Δείτε λιγάκι στο βιντεάκι που ανέβασα και πείτε αν σας βγάζει ότι είναι ΟΚ η σύνδεσή σας.
Οptions και με το R3 μπείτε στο system performance test, απ'ότι θυμάμαι δεν υπήρχε πριν το σημερινό patch.
leospartan (05-03-2014)
παιδια καλημερα το ping μου ειναι τοσο με σερβερ της αμερικης που εκανα τεστ εκει για να δω αν εχω καποιο θεμα στο upload κανονικα εχω λιγοτερο απο 30 ms...αλλα επειδη εχω την ιδια γραμμη του μαγαζιου μου, εχω συνδεμενο μηχανηματακι για καρτες οποτε θα κανω καποια πειραματα σημερα και θα ενημερωσω μπας και υπαρχει και αλλος με παρομοιο προβλημα.
Δυστυχώς φίλε πρέπει να έχεις δίκιο, τα 800kbps που είναι η πραγματική ταχύτητα του upload του ADSL στην Ελλάδα μάλλον είναι οριακή για το BF4.
Στο τεστ μέσα από το παιχνίδι σε ευρωπαικό Server με 64 άτομα μου βγάζει μια πως είναι όλα ΟΚ και μια ότι χάνω κάποιο μικρό ποσοστό στο upload.
![]()
και τα δυο δικα σου ειναι αυτα?αρα σε μερικες περιπτωσεις μπορει να φταει και ο σερβερ?το packet loss out ειναι απο τη γραμμη σου, δηλαδη το upload?και γιατι στην μια περιπτωση ειναι οκ και στην αλλη οχι?πολλες ερωτησεις ξερω.
εκανα το τεστ παιδια και μου βγαζει packet loss out απο 0,66 μεχρι και 7 και κατι ειδα ,απο οτι καταλαβα πανω απο 1 το βγαζει κοκκινο και κατω απο 1 μπλε, πρασινο ειναι το καθολου.Αυτα μου τα εβγαλε οταν ημουν συνδεμενος σε σερβερ και με πινγκ 16-17 ms.
Last edited by spyros arianara; 05-03-2014 at 11:10.
λεωνιδα στο βιντεο που ανεβασες φαινετε και σε εσενα το σηματακι του packet loss σαν πολλοι να εχουν προβλημα....
δε το ειπα για το fail απλη παρατηρηση εκανα γιατι αν ειναι να αρχιζω να ξηλωνω εδω συνδεσεις και να αλλαζω καλωδια για να παρω μια απο τα ιδια δεν λεει,αν ειναι να εχει η μιση Ελλαδα προβλημα και ειχε τοσο απαιτητικο upload επρεπε να το ξεραμε να μην το αγορασουμε, δε θα μπορουσε να εχει καλυτερη πιο πολυ optimized διαχειριση του upload ?anyway απλα το θεμα ειναι οτι θα θελαμε πολυ να παιξουμε σωστα bf4.
Last edited by spyros arianara; 05-03-2014 at 12:07.
http://battlelog.medalofhonor.com/bf...5224507500874/
το θεμα υπαρχει και σε αλλους που εχουν γραμμες με τρελα upload παντως
και υπαρχουν και αλλα thread οσο αναφορα αυτο, επισης αν ειναι ευκολο ας πουν και τα παιδια που παιζουν εδω απο το φορουμ αν τους βγαινει καποιο απο τα εικονιδια.
σε conquest ομως γιατι στα υπολοιπα τα πραγματα ειναι καλυτερα.
Last edited by spyros arianara; 05-03-2014 at 13:28.
Τελικα το εικονιδιο packet loss ηταν αυτο που αναβοσβηνε Εδω και κανα μηνα και δεν ηξερα τι ηταν. Ποσο καιρο το εχουν προσθεσει?
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θέμα είναι να δούμε πότε διάβολο θα αποκτήσουμε σωστό ίντερνετ στην Ελλάδα που μας έχουν με τα 4-5mbps down και ούτε 1up... και μετά λέμε γιατί μας....@??#νε στο battlefield....
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα κ εγω με 45(50) down κ 9(10) up τα ιδια σκατα εχω στο bf4...
spyros arianara (05-03-2014)
Γιατί τα πινγκ είναι σκατά γενικά το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι για κλάματα
14.2 download - 0.930 upload σπάνια έχω lag και με 2 λαπτοπ ανοιχτά ταυτόχρονα, μάλλον είμαι τυχερός. Ήρθε παιδί από την clan μου σπίτι που δεν το πίστευε και το διαπίστωσε από κοντά. Όσο για VDSL, εφόσον δεν έχει fast path τι να το κάνω να έχω μεγάλο upload
Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε τπτ αν σου κάτσει είναι το ίντερνετ όπως και να έχει παίζει ρόλο και το πινγκ και η ταχύτητες και ο ποπος
Bookmarks