Παίξτε αρκετά το Squads mode για να ανεβάσετε level και να μαζέψετε squad points. Είναι αρκετά πιο εύκολο και διασκεδαστικό, και επίσης μαθαίνεις και τις πίστες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Akrida79 (19-12-2013),jkarakasinio (19-12-2013)
Μπορείτε εσείς να παίξετε online; εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι ο server δεν είναι διαθέσιμος. Επίσης, κατέβασα την αναβάθμιση που ήθελε και μου λέει ready to install, αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Στα options έχω μόνο την επιλογή να το διαγράψω. Αν πατήσω Χ πάνω στο αρχείο με πάει στο μενού του online. Τι πρέπει να κάνω;
edit: εντάξει, το έλυσα το πρόβλημα. Έπρεπε να κλείσω το παιχνίδι από το close application και μετά να επιλέξω το αρχείο της αναβάθμισης και έκανε εγκατάσταση.
Last edited by Ezio; 19-12-2013 at 16:27.
Παιδια κι εγω παιζω στο ps4 το ghosts και δεν εχω βρει εναν Ελληνα! Οποιος θελει να με κανει add ID: savvas_1802
stergios αξιζει να το παρεις καθως και το campaign ειναι ωραιο αλλα κυριως το multiplayer ειναι απ τα καλυτερα, προσωπικα αφου τσεκαρα και το Battlefield4 πλεον λιωνω ghosts βεβαια γουστα ειναι αυτα, το καλυτερο θα ταν να το νοικιασεις αμα μπορεις και μετα βλεπεις τι να κανειςα επισης οποιος ειναι ας κανει add
Καλησπέρα. Βάζω το θέμα αυτό εδώ γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι παρόμοιο στην κατηγορία: Online gaming, Τουρνουά & clans... και επίσης αφορά το COD Ghosts.
Έχω φτιάξει μια ομάδα για το Clan Wars στην εφαρμογή του Ghosts App και ένα forum που την αφορά. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω δημιουργήσει κάποιο αντίπαλο forum για το ps4forums.gr ούτε καν ασχολείται με τα θέματα στο δικό σας forum. Είναι καθαρά ένα forum που θα ασχολείται με την ομάδα και μονάχα με αυτήν.
Η ομάδα ονομάζεται Crazy Dogs Greek Clan και το forum ειναι: http://crazydogs.forumgreek.com
Όποιος θέλει να συμμετάσχει και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.
Προσφορα στα Mediamarkt το Ghosts για PS3 στα 35¤. Λογικα θα αναβαθμιζεται για PS4 με αλλα 10¤.
Kkritikos (30-12-2013)
Αγορια καλημερα.
Να κανω μια ερωτηση για ενα θεματακι στο pS4 και στο ghosts...
Συγκεκριμενα πολλες φορες μου κανει ενα κολλημα οταν παιζω live και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι LAG η αν χανει frames!!!
Απο Lag γενικα εσεις που ασχολειστε με το συγκεκριμενο game live πως ειστε?
Επισης αν υπαρχουν παιδια που παιζουν αρκετα και υπαρχει χωρος... καντε με ενα add γιατι συνεχεια μονος καθαριζω κοσμο!
Ευχαριστω!
Άντε μπας και δούμε λίγο κλασσικό COD...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το πήρα για PS4. Οποιος θέλει ας κάνει add αν τον πετυχω να παίξουμε παρέα.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Λοιπόν το αγόρασα το παιχνίδι πριν λίγες μέρες,οι εντυπώσεις μου οχι απο της καλύτερες!!θα ξεκινήσω πρώτα απο το single,εχω παίξει καμια ώρα μονο αλλα σε αυτην την ώρα δε με τράβηξε το story (ας το λέγανε το τελος του κόσμου καλητερα σαν το 2012) βάζω online και βλέπω κατι πίστες χάος πρωτη πίστα το κάστρο εκείνο...με ξεφτηλισαν να το θέσω ΑΠΛΑ!!!παιζω και κατι αλλες πίστες δίχως λογική και μένω χαζος απο το πόσο χάος ειναι!! Και αναρωτιέμαι αν ηταν έτσι οι πίστες του MW1,2,3 και του wow..η δική μου γνώμη λέει οχι.. Μηπως ειναι η ιδεα μου αυτη ειναι η απορία μου και θελω και την δική σας γνώμη( τα black ops δεν τα βάζω μεσα γιατι δεν μου άρεσαν καθόλου οι πίστες στο online)
Υ.Γ. Ολα αυτα ειναι δική μου γνώμη και άποψη,το λεω για να μην με πιασετε απο τα μούτρα
Δεν ειναι μονο η δικια σου εντυπωση φιλε, το ειχα παρει για ps3 και ηταν το πρωτο cod που πουλησα μετα απο ενα μηνα. Φανατικος παιχτης της σειρας απο το πρωτο, ειναι το χειροτερο multi που εχω δει ποτε σε cod με διαφορα. Ο συνδυασμος των απαραδεκτα μεγαλων και κακοσχεδιασμενων πιστων, το τραγικο spawn system και η πολυ λιγη υγεια που εχουν οι παιχτες κανουν το παιχνιδι εκνευριστικο για μενα. Το mw3 ηταν κλασεις καλυτερο.
Το κακο ειναι οτι απέφυγα το BF 4 για να μην ειναι χάος οι πίστες και κυνηγιομαστε μεσα στην πίστα!!και σαν φανατικός και εγω cod λεω κλαιν οτι και να ειναι θα ειναι καλο!! Και τελικα αυτο που φοβόμουν το ε χω μπροστά μου..αμα τους τελιωσαν οι ιδέες ας το ξαναγυρίσουν στο παρελθόν και στους παγκόσμιους πολέμους 1 και 2,το wow ηταν ενα απο τα αγαπημένα μου. Αυτοι ειναι ικανοί στο επόμενο cod να πολεμάμε με UFO
Bookmarks