Έχει καταντήσει funny thread το παρόν θέμα, κάθε μέρα που μπαίνω ριχνω τρέλα γέλια
Έχει καταντήσει funny thread το παρόν θέμα, κάθε μέρα που μπαίνω ριχνω τρέλα γέλια
Ο ανθρωπος που πηγε τη Nokia στο πατο, ετοιμος να δωσει τη χαριστικη βολη στο ONE.
Stephen Elop set to run Microsoft's Xbox, gaming, devices and entertainment unit
http://www.techradar.com/us/news/com...&attr=all#null
Nek_Food (25-02-2014),Nerven (25-02-2014),phaerun (25-02-2014),WolfRathmA (25-02-2014)
Nek_Food (25-02-2014)
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Τα μαγαζια αναγκαζονται να ριξουν κι αλλο την τιμη για να το σπρωξουν.
Xbox One Titanfall bundle falls to £369 at GameStop
http://www.videogamer.com/xboxone/ti..._gamestop.html
Nek_Food (25-02-2014)
το έχουμε πει, οι τιμές θα πέσουν ραγδαία, και λογικό, αν τα βάλετε κάτω πάντως θα δείτε οτι στο τέλος η MS βγήκε κερδισμένη με την τιμολογιακή πολιτική της ( έχει πουλήσει 20% πιο ακριβά ένα μηχάνημα που μπορεί να είναι και φθηνότερο στη κατασκευή απο το PS4 ) και τώρα θα ρήξει τις τιμές στα επίπεδα του PS4 και θα μειώσει την διαφορά και σε κομμάτια οπότε θα έχει και μεγάλο install base.
Σκεφτείτε το και αλλιώς, με το hype της νεας κονσόλας πούλησε τόσο ακριβά την κονσόλα της, που την παίρνει να κάνει φοβερές μειώσεις τώρα ( μέχρι και 300 λίρες την παίρνει να τη πουλήσει αύριο, οχι οτι θα το κάνει άμεσα, θα το πάει σιγά σιγά ). Και μετά τα νούμερα αλλάζουν εύκολα ( οχι οτι θα περάσει το ps4 μην παρεξηγηθώ )
Επίσης η μετοχή της MS είχε ένα πέσιμο τέλος του 13 γύρω στα 2,5-3$ αλλά έχει επανέλθει.
Last edited by dlevel; 25-02-2014 at 14:25.
To αν εχει βγει κερδισμενη/θα βγει κερδισμενη ειναι πολυ σχετικο και πολυ νωρις να το κρινουμε, πρωτον δεν ξερουμε ποσο κοστιζει η κατασκευη του και μου φαινεται χλωμοτατο να ειναι φθηνοτερο απο το ps4 λογω kinect, επισης το αν θα μπορεσει να να κλεισει την ψαλιδα με μειωση τιμης μενει να το δουμε. Δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτοε ειναι ο τροπος να μειωσει τη διαφορα.
Νομιζω οτι το μεγαλο της θεμα δεν ειναι η χαμηλες πωλησεις (ειναι χαμηλοτερες απο του ps4 αλλα σε καμια περιπτωση τραγικες) οσο το οτι εχει χασει την αγορα της Αμερικης και αυτο ενδεχεται να της κοστισει πολυ στη συνεχεια.
Aυτο δεν ειναι καλο. Δεν ξερω γιατι το κανουν, δεν ξερω καν εαν ειναι επισημο, φανταζομαι οχι.
Ειναι τουλαχιστον -απο επιχειρηματικης αποψης- αυτοκτονια να γινεται επισημη μειωση τιμης κι εσυ μετα απο 1-2 μερες να την ριχνεις κι αλλο. WTF?
Παντως βιαστηκε η MS να ριξει την τιμη κατ εμε. Οχι οτι δικαιολογω την τιμη του ΟΝΕ. Μιλαω καθαρα σαν στελεχος MS τωρα με τις λιγες γνωσεις που εχω.
Προφανως αυτοι ξερουν περισσοτερα και θα εχουν λογους που το αποφασισαν. Παντως πρωτη φορα βλεπεις μειωση τιμης -εστω μεμονωμενης αγορας- κονσολας που δεν εχει κλεισει καλα καλα 3 μηνες στην αγορα.
Δεν είναι κανείς μας σε θέση να κρίνει την τιμολογιακή πολιτική μιας τόσο μεγάλης εταιρίας ( ναι εντάξει την κράζουμε αλλά αυτοί που δουλεύουν εκει μέσα δεν είναι τυχαίοι ) εδώ η Sony έβγαινε χαμένη με το ps3 δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, αλλά είχε ένα πλάνο που τελικά απέδωσε.
Πάντως ξαναλέω, τα 3+ εκ. κονσόλες που πούλησε το έκανε με μιά μεγάλη τιμή ( για εμένα έπρεπε να κοστίζει 450 ΜΑΧ με το kinect, για να μη πώ 400 ) οπότε ότι νούμερα βλέπουμε στο vs PS4 είναι με πολύ μεγαλύτερο κόστος υπερ της MS, και αυτό που λέω είναι οτι τώρα την παίρνει να κάνει τις μειώσεις που θέλει, εχει λίπος να κάψει που λέμε.
Δηλαδή η μείωση που κάνει είναι στην ουσία η τιμή που έπρεπε να έχει ως αρχική ( κατ εμε, και μιλάω για το 399 pounds ).
χαχααχαχαχ πανω που πηγα να απαντησω, εκανες edit. Τυχερε...αλλα θα απαντησω.
The Xbox One cost $471 to make. The PS4 costs $381
http://venturebeat.com/2013/11/29/th...-the-long-run/
Αν δεχτουμε το παραπανω τοτε το PS4 με βαση τη διαφορα των πωλησεων ειναι περισσοτερο κερδοφορο. Do the math!
Απο τη στιγμη που θα ριξεις την τιμη πωλησης περιπου ισα με το production cost τοτε ειναι λογικο η "χασουρα" να μεγαλωσει ακομα πιο πολυ.
Last edited by Kapa; 25-02-2014 at 14:56.
ωπ δεν το ήξερα, τελικά το kinect κάνει τόση διαφορά. Οπότε άκυρο ότι είπα παραπάνω. ( απ ότι κατάλαβα στο ps4 δεν υπολογίζει την camera του )
Nαι αλλα κι αυτο που λες ειναι σχετικο φιλε μου, αν υποθεσουμε οτι βγαζει περισσοτερα απο καθε πουλημενη κονσολα (αυτο δεν λες?) η MS (που αμφιβαλλω μιας και το kinect πρεπει να ειναι πανακριβο σε κοστος παραγωγης) δεν σημαινει οτι η τιμολογιακη πολιτικη ειναι αυτοματως επιτυχημενη. Το θεμα ειναι με τι κοστος γινεται αυτο, γιατι αν ειναι να μεινει 5-8 εκ. κονσολες πισω μεχρι το τελος του 2014 να τα βρασουν υποθετω τα λιγα παραπανω εσοδα που θα εχουν απο καθε πουλημενη κοσνολα σε σχεση με την Sony.
Επισης με το να βαραει 100 ευρω/δολλαρια παραπανω σε καθε κονσολα για να μην χανει πολλα (η να βγαζει περισσοτερα με καθε πουλημενη κονσολα) ενω παραλληλα σκαει 50 εκατομμυρια για exclusivity deal του Titanfall καπου η αυστηρη λογιστικη λογικη (οτι την παιρνει ας πουμε για μειωση μιας και εχει βγαλει απο τις κονσολες) χανεται.
@kapa
μαλλον το post σου παει στον dlevel? Δεν εκανα κανενα edit εγω
Thanks for the info, οπως το περιμενα το kinect κοστιζει πολλα...
ναι συμφωνώ, και σίγουρα δε ξέρουμε όλο το business plan πίσω απο μια κονσόλα. Απο αυτό που πόσταρε ο Kapa μου κάνει οτι επειδή αποφάσισαν να στηριχτούν στο kinect με τόσο μεγάλο κόστος παραγωγής ίσως δε τους έπερνε να πάνε σε δυνατότερη κονσόλα, και γι αυτό τελικά να τρώνε τόση καζούρα με το 720p.
http://www.eurogamer.net/articles/20...bundle-for-370
Και φυσικά όσοι έσκασαν 430 λιρόνια day 1 είναι τα κορόιδα της υπόθεσης...
Πλάκα-πλάκα λες να είναι subHD η ΧΒΟΧ360 έκδοση;
Nek_Food (25-02-2014)
Μόνο στην Βρετάνια ισχυει η μειωση της τιμής, κάτι που μάλλον οφείλετε στην πτώση των πωλησεων στο νησί. Στην Αμερική που δεν είναι τεράστια η διάφορα των πωλήσεων σε σχέση με το ps4 δεν υπάρχει μειωση τιμής.
στάλθηκε απο το S8Q και το auto correct τον παιρνει![]()
Ναι ισχυει...
Υπαρχουν ομως και μερικα "παιδακια" που νομιζουν οτι επειδη bundlαριστηκε το Titanfall στην ιδια τιμη (εκτος αγγλιας) , αυτοματως αυτο σημαινει μειωση της τιμης της κονσολας.
Γιουχου logic!
Βασικά μην ξεχνάμε ότι τα καλά νούμερα της Microsoft οφείλονται κατά κύριο λόγο στους hardcore early adopters. Οι άνθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν από τιμή, hardware ή value for money και δεν το λέω αρνητικά αυτό. Απλά περιμένουν τα Halo και τα Gears τους. Σε ένα βαθμό το ίδιο έγινε και με το PS4.
Απλά κάποια στιγμή αυτοί τελείωσαν/θα τελειώσουν. Στους πιο "ανοιχτόμυαλους" θα μετρήσει το value for money. Η Sony κατάφερε να στείλει το τέλειο μήνυμα στον καταναλωτή. Η παιχνιδομηχανή μας είναι για εσάς. Για να παίζετε παιχνίδια. Είναι δυνατή και προσιτή. Σε συνδιασμό με τα κορυφαία studios του πλανήτη για αποκλειστικό περιεχόμενο και μια υπηρεσία σαν το ps plus το PS4 είναι η σωστή επιλογή. Αυτό θα πρέπει να είναι σεμινάριο για marketing.
Η Microsoft είναι σε δύσκολη θέση και πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να βγεί από αυτή. Ακόμα και να εξισώσει την τιμή του One με το PS4, ο σχετικά ενημερωμένος κόσμος δεν θα πάρει την κατώτερη κονσόλα με τα ίδια λεφτά. Χάρη στα social media και το internet ο κόσμος ενημερώνεται καλύτερα σήμερα. Κάποια στιγμή αν χρειαστεί να απαντήσει η Sony μπορεί να το κάνει και αυτή με bundles παιχνιδιών ή συνδρομών ps plus. Επίσης νομίζω πως η Sony έχει μεγαλύτερο περιθώριο μείωσης της τιμής του PS4 από ότι η MS με το One. Η τιμή της GDDR5 θα πέσει, η DDR3 δεν πέφτει πιο κάτω για παράδειγμα.
Όταν αρχίζεις τις "ανεπίσημες" μειώσεις τιμής και ρίχνεις όλες σου τις προσδοκίες σε ένα παιχνίδι για να ανέβουν οι πωλήσεις σου, μόλις τρεις μήνες από το λανσάρισμα, τότε είσαι επίσημα σε panic mode.
Για αυτό βλέπουμε όλα τα πληρωμένα άρθρα που λένε ότι η ανάλυση δεν έχει σημασία και οι διαφορές είναι μικρές.
Τώρα ξαφνικά το gameplay είναι που μετράει και όχι τα γραφικά, ενώ στην προηγούμενη γενιά όταν ένα multiplat είχε μέσο όρο 3fps λιγότερο στο PS3 και δυο textures χαμηλότερης ποιότητας ήταν μεγάλο θέμα!
Επίσης μιλώντας για τα κόστη των κονσολών, πέρα από τα λεφτά που πληρώνει η MS για τα 3rd party exclusives έχει δώσει και 400εκ δολλάρια για τη συμφωνία με το NFL, κάτι που αφορά μόνο την Αμερική και αν χάσει την πρωτιά εκεί (που θα τη χάσει) θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Το xbox division γενικά δεν φέρνει έσοδα στην MS μέχρι τώρα.
Το σκαμπανέβασμα της μετοχής της MS οφείλεται στην αλλαγή CEO που έγινε και όχι στις πωλήσεις του One!
Υ.Γ τώρα μπορείτε να μου τραγουδήσετε τον ύμνο του Champions League για το σεντόνι που άπλωσα![]()
Bookmarks