Ασχετο... Eπειδή ακούω συνέχεια στο party Chat να το προφέρουν λάθος το παιχνίδι ως ινφέημους, η σωστή προφορά είναι ίνφαμους.
Originally Posted by odytsak Ασχετο... Eπειδή ακούω συνέχεια στο party Chat να το προφέρουν λάθος το παιχνίδι ως ινφέημους, η σωστή προφορά είναι ίνφαμους. Οπως κ το ¨κυριε οδηγε(λεωφορειου) με ανοιγετε απο πισω"???
Originally Posted by odytsak Ασχετο... Eπειδή ακούω συνέχεια στο party Chat να το προφέρουν λάθος το παιχνίδι ως ινφέημους, η σωστή προφορά είναι ίνφαμους. Εγω ειχα ρωτησει αυτην που μου εκανε proficiency και μ ειχε πει ινφέιμους.Δεν την πολυεμπιστευομουν ετσι κιαλλιως..Μηπως το λενε αλλιως οι αμερικανοι?
Spoiler!
Originally Posted by chronohill Εγω ειχα ρωτησει αυτην που μου εκανε proficiency και μ ειχε πει ινφέιμους.Δεν την πολυεμπιστευομουν ετσι κιαλλιως..Μηπως το λενε αλλιως οι αμερικανοι? Το proficiency το πήρες; Sent using Tapatalk, one of the most overrated and useless apps since the original iPhone
Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep
Originally Posted by Lnds500 Το proficiency το πήρες; Sent using Tapatalk, one of the most overrated and useless apps since the original iPhone χαχαχα ναι!και εγω απορουσα με αυτην την δασκαλα!Να ναι καλα τα games και η ξενη μουσικη! Μαρεσει που ξεδιαλυνουμε σημαντικα πραγματα για το παιχνιδι!lol
Forum Rules
Bookmarks