Page 24 of 31 FirstFirst ... 14202122232425262728 ... LastLast
Results 461 to 480 of 607

Thread: NBA 2K14 Νext-Gen

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

χθες κατεβασα το patch..σημερα επαιξα ενα παιχνιδι και εκανα αμαν να τελειωσει για να το κλεισω.ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν του παιχνιδιου αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο.2 μηνες κυκλοφορια και το παιχνιδι οσο παει να γινεται και χειροτερο.απορω πριν δωσουν στην κυκλοφορια τα patches δεν τα δοκιμαζουν μονοι τους..;
    τα προ-patch κολληματα στον ηχο τα παλευες λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο...αλλα αυτο παραπαει..και οσο σκεφτομαι οτι εκαναν ακριβως 1.5 μηνα για να βγαλουν διορθωτικο patch (αυτο το σαπιο που κατεβασαμε προχθες) και πιθανον να κανουν αλλο τοσο ξενερωνω τραγικα.

NBA 2K LIKE A BOSS!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Τέτοια κοροϊδία δεν εχω ξανασυναντήσει. Προσωπικά, δεν ξανασχολουμαι μέχρι να το φτιάξουν. Κρίμα και έπαιζα αρκετά...

3. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Marios Rp (07-02-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχω να παίξω 2-3 βδομάδες μιας και δεν έχω πολύ χρόνο και προτιμάω στο Fifa να παίζω 12λεπτά ματσάκια(στο 2Κ Mycareer 12λεπτες περιοδους παίζω ) Θα φροντίσω να ασχοληθώ το Σαβ/κο και θα δω τα προβληματα που λέτε.
    Πάντως μου κάνει εντύπωση να είναι τόσο κακό το παιχνίδι..
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Πάντως μου κάνει εντύπωση να είναι τόσο κακό το παιχνίδι..
    Μιχαλη, δεν ειναι κακο το παιχνιδι. Τα προβληματα που εχει το κανουν κακο. Τωρα καθαρα για το παιχνιδι, εμενα με ενοχλει που ειναι "σκηνοθετημενο". Μεγαλη ξενερα αυτο... Αλλα, λιγο πολυ, ολα τα 2Κ ετσι ειναι.

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Μιχαλη, δεν ειναι κακο το παιχνιδι. Τα προβληματα που εχει το κανουν κακο. Τωρα καθαρα για το παιχνιδι, εμενα με ενοχλει που ειναι "σκηνοθετημενο". Μεγαλη ξενερα αυτο... Αλλα, λιγο πολυ, ολα τα 2Κ ετσι ειναι.
    τι εννοεις?
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Τωρα καθαρα για το παιχνιδι, εμενα με ενοχλει που ειναι "σκηνοθετημενο". Μεγαλη ξενερα αυτο... Αλλα, λιγο πολυ, ολα τα 2Κ ετσι ειναι.
    Παύλο, scripted εννοείς?

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    τι εννοεις?
    Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Παύλο, scripted εννοείς?
    Αυτο ακριβως!!!!!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν το θεωρώ scripted προσωπικα.
    Momentum ναι εχει και αμα εισαι καλος και ψύχραιμος σε άμυνα κ επίθεση θα πας καλα στο ματς.
    Spoiler!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Ναι, το παιχνίδι είναι πολύ καλό μέχρι να ξεθωριάσει ο ενθουσιασμός της εξαιρετικής του παρουσίασης και να καταλάβεις πως δουλεύει το gameplay. Όταν έχεις παίξει πάνω από 100 παιχνίδια στο Mycareer και φτάνεις να βάζεις 50 πόντους ανά αγώνα με τον παίκτη σου δεν γίνεται τάχα μου το παιχνίδι να πηγαίνει στον πόντο για να το χάσεις στο τελευταίο σουτ.
    Να βλέπεις τους αντίπαλους παίκτες να κάνουν εύκολα μπασιματάκια χωρίς άμυνα, να βάζουν τρίποντα κατά ριπάς, να παίρνουν το ένα επιθετικό rebound μετά το άλλο ενώ εσύ παλεύεις με τάπες, κλεψίματα και blockouts χωρίς αποτέλεσμα.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Εγώ δεν εχω την εμπειρία του MyCareer, αλλα στο MyGM που παίζω, τα πράγματα δεν απέχουν και πολυ. Να κερδίζω με διάφορα και να εξαφανίζεται σε μια στιγμή.

PSN ID
    three_brothers1

Παιδιά αυτό με τις διαφορές που λέτε ισχύει και στο online. Η διάφορες γυρνάνε εύκολα.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ε, δεν ειναι μλκ αυτο;;;;

PSN ID
    three_brothers1

για αυτο που λετε υπαρχει μια λογικη εξηγηση..μερικοι παιχτες εχουν σαν προσωπικο signatureskill (οχι τα extra) και λενε πως μπορουν να παρουν τις ομαδες στην πλατη τους σε δυσκολες στιγμες (πχ garnet),δινουν εξτρα αμυνα σε ολους (πχ okafor)..ο harden πχ στην 4η περιοδο με το signature skill 4th πρεπει να φτανει το 100 rate (το ιδιο ισχυει για για τον james και κανα δυο αλλους.
    επισης παιζει σημαντικο ρολο και το ποσο ευστοχοι ειναι οι παιχτες που παιζουν και ποσο εξαλλοι μπαινουν αυτοι απο τον παγκο..τωρα δεν μπορει να κερδιζεις με 20 ποντους και απο την αντιπαλη να ξεκωλιαζετ πχ ο batum και να μπορεις να το σταματησεις τοσο ευκολα.ενας αστερας κρυος ειναι πολυ πιο αχρηστος σε ενα παιχνδιι απο εναν ζεστο 70 rate.
    τσεκαρετε και τα εικονιδια που βγαζει κατω απο καθε παιχτη σας..μην νομιζετε πως επειδη εχετε durant,james κτλπ μπορειτε ανα πασα στιγμη να τα βαζετε ολα.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

παιδιά έχω ένα πρόβλημα καταρχάς κάλος σας βρήκα όταν παίζω ονλαιν έχω μια πολύ μικρή καθυστερήσει γενικά σε όλα στο σουτ στο να αλλάξει παίχτη 24 σύνδεση μπορείτε να με βοηθήσετε ??ενώ στο quick game παίζω κανονικά.η τν μου είναι αυτί αν παίζει ρόλο 32LH5000. sorry για τυχόνλάθη μου
    Last edited by jerrydaglac; 08-02-2014 at 13:36.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

για αυτο που λετε υπαρχει μια λογικη εξηγηση..μερικοι παιχτες εχουν σαν προσωπικο signatureskill (οχι τα extra) και λενε πως μπορουν να παρουν τις ομαδες στην πλατη τους σε δυσκολες στιγμες (πχ garnet),δινουν εξτρα αμυνα σε ολους (πχ okafor)..ο harden πχ στην 4η περιοδο με το signature skill 4th πρεπει να φτανει το 100 rate (το ιδιο ισχυει για για τον james και κανα δυο αλλους.
    επισης παιζει σημαντικο ρολο και το ποσο ευστοχοι ειναι οι παιχτες που παιζουν και ποσο εξαλλοι μπαινουν αυτοι απο τον παγκο..τωρα δεν μπορει να κερδιζεις με 20 ποντους και απο την αντιπαλη να ξεκωλιαζετ πχ ο batum και να μπορεις να το σταματησεις τοσο ευκολα.ενας αστερας κρυος ειναι πολυ πιο αχρηστος σε ενα παιχνδιι απο εναν ζεστο 70 rate.
    τσεκαρετε και τα εικονιδια που βγαζει κατω απο καθε παιχτη σας..μην νομιζετε πως επειδη εχετε durant,james κτλπ μπορειτε ανα πασα στιγμη να τα βαζετε ολα.
    Στον παίκτη μου έχω αυτό το skill για την άμυνα, καθώς και το αντίστοιχο της επίθεσης για τους παίκτες της ομάδας μου. Αυτό που λες ισχύει αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Όταν ο παίκτης έχει πάρει τα κάτω του και το εικονίδιο γίνεται μπλε δεν περιμένω να βάζω οτι βαράω. Αλλά με δυο καλές προσπάθειες αυτό ξεπερνιέται και παίρνει πάλι τα πάνω του. Το θέμα είναι πως όταν η CPU παίρνει εντολή να γυρίσει το match, αυτό επιτυγχάνεται αχρηστεύοντας κυρίως την δική σου άμυνα. Δηλαδή με τεχνητό τρόπο ξαφνικά η AI της ομάδας σου γίνεται ανήμπορη να παίξει άμυνα και κάνει κακές επιλογές στην επίθεση αν δεν ζητήσεις την μπάλα. Εκεί δεν είναι μόνο ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας που πάει να πάρει το παιχνίδι αλλά όλη η αντίπαλη ομάδα και αυτό γίνεται ανεξάρτητα απο τα δικά σου signature skills και το πόσο ζεστός είσαι.
    Δες παίκτες σαν το Griffin πόσο εύκολα ξεμαρκάρονται από σένα και κάνουν alley-oop καρφώματα. Πως ο Curry κάνει drives και βάζει καλάθια με άμυνα επάνω του. Πως όταν πας να βοηθήσεις αφήνοντας τον παίκτη σου, θα γίνει assist σε αυτόν για εύκολο καλάθι.
    Επίσης πόσο εκνευριστικό είναι να σκας τάπα και η μπάλα να καταλήγει πάλι στα χέρια τους και να βάζουν εύκολο καλαθι ή να κλέβεις την μπάλα και ο παίκτης σου να μην την πιάνει. Αν αυτά γίνονταν αραιά δεν θα υπήρχε θέμα. Αλλά γίνονται πολυ συχνά και ειδικά όταν ενεργοποιείται το comeback!

Advanced Member Noobios's Avatar

χθες κατεβασα το patch..σημερα επαιξα ενα παιχνιδι και εκανα αμαν να τελειωσει για να το κλεισω.ειμαι απο τους μεγαλυτερους φαν του παιχνιδιου αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο.2 μηνες κυκλοφορια και το παιχνιδι οσο παει να γινεται και χειροτερο.απορω πριν δωσουν στην κυκλοφορια τα patches δεν τα δοκιμαζουν μονοι τους..;
    τα προ-patch κολληματα στον ηχο τα παλευες λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο...αλλα αυτο παραπαει..και οσο σκεφτομαι οτι εκαναν ακριβως 1.5 μηνα για να βγαλουν διορθωτικο patch (αυτο το σαπιο που κατεβασαμε προχθες) και πιθανον να κανουν αλλο τοσο ξενερωνω τραγικα.
    Παιδιά νταξει και γω είχα να το ανοίξω απ την προηγούμενη Κυριακή και το ανοίξα τώρα και το θέμα με τον ήχο απλά είναι τραγικό. Πριν το έκανε συχνά πυκνά και στιγμιαία. Τώρα είναι σχεδόν unplayable το παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να φτιάξουν ένα τόσο απλό φαινομενικά τουλάχιστον θεμα.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Εμενα αυτο που μου κανει περισσοτερη εντυπωση, ειναι οτι κανουν σα να μη το ξερουν, ή, στην καλυτερη, σα να μην ειναι κατι σοβαρο. Δε ξερω, αλλα ψαχνω στο δικτυο για παραπονα και δε βρισκω τοσα οσα θα περιμενα.
    Εχει καποιος καποιο link στην ιστοσελιδα του παιχνιδιου με παραπονα να το παραθεσει εδω;;;;

Ο πιο "διαδεδομένος" τρόπος scripting στο mycareer αφότου ο παίκτης σου γίνει γαμάτος είναι στα τελευταία 3-5 λεπτά ότι θ' αρχίσουν να σε παίζουν double team, θα αναγκάζεσαι να δίνεις πάσα σε ελέυθερους συμπαίκτες και οι συμπαίκτες σου θα σουτάρουν στο τελευταίο 3-5λεπτο με 20% αμαρκάριστοι όταν οι αντίπαλοι θα σουταρουν με 60% μαρκαρισμενοι. Απο κεί και πέρα έχει κι άλλο scripting με την άμυνα των συμπαικτών σου, τα rebound κλπ. Αλλά γενικά το scripting στο τέλος του παιχνιδιού είναι άθλιο. Καταλαβαίνω το να με κάνουν double team αφού τους έχω βάλει 50 πόντους κλπ, προφανώς, ΑΙ είναι αυτό, αλλά το ελεϊνό είναι η αστοχία των συμπαικτών στο τέλος ενώ είναι ελεύθεροι... Ένας τρόπος αποφυγής είναι να αποφύγεις όσο μπορείς το double team αλλά το παιχνίδι γίνεται κυριολεκτικά γελοίο γιατί είναι σαν κυνηγητό! Κ αν σε φτάσουν και οι δύο πάνε για την μπάλα και χάνεις επιτόπου τον έλεγχο του παίκτη σου και πάει σε τζάμπολ.

20. The Following User Says Thank You to Allos For This Useful Post:

teras1 (09-02-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έπαιξα και εγω ενα παιχνίδι στο MyCareer πριν λιγο και όντως ο ήχος ειναι χαλια.
    Τόσο δύσκολο ειναι να το φτιαξουνε;;
    Spoiler!

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Αν στην επιλογή του ήχου τσεκαριστεί το all audio αντί για chat audio, τότε ο ήχος δε διακόπτεται, αλλά παρουσιάζει μικρό παράσιτο (υποφερτή κατάσταση)...

23. The Following User Says Thank You to klark71 For This Useful Post:

three_brothers1 (09-02-2014)

Bookmarks

Bookmarks