Page 195 of 458 FirstFirst ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... LastLast
Results 3,881 to 3,900 of 9148

Thread: Xbox One

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    γενικότερα απ ότι βλέπω είναι η φάση του τέτοια και ψιλό κάνει πλάκα... αυτο που κατάφερε είναι να τον γράψουμε εδώ, οπότε καλά μαρκετάρει τον εαυτό του...

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter:@vananiadisView all posts by Vasilis Ananiadis →
    Ναι δε διαφωνώ.. Φαινεται οτι έτσι ειναι το στυλακι του.. Αλλα όσο και να διάβασα το άρθρο δεν βρήκα έστω ενα ελαχιστο ιχνος που να υποδηλώνει χαβαλέ.. Ας έβαζε στο τέλος κατι σαν "Περα απο τις υπερβολες παντως, προκειται για ενα πολύ καλό παιχνίδι που αναμένεται να μας καταπλήξει"

Εστω κατι ρε παιδι μου που να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Εχω γραφτει στο συγκεκριμένο site για να ενημερώνομαι για τεχνολογικά νέα.. Αν αυτό θεωρείται ενημέρωση τότε μάλλον κάτι κάνω εγώ λαθος!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Τελικά ο τύπος την έκανε την «δουλειά» του και τα πήρε τα κλικς του, ό,τι και να λέμε για αυτόν. Προσωπικά δεν το ήξερα ότι έχει τέτοιο υπερβολικά επιτηδευμένο στυλ γραφής.

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

χαχαχα καλα ναι... δίκιο έχεις, γενικότερα ελπίζω να κάνει "πλακα" ( σε εισαγωγικά γιατί δε γέλασε κανείς )... anyway καλό παιχνιδάκι φαίνεται, θα το παίξουμε στο PC και βλέπουμε!

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    ...σε εισαγωγικά γιατί δε γέλασε κανείς...
    Εγώ γέλασα πάντως, 6vs6 στο καλύτερο FPS που έχει δει η ανθρωπότητα!

5. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (13-02-2014)

Αν και δεν είμαι φαν του είδους, το συγκεκριμένο μου φαίνεται αρκετά καινοτόμο σε κάποιους τομείς και φαίνεται οτι ξεφεύγει κάπως απο τα κλισέ του είδους. Δεν ξέρω αν θα κάνει πάταγο η όχι, πάντως φαίνεται οτι είναι κάτι φρέσκο ανάμεσα σε ένα κατακερματισμένο είδος.

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    καλά Λεωνίδα τώρα "χέστηκες" που λέμε (και μαζί σου κι εγώ, καθώς μου αρέσει η technical ειλικρίνεια)!

Δεν υπάρχει περίπτωση να αυτο-ξεμπροστιάζονται οι devs, και κατ΄ επέκταση οι publishers, αναφέροντας ρητά στο οπισθόκουτο "native 900p - upscaled to 1080p" ή ακόμα χειρότερα, να λένε έτσι σκέτα "native resolution 900p", την στιγμή που οι next-gen κονσόλες θα έφερναν αυτό που υποσχέθηκαν, αλλά περίτρανα αποδείχτηκε ψέμα, ότι θα φέρουν οι προηγούμενες κονσόλες, ήτοι η αύξηση της ανάλυσης της οθόνης.

Ανέκαθεν, οι αναλύσεις και η επερχόμενη αύξησή των, αναδείκνυε την τεχνολογική υπεροχή των νέων προϊόντων. Είτε λέγονταν home computers, είτε consoles, αυτό ήταν το μέτρο σύγκρισης (μεταξύ άλλων όπως από 32 χρώματα σε 256 και ακολούθως σε 16-bit χρώμα και σε 24-bit χρωματική παλέτα). Αργότερα προστέθηκαν και άλλα μέτρα σύγκρισης (ελέω 3D PC GPUs, μετά το 1996, βλέπε PowerVR, Riva128, 3Dfx Voodoo), όμως ΠΑΝΤΑ η ανάλυση της οθόνης παρέμενε το Νο1 κριτήριο για να καταλάβει ο απλός κοσμάκης, την μετάβαση από τωρινό hardware σε μεταγενέστερο. Γιατί;

Διότι, τα παλιά χρόνια, όταν λέγαμε "το τάδε παιχνίδι τρέχει στα πχ. 800x600" αυτό ακριβώς εννοούσαμε: ότι ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ δεν γίνεται να παίξει στα 640x480, ούτε και στα 1024x768. Μια ήταν η ανάλυση, και ήταν native (δεν μιλώ για PC). Οπότε, κάθε αύξησή της, σήμαινε αυτόματα και δυνατότερο μηχάνημα. Από τότε όμως που οι PC άρχισαν να "πουλάνε τρέλα" και να το παίζουν gaming machines, μας "έφεραν" και τα σκατά τους: πάρε το τάδε παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί στα 800x600, αλλά μπορείς να το τρέξεις σε όποια μεγαλύτερη ανάλυση "σηκώνει" το PC σου. Τα χρόνια πέρασαν, και ο κοσμάκης "πείστηκε" ότι το PC του, μπορεί να σηκώνει αναλύσεις τρελές και απίστευτες, απλά και μόνο επειδή ο χρήστης επέλεξε την τάδε/δείνα ανάλυση. Ε, πίπες και μάλιστα τρικούβερτες.

Σε 1 ανάλυση φτιάχνονται τα παιχνίδια (το engine τρέχει 1 ανάλυση στην πραγματικότητα, ενώ τα διάφορα textures και το 3D modeling έχουν δημιουργηθεί υπό 1 και μόνο ανάλυση), αλλά τα PC μπορούν να τα τρέχουν στην ανάλυση που "αντέχουν". Fast forward στο σήμερα (τα προηγούμενα είναι 90ς) και έχουμε τα μπερδέματα με τα "συμφραζόμενα" (context όπως τόνισε ο Λεωνίδας) στην φράση "native resolution" και η αποδοχή ότι τα PC παίζουν έως και 4Κ αναλύσεις. Πραγματικότητα του σήμερα, αληθινή όμως: έκαστος τίτλος έχει την δική του native ανάλυση. ΟΛΟΙ οι τίτλοι έτσι είναι.

Και πάμε: ανάλογα την οθόνη/TV που έχεις και ανάλογα την δύναμη του PC που έχεις, μπορείς να κάνεις downscale/upscale την ανάλυση του παιχνιδιού, ώστε να "φας την μούφα" ότι το PC σου είναι uber-technology που βγάζει τέρατα αναλύσεις. Το "κακό" ξεκίνησε όπως είπα από τα μέσα 90ς, όταν οι devs "ανακάλυψαν" την μαγεία του upscaling μέσω των RAMDAC των καρτών γραφικών για PC. Και εν συνεχεία το "κακό" αυτό κληρονόμησαν και τα X360/PS3. Ε, πλέον τα μυαλά των καταναλωτών έχουν γίνει κυριολεκτικά "Βαβυλώνα": κακή χρήση τεχνικών όρων, σύγχυση στην ερμηνεία τους (native), αποχή από την αληθινή μούφα που μας ταίζουν.

Άλλο native ανάλυση του τίτλου και άλλο οι fixed αναλύσεις 720/1080p των τηλεοράσεων. Οι τελευταίες δεν λέγονται "native", απλά fixed HD Ready και Full HD. Αντίστοιχα το 4K για τις τηλεοράσεις εστί 3840x2160 (16:9), ενώ στα monitor είναι 4096x2160 (16:10) και σε 4:3 είναι 4096x2048. Fixed αναλύσεις και τίποτα άλλο (και για την ιστορία Ultra HD είναι το 3840x2160 και 4K είναι το 4096xXXXX).

Καλό το τουρλομπούκι για τα μυαλά των καταναλωτών; Μια χαρά το βλέπω.

Όπως βλέπω και τους δημοσιογραφίσκους που γράφουν review για παιχνίδια, μια χαρά να τα εξηγούν όλα αυτά περί αναλύσεων, περί τι εστί native του παιχνιδιού και TV/monitor (not), έτσι ώστε ο απλός κοσμάκης να ξέρει τι διαβάζει για την τεχνική απόδοση ενός τίτλου (not x 2), την τεχνική δύναμη ενός μηχανήματος (not x 3) και εν τέλει, να ξέρει τι αγοράζει (not x 4). Σκορ 4 δηλαδή (όπως ένα παλιό παιχνιδάκι)! Pathetic καταστάσεις. Και βέβαια: στους ώμους του καταναλωτή πάντα. ΠΑΝΤΑ.
    Πολυ λογικα αυτα που λες. Εγω ομως εχω μια απορια. Το Battlefield 4 για παραδειγμα, μπορεις να μου πεις ποια ειναι η πραγματικη του Native Αναλυση στο PC? Ασε τα Upscale σε 4k που κανουμε οσοι ειμαστε τρελοι με τα SLI. Που μπορω να δω ποια ειναι η κανονικη αναλυση(η native) που εχει ο καθε τιτλος?

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

δεν κατάλαβα γιατί ρωτάς εμένα και όχι τους The Silents, ώπα κάτσε, μάλλον θα τους ξέρεις ως Digital Illusions, ώπα και πάλι, Digital Illusions CE ή αλλιώς DICE. Ρώτα αυτούς ή/και την "μαμά" ΕΑ και όχι εμένα. Λογικό ε; (ρητορικά πάντα)

Αν με πλήρωναν πολύ ευχαριστώς να έμπαινα στην διαδικασία να το έψαχνα ώστε να σου απαντήσω.

Φυσικά και κατάλαβα με ποιο ύφος ρωτάς (δηλαδή: ρε Λευτέρη, καλά μας τα λες, ωραία και όμορφα. Εμείς οι PC-άκιδες όμως, πως θα παίξουμε έκαστο τίτλο στην native ανάλυσή του, αφού δεν την ξέρουμε και ούτε την λένε; ). Και σου απαντώ με το ίδιο ύφος, κοινώς: ποσώς με ενδιαφέρουν τα "ζόρια" που τραβούν οι PC-άκιδες, ας είχαν το μυαλό οι παλιότεροι να αντισταθούν στα early/mid 90s να σταματήσουν το "κακό" όταν ξεκίνησε και οι νεότεροι ας μην έμπαιναν σε αυτό καν, μπας και μάθαιναν οι devs/pubs την μαλακία που τους βαράει.

Θελέστα και παθέστα (όχι προς εσένα Roy, προς Θεού, αλλά προς όλο τον PC κόσμο του....χεχαχεχαχουχα....gaming).

Όπως έχω χιλιοπεί, πάντα απείχα από το PC -ο θεός να το κάνει- gaming, και έτσι θα συνεχίσω. Άλλωστε έναν Amig-ά πανδύσκολα έως ακατόρθωτα μπορείς να τον κάνεις PC-ά. Μάλλον, καλύτερα κράτα το "ακατόρθωτα".
    Last edited by Lefteris_X; 13-02-2014 at 18:57.

9. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (13-02-2014)

Καλα το οτι μηδενιζεις το PC Gaming το θεωρω αστειο. Απλα σε ρωτησα για να δω αν υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβει καποιος σε ποια αναλυση εχει φτιαχτει το καθε game. Nothing more, nothing less.

PSN ID
    Lefteris_X

πραγματικά δεν ξέρω περί ανάλυσης, και όντως θα ήξερα αν με πλήρωναν.

Πάλι κατάλαβα τον σαρκασμό περί αστείου, αλλά επίσης θα σου απαντήσω στο ίδιο μοτίβο: όντως αστείο είναι με την γελοία πλευρά προσέγγισης. Ούτως ή άλλως, εμμέσως πλην σαφώς, εσύ γελάς με αυτά που κατέθεσα, εγώ γελάω με μύρια νέων "gamer" που ψάχνουν αναλύσεις native και σηκώνουν 4Κ μέσω Serial Link Interface και Crossfire (κατά περιπτώσεις κιόλας, το τελευταίο σε 6 οθόνες).

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Investors call for Microsoft to abandon Xbox
    http://fileiserve.info/2014/02/12/in...-abandon-xbox/

13. The Following 2 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

Kkritikos (13-02-2014),Nerven (14-02-2014)

Το ερώτημα είναι ποιός έχει λεφτά/ενδιαφέρον να αγοράσει το XBOX department; Δεν μπορώ να σκεφτώ και κανέναν υποψήφιο...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    πραγματικά δεν ξέρω περί ανάλυσης, και όντως θα ήξερα αν με πλήρωναν.

Πάλι κατάλαβα τον σαρκασμό περί αστείου, αλλά επίσης θα σου απαντήσω στο ίδιο μοτίβο: όντως αστείο είναι με την γελοία πλευρά προσέγγισης. Ούτως ή άλλως, εμμέσως πλην σαφώς, εσύ γελάς με αυτά που κατέθεσα, εγώ γελάω με μύρια νέων "gamer" που ψάχνουν αναλύσεις native και σηκώνουν 4Κ μέσω Serial Link Interface και Crossfire (κατά περιπτώσεις κιόλας, το τελευταίο σε 6 οθόνες).
    4κ σε monitor...καλα κρασα! οποιος δεν παιζει σε τηλεοραση δεν μπορει να καταλαβει τι σημαινει ποιοτητα εικονας

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Περιμενω Neogaf για το παρακατω...

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Investors call for Microsoft to abandon Xbox
    http://fileiserve.info/2014/02/12/in...-abandon-xbox/
    Κλασσικές μπούρδες μεγαλομετόχων που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και τα γραφήματα.Δλδ οκ σε απόλυτα νούμερα κερδοφορίας (όπως φαίνεται και στο γράφημα) το xbox είναι ασήμαντο συγκριτικά με τους άλλους τομείς, αλλά το να παρατήσεις ένα εδραιωμένο brand (ειδικά μετά το φιάσκο με τα 8) είναι τρισμέγιστη βλακεία.

PSN ID
    Lefteris_X

μια χαρά απόφαση και λίαν αργοπορημένη είναι, θα έλεγα.

Αλλά τι περιμένεις από εμένα, που τα έλεγα αυτά χρόοοοονια πριν και επανειλημμένα μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες; Λες να βγω σωστός; Μακάρι (enter SEGA).

Quote Originally Posted by djpar View Post
    4κ σε monitor...καλα κρασα! οποιος δεν παιζει σε τηλεοραση δεν μπορει να καταλαβει τι σημαινει ποιοτητα εικονας
    Γιατί σου κάνει εντύπωση; Εδώ έχουμε 1080p σε κινητά και οσονούπω 2.5K στο επόμενο Samsung, το 4K σε monitor είναι περίεργο; Υπάρχει κόσμος που παίζει σε monitor για διάφορους λόγους (χωροταξία, input lag κλπ.)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Το ερώτημα είναι ποιός έχει λεφτά/ενδιαφέρον να αγοράσει το XBOX department; Δεν μπορώ να σκεφτώ και κανέναν υποψήφιο...
    Samsung?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

την ποιοτητα, τα φιλτρα και τους επεξεργαστες εικονας της τηλεορασης τα monitor σε ποσοστο 99% δεν τα εχουν τωρα αν θελεις να λες οτι παιζεις 4κ αλλα η ποιοτητα να ειναι χειροτερη απο αυτη της τηλεορασης εγω παω πασο. Ωραιο και το monitor αλλα μολις εβαλα το ps3 τοτε σε τηλεοραση επαθα πλακα

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Καλα το οτι μηδενιζεις το PC Gaming το θεωρω αστειο. Απλα σε ρωτησα για να δω αν υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβει καποιος σε ποια αναλυση εχει φτιαχτει το καθε game. Nothing more, nothing less.
    Νομίζω οτι πολύ λίγα παιχνίδια για PC έχουν εξ' αρχής σχεδιαστεί για αναλύσεις άνω των 1980x1080 (με native ανάλυση δηλαδή παραπάνω απο 1080p). Π.χ σίγουρα τα 3 Crysis, το Max Payne 3, και ορισμένα άλλα PC exclusives.
    Last edited by Tilemaxx; 13-02-2014 at 21:50.

Θα ηθελα να παρει το Χbox Division η SEGA αλλα αυτοι δεν εχουν λ7 να φτιαξουν ουτε ενα Sonic της προκοπης.

Bookmarks

Bookmarks