Originally Posted by
Lefteris_X
Υποθέτω, ότι επειδή ακριβώς προέρχεσαι από το άλλο στρατόπεδο (θεμιτό/σεβαστό) αλλά με επιθετική διάθεση, δεν κατάλαβες την ροή που προϋπήρχε στο τοπικ (και σε πιο πριν σελίδες), με την καραμουφολογία που μας (όλο τον κόσμο των media) ταράξει η MS, προσπαθώντας να λειάνει κάπως την εμφανώς υποδεέστερη απόδοση των specs της. Έτσι λοιπόν, στην ροή λίγο πριν το ποστ το δικό μου, ξαναέγινε λόγος (είχε γίνει και αρκετά παλαιότερα) για την παπαρολογία των xbox funboys (ή κάποιου συγκεκριμένου; δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής) στο ίδιο μοτίβο της MS περί του Xbone hardware. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, και αγανακτισμένος πλέον από την στάση της MS, αλλά και την επιλογή της να βάλει hardware μεγάλης αρνητικής διαφοράς συγκριτικά με το PS4 (λες και δεν είχε/έχει τα ΠΟΛΛΑ περισσότερα χρήματα από τη Sony), καθώς επίσης και για την εθελοτυφλία και απαράδεκτους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς για την "δύναμη" των PS4 specs, όπως NES 8πύρηνο......ναι έκραξα, όπως είπα, αγανακτισμένος.
Τώρα, τα υπογραμμισμένα quotes τα έβαλα γιατί διαβάζοντάς τα, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι αντικειμενικός όσο αφορά την..αλήθεια (όχι την άποψη την δική μου δηλαδή), ότι τα PS4 specs όντως "δυνατά", μια αλήθεια που έχει ειπωθεί και χιλιοαναλυθεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, όσο και στο παρόν φόρουμ
Συνεπώς, άπαξ και συμφωνούμε, δεν τίθεται θέμα απιδιών! Προσοχή: δεν κάνω κωλοτούμπα, όπως είναι σύνηθες στις μέρες μας να το βλέπουμε από πάσα κατεύθυνση, αλλά ρεαλιστική αντιμετώπιση. Εξέφρασα με ποστ την αγανάκτησή μου με κράξιμο/πρόκληση (συνεχίζοντας την υπάρχουσα ροή, περί specs). Πόσταρε ο Giannis1979, δηλώνοντας ανοιχτά όμως, ανάμεσα στα άλλα που εξέφρασε, την υπεροχή/δύναμη του PS4 στον τομέα specs. Ε, δεν τίθεται λοιπόν "θέμα", από την δική μου οπτική μεριά - αν έλεγε όμως ότι "παπαριές.....είχα 1 μήνα το PS4, μετά πήρα Xbox One και τα γραφικά μου φαίνονται ίδια....ε, τι να λέμε τώρα, ίδια δύναμη έχει το Xbone και το PS4".....τότε ναι, θα ήταν για κράξιμο. Τώρα, όμως, η λογική μου, λέει ότι είναι σωστός / αντικειμενικός, συνεπώς συμφωνούμε.
και τώρα......έρχονται τα σημεία που έβαλα ως bold και italics. Εκεί ο Giannis1979 είναι καθαρά υποκειμενικός. Είναι θέμα γούστου, τουλάχιστον έτσι ερμηνεύω αυτά που έγραψε. Οπότε, τι να του πω; όχι θα σου αρέσει αυτό το feeling κονσόλας (PS4) ντε και καλά επειδή έχει δυνατότερα specs; αυτά είναι κουλά πράματα, δεν είναι απίδια περί διαφοράς specs. Καλά κάνει και του αρέσει το feeling/εξυπηρέτηση/χρήση/UI του Xbone, άπαξ και παραδέχεται - δηλώνει αντικεμενικότατα αυτά που έχω υπογραμμισμένα, ο άνθρωπος εκφράζεται άρτια (ναι μεν δύνατό το PS4 αλλά ως "γεύση" προτιμώ Xbone), αν και με τάση επιθετική, την οποία ίσως απέκτησε επειδή ερμήνευσε λανθασμένα το δικό μου ποστ (είχα target όσους Xbone funpersons χλευάζουν τα specs του PS4, και όχι τα περί OS/εξυπηρέτησης). Για την ιστορία, έχω ρίξει επίσης άπειρο κράξιμο ΚΑΙ για το PS4 OS, το οποίο σε πάρα πολλούς τομείς θεωρώ απαράδεκτο έως άθλιο (καρα-λολ, δεν υποστηρίζεται το touchpanel στον.....browser!!! έλεος!!).
Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα απιδιών, για τους λόγους που παρέθεσα.
(και πάλι, αντιλαμβάνομαι τον λόγο της ειρωνείας, εντούτοις "ευχαριστώ" αλλά τα "ανώτερα", το σωστό είναι τα "κατώτερα" για την MS) πέραν πλάκας, για αυτό το μίσος, πίστεψέ με, έχω πάααααααααααααααρα πολλούς λόγους που σηκώνουν άαααααααααπειρες ώρες συζήτησης.
Bookmarks