Page 91 of 166 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 3316

Thread: Battlefield 4

Senior Member leospartan's Avatar
    PSN ID
    leonidasg1981

1 φτιάχνουν 1 χαλάνε μου φαίνεται. Στο βίντεο βλέπουμε οτι το βλήμα έρχεται απο κάτω αλλα μου δείχνει οτι με σκότωσε ενας άσχετος απο αριστερά. Στο άλλο βίντεο πάλι δεν μου λεει που ειναι αυτος που με σκότωσε. Congratulations DICE
    Last edited by leospartan; 04-03-2014 at 16:45.

2. The Following 2 Users Say Thank You to leospartan For This Useful Post:

Kkritikos (04-03-2014),odytsak (04-03-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Giorgos78 View Post
    Ωραίος Γιώργο, τώρα κατάλαβα ότι μπορούμε να το δούμε από το PS4 κατ'ευθείαν το τουτόριαλ.

Υπήρχε πάντα εκεί για όλα τα modes και δεν το είχα προσέξει ποτέ γιατί έμπαινα από το Server browser και όχι από το quick match???

Quote Originally Posted by leospartan View Post
    1 φτιάχνουν 1 χαλάνε μου φαίνεται. Στο βίντεο βλέπουμε οτι το βλήμα έρχεται απο κάτω αλλα μου δείχνει οτι με σκότωσε ενας άσχετος απο αριστερά. Στο άλλο βίντεο πάλι δεν μου λεει που ειναι αυτος που με σκότωσε. Congratulations DICE
    Καλα δεν προκειται να φτιαξει ποτε αυτο το game...Μου συνεβει κ εμενα να με σκοτωσει καποιος κ να μην μου δειξει κανεναν στην follow cam...Ασε που σε τρωνε με 2 τσαφ κ εγω παιρνω 5 χιτμαρκ κ ο αλλος ζει ακομα...Γ.Τ.Π.

To oλοκλήρωσε κανείς το Phantom Prospect assignment?

Eχουν προσθέσει από σήμερα κι ένα καινούριο, το Phantom Trainee που δίνει φιδίσιο καμουφλάζ αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τον κωδικό για να το ξεκλειδώσουμε όπως κάναμε με το προηγούμενο Phantom.

Οποιος δεν έχει ξεκλειδώσει το πρώτο Phantom assignment η διαδικασία είναι αυτή.
    http://mp1st.com/2013/12/10/hidden-b.../#.UxX5kWzNtdg
    Last edited by odytsak; 04-03-2014 at 18:04.

Το αλλο το καινουργιο:ειμαι σε μια σημαια κ μου βγαζει το μηνυμα οτι σε 30" θα σκασει κρουζ δεν περναν 3 " κ ψοφαω απο κρουζ!!!Ρε αι στο δι@%λ% καραγκιοζηδες της ea-dice.Ετοιμαστειτε να συνηθησετε να μην βλεπετε ποιος σας εφαγε κ απο που...

7. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

donkixoths (04-03-2014)

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    Το αλλο το καινουργιο:ειμαι σε μια σημαια κ μου βγαζει το μηνυμα οτι σε 30" θα σκασει κρουζ δεν περναν 3 " κ ψοφαω απο κρουζ!!!Ρε αι στο δι@%λ% καραγκιοζηδες της ea-dice.Ετοιμαστειτε να συνηθησετε να μην βλεπετε ποιος σας εφαγε κ απο που...
    Mη γράφεις ασχετοσύνες ρε Κώστα,
    όταν ρίχνει Cruise ο αντίπαλος commander δεν σε προειδοποιεί,
    αυτό που είδες ήταν η προειδοποίηση από τον δικό σου commander, πατάει το evac για να σας ενημερώσει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την περιοχή,
    είτε γιατί έρχεται Cruise, είτε γιατί σας πήραν χαμπάρι και πάνε να σας περικυκλώσουν κλπ κλπ,
    το αν άργησε ο commander να σας ειδοποιήσει δεν φταίει η DICE.
    Last edited by odytsak; 04-03-2014 at 18:27.

9. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

StevieGR (04-03-2014)

Οταν σου βγαζει με κοκκινα γραμματα reinforcments σε 30" τι ειναι?Που παιζεις κ το νουμπικο το κομαντερ, γιατι εγω δεν εχω ασχοληθει με αυτο το μοντ σε αντιθεση με εσενα που το εχεις λιωσει...Οτι ποιο νουμπικο για να βοηθησουν τους cod παιχτες θα το βρεις στο bf4...Ακου κομαντερ να καθεται ο αλλος να ξυνει τα π@π@ρι@ του κ να σε σκιζει εσενα με τις μ@λ@κιες που του προσφερει το μοντ αυτο...

Ανέβασα από το δικό μου PS4 το τουτόριαλ του Carrier Assault στα αγγλικά για να καταλαβαίνει όποιος δεν έχει την κονσόλα ακόμα.

12. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Nek_Food (05-03-2014)

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Mη γράφεις ασχετοσύνες ρε Κώστα,
    όταν ρίχνει Cruise ο αντίπαλος commander δεν σε προειδοποιεί,
    αυτό που είδες ήταν η προειδοποίηση από τον δικό σου commander, πατάει το evac για να σας ενημερώσει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την περιοχή,
    είτε γιατί έρχεται Cruise, είτε γιατί σας πήραν χαμπάρι και πάνε να σας περικυκλώσουν κλπ κλπ,
    το αν άργησε ο commander να σας ειδοποιήσει δεν φταίει η DICE.
    Χαχαχα κλαίω :thumbup:

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίζω Γιάννη με όλους τους τρόπους σε όλα τα modes για να ξέρω τι και πως δουλεύει το καθένα,
    μόνο sniper δεν έχω παίξει στο BF4, είχα φάει αρκετές ώρες στα Bad Company και στα 1943 και BF3 οπότε βαρέθηκα να τον ξαναπαίξω.
    Μάλλον έπαιξα αλλά με καραμπίνα και carbine από κοντά μέσα στη μάχη.

Στο Βad Company 2 είχε ωραίο γκάτζετ ο sniper, δεν θυμάμαι πως το λέγανε, έχουνε περάσει χρόνια, κλείδωνες μια περιοχή με τα κυάλια και έπεφτε μια ομοβροντία από όλμους.

15. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (04-03-2014)

PSN ID
    donkixoths

Μην τον ξαναπαιξεις Οδυσσέα μου Εμένα πάλι μου αρέσει να τον παίζω που και που χαχαχ έχω λιώσει στο γέλιο.... τώρα πέρα από την πλάκα με το ρημάδι το spectator mode είναι πολύ ποιο δύσκολο το να παίζεις sniper για ευνόητους λόγους... αν δεν κάνω λάθος στο Badcompany όταν έκανες κάποια kill χωρίς να χάσεις γέμιζε και σου έδινε διάφορα κόλπα να ρίξεις....

Quote Originally Posted by donkixoths View Post
    Μην τον ξαναπαιξεις Οδυσσέα μου Εμένα πάλι μου αρέσει να τον παίζω που και που χαχαχ έχω λιώσει στο γέλιο....
    Τον sniper εννοούσα, δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις αλλά πονηρά μυαλά.
    Quote Originally Posted by donkixoths View Post
    αν δεν κάνω λάθος στο Badcompany όταν έκανες κάποια kill χωρίς να χάσεις γέμιζε και σου έδινε διάφορα κόλπα να ρίξεις....
    Δεν υπήρχαν perks α λά COD, με χρονομέτρηση ήταν το γκάτζετ, έριχνες και μετά φόρτωνε μια μπάρα κάπου 1 λεπτό για να μπορέσεις να ξαναρίξεις.

18. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (04-03-2014)

PSN ID
    donkixoths

Εν τω μεταξύ με το θέμα rent server έχετε ακούσει τπτ αν και αν θυμάμαι καλά κάποιος είπε ότι δεν... πάντως και να βγάλουν με το spectator mode άντε να παίξεις clan war...

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Υπάρχει κάποιος λόγος που ποστάρεις πάντα με κεφαλαία?
    εκτός ότι απαγορεύονται, εκτός ότι είναι σαν να φωνάζεις στη γλώσσα του Internet
    είναι κουραστικά και στην ανάγνωση.

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...‚-Ps4forums-gr

εδω ο κοσμος πειναει τα κεφαλαια μου σε πειραξανε ρε φιλαρακο? μαλλον εχεις αποθημενα με κατι που υποθηκε και ψαχνεις ευκαιρια,οκ σου κανω την χαρη να γραψω με μικρα και ελπιζω να μην το σχολιασεις και αυτο σαν κλασσικοε ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ..!

PSN ID
    donkixoths

Συγγνώμη ρε φίλε αλλά αυτό με τα κεφαλαία είναι κανονισμός σε όλα τα φόρουμ... τώρα ο κλασικός Ελληναρας θέλει να μην ακολουθεί κάποιους κανόνες..... δεν είχε προηγούμενα μαζί σου απλά σου θυμίζει ότι σε μια κοινότητα όπως εδώ καλό είναι να ακολουθούμε κάποιους κανόνες...

22. The Following User Says Thank You to donkixoths For This Useful Post:

Nek_Food (05-03-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by opozit View Post
    εδω ο κοσμος πειναει τα κεφαλαια μου σε πειραξανε ρε φιλαρακο? μαλλον εχεις αποθημενα με κατι που υποθηκε και ψαχνεις ευκαιρια,οκ σου κανω την χαρη να γραψω με μικρα και ελπιζω να μην το σχολιασεις και αυτο σαν κλασσικοε ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ..!
    Ο ανθρωπος σου ειπε οτι απαγορευεται να γραφεις με κεφαλαια και σου υπεδειξε τους κανονες του forum.

Τα υπολοιπα δεν χρειαζονται.

24. The Following 2 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

donkixoths (04-03-2014),Nek_Food (05-03-2014)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

εγινε μαγκες καλη συνεχεια,για κατι τετοιους κανονισμους εχουν τα greek forums 20 μελοι ενεργα maximum,το θεμα δεν ειναι στα μικρα μεγαλα αλλα στο οτι πεταγετε καποιος χωρις να υπαρχει λογος και κραζει για κατι που δεν εχει καμμια σχεση με το παραπανω ποστ..δειτε λιγο το ιστορικο των ποστ και θα καταλαβετε...δεν ασχολουμε αλλο καλο βραδυ..!

παλικαρακια εβαλα το bf να δω τι παιζει με το update και εχω συνεχεια το σηματακι για packet loss αναμενο (i knew it) σε αλλους εχει τυχει?σε ολα τα room που εκανα join το ιδιο πραγμα και συνεχεια εκει.Ωραια τωρα τι κανουμε αγαπητη dice που η συνδεση μου ειναι μια χαρα?

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.

Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:09.

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Default Battlefield 4

Το κάνει και σε εμένα αυτό με το packet loss...
    5 mb download
    0.40 upload

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks