Results 1 to 20 of 1212

Thread: Fifa 14 [Next-Gen]

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Ναι ειναι πολυ καλος ο φουστης.. Ο αντιστοιχος Rooney της Γερμανιας.

Εγω δεν αλλαζω ποτε συστημα.. 4-4-2 ρομβο. Με 1 CDM,LM,RM και CAM.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αναλογα με το συστημα που θες να παιξεις παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το Work Rate του παιχτη..

Π.χ. εγω εχω 1 CDM οποτε θελω να μην ανεβαινει πολυ. O Ramires εχει High Attacking οποτε οταν τον ειχα εφευγε παρα πολυ.. Τωρα εχω Luiz Gustavo και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος γτ εχει High Defending.

Εσυ ας πουμε Σαββα που παιζεις με 2 CDM, μπορεις ο ενας να εχει High Attacking ωστε να ανεβαινει να βοηθαει.

Ο αλλος ομως να εχει Medium η Low Attacking.

Sent from my Galaxy S4
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ναι ειναι πολυ καλος ο φουστης.. Ο αντιστοιχος Rooney της Γερμανιας.

Εγω δεν αλλαζω ποτε συστημα.. 4-4-2 ρομβο. Με 1 CDM,LM,RM και CAM.

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αναλογα με το συστημα που θες να παιξεις παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο το Work Rate του παιχτη..

Π.χ. εγω εχω 1 CDM οποτε θελω να μην ανεβαινει πολυ. O Ramires εχει High Attacking οποτε οταν τον ειχα εφευγε παρα πολυ.. Τωρα εχω Luiz Gustavo και ειμαι τρομερα ευχαριστημενος γτ εχει High Defending.

Εσυ ας πουμε Σαββα που παιζεις με 2 CDM, μπορεις ο ενας να εχει High Attacking ωστε να ανεβαινει να βοηθαει.

Ο αλλος ομως να εχει Medium η Low Attacking.

Sent from my Galaxy S4
    αυτό το σύστημα εφάρμοσα εχτές και πήρα και CAM roonet ο οποίος πάει καλά ( τα σουτ έξω απο τη περιοχή μεγάλο ατου ) και με CDM Fellaini... 5-1-1 στην Div 3 μέχρι στιγμής με πολύ πιο έυκολο τρόπο στο σκοράρισμα... αυτό που βλέπω όμως είναι οτι η μετάβαση σε γερμανική ομάδα είναι μονόδρομος για το επόμενο βήμα...

Bookmarks

Bookmarks