Page 67 of 104 FirstFirst ... 175763646566676869707177 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο glitch ούτε εγώ έχω δει αυτό όμως που έχω δει αρκετές φορές είναι στην Park μέσα στο κτήριο εκεί που έχει τις φωτεινές πινακίδες δεξιά και αριστερά από τις σκάλες να με σκοτώνουν και να είμαι ο μισός μέσα στη πινακίδα.

Για τους σναϊπεράδες συμφωνώ και εγώ ότι χρειάζονται και αυτοί το να παίζουν από τους 10 οι 9 ως σναϊπεράδες δεν αντέχω.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Oχι παιδια ουτε εγω εχω δει τετοιο glitch ποτε, απλα απαντησα στο υποθετικο σεναριο που περιεγραφε ο φιλος!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:58.

Quote Originally Posted by sfortis View Post
    σωστά μίλησες. Τα καμπέρια δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα objectives παρα για ενα καλό K2D ratio που θα δείξουν στα φιλαράκια τους η στον εγωισμό τους. Γιαυτό το λόγο πχ στο warzone πάντα στην forest υπάρχουν 2-3 snipers στους πυλώνες όπως βγαίνεις απο την πίστα. Τι θα προσφέρουν στην ομάδα? ΤΙΠΟΤΑ! ειδικά απο αυτές τις θέσεις ,η ορατότητα των objectives ειναι απο μικρή εως μηδαμινή.

Sorry αλλα οι snipers ειναι μια φάρα που τους σιχαίνομαι κυρίως γιατί μου αρέσουν τα objectives και αυτοί οι τεμπελοχανάδες ποτέ δεν προσφέρουν τίποτα.
    το καλο ειναι οτι στο kzsf τους κανεις χαβαλε με ενα καλο assault οπλο,σε αλλα παιχνιδια π.χ bf4 εχουν μειωσει πολυ το range των assault οπλων οποτε απλα δεχεσε οτι θα εισαι πελατης τους.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ναι παιδια σορρυ αν ακουστηκε παραπληροφορηση.Δεν εννουσα στο KZ shadowfall...λεω ετσι γενικα τι εχω δει.Και στο battlefield 3 και στο KZ 3 που ασχοληθηκα καποια στιγμη.
    Κουτες, κουτακια, μεσα σε τοιχους, πισω απο απλωμενα ρουχα (!), πανω σε περβαζια, εξω απο την πιστα σε σημεια που πας μονο με glitch κλπ.Αυτα ειναι τα καμπερια που σιχαινομαστε+ αυτους που δεν πανε για τα objectives και ειλικρινα δεν ξερω τι μπαινουν και κανουν, περα απο αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω, για να δειχνουν τα στατιστικα τους....τρωνε το γλεντι τους βεβαια αλλα πρεπει να ασχοληεις αποκλειστικα με αυτους...και τελικα ουτε εσυ κανεις τα objectives γτ κυνηγας αυτα τα νουμερα
    Satan has left his killing floor
    PS4

6. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

psx3 (14-02-2014)

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Μακραν η πιο δυσκολη κλαση sniper ηταν στο killzone 2. Παροτι ειμαι αχρηστος σαν sniper, ειχα παιξει τοτε για να παρω τα ribbons. Παλουκι. Καταρχην, ο controller επρεπε να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ακινητος γιατι ειχε το feature οταν σου κουνιοταν εστω και ελαχιστα, κουνιοταν το οπλο. Αυτο σε συνδυασμο με τα αργα controls το εκαναν πολυ κουραστικο και δυσκολο. Για αυτο και τοτε ο sniper ηταν αορατος ενω μπορουσε να κρατησει το οπλο του. Απλα ειχε μονο το sniper για οπλο και οταν πετυχαινες καποιον το cloak εξαφανιζοταν. Στο shadow fall, o sniper εχει και εναν αλλο πολυ σημαντικο ρολο, τον επιθετικο. Οταν πας για το objective, ειναι καλο να να παταει το echo tag για να δειχνει τι υπαρχει μεσα στο δωματιο του objective. Το ιδιο και οταν περιμενεις και κανεις defend. Εκει μπορει να βαζει και τις ναρκες και τα c4 ειδικα στο search and destroy. Sniper βεβαια στο shadow fall εχω παιξει γυρω στα 5 λεπτα. Μεχρι τοσο αντεξα!

8. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

spyros arianara (15-02-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

challenge του ΣΚ
    Make the most turret kills per hour between tonight, 23:59 GMT and Sunday night 0:00 GMT.
    ΘΕΟΙ!!!

10. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

nikosarg (15-02-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

http://www.killzone.com/en_GB/blog/n...d-roundup.html

New Patch Next Week, Free Maps Out in March
    Expected to drop early next week, patch 1.10 for Killzone Shadow Fall will contain minor stability fixes, support for the upcoming Japanese launch of Killzone Shadow Fall, and support for the free pair of maps releasing in early March.

12. The Following 3 Users Say Thank You to djpar For This Useful Post:

nikosarg (15-02-2014),psx3 (14-02-2014),spyros arianara (15-02-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν βλεπετε τετοια...quit γρηγορα, 2 spawn στο ιδιο σημειο, ελεος

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:58.

Τελικά το join από το os μπορεί να σε βάζει και αντίπαλο με κάποιον φίλο από τη λίστα σου αλλά είναι πολύ πιο γρήγορο από το join του παιχνιδιού.

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Quote Originally Posted by djpar View Post
    [αν βλεπετε τετοια...quit γρηγορα, 2 spawn στο ιδιο σημειο, ελεος
    Δεν είναι ιδανικό αλλά αν το σημείο είναι μεγάλης στρατηγικής σημασίας τότε 2 spawn beacons έχουν την χρησιμότητα τους (πιο δύσκολο να καταστρέψει και τα 2 ο αντίπαλος).

Ίσα ίσα πιο εύκολα κάποιος θα καταστρέψει και τα 2 από το να ήταν πχ το ένα στην απέναντι πλευρά του objective, σίγουρα πάντως δεν είναι λόγος για quit γιατί κοιτάς να παίζεις εσύ σωστά όχι να τα περιμένεις από τους άλλους.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

τι να το κανεις? 3-1 χασαμε βγηκα 1ος με τα περισσοτερα kill ε και? ομαδικοτητα 0 κατι σαν τα ματς που μπηκα με εσας αργοτερα, κυριως εχανα απο καμπερο"fors" και η ομαδικοτητα ηταν στο - εκτος απο εσας που ειδα οτι παιζατε πραγματικα τα objective

τα 24 warzone ειναι εντελως χυμα μου θυμιζει bf4 και ετσι τα αποφευγω

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^κατι τετοιες εμπειριες ειχα κι εγω και ξενερωσα ασχημα.

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Εγω εχθες μπηκε κατα τις 11 το βραδυ και επαιζα extended warzone με ενα πολυ καλο φιλο και τα παιχνιδια ηταν πολυ καλα. Στις 12 και μιση εφυγε ο φιλος και λεω θα παιξω ενα ακομα και τελος. Ε λοιπον εγινε το εξης φοβερο, μπηκα ξανα σε extended και πεφτω σε κατι αμερικανους που μιλουσαν σχεδον ολοι στο game chat, ελεγαν για objectives, τα παντα ολα μιλαμε. Η πλακα ηταν οτι κατι παιζοταν με την απεναντι ομαδα γιατι το μπινελικι που ελεγαν απο τα μικροφωνα οταν χαναμε mission πηγαινε συνεφο και φαινεται οτι ηξεραν καποια ονοματα απο τους αλλους. Ανοιγω και εγω μικροφωνο, και απλα ηταν πολυ διασκεδαστικο. 5-3, 5-4 ολα τα παιχνιδια και να γινεται κολαση. 5 και μιση το εκλεισα!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

επαιζε καλα ή κολουσε με αμερικανους?

PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Καλα επαιζε, αν και μαλλον εγω ηθελα λιγο περισσοτερες σφαιρες για να τους φαω. Ειχα απορια μηπως ημουν εγω αυτος που τηλεμεταφεροταν και τους ρωτησα, αλλα μου ελεγαν οτι με εβλεπαν φυσιολογικο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μια χαρα λοιπον

PS4forums Fanatic Melnibonian's Avatar
    PSN ID
    Schimatarium

Μια παρένθεση από την συζήτηση για το online, για να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν αυτό που αντιμετώπισα σήμερα. Στο campaign, κι αφού μετά το chapter 2 ανεβαίνω στο σκάφος και όλα ανατινάζονται πίσω μου βγάζει ένα τρελό bug και ο χαρακτήρας μου βρίσκεται μετέωρος στον αέρα να πέφτει αργά, ενώ όλα γύρω μου είναι αλοιωμένα (στα γραφικά). Κάνω επανεκκίνηση την κονσόλα και παίζω πάλι όλο το τελευταίο κομμάτι και μου το κάνει πάλι (κολάει μετά). 3 φορές το έφτασα ως εκεί και τίποτα. . .
    Now I hear "THEM" again, singing
    Twilight symphony, twilight

Bookmarks

Bookmarks