Να ρωτήσω κάτι.. παλιό δεν είναι αυτό; Εγώ το έχω ξαναδεί κάπου πάντως.
Eιναι κομματια απο το πρωτο βιντεακι που ειχε φιλοξενησει το Game Informer στο πλαισιο του αφιερωματος/εξωφυλλου πριν μερικους μηνες, απομονωσαν στο gaf αυτα τα 2 σημεια που δειχνει gameplay, βεβαια ειναι ο ορισμος του work in progress.
Είναι η μέρα της αμορφωσιάς στο DualShockers μου φαίνεται.
Ο μοναδικος λογος που δεν θελω να "περασει" το "art" του The order με το 2.40:1 ratio, ειναι να μην γινει μοδα και πλεον αρχιζουν ολοι και εφαρμοζουν τις μαυρες μπαρες που ειχα σιχαθει σαν ευρωπαιος παιχτης επι δεκαετιες 80ς-90ς ακομα και μεσα 00ς
Οχι δηλαδη δεν θελω απλα. Προτιμω το περιορισμενο vision, ειλικρινα.
Απο την αλλη διαβαζω αυτα και με ζωνουν τα φιδια! ΛΟΛ cant wait!! Τι ωρα ελλαδος γινεται lift το εμπαργκο?
Lol, εγω μονο που ειδα 4xMSAA πειστικα οτι οπτικα το παιχνιδι θα ειναι σε αλλο level. Εγω εχω 4xMSAA στο BF4, με PC αξιας 2.500 ευρω! Απο τη στιγμη που το καταφερνει το PS4 που κανει 400 εχω μεινει εντυπωσιασμενος. Next-step gameplay! Αν καλο και εκει τοτε θα ανεβει κατακορυφα το Hype!
spartan (17-02-2014)
Παιδιά αν δεν κάνω λάθος στην ώρα αύριο 16:00 θα βγει το trailer σε μας.
https://twitter.com/playstationeu/st...52426925682688
Ο Κουστουμπας απο το Next-Player μολις εγραψε οτι ειναι οτι καλυτερο εχει δει στη ζωη του απο αποψη γραφικων!!! HYPE IS OVER 9000!!!!
https://www.facebook.com/XPlayertv
Θα εχουμε και proper gameplay demo ή απλα το τρεηλερ που θα περιλαμβανει λιγο gameplay?
YΓ: Cant wait απο αυτα που ακουμε για τα διθυραμβικα σχολια περι των γραφικων, τα σχολια των PC elitists στα βιντεο στο youtube:
"lol welcome to 2007"
"looks like low/medium settings on a 300$ PC lol"
"lol a 150$ gfx card can do better than this piece of shit"
"lolololol conLOL gaming hahaha"
Last edited by Valkyre; 17-02-2014 at 16:31.
Nobody knows, αυτο που διαβαζα χθες στο gaf ειναι οτι οι δημοσιογραφοι ειδαν ολοκληρο demo στο event εκεινο που ειχαμε γραψει και εδω πριν λιγες μερες αλλα θα τους δωθει ενα βιντεο μονο και οχι uncut gameplay σε μορφη gameplay trailer και επιπροσθετως καποιες εικονες για να χρησιμοποιησουν στο preview τους.
Οποτε θα δουμε, κι εγω το θεωρω λιγο απιθανο να τους δωσου ολοκληρο demo, αυτο ειναι E3 material.
Παναγια μου!! Δεν μπορω να συγκρατησω τη χαρα μου με αυτα που διαβαζω! Δεν ειμαι fanboy, αλλα οταν το γραφουν ΟΛΟΙ τοσο ξεκαθαρα, δεν ειναι βλακες ουτε θελουν να εκτεθουν. Οντως θα ειναι σε αλλο level το παιχνιδι.
Υ.Γ.
Δηλωση απο το Facebook profile του με fan της εκπομπης:
''Αυτο που βλεπω αυτη τη στιγμη μπροστα μου, ειναι περα απο καθε φαντασια. Το Crysis 3 στο PC μοιαζει ξεπερασμενο''
Last edited by Roy; 17-02-2014 at 16:38.
Λογικα αυριο θα ειμαστε καπως ετσι...
![]()
Ρε παιδια στις εικονες δεν φαινεται τοσο τρομερο στον οπτικο τομεα.Δειχνει καλο βεβαια.
Αν δεν εχει βελτιωθει δλδ δεν νομιζω να ενθουσιαστω.
Υπομονη μεχρι αυριο, να δουμε.
.
hakoo (18-02-2014)
^^ κι εγω απο τις εικονες που ειχαμε τα ιδια ελεγα... για να δουμε ομως... ολοι μιλανε με μεγαλα λογια.. τι να πω.
Bookmarks