Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast
Results 121 to 140 of 212

Thread: Call of Duty: Ghosts

Quote Originally Posted by Noobios View Post
    Μπηκα χθες ονλαιν με ενα φιλαρακι και μας πηγανε κωλοφερατζα χαχα
    Εργατοωρα τωρα να παρουμε κανα λεβελ :Ρ
    και εγω οταν μπηκα online την παρασκευη με ειχαν για πλακα,παιξε λιγες ωριτσες και θα παρεις το αιμα σου πισω!!!!

Advanced Member Akrida79's Avatar
    PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Παίξτε αρκετά το Squads mode για να ανεβάσετε level και να μαζέψετε squad points. Είναι αρκετά πιο εύκολο και διασκεδαστικό, και επίσης μαθαίνεις και τις πίστες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quote Originally Posted by Akrida79 View Post
    Παίξτε αρκετά το Squads mode για να ανεβάσετε level και να μαζέψετε squad points. Είναι αρκετά πιο εύκολο και διασκεδαστικό, και επίσης μαθαίνεις και τις πίστες

θα συμφωνησω μαζι σου,εχθες το παρατηρησα,ειναι πιο ευκολο και ανεβαζεις και level...!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to BAGGELISMINI For This Useful Post:

Akrida79 (19-12-2013),jkarakasinio (19-12-2013)

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Μπορείτε εσείς να παίξετε online; εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι ο server δεν είναι διαθέσιμος. Επίσης, κατέβασα την αναβάθμιση που ήθελε και μου λέει ready to install, αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Στα options έχω μόνο την επιλογή να το διαγράψω. Αν πατήσω Χ πάνω στο αρχείο με πάει στο μενού του online. Τι πρέπει να κάνω;

edit: εντάξει, το έλυσα το πρόβλημα. Έπρεπε να κλείσω το παιχνίδι από το close application και μετά να επιλέξω το αρχείο της αναβάθμισης και έκανε εγκατάσταση.
    Last edited by Ezio; 19-12-2013 at 16:27.

Cool Member Stergios's Avatar
    PSN ID
    Samaras-Greece

αξιζει το παιχνιδη να το αγορασω η ειναι ξανα ζεσταμενο φαγητο?
    Spoiler!

Παιδια κι εγω παιζω στο ps4 το ghosts και δεν εχω βρει εναν Ελληνα! Οποιος θελει να με κανει add ID: savvas_1802

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

stergios αξιζει να το παρεις καθως και το campaign ειναι ωραιο αλλα κυριως το multiplayer ειναι απ τα καλυτερα, προσωπικα αφου τσεκαρα και το Battlefield4 πλεον λιωνω ghosts βεβαια γουστα ειναι αυτα, το καλυτερο θα ταν να το νοικιασεις αμα μπορεις και μετα βλεπεις τι να κανεις α επισης οποιος ειναι ας κανει add

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Καλησπέρα. Βάζω το θέμα αυτό εδώ γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι παρόμοιο στην κατηγορία: Online gaming, Τουρνουά & clans... και επίσης αφορά το COD Ghosts.
    Έχω φτιάξει μια ομάδα για το Clan Wars στην εφαρμογή του Ghosts App και ένα forum που την αφορά. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω δημιουργήσει κάποιο αντίπαλο forum για το ps4forums.gr ούτε καν ασχολείται με τα θέματα στο δικό σας forum. Είναι καθαρά ένα forum που θα ασχολείται με την ομάδα και μονάχα με αυτήν.

Η ομάδα ονομάζεται Crazy Dogs Greek Clan και το forum ειναι: http://crazydogs.forumgreek.com

Όποιος θέλει να συμμετάσχει και να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Προσφορα στα Mediamarkt το Ghosts για PS3 στα 35¤. Λογικα θα αναβαθμιζεται για PS4 με αλλα 10¤.

11. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Kkritikos (30-12-2013)

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Οπιος θέλει να με κάνει add λεω να μπω και εγώ στο on line βέβαια δεν είμαι πολύ σχετικός....

Senior Member teza's Avatar

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Προσφορα στα Mediamarkt το Ghosts για PS3 στα 35¤. Λογικα θα αναβαθμιζεται για PS4 με αλλα 10¤.
    Το πήρα απο media markt στα 35 ευρώ και έχει το κουπόνι να αναβαθμίσης με 10 ευρώ για ps4.
    Ειναι η έκδοση η απλή με τον ελληνικό διαγωνισμό και όχι η έκδοση με την πίστα free fall έτσι ενημερωτικά το λέω.

Elite Terastios's Avatar
    PSN ID
    DHMHTRHS_HAWK
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by teza View Post
    Το πήρα απο media markt στα 35 ευρώ και έχει το κουπόνι να αναβαθμίσης με 10 ευρώ για ps4.
    Ειναι η έκδοση η απλή με τον ελληνικό διαγωνισμό και όχι η έκδοση με την πίστα free fall έτσι ενημερωτικά το λέω.
    Ναι και εγώ το ίδιο πήρα το μόνο κακό μετο που το έβαλα να κατεβαίνει μου το πηρε ο ανιψιός για να παιξει το single στο ps3 και μετά θα μπω στο on line.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Αγορια καλημερα.

Να κανω μια ερωτηση για ενα θεματακι στο pS4 και στο ghosts...

Συγκεκριμενα πολλες φορες μου κανει ενα κολλημα οταν παιζω live και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι LAG η αν χανει frames!!!

Απο Lag γενικα εσεις που ασχολειστε με το συγκεκριμενο game live πως ειστε?

Επισης αν υπαρχουν παιδια που παιζουν αρκετα και υπαρχει χωρος... καντε με ενα add γιατι συνεχεια μονος καθαριζω κοσμο!

Ευχαριστω!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

PSN ID
    Akridas79
    Name
    Μανώλης

Default Call of Duty: Ghosts

Άντε μπας και δούμε λίγο κλασσικό COD...

Το πήρα για PS4. Οποιος θέλει ας κάνει add αν τον πετυχω να παίξουμε παρέα.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PSN ID
    Samaras-Greece

Λοιπόν το αγόρασα το παιχνίδι πριν λίγες μέρες,οι εντυπώσεις μου οχι απο της καλύτερες!!θα ξεκινήσω πρώτα απο το single,εχω παίξει καμια ώρα μονο αλλα σε αυτην την ώρα δε με τράβηξε το story (ας το λέγανε το τελος του κόσμου καλητερα σαν το 2012) βάζω online και βλέπω κατι πίστες χάος πρωτη πίστα το κάστρο εκείνο...με ξεφτηλισαν να το θέσω ΑΠΛΑ!!!παιζω και κατι αλλες πίστες δίχως λογική και μένω χαζος απο το πόσο χάος ειναι!! Και αναρωτιέμαι αν ηταν έτσι οι πίστες του MW1,2,3 και του wow..η δική μου γνώμη λέει οχι.. Μηπως ειναι η ιδεα μου αυτη ειναι η απορία μου και θελω και την δική σας γνώμη( τα black ops δεν τα βάζω μεσα γιατι δεν μου άρεσαν καθόλου οι πίστες στο online)

Υ.Γ. Ολα αυτα ειναι δική μου γνώμη και άποψη,το λεω για να μην με πιασετε απο τα μούτρα

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Δεν ειναι μονο η δικια σου εντυπωση φιλε, το ειχα παρει για ps3 και ηταν το πρωτο cod που πουλησα μετα απο ενα μηνα. Φανατικος παιχτης της σειρας απο το πρωτο, ειναι το χειροτερο multi που εχω δει ποτε σε cod με διαφορα. Ο συνδυασμος των απαραδεκτα μεγαλων και κακοσχεδιασμενων πιστων, το τραγικο spawn system και η πολυ λιγη υγεια που εχουν οι παιχτες κανουν το παιχνιδι εκνευριστικο για μενα. Το mw3 ηταν κλασεις καλυτερο.

PSN ID
    Samaras-Greece

Το κακο ειναι οτι απέφυγα το BF 4 για να μην ειναι χάος οι πίστες και κυνηγιομαστε μεσα στην πίστα!!και σαν φανατικός και εγω cod λεω κλαιν οτι και να ειναι θα ειναι καλο!! Και τελικα αυτο που φοβόμουν το ε χω μπροστά μου..αμα τους τελιωσαν οι ιδέες ας το ξαναγυρίσουν στο παρελθόν και στους παγκόσμιους πολέμους 1 και 2,το wow ηταν ενα απο τα αγαπημένα μου. Αυτοι ειναι ικανοί στο επόμενο cod να πολεμάμε με UFO

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by nikosarg View Post
    Δεν ειναι μονο η δικια σου εντυπωση φιλε, το ειχα παρει για ps3 και ηταν το πρωτο cod που πουλησα μετα απο ενα μηνα. Φανατικος παιχτης της σειρας απο το πρωτο, ειναι το χειροτερο multi που εχω δει ποτε σε cod με διαφορα. Ο συνδυασμος των απαραδεκτα μεγαλων και κακοσχεδιασμενων πιστων, το τραγικο spawn system και η πολυ λιγη υγεια που εχουν οι παιχτες κανουν το παιχνιδι εκνευριστικο για μενα. Το mw3 ηταν κλασεις καλυτερο.
    Συμφώνω ΑΠΟΛΥΤΑ, θα μπορούσα να είχα γράψει εγώ αυτό το post.
    Eγώ πλέον έχω γυρίσει σε BF, έχει mode domination , έτσι δεν χρειάστηκα μεγάλη προσαρμογή μετά από τόσα χρόνια στο COD

Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast

Bookmarks

Bookmarks