Δεν υπάρχουν αντίπαλα φόρουμς, όλοι gamers είμαστε, τα πράγματα που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Giannis1979 (15-02-2014),hakoo (15-02-2014),memix (15-02-2014),Narayan (15-02-2014),Nek_Food (15-02-2014),nickolas82 (15-02-2014),psx3 (15-02-2014),Slay (15-02-2014)
odytsak (15-02-2014)
odytsak (15-02-2014)
Μια χαρα τα λετε παιδια ολοι. Καλα κανετε μερικοι και πορωνεστε και εγω μαζι παλιοτερα (σε αλλες κατηγοριες βεβαια)...
Αλλα ειναι μεχρι να μας τυχει κανα σοβαρο προβλημα για να καταλαβουμε ποσο χαζουλικη ειναι τελικα ολη αυτη η αντιπαραθεση.
Πριν καμια εβδομαδα εκανα ενα αναλογο ποστ με αλλο τροπο που παρερμηνευτικε αλλα οκ, καλη καρδια. Δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ μεταξυ μας!
Λιωστε στο gaming οσο μπορειτε!!!
Kαλο!!! ουτε για το ποδοσφαιρο δεν κανω τετοια πλεον!Αυτό είναι κ το νόημα του φόρουμ πιστεύω. Να ακούγονται όλες οι απόψεις. Μου αρέσει βέβαια κ η υπόγεια ειρωνεία, πιο παλιά θα "έπαιζα", but I'm too old for this shit.![]()
Nek_Food (15-02-2014)
ρε μαγκες αν δεν κανουμε και λιγο καζουρα να ξεφυγουμε τοτε αστα να παν
Nek_Food (15-02-2014)
χτες παρακολουθούσα twitch το titanfall, κ χωρίς να είμαι fps fan είχα κολλήσει, παρά πολυ fun παιχνίδι και μου φαίνεται κ noob friendly ( like me in fps games ) θα το παίξω στο PC σίγουρα.
σαν το evolve χωρις campaign ελεος!
psx3 (15-02-2014)
σωστό! ισχύει, και εμένα αυτο το feeling μου έβγαλε
titanfall this..titanfall that....here ya go again...
Help me Obi Wan Kanobi you're my only hope ....ifu know what i mean![]()
Eιδα live το One (δεν επαιξα). Μπορω να πω οτι το περιμενα μεγαλυτερο με ολα αυτα που εχουμε δει απο εικονες και εχουμε ακουσει, αλλα δεν ειναι και τοσο μεγαλο. Μπορω να πω οτι ειναι ψιλοκανονικο το μεγεθος. Κατα τα αλλα, ενα απλο ορθογωνιο ειναι, με καποιες glossy επιφανειες. Οκ, δεν ειναι ασχημο, αλλα οτι μοιαζει με απορροφητηρα, μοιαζει. Επιασα και το χειριστηριο. Καλο κι αυτο και επειδη εχω ασχοληθει με το 360, δε με "ξενισε" η διαφορα υψους στους μοχλους.
Αλλα, i guess, μεχρι εκει θα μεινει η εμπειρια μου με το One.
DJTaurus (15-02-2014)
Σε ενα γενικο πλαισιο θα συμφωνουσα ευκολα μαζι σου, ομως ανεξαρτητα απο το ποια κονσολα εχει ο καθενας το να προσπαθησουμε να ειμαστε παντα politically correct και ισορροπιστες δεν μας κανει παντα και πιο ανεξαρτητους gamers, μη fanboys κτλ. Προσωπικα εγω βλεπω πολλες φορες και το αντιθετο απο αυτο που λες, το οποιο με ενοχλει εξισου. Να βλεπεις δηλαδη προσπαθεια απο καποιους να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα επειδη δεν θελουν επουδενι να χαρακτηριστουν fanboys.
Λες οτι βλεπεις εμπαθεια απο καποιους, κι εγω σου λεω ξεχνα οτι ειμαστε το ps4forums, ειναι δυνατον να μην βγαζει εμπαθεια ενας gamer για πολλες απο τις πρακτικες της MS ειδικα τον τελευταιο χρονο? Και εν προκειμενω, αν πω οτι η MS ειναι εμετικη που για ακομη μια φορα προσπαθησε να ξεγελασει τους καταναλωτες με το sharpening filter θα χαρακτηριστω εμπαθης?
Οταν χαρακτηριζω ανηθικοτητα το οτι προσπαθησε να αλλαξει το χομπι μου μια για παντα με το DRM το κανω στα πλαισια του fanboyσμου? Οχι βεβαια, το κανω στα πλαισια της υπερασπισης των δικαιωματων μου ως καταναλωτη και φυσικα δεν υπαρχει "μαλακος" τροπος να καταδικαστει κατι τετοιο. Εκτος να θελω να υποτιμησω την νοημοσυνη μου και να αγνοησω μια παγκοσμια κοινοτητα μονο και μονο επειδη ειμαι φαν της MS. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ξεχωρα απο καποια σχολια που μπορει να ειναι οντως καπως υπερβολικα, ο μεσος gamer (οχι μονο εδω γενικα μιλαω) δικαιολογειται απολυτα να εχει εμπαθεια αυτη τη στιγμη με την MS μετα απο οσα εχει κανει τους τελευταιους μηνες. Το οτι πηγε να καταστρεψει το χομπι μας δεν ειναι και λιγο, εκτος αν καποιοι θελουν να το υποβαθμιζουν και να το τσουβαλιαζουν.
Κι επειδη φιλε μου εισαι ενα παρα πολυ σοβαρο μελος, σε προκαλω πραγματικα να πας στο section του ps4 και να δεις τι κραξιμο πεφτει απο ολους μας για το απαραδεκτο OS του ps4, για την ανυπαρξια του ως media player, για ολα τα features που εχουν πετσοκοψει και το φιασκο με τα 8 GB GDDR5 που εγιναν 5 (5,5, 6.0? κανεις δεν ξερει) λογω λειτουργικου. Για fan site θεωρω οτι υπαρχουν πολυ αντικειμενικες αποψεις εδω μεσα, προσωπικα δεν το εχω δει αλλου χωρις να θελω να ευλογω τα γενια μας.
Last edited by hakoo; 15-02-2014 at 14:38.
Dragonpaul (15-02-2014),MajereMP44 (15-02-2014),sattal (15-02-2014)
Περι Titanfall...
Ειμαι ο μονος που δεν εντυπωσιαζεται απο το παιχνιδι? Ειμαι ο μονος που δεν βλεπει το παραμικρο potential σε βαθος χρονου? Ειμαι ο μονος που δεν βλεπει αυτη τη φρεσκαδα που βλεπουν αλλα ατομα? Ειμαι ο μονος που βλεπει οτι αυτο το παιχνιδι φτιαχτηκε απο την ΕΑ με στοχο να εχει τη πιτα ολοκληρη(bf4) και το σκυλο χορτατο(titanfall)?
Τι βλεπω εγω προσωπικα?
-Καθαρο cod με mechs. Δηλαδη αν βαλουμε mechs ως killstreak στο cod τοτε ποια η διαφορα? Δεν υπαρχει η φρεσκαδα που υπηρχε για παραδειγμα στη beta του cod4 τοτε που ειχε βγει. Δεν εντυπωσιαζεσαι, δεν σου προσφερει κατι καινουργιο, δεν ηρθε για να αλλαξει τον τροπο που παιζουμε τα FPS.
-AI των bots ειναι για γελια και για κλαματα. Προφανως η χρησιμοποιηση τους γινεται για να υπαρχει μεγαλυτερη δραση στην οθονη αλλα συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι να μην υπηρχαν παραπανω χρηστες αντι για τα bots. Mαλλον εγινε ετσι για να βοηθαει τα 5χρονα να βγαλουν mech.
-Aim Assist οσο δεν παει, αυτοματα ολοι οι πυραυλοι, πιστολακι που σκοτωνει αυτοματα οπου και αν σημαδεψεις, μηδενικο recoil σε ολα σχεδον τα οπλα στη beta, δεν ξερω τι θα εχει στο retail, αλλα αν κρινω απο τα στατιστικα που βλεπω με τη μπαρα στο accuracy κατω απο τη μεση, τοτε ολα τα οπλα ετσι θα ειναι.
-Το παιχνιδι δειχνει να επαναλαμβανεται ξανα και ξανα και ξανα. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σε κρατησει μετα απο ενα μηνα.
Είδα το βιντεακι...... Ειναι τόσο φτωχό αυτό το 6vs6 που νομίζεις οτι παίζεις μονος.......... Είναι να το παίξεις πριν πας για ύπνο......θα σε πάρει χωρις να το καταλάβεις στον καναπέ..... Τα γραφικά πολυ μέτρια........ Έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο πήγαν να φτιάξουν,,,,, αλλα τους βγήκε αυτό το παιχνίδι τελικα.........
Ενα βιντεακι για πριν κ μετα την καταργηση του φιλτρου με φοντο το titanfall:
Bookmarks