι οτι το BF ειναι παιχνίδι ομάδας. Εισαι καλός παίχτης αλλά όταν παίρνεις ένα άρμα μόνος και κυνηγάς ελικόπτερο, νομίζω στερείς απο την ομάδα σου πόρους.. Και ποιο το νόημα να κάνεις spawn στον συμπαίκτη σου, αν αντί να τον καλύψεις, τρέχεις να φύγεις μακριά του?

Αποψη μου βέβαια..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PSN ID
    receiver21

domino troll.....

PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ωραία τα βιντεάκια σου, αλλα sorry κιόλας, πάντα τρέχεις μόνος.. Ακόμα και στο άρμα μόνος ήσουν.

Το λέω απλά γιατί η προσωπική μου άποψη ειναι οτι το BF ειναι παιχνίδι ομάδας. Εισαι καλός παίχτης αλλά όταν παίρνεις ένα άρμα μόνος και κυνηγάς ελικόπτερο, νομίζω στερείς απο την ομάδα σου πόρους.. Και ποιο το νόημα να κάνεις spawn στον συμπαίκτη σου, αν αντί να τον καλύψεις, τρέχεις να φύγεις μακριά του?

Αποψη μου βέβαια..
    φιλε μου λογικα δεν με ξερεις για διαφορετικα θα γνωριζες οτι ειμαι παντα μπροστα στην πρωτη γραμμη ,οπως αρμοζει αλλωστε και σε εναν αρχηγο ομαδας...δεν το λεω ειρωνικα απλα ο τροπος του παιχνιδιου μου ειναι να ειμαι μπροστα και σε οποιο σημειο χανετε το flag....παρατηρισε τα βιντεο και δες οτι ειμαι μεσα στην φωτια.

- - - Updated - - -

επισης δεν κυναγαω κανενα ελικοπτερο αυτο ερχετε σε μενα γιατι εχω κανει 26/6 με το αρμα ...

Αποψη μου βέβαια..
    Φίλε επειδή είμαστε στην ίδια ομάδα πίστεψε με κάθε βράδυ όταν βρισκόμαστε παίζουμε αρκετά ομαδικά άσχετα αν κάποιος παίρνει μόνος του ένα άρμα, γύρω του υπάρχουν άλλοι που τον υποστηρίζουν και μιας και βλέπω GRC, αν είσαι στη συγκεκριμένη ομάδα, βρήκαμε έναν Lord vl από σας, παίξαμε 10 παιχνίδια αντίπαλοι, είδε Έλληνες απέναντι και την κίνηση να έρθει από τη μεριά μας δεν την έκανε, άσε που έπαιζε όλο recon.

Στάλθηκε από (300)x_GReeKouRoS_x7x

17. The Following User Says Thank You to KOUROS-7- For This Useful Post:

FotisGRC (05-04-2014)

Φίλε μου φέτος δεν το πήρα καν το Battlefield, μετά τις μαλακίες της ΕΑ στο BF3, που βλέπω όχι μόνο συνεχίζονται, αλλα πολλαπλασιάστηκαν πλέον.

Οπως είπα, φαίνεται απο τα video οτι είστε καλοί παίχτες. Δεν αντιλέγω. Απλά τα video μου κάνουν πιο πολύ COD, δηλαδή να τρέχει ένας μόνος του και να τρώει 3-4.. Δεν λέω, κι αυτά στο παιχνίδι είναι, αλλα ειδικά στο Battlefield απολαμβάνω πιο πολύ να βλέπω 3-4 παίχτες να πηγαίνουν μαζί και να βοηθάει ο ένας τον άλλον..

Δεν διαφωνώ οτι είστε πολύ καλοί παίχτες..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Ενταξει εδω που τα λεμε αν ανεβαζαν τα παιδια κανα βιντεο που να ριχνουν κατω med kits-ammo box, να κανουν revive, να πετανε γυρω γυρω να καλυψουν περιοχες κτλ, πιστευω δεν θα υπηρχε ενδιαφερον να τα δει κανεις.

Ενα εντυπωσιακο killing spree απο την αλλη εχει καποιο ενδιαφερον.

Αν ασχολειστε καθολου με Rush, ριξτε ενα request...

ΥΓ Κατι μου θυμιζει το 300 ως clan. Παιζατε σε 360 μηπως cod?

20. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

FotisGRC (05-04-2014)

PSN ID
    receiver21

oxi αδερφε μου μονο kill zone kαι bf...παιζουμε και rush πιο πολυ σε naval strike...

Φίλε μου φέτος δεν το πήρα καν το Battlefield, μετά τις μαλακίες της ΕΑ στο BF3, που βλέπω όχι μόνο συνεχίζονται, αλλα πολλαπλασιάστηκαν πλέον.

Οπως είπα, φαίνεται απο τα video οτι είστε καλοί παίχτες. Δεν αντιλέγω. Απλά τα video μου κάνουν πιο πολύ COD, δηλαδή να τρέχει ένας μόνος του και να τρώει 3-4.. Δεν λέω, κι αυτά στο παιχνίδι είναι, αλλα ειδικά στο Battlefield απολαμβάνω πιο πολύ να βλέπω 3-4 παίχτες να πηγαίνουν μαζί και να βοηθάει ο ένας τον άλλον..

Δεν διαφωνώ οτι είστε πολύ καλοί παίχτες..
    Κ πολυ καλα εκανες κ δεν το πηρες...Σημερα δεν υπηρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που να βγω απο το αρμα κ να μην εχει γυρισει η ριπη του οπλου απο auto σε single ...Δεν παει στον αγυριστο για εταιρεια

23. The Following 2 Users Say Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

leospartan (06-04-2014),StevieGR (06-04-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Σαν βγω απ'αυτη τη φυλακη......

*μουφα ποιοτητα για να ανεβει γρηγορα
    Last edited by Kapa; 06-04-2014 at 13:12.

25. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

StevieGR (06-04-2014)

Γιώργο άλλαξε τα privacy settings γιατί δεν το δείχνει.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Γιώργο άλλαξε τα privacy settings γιατί δεν το δείχνει.
    Ναι μισο το ανεβαζω youtube...

Δεν νομίζω πως υπάρχει έστω και ένας που να μην έχει πέσει σε παρόμοιο glitch σε οποιοδήποτε χάρτη.

29. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

StevieGR (06-04-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Βεβαια σε ολα σχεδον τα παιχνιδια υπαρχουν παρομοια glitch...

Bookmarks

Bookmarks