Page 180 of 458 FirstFirst ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... LastLast
Results 3,581 to 3,600 of 9148

Thread: Xbox One

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    σαχλαμαρ-ίτσες; -ΙΤΣΕΣ;

μήπως να δοκιμάσουμε καλύτερα, χοντρο-παπαριές; (και γουστάρω όποιος θέλει από το εκεί στρατόπεδο, να έρθει να μου το παίξει μάγκας με τίποτα τεχνολογικές γνώσεις, να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος).

ενοχλεί ο χαρακτηρισμός την αισθητική του φόρουμ; ΟΚ, ας πούμε τότε "εμπάθεια", μικροπρέπεια, ασχετοσύνη τεχνολογική, στραβομάρα τεχνολογική, απουσία κριτικής σκέψης, κομπλεξισμός και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

αχαχαχαχ σαν το ΦΙΑΣΚΟ που λεγόταν IPTV (εννοείται της MS, στα τέλη 90ς....το οποίο φυσικά απέτυχε παταγωδώς. Για να μην αναφερθώ στο Origami PC - πάτος, στο Zune - άπατο, στις Windows Slate ταμπλέτς - γμσετα.......κλπκλπ).

έρχεται η μέρα που ονειρεύομαι από τα αρχαία χρόνια...έρχεται......και δεν θα αργήσει πολύ!
    Ελα ρε συ εγω ειμαι απ το αντιπαλο στρατοπεδο και ηρθα να στο παιξω μαγκας!
    Προσωπικα ειχα ps4 για ενα μηνα η κονσολα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και δυνατη,αλλα δεν μπορεσα να "τα βρω" μαζι της.
    Λιγο το οτι δεν εχω συνηθησει τα exclusives της (τα περισσοτερα δεν μου αρεσουν naughty dog εξαιρουμενης) ειχα και καποια θεματακια με το controller(γλιστρουσαν τα αναλογικα στο fifa αλλα και κολληματα στα R1 και L1)
    συν οτι η μπαταρια θελει καθε μερα σχεδον φορτιση αν χτυπας υπερωριες κατεληξα να το δωσω και να παρω το XBONE!

Αντιστροφως αναλογα τωρα ξαναβρηκα τα exclusives που μ αρεσουν,κ ας εχω εις γνωσην μου πιο αδυναμο hardware,
    Bρηκα controller που μου επιτρεπει την στο επακρο απολαυση του fifa-τους παλιους μου φιλους στο Live,και κατελιξα στο συμπερασμα οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ TO one με καλυπτει πληρως και μου ταιριαζει καλυτερα.
    Υπεροχη-εξαιρετικη-δυνατοτερη και αριστα στημενη η κονσολα της sony απλα σε μενα ταιριαξε καλυτερα το one.

Στο κατω κατω αν θελει η νυφη κ ο γαμπρος τυφλα να χει η πεθερα...(MS).
    Αυτα απο το αντιπαλο στρατοπεδο.
    Δειξε μας τωρα ποσα απιδια εχει ο σακος!

ΥΓ.. Αν η απο αρχαιων χρονων μερα που ονειρευεσαι εχει σχεση με κονσολες-εταιρειες-hardware-specs κλπ τοτε ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!Ευχομαι και εις ανωτερα..
    Last edited by Giannis1979; 24-01-2014 at 13:13.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Με αφορμη το τελευταιο post, και για να μπουμε παλι on topic, ποιοι απο εσας σκοπευουν να παρουν (η εχουν ηδη) το one, και εαν σκοπευετε να το παρετε πειτε μας το γιατι, και το ποτε σκοπευετε να το αγορασετε.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Slay το post σου ξερεις τι μου θυμισε?

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Εγω σκοπευω να το παρω γιατι θα εχει σιγουρα exclusive που θα αξιζουν και γουσταρω να παιζω games. Αν η κονσολα ειναι χαλι απλα θα τη πουλησω αλλα θα εχω προσωπικη αποψη πριν την κρινω για οτιδηποτε.

Οσον αφορα τον ''πολεμο'' μεταξυ πων 2 στρατοπαιδων σε επιπεδο κονσολας και forum εχω να παω τα εξης...

Οι εταιρειες κανουν ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ και εμεις πληρωνουμε και αποφασιζουμε... το να μπαινετε σε τριπακι να αποδειξετε ποια ειναι καλυτερη κλπ ειναι θλιβερο!!!

Πληρωνουμε και με το παραπανω, δεν μας πληρωνουνε!

...περα απο τους 2 μεγαλους, μονο τη ninty βλεπω να απολογειται για τισ μαλακιες της! Οι 2 μεγαλοι πιο πολυ νταβατζηδες στη τσεπη μας την εχουν δει.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Γιαννη(1979) συγγνωμη, αλλα δεν βιαστηκες λιγο να δωσεις το PS4?
    Οκ αντιλαμβανομαι το θεμα σου με το Ds4, αλλα ουσιαστικα δεν ειδες απολυτως τπτ απο παιχνιδια.
    Οσο για το One, εγω δεν θα το παρω για πολλους λογους κυριως ηθικους. Μετα τα διαφορα DRM που ηθελε να υιοθετησει η MS, δεν μπορω να της το συγχωρεσω, ως φανατικος της συγκεκριμενης βιομηχανιας. Τελος δυστυχως χρονος δεν υπαρχει για παραπανω απο μια κονσολα, αντε και μια φορητη (Βιτα). Μακαρι να ειχαμε λεφτα και χρονο, για ενα επιπλεον One, U, 3Ds.
    Last edited by Nikoladim; 24-01-2014 at 13:34.

6. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

psx3 (24-01-2014)

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Γιαννη(1979) συγγνωμη, αλλα δεν βιαστηκες λιγο να δωσεις το PS4?
    Οκ αντιλαμβανομαι το θεμα σου με το Ds4, αλλα ουσιαστικα δεν ειδες απολυτως τπτ απο παιχνιδια.
    Οσο για το One, εγω δεν θα το παρω για πολλους λογους κυριως ηθικους. Μετα τα διαφορα DRM που ηθελε να υιοθετησει η MS, δεν μπορω να της το συγχωρεσω, ως φανατικος της συγκεκριμενης βιομηχανιας. Τελος δυστυχως χρονος δεν υπαρχει για παραπανω απο μια κονσολα, αντε και μια φορητη (Βιτα). Μακαρι να ειχαμε λεφτα και χρονο, για ενα επιπλεον One, U, 3Ds.
    Ο χρονος θα δειξει φιλε μου.
    Σιγουρο ειναι οτι το ps4 ειναι καλυτερο συστημα.
    απο κει κ περα ομως δεν αφηνεις ευκολα φιλους και παιχνιδια που μεγαλωσες μαζι τους.
    Ειχα την τυχη στην προηγουμενη γενια να εχω κ 360 και ps3 αλλα κυριως λογω χρηματων ειναι ανεφικτο να γινει κατι τετοιο τωρα.
    Ευτυχως εχω εδω φιλαρακια που θα με αφησουν να παιξω uncharted 4 και last of us 2.
    To τραγικο και αιωνιο θεμα ειναι ο ακραιος fanboysmos.και μεις gamers ειμαστε ρε παιδια οχι ms..Aπλα διαλεξαμε κατι αλλο για τουσ δικους μας λογους.
    Thats all..

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Ο χρονος θα δειξει φιλε μου.
    Σιγουρο ειναι οτι το ps4 ειναι καλυτερο συστημα.
    απο κει κ περα ομως δεν αφηνεις ευκολα φιλους και παιχνιδια που μεγαλωσες μαζι τους.
    Ειχα την τυχη στην προηγουμενη γενια να εχω κ 360 και ps3 αλλα κυριως λογω χρηματων ειναι ανεφικτο να γινει κατι τετοιο τωρα.
    Ευτυχως εχω εδω φιλαρακια που θα με αφησουν να παιξω uncharted 4 και last of us 2.
    To τραγικο και αιωνιο θεμα ειναι ο ακραιος fanboysmos.και μεις gamers ειμαστε ρε παιδια οχι ms..Aπλα διαλεξαμε κατι αλλο για τουσ δικους μας λογους.
    Thats all..
    Φιλε μου δεν νομιζω να ειπε καποιος οτι επειδη καποιος διαλεξε κατι αλλο, αυτοματως ειναι fanboy! Με τιποτα δεν συμβανει αυτο και αν καποιος το λεει τοτε μαλλον πρεπει να κοιταχτει στον καθρεφτη γιατι εχει μπροστα του ενα fanboy.

Fanboy is bad whatever the case may be.

Εννοειται πως καποιος μπορει να προτιμαει το ενα αντι του αλλου και να μην ειναι fanboy. Εννοειται επισης οτι υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν και τις 2 κονσολες αλλα τρεφουν μια ιδιαιτερη αγαπη για την μια απο αυτες. Ουτε κι αυτοι ειναι fanboys.

Αντιθετως, fanboys (και με την βουλα) ειναι οσοι προβαινουν σε ακροτητες.

Το ιδανικο ειναι να εχεις απλετο χρονο και λεφτα να τα εχεις ολα σπιτι σου.

Οσο για το ερωτημα ουτε κι εγω θα παρω xbone (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, τυπου "next MGS exclusive on xbone") και θα το κανω για ηθικους λογους οπως ειπε ο nikoladim. Θεωρω μεγαλη μπινια αυτο που πηγε να περασει η MS.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Προσωπικα ειχα ps4 για ενα μηνα η κονσολα ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και δυνατη,αλλα δεν μπορεσα να "τα βρω" μαζι της.
    Λιγο το οτι δεν εχω συνηθησει τα exclusives της (τα περισσοτερα δεν μου αρεσουν naughty dog εξαιρουμενης) ειχα και καποια θεματακια με το controller(γλιστρουσαν τα αναλογικα στο fifa αλλα και κολληματα στα R1 και L1)
    συν οτι η μπαταρια θελει καθε μερα σχεδον φορτιση αν χτυπας υπερωριες κατεληξα να το δωσω και να παρω το XBONE!

Αντιστροφως αναλογα τωρα ξαναβρηκα τα exclusives που μ αρεσουν,κ ας εχω εις γνωσην μου πιο αδυναμο hardware,
    Bρηκα controller που μου επιτρεπει την στο επακρο απολαυση του fifa-τους παλιους μου φιλους στο Live,και κατελιξα στο συμπερασμα οτι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ TO one με καλυπτει πληρως και μου ταιριαζει καλυτερα.
    Υπεροχη-εξαιρετικη-δυνατοτερη και αριστα στημενη η κονσολα της sony απλα σε μενα ταιριαξε καλυτερα το one.

ΥΓ.. Αν η απο αρχαιων χρονων μερα που ονειρευεσαι εχει σχεση με κονσολες-εταιρειες-hardware-specs κλπ τοτε ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!Ευχομαι και εις ανωτερα..

Απο τη στιγμη που έβγαλες ολα αυτα τα συμπεράσματα μεσα σε ενα μήνα( και μάλιστα στον πρωτο μήνα κυκλοφοριας) και προφανώς τα ήξερες ολα αυτα απο πριν, γιατι αγορασες το ps4 δεν καταλαβαινω...

10. The Following User Says Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

Nek_Food (24-01-2014)

Moderator odytsak's Avatar

και μεις gamers ειμαστε ρε παιδια οχι ms..Aπλα διαλεξαμε κατι αλλο για τουσ δικους μας λογους.
    Thats all..
    Αυτό ακριβώς φίλε Γιάννη, όλοι gamers είμαστε,
    αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, αν μας χωρίζει στην τελική κάτι.

Καλό gaming να έχουμε όποια κονσόλα κι αν επιλέξει ο καθένας, αυτό έλειπε να κάνουμε κουμάντο στα γούστα και στην τσέπη του καθενός.

Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    Απο τη στιγμη που έβγαλες ολα αυτα τα συμπεράσματα μεσα σε ενα μήνα( και μάλιστα στον πρωτο μήνα κυκλοφοριας) και προφανώς τα ήξερες ολα αυτα απο πριν, γιατι αγορασες το ps4 δεν καταλαβαινω...
    O kkritikos με εψησε!!!

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Αυτό ακριβώς φίλε Γιάννη, όλοι gamers είμαστε,
    αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, αν μας χωρίζει στην τελική κάτι.

Καλό gaming να έχουμε όποια κονσόλα κι αν επιλέξει ο καθένας, αυτό έλειπε να κάνουμε κουμάντο στα γούστα και στην τσέπη του καθενός.
    Μπραβο οδυσσεα,εισαι ωραιος!
    Ετσι ακριβως ειναι.
    Εχεις χαιρετισμους απ τον κωστα,τωρα παιζουμε το second assault dlc στο brokenfield!!!
    Last edited by Giannis1979; 24-01-2014 at 14:31.

13. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

odytsak (24-01-2014)

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Απλά Giannis1979 πιςτευω οτι ο ενας μήνας που λες ειναι ενα εξαιρετικά μικρό διαστημα για να βγάλει καποιος συμπεράσματα για μια κονσολα είτε αυτη ειναι το ps4 είτε το one είτε οποιαδήποτε αλλη, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τον πρωτο μήνα κυκλοφοριας.
    Απο εκει και πέρα, γούστο σου και καπέλο σου, εννοείται αυτο.

15. The Following User Says Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

Nikoladim (24-01-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Στην ερώτηση του Slay.

Για πολλούς και διαφόρους λόγους, από οικονομικό, από το ότι βαρέθηκα τα Halo και μου την έσπασαν με το Forza, από το ότι δεν τρελαίνομαι για τα έως σήμερα αποκλειστικά της MS περισσότερο από αυτά της Sony, από το ότι από ηθικής πλευράς για όλες τις παπαριές που έχει φέρει στον χώρο και αρκετές από αυτές τις εφαρμόζει και η Sony, επειδή εμείς ως παίκτες και καταναλωτές το επιτρέψαμε, επειδή περιμένω περισσότερα από την Sony από πλευράς gaming και από πλευράς κονσόλας και νοοτροπίας, από το τίποτα που περιμένω από την MS, και για πολλά άλλα ακόμη που ξεκινάνε από την βλακεία το kinect και καταλήγουν στο ότι είναι κονσόλα για Αμερικάνους και μάλιστα για "προνομιούχους" από αυτούς (συνδρομές σε συνδρομητικά κανάλια, με υψηλές ταχύτητες Διαδικτύου, με λεφτά για ξόδεμα γενικότερα) ΔΕΝ σκοπεύω να δώσω ούτε ένα ευρώ στην Microsoft σε αυτή την γενιά.

Αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου και επειδή δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, παραδέχομαι εδώ μπροστά σε όλους, ότι:
    ΑΝ σπάσει και μπορώ να παίζω πειρατικά και ΑΝ έχει και μερικά καλά αποκλειστικά θα υποκύψω πιθανόν και θα την πάρω, κατά προτίμηση μεταχείρα. ΑΝ φυσικά έχω λεφτά, χρόνο και δίαθεση, πράγματα και τα τρία τελευταία που μετρανε πολύ τον τελευταίο καιρό.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχα την προσφορά του Κώτσου, δεν θα είχα τόσο κάψα και για το PS4, αλλά η τιμή ήταν εξαιρετικά συμφέρουσα και ήθελα να βγάλω κάπου την ένταση του χρόνου που πέρασε, ενός πολύ δύσκολου γενικά χρόνου. Δεν είναι ότι έχω ενθουσιαστεί από το PS4, είναι άλλωστε πολύ νωρίς ακόμη. Περισσότερο θέλω να δω στην πολύ καλή (με τις πάρα πολλές ελλείψεις και ανάγκη βελτίωσης σε πολλά επίπεδα) κονσόλα της Sony το μέλλον που υπόσχεται, ανάλογο και ίσως πιο ελπιδοφόρο από αυτό που είχε/έχει το PS3 σαν κονσόλα. Το Xbox One, δεν μου προκαλεί καν αυτά τα αισθήματα, καθώς μία πολύ αγαπημένη κονσόλα το 360, μου πρόσφερε πολλές όμορφες στιγμές αλλά τα πρώτα χρόνια, ενώ τα τελευταία το σκότωσε και αυτό η MS με τις βλακείες της (βλ. kinect/no exclusives/κλπ). Η αλήθεια ειναι ότι πάντα ήταν η MS μία κάπως αντιπαθητική εταιρεία, κατάφερε όμως να αντιπαθήσω και την κονσόλα της και τους πολύ κολλημένους οπαδούς της πια, αυτό νομίζω ήθελε πολύ τέχνη. Ε, λοιπόν τα κατάφερε

17. The Following 8 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

hakoo (24-01-2014),kostasb13 (24-01-2014),Nerven (24-01-2014),Nikoladim (24-01-2014),odytsak (24-01-2014),panos74gr (25-01-2014),psx3 (24-01-2014),WolfRathmA (25-01-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Μπραβο οδυσσεα,εισαι ωραιος!
    Ετσι ακριβως ειναι.
    Εχεις χαιρετισμους απ τον κωστα,τωρα παιζουμε το second assault dlc στο brokenfield!!!
    Mη μας πριζώνεις ρε, πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον κανένα μήνα ακόμη (και βάλε) για το συσκεκριμένο DLC στο PS4,
    φαντάζομαι τι γίνεται στην operation metro με 64 άτομα, χαμός, μια χειροβομβίδα ρίχνεις, τρεις πεθαίνουν.

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε ολα με τον συμφοφουριτη Nek_Food.

Όσον αφορα εμένα...το 360 ειναι μια αγαπημένη κονσολα, θα μεινει στη μνήμη μου ως μια επιτυχημένη επιλογή. Ειναι η κονσολα που με έβαλε στη νεα γενιά το 2006 οταν η sony ακομα λαλακιζοταν, που έπαιξα μερικα σπουδαία exclusives και έμαθα κάποιους τίτλους με τους οποίους δεν ειχα ασχοληθεί μεχρι τοτε οπως Forza, Halo κτλ, πέρασα αρκετό χρόνο ειδικα τα πρωτα χρονια στο live και έπαιξα την πλειοψηφία των multiplattforms, τουλαχιστον μεχρι το 2010-2011 που έκανα αναβάθμιση στο PC και απο εκει και πέρα τα έπαιζα εκει.
    Απο την αλλη, εδω και πολυ καιρο πιάνει σκόνη, δεν βρίσκω καποιο λογο να το ανοίξω πέρα απο το να δω καποια ταινία και αυτο οφείλεται στην έλλειψη νέων exclusives και οτι παίζω πλέον τα multi σε PC-ps3.
    Το πρόσημο παντως, τωρα στο τελος, παραμένει θετικό σιγουρα.
    Αυτος θα μπορούσε να ειναι και ενας βασικός λόγος για να θελω να αγοράσω και το One.
    Ομως...
    1) Οι απαράδεκτες τακτικές της ms με εχουν τσαντισει και δεν αισθάνομαι διατεθειμένος να της δώσω συγχωροχάρτι για αυτα που κανει και πιθανόν σκοπεύει να κανει στο μελλον
    2) Δεν βρίσκω καποιο ουσιαστικό λογο να το πάρω αφού ειναι ξεκάθαρα πιο αδύναμο σαν μηχάνημα και δεν εχω διάθεση να επιστρέψω σε 720p, το Kinect δεν μου λεει απολυτως τιποτα και δεν με ενδιαφέρει να χοροπηδάω σαν πιθηκι για να παίζω τα παιχνιδακια του και τα υπόλοιπα με φωνητικές εντολές κτλ τα θεωρώ απλα gimmicks χωρις καποιο πραγματικό λογο ύπαρξης περα απο εναν πρόσκαιρο εντυπωσιασμό.
    3) Εχω μια κονσολα, το ps4, που πιστευω οτι με καλύπτει σαν gamer σε αυτη τη γενιά αφού αυτη τη φορα, εκτος των γνωστών υψηλής ποιότητας exclusives, θα εχει το πανω χέρι και στα multi λογω της υπεροχής του στα specs και απόδοση.

Επειδη ομως ξερω και εγω πολυ καλα τον εαυτό μου οπως λεει και ο Nek, δεν θα πω οτι δεν υπαρχει περιπτωςη να το πάρω καποια στιγμη στο μέλλον...ο μονος λόγος για αυτο θα ειναι αν βγάλει καποια δυνατά exclusives, ή να το πω καλυτερα καποια παιχνιδια που προσωπικά θα θελω οπωσδήποτε να παίξω και φυσικά αν θα εχω το χρόνο και τη διάθεση γιατι πλέον ειμαι και σε μια ηλικία που οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο χρόνος λιγοστεύει ολο και περισσοτερο...

20. The Following 2 Users Say Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

Nek_Food (24-01-2014),Nikoladim (24-01-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Να πω κ εγώ. One θα πάρω αν σπάσει ώστε να παιζω κάποια multiplatform της σειράς ή αν βγάλει exclusive παιχνίδι τύπου Last Odyssey ή Oblivion/Skyrim. Για τα άλλα exclusives πια πχ Halo δεν έχω την καψα ή κ τον χρόνο που είχα το 2006. Τότε κωλοβαραγα κ έπαιζα δέκα ώρες την ημέρα κ τώρα έχω κόρη κ περιμένω δεύτερη οπότε χρόνος γιοκ.
    Όσο για τις πρακτικές της ms συμφωνούμε, θυμάμαι τότε που έκραζα για τα 80€ που έπρεπε να σκάσω για τον wifi adaptor, αλλά στην τελική αν γουστάρεις κάποια παιχνίδια κάνεις πέτρα την καρδιά κ υποκύπτεις. Προς το παρόν ps3 να το ξεζουμισω και μετά ps4.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (24-01-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ξανα στον μαγικο κοσμο των ειδησεων για το xbone, εxει ηδη ποσταριστει η ειδηση για το 13GB patch του Dead Rising, το Digital Foundry το επαιξε για να διαπιστωσει τις βλετιωσεις και οριστε τα αποτελεσματα

http://www.eurogamer.net/articles/di...rising-3-patch

Overall then, the stage is set for the new Operation Broken Eagle DLC, but unless Capcom Vancouver's optimisations only extend to systems utilised further on in the game beyond the first few levels, the chances are that those downloading the 13GB patch for a smoother gameplay experience may end up disappointed.

Καμια διαφορα σε αποδοση μετα απο 13GB install, τουλαχιστον στα πρωτα levels που το τεσταραν.
    Παιζει και να εβαλαν τον κοσμο να προ-κατεβασει το DLC οι αθλιοι.

24. The Following 3 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

DJTaurus (24-01-2014),kostasb13 (24-01-2014),Nek_Food (24-01-2014)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Υποθέτω, ότι επειδή ακριβώς προέρχεσαι από το άλλο στρατόπεδο (θεμιτό/σεβαστό) αλλά με επιθετική διάθεση, δεν κατάλαβες την ροή που προϋπήρχε στο τοπικ (και σε πιο πριν σελίδες), με την καραμουφολογία που μας (όλο τον κόσμο των media) ταράξει η MS, προσπαθώντας να λειάνει κάπως την εμφανώς υποδεέστερη απόδοση των specs της. Έτσι λοιπόν, στην ροή λίγο πριν το ποστ το δικό μου, ξαναέγινε λόγος (είχε γίνει και αρκετά παλαιότερα) για την παπαρολογία των xbox funboys (ή κάποιου συγκεκριμένου; δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής) στο ίδιο μοτίβο της MS περί του Xbone hardware. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, και αγανακτισμένος πλέον από την στάση της MS, αλλά και την επιλογή της να βάλει hardware μεγάλης αρνητικής διαφοράς συγκριτικά με το PS4 (λες και δεν είχε/έχει τα ΠΟΛΛΑ περισσότερα χρήματα από τη Sony), καθώς επίσης και για την εθελοτυφλία και απαράδεκτους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς για την "δύναμη" των PS4 specs, όπως NES 8πύρηνο......ναι έκραξα, όπως είπα, αγανακτισμένος.

Τώρα, τα υπογραμμισμένα quotes τα έβαλα γιατί διαβάζοντάς τα, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι αντικειμενικός όσο αφορά την..αλήθεια (όχι την άποψη την δική μου δηλαδή), ότι τα PS4 specs όντως "δυνατά", μια αλήθεια που έχει ειπωθεί και χιλιοαναλυθεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, όσο και στο παρόν φόρουμ
    Συνεπώς, άπαξ και συμφωνούμε, δεν τίθεται θέμα απιδιών! Προσοχή: δεν κάνω κωλοτούμπα, όπως είναι σύνηθες στις μέρες μας να το βλέπουμε από πάσα κατεύθυνση, αλλά ρεαλιστική αντιμετώπιση. Εξέφρασα με ποστ την αγανάκτησή μου με κράξιμο/πρόκληση (συνεχίζοντας την υπάρχουσα ροή, περί specs). Πόσταρε ο Giannis1979, δηλώνοντας ανοιχτά όμως, ανάμεσα στα άλλα που εξέφρασε, την υπεροχή/δύναμη του PS4 στον τομέα specs. Ε, δεν τίθεται λοιπόν "θέμα", από την δική μου οπτική μεριά - αν έλεγε όμως ότι "παπαριές.....είχα 1 μήνα το PS4, μετά πήρα Xbox One και τα γραφικά μου φαίνονται ίδια....ε, τι να λέμε τώρα, ίδια δύναμη έχει το Xbone και το PS4".....τότε ναι, θα ήταν για κράξιμο. Τώρα, όμως, η λογική μου, λέει ότι είναι σωστός / αντικειμενικός, συνεπώς συμφωνούμε.

και τώρα......έρχονται τα σημεία που έβαλα ως bold και italics. Εκεί ο Giannis1979 είναι καθαρά υποκειμενικός. Είναι θέμα γούστου, τουλάχιστον έτσι ερμηνεύω αυτά που έγραψε. Οπότε, τι να του πω; όχι θα σου αρέσει αυτό το feeling κονσόλας (PS4) ντε και καλά επειδή έχει δυνατότερα specs; αυτά είναι κουλά πράματα, δεν είναι απίδια περί διαφοράς specs. Καλά κάνει και του αρέσει το feeling/εξυπηρέτηση/χρήση/UI του Xbone, άπαξ και παραδέχεται - δηλώνει αντικεμενικότατα αυτά που έχω υπογραμμισμένα, ο άνθρωπος εκφράζεται άρτια (ναι μεν δύνατό το PS4 αλλά ως "γεύση" προτιμώ Xbone), αν και με τάση επιθετική, την οποία ίσως απέκτησε επειδή ερμήνευσε λανθασμένα το δικό μου ποστ (είχα target όσους Xbone funpersons χλευάζουν τα specs του PS4, και όχι τα περί OS/εξυπηρέτησης). Για την ιστορία, έχω ρίξει επίσης άπειρο κράξιμο ΚΑΙ για το PS4 OS, το οποίο σε πάρα πολλούς τομείς θεωρώ απαράδεκτο έως άθλιο (καρα-λολ, δεν υποστηρίζεται το touchpanel στον.....browser!!! έλεος!!).

Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα απιδιών, για τους λόγους που παρέθεσα.

(και πάλι, αντιλαμβάνομαι τον λόγο της ειρωνείας, εντούτοις "ευχαριστώ" αλλά τα "ανώτερα", το σωστό είναι τα "κατώτερα" για την MS) πέραν πλάκας, για αυτό το μίσος, πίστεψέ με, έχω πάααααααααααααααρα πολλούς λόγους που σηκώνουν άαααααααααπειρες ώρες συζήτησης.
    Last edited by Lefteris_X; 24-01-2014 at 17:52.

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Υποθέτω, ότι επειδή ακριβώς προέρχεσαι από το άλλο στρατόπεδο (θεμιτό/σεβαστό) αλλά με επιθετική διάθεση, δεν κατάλαβες την ροή που προϋπήρχε στο τοπικ (και σε πιο πριν σελίδες), με την καραμουφολογία που μας (όλο τον κόσμο των media) ταράξει η MS, προσπαθώντας να λειάνει κάπως την εμφανώς υποδεέστερη απόδοση των specs της. Έτσι λοιπόν, στην ροή λίγο πριν το ποστ το δικό μου, ξαναέγινε λόγος (είχε γίνει και αρκετά παλαιότερα) για την παπαρολογία των xbox funboys (ή κάποιου συγκεκριμένου; δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής) στο ίδιο μοτίβο της MS περί του Xbone hardware. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, και αγανακτισμένος πλέον από την στάση της MS, αλλά και την επιλογή της να βάλει hardware μεγάλης αρνητικής διαφοράς συγκριτικά με το PS4 (λες και δεν είχε/έχει τα ΠΟΛΛΑ περισσότερα χρήματα από τη Sony), καθώς επίσης και για την εθελοτυφλία και απαράδεκτους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς για την "δύναμη" των PS4 specs, όπως NES 8πύρηνο......ναι έκραξα, όπως είπα, αγανακτισμένος.

Τώρα, τα υπογραμμισμένα quotes τα έβαλα γιατί διαβάζοντάς τα, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι αντικειμενικός όσο αφορά την..αλήθεια (όχι την άποψη την δική μου δηλαδή), ότι τα PS4 specs όντως "δυνατά", μια αλήθεια που έχει ειπωθεί και χιλιοαναλυθεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό, όσο και στο παρόν φόρουμ
    Συνεπώς, άπαξ και συμφωνούμε, δεν τίθεται θέμα απιδιών! Προσοχή: δεν κάνω κωλοτούμπα, όπως είναι σύνηθες στις μέρες μας να το βλέπουμε από πάσα κατεύθυνση, αλλά ρεαλιστική αντιμετώπιση. Εξέφρασα με ποστ την αγανάκτησή μου με κράξιμο/πρόκληση (συνεχίζοντας την υπάρχουσα ροή, περί specs). Πόσταρε ο Giannis1979, δηλώνοντας ανοιχτά όμως, ανάμεσα στα άλλα που εξέφρασε, την υπεροχή/δύναμη του PS4 στον τομέα specs. Ε, δεν τίθεται λοιπόν "θέμα", από την δική μου οπτική μεριά - αν έλεγε όμως ότι "παπαριές.....είχα 1 μήνα το PS4, μετά πήρα Xbox One και τα γραφικά μου φαίνονται ίδια....ε, τι να λέμε τώρα, ίδια δύναμη έχει το Xbone και το PS4".....τότε ναι, θα ήταν για κράξιμο. Τώρα, όμως, η λογική μου, λέει ότι είναι σωστός / αντικειμενικός, συνεπώς συμφωνούμε.

και τώρα......έρχονται τα σημεία που έβαλα ως bold και italics. Εκεί ο Giannis1979 είναι καθαρά υποκειμενικός. Είναι θέμα γούστου, τουλάχιστον έτσι ερμηνεύω αυτά που έγραψε. Οπότε, τι να του πω; όχι θα σου αρέσει αυτό το feeling κονσόλας (PS4) ντε και καλά επειδή έχει δυνατότερα specs; αυτά είναι κουλά πράματα, δεν είναι απίδια περί διαφοράς specs. Καλά κάνει και του αρέσει το feeling/εξυπηρέτηση/χρήση/UI του Xbone, άπαξ και παραδέχεται - δηλώνει αντικεμενικότατα αυτά που έχω υπογραμμισμένα, ο άνθρωπος εκφράζεται άρτια (ναι μεν δύνατό το PS4 αλλά ως "γεύση" προτιμώ Xbone), αν και με τάση επιθετική, την οποία ίσως απέκτησε επειδή ερμήνευσε λανθασμένα το δικό μου ποστ (είχα target όσους Xbone funpersons χλευάζουν τα specs του PS4, και όχι τα περί OS/εξυπηρέτησης). Για την ιστορία, έχω ρίξει επίσης άπειρο κράξιμο ΚΑΙ για το PS4 OS, το οποίο σε πάρα πολλούς τομείς θεωρώ απαράδεκτο έως άθλιο (καρα-λολ, δεν υποστηρίζεται το touchpanel στον.....browser!!! έλεος!!).

Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα απιδιών, για τους λόγους που παρέθεσα.

(και πάλι, αντιλαμβάνομαι τον λόγο της ειρωνείας, εντούτοις "ευχαριστώ" αλλά τα "ανώτερα", το σωστό είναι τα "κατώτερα" για την MS) πέραν πλάκας, για αυτό το μίσος, πίστεψέ με, έχω πάααααααααααααααρα πολλούς λόγους που σηκώνουν άαααααααααπειρες ώρες συζήτησης.
    Mε καλυψες πληρως.
    Οντως συμφωνουμε και ο επιθετικος τονος μου εχει να κανει με παρερμηνεια του post σου.
    Δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου κ ολα καλα.Εξαλλου τις πρακτικες της ms πρωτοι απ ολους τις σιχαινομαστε εμεις οι(non κολλημενοι) πελατες της που μας εχει (ειδικα τους εκτος αμερικης) γραμμενους κανονικα.
    Ρeace.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Albert Penello Comments On Multiplatform Games Running At Lower Resolution/Frame Rate On Xbox One

Everybody wants to focus on frame rate, there is the Tomb Raider, there is a resolution thing going on and OK, there could be a lot of reasons why that could be true but we are just a [few] weeks in, we just shipped, it’s a long generation.

http://gamingbolt.com/albert-penello...te-on-xbox-one

Οριστε εμμεσως πλην σαφως το παραδεχεται ο ανθρωπος.

28. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Nek_Food (24-01-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

ΟΚ, μην ανησυχείτε βρε, θα τα πιάσουμε και τα 60fps.

Όταν το PS4 θα χτυπάει τα διπλάσια.

Bookmarks

Bookmarks