Αν και το ειχα αγορασει πριν απο 3-4 μηνες,δεν το ειχα ξεκινησει,το ειχα στο ραφι κ σκονιζοταν.Το ξεκινησα το 3μερο των Χριστουγεννων...Παει,αυτο ηταν:κολλησα!Δεν εχει ξαναβγει το δισκακι απ το ps3...Παιχνιδαρα!!
Αν και το ειχα αγορασει πριν απο 3-4 μηνες,δεν το ειχα ξεκινησει,το ειχα στο ραφι κ σκονιζοταν.Το ξεκινησα το 3μερο των Χριστουγεννων...Παει,αυτο ηταν:κολλησα!Δεν εχει ξαναβγει το δισκακι απ το ps3...Παιχνιδαρα!!
να κάνω μία ερώτηση ρε παιδιά. Πήρε φίλος μεταχειρισμένο το Mass Effect 2 και προφανώς οι κωδικοί είναι χρησιμοποιημένοι. Για να κατεβάσει το Cerberus Pack, πρέπει λογικά να αγοράσει εκ νέου το DLC (15 ευρώ στο PSN) ή μπορεί από το δικό μου προφιλ αν του δώσω κωδικους να μπεί και να το κάνει download?
Από το δικό σου μόνο αν μοιραστείτε το account σου γίνεται για να μπορεί να κατεβάσει κάτι από αυτά που έχεις ήδη κατεβάσει. Δεν ξέρω τώρα αν μπορεί να γυρίσει στο δικό του αφού το κατεβάσει και να μπορεί να το κρατήσει..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Επειδή μπερδέυτηκα, να περιγράψω καλύτερα το θέμα: Αγόρασα το ME2 και με τον κωδικό που είχε μέσα κατέβασα στο account μου το Cerberus Pack (DLC Missions & Extra Character). Ο φίλος μου το πήρε μεταχειρισμένο και ο κωδικός της δικής του κόπιας ήταν χρησιμοποιημένος.
Το σκεπτικό είναι ότι, του δίνω username & password από το δικό μου account, να μπει να κατεβάσει το Cerberus Pack από τη δική μου Download History List. Μετά να κάνει logout, να μπει με το δικό του account, να βάλει το ME2, να εγκαταστήσει το Cerberus Pack και να παίξει στο δικό του account. Αυτό θέλω να μάθω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων (και για την υπομονή σας!)![]()
99% γινεται. Το εχω κανει με DLC στο Hot pursuit οποτε δεν πιστευω να μην γινεται. Ο μονος τροπος να μην γινεται ειναι να εχουν κλειδωσει συγκεκριμενα τα Online passes και να μην μπορεις να κανεις share, που δεν πιστευω να το εχουν κανει.
Μη σε παρω στο λαιμο μου, αλλα πιστευω οτι γινεται απροβληματιστα.
Ξεκίνησα και εγώ να μπαίνω σιγά σιγά στον κόσμο του ME για πρώτη φορά, αφού δεν έχω παίξει το πρώτο. Έχω 33 ώρες μέχρι στιγμής και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Το παίζω στο veteran με soldier (όχι αποδοκιμασίες παρακαλώ) Είμαι στο σημείο που πρέπει να πάω
και έχω στρατολογήσει σχεδόν όλη την παρέα ενώ μου λείπουν 3-4 loyalty missions (και σχεδόν όλα τα side missions). Σαν χαρακτήρα συμπαθώ τον Thane περισσότερο ενώ παίζει και πολύ πίτσι-πίτσι με τη Miranda. Δεν νομίζω να μου ξεφύγει στο τέλοςSpoiler!
Έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα Powers. Έχω δύο θέσεις διαθέσιμες, εκ των οποίων η μία προορίζεται σίγουρα για τα cryo ammo στα οποία δεν έχω ξοδέψει squad points. Χρησιμοποιώ ήδη bonus power από ένα μέλος που είναι loyal. H άλλη θέση που περισσεύει τι γίνεται; Θα ξεκλειδώσει αργότερα; Δεν ξεκλειδώνει για soldier; Μήπως ξέρει κανείς;
EDIT: Η θέση που λείπει ξεκλειδώνει όταν κάνεις new game και μπορείς να διαλέξεις bonus power από τα loyal μέλη της ομάδας.
Last edited by Kane; 25-05-2012 at 08:59.
παιδιά τι παίζει με τους ανεξερεύνητους πλανήτες ?Πως μπορώ να προσγειωθώ και να κάνω q ? με το σκανάρισμα τι παίζει και πως ακριβώς γίνετε ? To weapon upgrade γινεται αυτοματα?
Δεν μπορείς να προσγειωθείς σε όλους τους πλανήτες. Μόνο σε όσους, μέσω scanning, ανακαλύψεις κάποια αποστολή. Θα σου πει η EDI "Anomaly detected", ακολουθείς μια άσπρη γραμμή που σου βγάζει το ραντάρ, πετάς ένα probe, και μετά μπορείς να προσγειωθείς. Το "να κάνω q" που γράφεις με συγχωρείς αλλά δεν το καταλαβαίνω.
Το σκανάρισμα γίνεται για 2 λόγους: να βρεις resources και να βρεις αποστολές. Πρέπει να έχεις μαζί σου probes τα οποία αγοράζεις από τα fuel depots που βρίσκονται στα συστήματα με mass relays. Μετά βρίσκεις έναν πλανήτη, πας πάνω του, πατά Χ για να μπεις σε τροχιά, Δ για να ενεργοποιηθεί το σκανάρισμα, και L2 κρατημένο για να μπορείς να σκανάρεις. Ο πλανήτης περιγράφεται σαν rich, good, mederate, poor & depleted για να ξέρεις αν αξίζει να ασχοληθείς ή όχι. Μόλις το scanner δεξιά παρουσιάσει ενδείξεις ότι υπάρχουν resources πατάς R2 για το probe και είσαι οκ.
Τα weapon και γενικά όλα τα upgrades γίνονται με 2 τρόπους
1) Τα βρίσκεις στις αποστολές και τα ενεργοποιείς στο tech lab στο Normandy πληρώνοντας τα ζητούμενα resources που έχεις βρει μέσω scanning. Πρέπει να έχεις στρατολογήσει τον Mordin Solus για να χρησιμοποιήσεις το tech lab, οπότε πρέπει να τον στρατολογήσεις από τους πρώτους (αν όχι πρώτο)
2) Τα αγοράζεις (όσα υπάρχουν) από τους merchants των διάφορων πλανητών. Σε αυτή την περίπτωση το upgrade γίνεται αυτόματα.
Εξαίρεση αποτελούν τα upgrades του Normandy. Πρέπει να μιλήσεις με το κάθε μέλος της ομάδας σου και το καθένα από αυτά θα σου προτείνει κάτι. Πληρώνεις το κόστος και είσαι οκ.
Last edited by Kane; 25-05-2012 at 09:17.
Ναι ξερω οτι οχι απλα το ξεθαψα αλλα αργησα παααααααααααρα πολυ να το παιξω κιολας αλλα θα κανω αρχικα μερικες ερωτησουλες!οποιος δεν βαριεται ας με βοηθησει!
Ξεκινησα με Vanguard.Δεν ξερω αν ειναι πιο δυσκολο αλλα δεν θελω να παιξω με τον κλασικο Soldier.Να προσεξω κατι αφου καταλαβαινω οτι θα εχω διαφορα αbilities που θα πρεπει να διαχειριστω?Να σημειωθει οτι πριν 4-5 χρονια ειχα παιξει το πρωτο παιχνιδι σε PC αλλα δεν θυμαμαι πολλα και επισης δεν ηθελα να το ξαναπαιξω. το graphic novel με εβαλε στο παιχνιδι μια χαρα θα ελεγα...
Αν ειναι τοσο δυσκολο να ξεκινησω με Vanguard πειτε μου να το αρχισω ξανα ΤΩΡΑ γιατι ειμαι στην αρχη!
αυτα καλο σας βραδυ!
Spoiler!
Εγω θυμαμαι οτι Vanguard ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι εχει δυο επιθεσεις(δεν θυμαμαι πως λεγονται τωρα) που αν τις συνδυασεις ειναι λιγο overpowered.
Vanguard ειναι για μενα με διαφορα το καλυτερο class μιας και συνδιαζει biotics αλλα και απλα abilities με τον καλυτερο τροπο. Εκανες την καλυτερη επιλογη!
Ο soldier ειναι super boring...
Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Δεν έχω παίξει Vanguard και δεν ξέρω. Απ'ότι έχω διαβάσει και συζητήσει με 2-3 φίλους που τον έχουν δοκιμάσει είναι κάπως μονότονος επειδή ακριβώς είναι πολύ δυνατός και δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πολλά. Ντου κ ξύλο. Θα τον δοκιμάσω σε κάποιο άλλο τίτλο της σειράς.
Κατά τη γνώμη μου ο Sentinel είναι πολύ ολοκληρωμένος χαρακτήρας. Έχει δυνατότητες tech/biotic και με έναν καλό combat σύντροφο μπορείς να βρεις πολλές επιλογές στο παίξιμο. Για τον Soldier θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω ότι δεν έχει να σου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.
Last edited by Kane; 08-01-2014 at 08:46.
ΩΩωωω σας ευχαριστω ρε παιδια για τις απαντησεις!οκ συνεχιζω με vanguard.
Να σας πω την αληθεια χθες τελειωσα το Undead Nightmare και εφοσον ολοκληρωσα το επος που λεγεται Red Dead Redemption ημουν λιγο μουδιασμενος ως προς το τι να ξεκινησω...Ευτυχως εστω και λιγο που επαιξα χθες με συνεπηρε(οπως και ηταν λογικο) το Mass Effect...
Spoiler!
O Vanguard ειναι κυριολεκτικα πορωση και για εμενα το καλυτερο class... Δεν υπαρχει!
επισης καλα κανεις και το πιανεις εστω και αργα διοτι για εμενα το ΜΕ trilogy ειναι ανετα στο τοπ 3 των καλυτερων νεων ΙΡ της γενιας που περασαμε. Και εχω τρομερη αγαπη για αυτα τα παιχ ιδια και τον ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κοσμο που δημιουργησαν.
chronohill (09-01-2014)
Eχω παιξει γυρω στο 15ωρο και με εχει συνεπαρει φυσικα!Τα γραφικα του μονο δεν μου φαινονται τοσο καλα αλλα περιμενω μεγαλη βελτιωση στο 3..
Λοιπον καποιες ερωτησεις εχω.Παιζει καποιον δραματικο ρολο ποιον θα εχω στην ομαδα μου απο την αποψη των διαλόγων?Δηλαδη αν εχω την kasumi που ειναι λιγο dark θα εχω καποια αλλη αντιμετωπιση?η αν εχω τον krogan που ειναι λιγομιλητος?
Αποτι εχω καταλαβει το element zero ειναι hard to find ετσι?Στους πλανητες που κανω σκαν εξαντλουνται τα αποθεματα και τους κανεις 100%?
Μαρεσει πολυ ο σεπαρντ vanguard!εμαθα και τους χειρισμους και τα παω καλα πιστευω...
Μονο που θελω περισσοτερες σφαιρες στο pistol.μου τελειωνουν σχετικα γρηγορα και βαζω αναγκαστικα το machine gun...
Πολυ καλο παντως οπως το περιμενα
Spoiler!
Δεν έχει σημασία ποιον θα έχεις μαζί σου όσον αφορά την αντιμετώπιση σου από τους άλλους
Το element zero είναι όντως σπάνιο. Υπάρχει wiki που λέει σε ποιους πλανήτες βρίσκεται ώστε να μην χρειάζεται να τους ψάχνεις έναν-έναν αν τυχόν χρειαστείς. Τα υλικά εξαντλούνται από τους πλανήτες όσο τα μαζεύεις γι'αυτό και αλλάζει η περιγραφή του πλανήτη (rich moderate depleted etc).
Υπάρχουν αναβαθμίσεις (research projects) για τα όπλα. Δυστυχώς τα pistols δεν περιλαμβάνουν research για μεγαλύτερη γεμιστήρα. Γιατί παίζεις με machine gun και όχι shotgun; charge + shotgun είναι συνταγή της επιτυχίας για τον vanguard.
Last edited by Kane; 17-01-2014 at 09:34.
chronohill (17-01-2014)
Kρονο στο Ps3 το παιζεις? Αν ναι περιμενε γιατι το 3 ειναι χειροτερο στα γραφικα!!! Οσο αναφορα για τα ελεμεντς μην ανησυχεις, υπεραρκουν και στο τελος δεν θα ξερεις τι να τα κανεις!
Bookmarks