Page 51 of 69 FirstFirst ... 4147484950515253545561 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1378

Thread: Pro Evolution Soccer 2014

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by alexteo View Post
    Κοιτά, εγώ δεν θελω να έρθω σε αντιπαράθεση εδω με κάποιο μέλος ,οκ μπορεί εσύ να είσαι ψαγμένος γενικά και να έχεις γνώσεις πάνω στα game , μπράβο σου εγώ απλά είπα την γνώμη μου σε σχέση με το φετινό pro και μαζί με την δική γνώμη
    Δε χρειαζεται να απολογεισαι στο Γεωργιο φιλαρακο, απλα ειναι τυφλος οπαδος του pes και δε σηκωνει αρνητικη κρητικη για το παιχνιδι αυτο..

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

^^^
    ipe o "petagome xoris na exo apopsi"
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

μπορεί κάποιος mod επιτέλους να κάνει το αυτονόητο ?

4. The Following 2 Users Say Thank You to dlevel For This Useful Post:

mihalis13 (04-02-2014),psx3 (04-02-2014)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Δε χρειαζεται να απολογεισαι στο Γεωργιο φιλαρακο, απλα ειναι τυφλος οπαδος του pes και δε σηκωνει αρνητικη κρητικη για το παιχνιδι αυτο..
    Βασικά όχι δεν χρειάζεται απλά να απολογεισαι στον συγκεκριμένο χρήστη αλλά δεν αξίζει καν να ασχολείσαι μαζί του και αν συνεχίσεις θα καταλάβεις γιατί (αν δεν το έχεις καταλάβει είδη). Ignore όπως τον έχουν κάνει πολλοί εδώ στο forum και ησυχασες.
    Συγγνώμη για το offtopic από τους admin αλλά όχι και να ζητάει κάποιος συγγνώμη από τον georgio......κρίμα τον Θεό!

6. The Following User Says Thank You to nickolas82 For This Useful Post:

psx3 (04-02-2014)

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    ti akrivos zitas apo tus mod? na peksun to pexnidi ke na parathesun epixirimata epidi den exis esi?

tin apopsi mu leo ke ti stirizo. prospathise na kanis ke esi to idio

ti vriskete sto thread tu pro na spamarete gia to fifa ke mono. sorry ki olas pu akugete ke kati kalo gia to pro sto thread tu...
    Last edited by georgios; 04-02-2014 at 21:09.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by georgios View Post
    an ine pio dinatos o amintikos ke se prolavi se kovi. boris na kanis omos eligmo na ksefigis an exi kalo ksepetagma. ama exis imbra den se travane eukola. ke stin pragmatikotita otan tin barcha tin pezun sosta stin dinami zorizete
    kara lol. auto to tzatzarisma ine gia sfirigma? milame gia videogame pedia. fisika ute ke sto fifa ta sfirizi auta. epikroti ke o alos o paris sto telios akiro... pazi na min to de to video. lol. oti na ne

ti ine auto?!
    Τελικά ο αμυντικός υπερτερεί λόγω δύναμης ή είναι τζαρτζάρισμα; Το χέρι του πάντως το απλώνει και τραβάει και χάρη στη νέα μηχανή γραφικών φαίνεται ξεκάθαρα. Φυσικά και δε γίνονται αυτά στο πολύ ρεαλιστικό Fifa.

Φυσικά και όχι γιατί το νήμα έφτασε ήδη τις 51 σελίδες. Οι μισοί είναι άσχετοι, οι άλλοι μισοί δεν έχουν επιχειρήματα και το νήμα μεγαλώνει ... Για του λόγου το αληθές:

ti akrivos zitas apo tus mod? na peksun to pexnidi ke na parathesun epixirimata epidi den exis esi?

tin apopsi mu leo ke ti stirizo. prospathise na kanis ke esi to idio

ti vriskete sto thread tu pro na spamarete gia to fifa ke mono. sorry ki olas pu akugete ke kati kalo gia to pro sto thread tu...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Προς την ερώτηση αν έχω παίξει και τα 2, νομίζω σε κάλυψα με το οτι έπαιζα προ μέχρι το 2011 και αν δεις προηγούμενα μου ποστ οτι έπαιζα από τις εποχες του 98 με ό,τι να'ναι ονόματα(μην πάω και παλιοτερα σε φίλους μου στο SNES που είχανε που είχε τις εθνικες ομάδες U21) απο το 2011 και μετά παίζω πολύ πριν διαλέξω ποδοσφαιράκι(για να μην ξαναπετάξω 50 ευρώ όπως με το PES2012) και αποφασίζω ανάμεσα στα 2 πιο θα πάρω και εώς τώρα με κερδίζει το Fifa.Φέτος δεν είχα πάρεi κανένα από τα 2 στο ps3 μιας και δεν πίστευα οτι αξίζει για λίγους μήνες να ασχοληθώ με το Fifa αφού θα έπαιρνα Ps4.Αλλά το demo του pro αντεξα να το παίξω μισή ώρα και έχω παίξει αλλη μια ώρα και δεν άντεχα σε φίλο μου που το είχε αγοράσει και τελικά μόλις του έφερα το Fifa(το νοικιασα) να το τσεκάρει ήθελε να κάνει το προ φρίσμπι.
    Fanboy όπως εσύ δεν είμαι και αν το PES2015 είναι καλύτερο του Fifa αυτό θα διαλέξω και ας έχει μόνο το πρωτάθλημα της Μοζαμβίκης..
    Ευχαριστώ και για το αρνητικό reputation

Υγ. Σε επιπλέον αντιπαράθεση δεν θα μπω γιατί σέβομαι το συγκεκριμένο forum.
    Spoiler!

PSN ID
    georgios78

ena fanboy den lei oti kathe pexnidi exi ta thetika tu ke ta arnitika tu. oti ta games ine isodinama ke to simantikotero kritirio epilogis ine ta modes. to pro exi ena MLO pu den ine pay to win opos sto fifa. ke exi ke ena 2v2 pu exi kosmo. ke exo simfonisi oti an thes na peksis offline i aplo ranked ine pio euxaristo to fifa. nomizo oti ena fanboy den tha ta lege auta

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    Τελικά ο αμυντικός υπερτερεί λόγω δύναμης ή είναι τζαρτζάρισμα; Το χέρι του πάντως το απλώνει και τραβάει και χάρη στη νέα μηχανή γραφικών φαίνεται ξεκάθαρα. Φυσικά και δε γίνονται αυτά στο πολύ ρεαλιστικό Fifa.
    ti akrivos den ginete sto fifa? den aplonun xeria i to aploma xeriu sfirizete foul amesos? dikse ma ena antistixo videaki, giati alios den stekun katholu auta pu les
    Last edited by georgios; 05-02-2014 at 09:47.

PSN ID
    dlevel

Ρε georgios, pay to win είναι αν είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ. παίζω 2 μήνες fifa μετα απο 20 χρόνια, και έχω φτιάξει ομάδα που είναι div2 και οi ακριβότεροι παίχτες μου έχουν 14000 ( νανι - david luiz) που τόσα πήρα σχεδόν απο το div 3 champion ( 11κ + 5κ απο τα 10 match φτάνουν κ περισσεύουν ). Δεν έχω ούτε έναν inform ( εχουν 10-20 φορές πιο ακριβά σε κάποιες περιπτώσεις ενώ έχουν ενα 5% παραπάνω στα stats ) και τερμάτισα την div 3 με 6-4-0 ( βάζω και photo ) και ούτε παιχταράς είμαι, όπως σου είπα 2 μήνες μαζί με ps4 το έχω το fifa, απλά οι INFORM παίχτες δεν κάνουν ΤΟΣΗ μεγάλη διαφορά. Σου βάζω και την ομάδα που έχω για να καταλάβεις:

http://www.easports.com/uk/fifa/foot...S8bTZnKQEy:ps3

Click image for larger version. 

Name:	Photo 4-2-14 - 3 04 37.jpg 
Views:	48 
Size:	633.0 KB 
ID:	4129

απο την photo θα δείς και όντως πότε δημιουργήθηκε η ομάδα μου ( dec 2013 )

επίσης να πω οτι το FUT δεν συγκρίνεται με το MLO, το οτι μπορώ να μπω απο το κινητό η το laptop και να κάνω trades, μόνο αυτό να βάλεις, είναι 10 φορές πιο μπροστά. Περνάω την ώρα μου στη δουλειά άψογα!
    Last edited by dlevel; 05-02-2014 at 11:01.

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

Καλημερα , παρακολουθώ την συζήτηση εδω και δυο μέρες , και βλέπω τον φίλο Γιώργο να προσπαθεί να δικαιολόγηση , ότι το pro ειναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά .... Δεν βλέπει τις πωλήσεις αλλά και τους φανατικούς παίχτες του pro που φέτος το γύρισαν στο fifa , ειδικά στο ps4 , δεν παίζετε το game , γιατι δεν τους καλύπτει το pro όπως ήταν το 2008... Και έπειτα ;;; Φέτος το pro έπρεπε να λέγεται κοντραpro.... Επίσης φιλε Γιώργο συγκρίνεις το mlo με το ultimate team??? δεν υπάρχει σύγκριση πολύ ανώτερο το fut, επίσης φιλε εάν θες να επιχειρηματολογεις προσπάθησε να χρησιμοποιείς Ελληνικά γραφή και οχι greeklish , στην Ελλάδα είμαστε , μήπως τελικά σε πάρουμε στα σοβαρά , με αυτά που μας λες

PSN ID
    georgios78

Ρε georgios, pay to win είναι αν είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ.
    bori kapios day one na ftiaksi omadara? bori. min sizitame xilioipomena. oi politikes autes den eunooun to gaming

επίσης να πω οτι το FUT δεν συγκρίνεται με το MLO, το οτι μπορώ να μπω απο το κινητό η το laptop και να κάνω trades, μόνο αυτό να βάλεις, είναι 10 φορές πιο μπροστά. Περνάω την ώρα μου στη δουλειά άψογα!
    sosta to les. den sigrinete. diladi thes na mu pis oti to fifa ine kalitero pexnidi epidi kanis trades ke apo to kinito? treli alagi sto gameplay! idika ama thes na pezis sti dulia su!

2 pragmata gia to MLO. proton oti xrimata exis apoktisi/ksodepsi athrizonte. ana pasa stigmi pulas oli tin omada ke ftiaxnis mia telios diaforetiki. ameses dokimes. oxi plistiriasmus ke anamones xoris logo. episis to MLO exi Manager mode. pu boris na min pezis. ektos oti ine ena simantiko extra pu gustarun trela poloi, lei pola gia to AI

Καλημερα , παρακολουθώ την συζήτηση εδω και δυο μέρες , και βλέπω τον φίλο Γιώργο να προσπαθεί να δικαιολόγηση , ότι το pro ειναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά .... Δεν βλέπει τις πωλήσεις αλλά και τους φανατικούς παίχτες του pro που φέτος το γύρισαν στο fifa , ειδικά στο ps4 , δεν παίζετε το game , γιατι δεν τους καλύπτει το pro όπως ήταν το 2008... Και έπειτα ;;; Φέτος το pro έπρεπε να λέγεται κοντραpro.... Επίσης φιλε Γιώργο συγκρίνεις το mlo με το ultimate team??? δεν υπάρχει σύγκριση πολύ ανώτερο το fut, επίσης φιλε εάν θες να επιχειρηματολογεις προσπάθησε να χρησιμοποιείς Ελληνικά γραφή και οχι greeklish , στην Ελλάδα είμαστε , μήπως τελικά σε πάρουμε στα σοβαρά , με αυτά που μας λες
    diavase to proigumeno post ke meta milame. elpizo oxi se epipedo kafeniu forum7...
    Last edited by georgios; 05-02-2014 at 11:31.

PSN ID
    dlevel

τα trades για εμένα είναι κάτι θετικό, μ αρέσει... αν θες πας στο buy now και τελειώνεις, και day 1 μπορείς να φτιάξεις ομαδάρα αν τα σκάσεισ, ναι, δεν πάει να πει οτι θα κερδίζεις όμως, κρατάς απο κάθε post οτι σε συμφέρει να σχολιάσεις, σου απέδειξα ως μέτριος παίχτης του φιφα οτι δε χρειάζεται να δώσεις λεφτά για να παίξεις, δε βλέπω να σχολιάζεις αυτό καθολου... και σταμάτα να ειρωνεύεσαι ( με τρόπο ) σε κάθε σου ποστ γιατί έχεις αρχίσει και ενοχλείς πολλά μέλη του φορουμ. και γράφε με ελληνικά.

15. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

psx3 (05-02-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

mlo...με 100 αγωνες αποκτας C.Ronaldo μονο αυτο τα λεει ολα!

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

bori kapios day one na ftiaksi omadara? bori. min sizitame xilioipomena. oi politikes autes den eunooun to gaming

sosta to les. den sigrinete. diladi thes na mu pis oti to fifa ine kalitero pexnidi epidi kanis trades ke apo to kinito? treli alagi sto gameplay! idika ama thes na pezis sti dulia su!

2 pragmata gia to MLO. proton oti xrimata exis apoktisi/ksodepsi athrizonte. ana pasa stigmi pulas oli tin omada ke ftiaxnis mia telios diaforetiki. ameses dokimes. oxi plistiriasmus ke anamones xoris logo. episis to MLO exi Manager mode. pu boris na min pezis. ektos oti ine ena simantiko extra pu gustarun trela poloi, lei pola gia to AI

diavase to proigumeno post ke meta milame. elpizo oxi se epipedo kafeniu forum7...
    Κοιτά φιλε, εκτός απο κολλημένος είσαι και ειρωνικός με τα μέλη του φόρουμ, δεν νομίζω ότι θες συζήτηση εσύ σε φιλικά πλαίσια , δεν θα επεκταθώ άλλο θα δημοσιεύσω αργότερα ένα άρθρο απο τα χιλιάδες που έχουν δημοσιευτεί για το φετινό pro το απόγευμα , στα ελληνικά βέβαια , και κάποια στιγμή πρεπει μα σεβαστείς και το φόρουμ και την συζήτηση και να γράφεις ελληνικά , αν βέβαια γνωρίζεις, όσο για το proevofans, είμαι σίγουρος ότι όσο και να το ειρωνευεσε δύσκολα θα μπορούσες να πάρεις τον σεβασμό των εκεί μελών , οποτε μάθε μια συμβουλή απο ένα μεγαλύτερο σου, μάθε να κανείς φίλους και όχι εχθρούς , υποστήριζε την γνώμη σου μέχρι εκεί που δεν γίνεσαι γελοίος , και μάθε να παραδεχεσαι τα λάθη σου, το τελευταίο ειναι μόνο αντρικό προσόν ....

18. The Following User Says Thank You to alexteo For This Useful Post:

psx3 (05-02-2014)

PSN ID
    georgios78

τα trades για εμένα είναι κάτι θετικό, μ αρέσει...
    emena pali den mu aresi. to vrisko xameno xrono na xanis tin ora su se plistiriasmus ke oxi sto pragmatiko gameplay i sto stisimo tis omadas

σου απέδειξα ως μέτριος παίχτης του φιφα οτι δε χρειάζεται να δώσεις λεφτά για να παίξεις, δε βλέπω να σχολιάζεις αυτό καθολου...
    ute esi vlepo na les kati gia auta pu exi to MLO ke den exi to fifa. i gia tis praktikes tis EA na armegi ton kosmo. giati an se vriskun simfono na se siguros oti sintoma tha xirotereusun. den ipa oti se vazun me to zori na plirosis. to gegonos omos oti iparxi san epilogi xalai tin isoropia tu pexnidiu

Quote Originally Posted by djpar View Post
    mlo...με 100 αγωνες αποκτας C.Ronaldo μονο αυτο τα λεει ολα!
    ronaldo me pay to win!
    100 nikes, diladi kamia 300aria pexnidia, diladi kamia 100ara ores gia 1 mono pexti. me proxira mathimatika. exi katantisi astio na min exis na pis ute ena sxolio tis prokopis. mono atakes fanboy

μάθε να παραδεχεσαι τα λάθη σου
    an exis ti dinatotita na grapsis ena olokliromeno epixirima gia to pu ime lathos na to akusume...
    Last edited by georgios; 05-02-2014 at 13:30.

PSN ID
    dlevel

γράφε ελληνικά για αρχή, είναι στους όρους του φορουμ

alexteo's Avatar
    PSN ID
    roky1lila2

Το trade ειναι φοβερό ακόμα πιο ωραίο ειναι που μπορείς να διαχειριστείς την ομάδα σου και off gameplay, εξάλλου όταν θελουμε να στήσουμε ομάδα στο mlo πάλι τον ίδιο χρόνο δεν θελουμε για να κοιτάμε την καρτέλα του παίχτη και μα κάνουμε συγκρίσεις,;; Όμως εδω έχουμε το πλεονέκτημα να κάνουμε ακόμα πιο σωστές κινήσεις με καθαρό μυαλό , ειναι πλεονέκτημα να έχεις κλειστή την κονσόλα και ακόμα αν έχεις όρεξη να την στηνεις απο ένα smartphone !!! Όσο για την πληρωμή , όσα χρήματα και μα διαθέσεις ώστε να πάρεις τους καλύτερους παίχτες εάν δεν είσαι καλός παίχτης θα τους έχεις στο ντουλάπι και πάλι χρήματα θα διαθέτεις για να τους συντηρεις... Σε όποιον αρέσει κάτι τέτοιο υπάρχει η δυνατότητα να το κάνει , θετικό και υπέρ του παιχνιδιού

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

γράφε ελληνικά για αρχή, είναι στους όρους του φορουμ
    Ειναι οντως στους ορους του φορουμ?

23. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

psx3 (05-02-2014)

PSN ID
    dlevel

όχι, απλά προσπαθώ να γράφω στα μέτρα του georgios.

Στους όρους λέει οτι προτιμότερο είναι τα Ελληνικά, όχι οτι υποχρεούται.

PSN ID
    georgios78

apla den ixe kati na apantisi

otan ta vriskume skura to pezume treloi

Bookmarks

Bookmarks