Page 8 of 19 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 141 to 160 of 371

Thread: PlayStation 4 Error Codes and Solution.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Λουκα και Νεκταριε, ακομα και εαν οντως το προβλημα ειναι απο τον ΟΤΕ, και ασχετως του ποιος εχει τυπικα την ευθυνη, ειμαι βεβαιος οτι καθαρα με τεχνικα κριτηρια, η Sony ειναι σε καλυτερη θεση στο να δωσει λυση, η τουλαχιστον να εντοπισει ποιο ακριβως ειναι το προβλημα. Οποτε το ερωτημα ειναι που μπορουν να τηλεφωνησουν για να εχουν μια καλυτερη υποστηριξη για το προβλημα τους.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Αν όντως νοιάζεται η Sony, να επικοινωνήσουν οι δικτυάδες της SCEE με τους δικτυάδες του ΟΤΕ, έτσι ώστε να βρουν που έγκειται το πρόβλημα. Δεν είναι δουλειά των χρηστών να κάθονται να ψάχνουν τι παίζει με το networking.

Ούτε γνωρίζουν όλοι από αυτά, ούτε μπαίνουν όλοι σε fora. Χτες ένας φίλος μου με ρώταγε πως θα κάνει downgrade από το 4.53 στο 4.50, μπας και έφταιγε αυτό...

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Βρε Λουκά, ολίγον άσχετο αλλά ξέρω ότι μας διαβάζεις και νοιάζεσαι και ασχολείσαι. Σου το έχω πει και από το τηλέφωνο νομίζω και απο pm στο official forum, άμα είχε η Sony σουλουπώσει λίγο αυτό το χάλι που λέγεται λειτουργικότητα φόρουμ, θα μπορούσα προσωπικά να συμμετέχω περισσότερο. Τώρα με αυτά που έχω συνηθίσει από τα όσα φόρουμ έχω ασχοληθεί, σε όποια γλώσσα/υπηρεσία/κλππωςταλένε κι αν είχαν (εδώ π.χ. VBulletin, αλλού invision κλπ) όλα έχουν μία Χ λειτουργικότητα και δομή. Και καλά η δομή δεν είναι άσχημη αλλά η λειτουργικότητα νομίζω πάσχει πολύ σε διάφορα επίπεδα. Το πιο βασικό για μένα: Βάλτε ένα mod κάτι, να έχουμε new posts ή έστω today's posts με ένα κλικ, πρέπει να στριφογυρίζω από την ταμπλέτα (κατάργησα το PC) και δεν την παλεύω. Εδώ στο παρόν φόρουμ πατάω ένα κλικ πάνω αριστερα New Posts και βουαλά ξέρω τι έχει αλλάξει και τί θέλω να διαβάσω με μία ματιά. Θα μου ξαναπεις δεν περνάει από το χέρι σου και όλοι οι άλλοι πως βολεύτηκαν, έτσι βολέψου και εσύ και κάνε υπομονή. Απλά θέλω να συμμετάσχω κάποιες φορές παραπάνω και δεν μπορώ.
    Τον επόμενο μήνα αλλάζουν εντελώς. 2 μήνες τώρα κάνουμε τεστ και μας έχει βγει η Μπα-ναγία!

4. The Following 2 Users Say Thank You to Daytime Dreamer For This Useful Post:

Nek_Food (30-01-2014),odytsak (30-01-2014)

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Σήμερα από το πρωί έχω τρελαθεί στα τηλ. από ΟΤΕ, SONY, Cometron μέχρι και τεχνικούς δικτύων... Η τελική απάντηση ήταν μια και ξεκάθαρη:
    SONY
    "Το πρόβλημα είναι της SONY και θα θέλαμε σας παρακαλούμε να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο. Να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε και επίσημη ανακοίνωση για το αν έληξαν οι εργασίες συντήρησης των server. Πιστεύουμε ότι από αύριο τα πράγματα θα εξομαλυνθούν"
    (Απάντηση από SONY τηλ. 0080044121496 σήμερα)

ΟΤΕ:
    "Το πρόβλημα που μας αναφέρεται δεν είναι θέμα αδυναμίας ή τεχνικού προβλήματος της σύνδεσης σας με τον ΟΤΕ. Κάναμε εκκαθάριση γραμμής καθώς και ελέγξαμε όλες τις παραμέτρους που μας προτείνατε και σας διαβεβαιώνουμε ότι από πλευράς παροχέα όλα λειτουργούν ομαλά." (Απάντηση από Τεχνικό Τμήμα και βλαβών ADSL ΟΤΕ σήμερα)

Cometron
    "Φίλε μου δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κονσόλα από την στιγμή που συνδέεται στο internet και όλα λειτουργούν. Κάτι άλλο συμβαίνει και καλύτερα να το βρεις με την υποστήριξη της SONY. Και εμάς σιγά σιγά μας παίρνουν τηλ για το ίδιο θέμα, αποσυνδέσεις από games και σε PS3, αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω."

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Σήμερα από το πρωί έχω τρελαθεί στα τηλ. από ΟΤΕ, SONY, Cometron μέχρι και τεχνικούς δικτύων... Η τελική απάντηση ήταν μια και ξεκάθαρη:
    SONY
    "Το πρόβλημα είναι της SONY και θα θέλαμε σας παρακαλούμε να κάνετε υπομονή μέχρι αύριο. Να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε και επίσημη ανακοίνωση για το αν έληξαν οι εργασίες συντήρησης των server. Πιστεύουμε ότι από αύριο τα πράγματα θα εξομαλυνθούν"
    (Απάντηση από SONY τηλ. 0080044121496 σήμερα)
    Φίλε Akrida θέλεις να μας πεις ότι η Sony σου είπε ότι το πρόβλημα είναι δικό της και όχι του ΟΤΕ? Δεν σε πιστεύω...

Γιατί εγώ άκουσα ότι η Microsoft αγόρασε τον ΟΤΕ για να καταστρέψει το online gaming μέσω PS4 στην Ελλάδα και ουσιαστικά να δυσφημίσει έτσι την Sony...
    Mόνο αυτό δεν μας είπανε ακόμη στο επίσημο forum.

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

@Dummy01
    Το τηλ. της SONY το έχω γράψει μετά την απάντηση που μου έδωσε ο συνομιλητής μου στο τηλεφώνημα που έκανα, και έχω και τον αριθμό της περίπτωσης/δήλωσης προβλήματος γιατί από το πρωί έως και το μεσημέρι μιλούσα μια με SONY μια με ΟΤΕ... (έκανα και τον ενδιάμεσο...), μπορείς να πάρεις και εσύ και να σου πουν.
    Ελπίζω να κάνεις χιούμορ ότι δεν με πιστεύεις...

Elite Daytime Dreamer's Avatar
    PSN ID
    DaytimeDreamer

Ο επικεφαλής του PSN έχει ενημερωθεί με ένα email μεγαλύτερο από έκθεση που εξηγεί αναλυτικά τα πάντα.

Αναμένουμε ....

Επικεφαλής = Δίνει αναφορά στον Jim Ryan. Τόσο επικεφαλής. Δεν του έχω ξαναστείλει email ΠΟ-ΤΕ.

Και για να του στείλω έπρεπε να ρωτήσω 10 φορές πόσα άτομα ...

Την απάντηση που θα πάρω θα σας την δώσω όπως την πήρα. Πλέον όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ γίνεται κάτι άλλο από SCEE μεριά. Ελπίζω να είναι "crystal clear" που λένε και οι Άγγλοι αυτό. Ευχαριστώ.
    Last edited by Daytime Dreamer; 29-01-2014 at 18:41.

9. The Following 7 Users Say Thank You to Daytime Dreamer For This Useful Post:

Desmond (29-01-2014),FotisGRC (29-01-2014),Gazof (29-01-2014),memix (29-01-2014),Nek_Food (30-01-2014),odytsak (30-01-2014),Stefanos (29-01-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Εγώ με forthnet πάντως παίζω κανονικά, αλλα τελευταίες 2 μέρες με πέταγε ελάχιστα απο το PSN ( PS4 ) και με πέταγε απο το Fifa ενώ κέρδιζα 3-0 + ( 2 φορές έγινε ) και πήγα να το σπάσω, δε μου έβγαζε κάποιο μήνυμα απλά με πέταγε απο το PSN κ ξανασυνδεόταν, checkara στο router και δεν είχε γίνει καμία αποσύνδεση...

Senior Member manolissmy83's Avatar
    Name
    μανωλης

δεν ξερω αν καποιος το εχει ξανα αναβεση το παρον ποστ αλλα ισως βοηθηση λιγο .
    σε ενα site εχει ανεβει το παρον post αλλα δεν μπωρω να ανβεσω το λινκ γραφη αυτο εδω

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει έντονα την εμφάνισή του ένα πρόβλημα στους κατόχους PlayStation συστημάτων με γραμμή ADSL ή VDSL στο δίκτυο του OTE. Συγκεκριμένα, όταν οι κάτοχοι PS4 προσπαθούν να συνδεθούν τους εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους με κωδικό NP-34924-2, ενώ οι κάτοχοι PS3 βλέπουν ένα αντίστοιχο μήνυμα λάθους με κωδικό 80028ED6. Ο λόγος αυτού του προβλήματος είναι πως έχουν γίνει αλλαγές στα DNS του ΟΤΕ και τα οποία για κάποιο λόγο δε λαμβάνονται αυτόματα από τις κονσόλες.Μία προτεινόμενη λύση είναι να περάσετε χειροκίνητα μέσα από τα settings του PS3 και του PS4 τα εξής στοιχεία:

Primary DNS: 212.205.212.205
    Secondary DNS: 192.170.0.1

Η λύση δημοσιεύτηκε από τον community manager του PlayStation Greece στο facebook, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του τμήματος έρευνας της Sony σχετικά με το πρόβλημα και το οποίο έλεγε πως είναι "καθαρά θέμα του provider". Αν έχετε γραμμή στον ΟΤΕ και το παραπάνω δεν σας λύσει το πρόβλημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας.

Shin Yagami; Να υποθέσω ότι είσαι ο γνωστός που παίζαμε μαζί MAG με τον ΜΑΝΙΑTIS; Τεσπα άσχετο, εγώ μάγκες εχω ΟΤΕ και τέτοια προβλήματα δεν αντιμετώπισα, μια χαρά παίζω όλες τις μέρες. Επίσης ένας φίλος μου είπε πως όποιος ήταν on line την ώρα που ξεκίνησε η συντήρηση δεν θα αντιμετωπιση κανένα πρόβλημα, όποιος ήταν off line δυστυχώς τον ήπιε... Αυτά με πάσα επιφύλαξη

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγω να ξαναπω οτι δεν ειναι το προβλημα μονο στον οτε αλλα το ιδιο θεμα ειχε και φιλος με cyta.
    παντως εδω και 2 μερες τωρα εγω ειμαι κομπλε χωρις να κανω τιποτα.

PSN ID
    Slay2012

Πηρα λιγο την σκουπα και καθαρισα το θεμα.

Akrida ελπιζω να βρεις συντομα λυση στο προβλημα σου

Shin καλως ηρθες στο forum

Unhappy

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Πηρα λιγο την σκουπα και καθαρισα το θεμα.

Akrida ελπιζω να βρεις συντομα λυση στο προβλημα σου

Shin καλως ηρθες στο forum
    θα ελεγα καλως σας βρηκα αλλα δυστυχως δεν αισθανομαι ετσι
    δεν ηταν η προθεση μου να κανω συστασεις
    αυτο που εκανα ηταν ας το πουμε εκκληση για δικαιη μεταχειριση της οποιας και
    προφανως δεν ετυχα αφου μετα την "σκουπα" αφαιρεθηκαν οσα δικα μου
    καθως και οσα σχολια του daytime dreamer ενω τα κακοβουλα και
    προσβλητικα προς το ατομο μου σχολια του φιλου Ακριδα παρεμειναν ως ειχαν....
    απλα λυπαμαι

@KOUROS -7- φιλε μου δεν υπαρχει κι αλλος! παει μας εκλεισαν κ τους server και να δω τωρα Vazelos κ Vasanisths τι θα παιζουν

PSN ID
    Slay2012

Σιγα βρε Shin πως κανεις ετσι, απλα γεμισε η σακουλα και ειχα παει να την αδειασω...

Look again

17. The Following 3 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Nek_Food (30-01-2014),ShinYagami13 (29-01-2014),Stefanos (30-01-2014)

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Με ΟΤΕ είμαι και δεν έχω κανένα θέμα (μιλώντας για το PS3). Μέχρι και προχθές, μου έβγαζε έναν error code στον GT6 τον οποίον δυστυχώς δεν θυμάμαι, δεν τον συγκράτησα. Πήγαινα να παίξω online και έβγαζε σφάλμα, λέγοντας ότι πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ λόγω του ότι πλέον δεν αποδέχομαι τους όρους (αυτό ίσως σε βοηθήσει Λουκά να δεις ποιό σφάλμα μου έβγαζε και αν σχετίζεται με το παραμικρό). Βέβαια, μόλις ξαναπατούσα να συνδεθώ, δεν έβγαζε το σφάλμα και έπαιζα κανονικά. Από τότε έχει μεσολαβήσει το 1.04 update του παιχνιδιού και η συντήρηση του PSN. Τώρα που μπήκα να παίξω, δεν εμφάνισε κανένα μήνημα σφάλματος, είναι όλα καλά.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Cool Member maniakos's Avatar
    PSN ID
    Maniakos_gr

Απο χθες και σε μενα με το ps3 δουλευουν ολα κανονικα οπως και σε 2 παιδια που ξερω ακομη που ειχαν προβλημα εκεινοι με ps4. Το προβλημα λυθηκε μονο του πραγμα που για μενα επιβεβαιωνει οτι ηταν θεμα sony !!!
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ PLATINUM ΛΕΜΕ

20. The Following User Says Thank You to maniakos For This Useful Post:

psx3 (29-01-2014)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Είχαν πει ότι μέχρι Τετάρτη θα είναι η συντήρηση, άρα...

@KOUROS -7- φιλε μου δεν υπαρχει κι αλλος! παει μας εκλεισαν κ τους server και να δω τωρα Vazelos κ Vasanisths τι θα παιζουν[/QUOTE]

Αγγελε να πάρεις το Bf4, να τα ξαναπούμε και συγνώμη για το off topic από τα παιδιά

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Daytime Dreamer View Post
    Τον επόμενο μήνα αλλάζουν εντελώς. 2 μήνες τώρα κάνουμε τεστ και μας έχει βγει η Μπα-ναγία!
    Aντε να δούμε γιατί είναι δύσχρηστο τώρα, επίσης ζητάει κάθε φορά να κάνω log in πράγμα που μ'εκνευρίζει και με κουράζει.

Advanced Member nuntius's Avatar
    PSN ID
    jACE8504
    Name
    Giannis

Λοιπόν, μόλις τα είπαμε ένα χεράκι με τον psέουρα....άνοιξα τα dns της otenet κι ήταν τα νέα που έχει παραθέσει πιο πάνω ο Λευτέρης... Ανόιγω το ps... Ψάχνω τα dns...primary και secondary ήταν 0.0.0.0..... Φταίει ο οτε γι'αυτό; Τα ταύτισα με του router και όλα δουλεύουν ρολόι... Δύο απορίες μ΄ονο...ενώ πριν η κονσόλα έπιανε γύρω στα 11,5mbps download speed τώρα maximum δίνει 9.5 αν και θέλω να τσεκάρω και αύριο τυχόν σκαμπανεβάσματα ταχύτητας. Επίσης...πρώτο πρώτο άνοιξα το blacklight , όλα ρολόι αλλά άρχισε να κατεβάζει κάτι το οποίο δεν προστέθηκε στα downloads και ήθελε μιάμιση ώρα να ολοκληρωθεί και δεν με αφήνει το παιχνίδι να δω τι είναι... Αυτά από εμένα!

Page 8 of 19 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks