Page 7 of 31 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast
Results 121 to 140 of 607

Thread: NBA 2K14 Νext-Gen

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

κανένα NBA2K δεν έτρεχε -ever- στα 60 fps σε κανένα PStation (σε PC και άλλες κονσόλες δεν παίζω για αυτό και αναφέρομαι μόνο στο PS2/3).

Το λέω με τόση σιγουριά, γιατί είμαι από μικρός "κολλημένος" με τα 60 fps (ελέω coin-ops) και ξέρω να τα αναγνωρίζω. (ακόμα και την διαφορά μεταξύ 50fps/60 fps που είχαν οι παλιοί τίτλοι PAL/NTSC - αν και για να ακριβολογώ, τότε ήταν 50/60 fields στα 25/30 fps)

ΥΓ: Το ίδιο ακριβώς είχαμε συζητήσει πάλι, περί των 60 fps και της απουσίας τους μέχρι το PS4 στο NBA2K, αρκετές σελίδες πριν στο παρόν θρεντ. Και είχα πει πάλι τα ίδια: ότι ελπίζω, πως τα 60 fps κάνουν την διαφορά (αμεσότητα) στον χειρισμό= gameplay.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν ξερω παιδια, εγω βλεπω 60fps στο nba2k13-14 του Ps3.Δεν μπορω να πω οτι βλεπω 30 δλδ
    Απο κει και περα καποιος κανει λαθος.Δεν εχω link να το επιβεβαιωσω βεβαια, αλλα εγω αυτο βλεπω.

edit.Eδω το λεει ενα τυπος στο beyond3d.
    Other 60 fps games are: NBA 2K12 in place 8, Forza 4 in place 12
    http://forum.beyond3d.com/showpost.p...&postcount=214
    Last edited by PDS; 23-11-2013 at 21:57.
    .

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Μα δεν ειναι ή 30 ή 60. Μπορει να "παιζει" και ενδιαμεσα, πχ 45.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Kατ'εμε καποιες φορες πεφτει κατω απο 60 ,αλλα οχι τοσο μεσα στον αγωνα.
    Τα replays πρεπει να ειναι 30.
    .

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Σημερα το ειδα απο κοντα να παιζει σε PS4 το NBA 2K14.

Να πω οτι εχω να παιξω επισης μπασκετακι απο το PlayStation 1! LOL!

Εγω μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με αυτο που ειδα! Γραφικα ολα τα λεφτα. (Ο Σπανουλης ιδιος! χαχα!!)

Δεν επαιξα για να εχω αποψη για το gameplay, αλλα animations, γραφικα κτλ ηταν πραγματικα απο αλλο πλανητη! (Ισως να τα λεω λιγο υπερβολικα γιατι δεν εχω δει μπασκετακι εδω και παρα πολλα χρονια).

Θα το αγοραζα παντως αν με ρωτουσε κανεις!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Kατ'εμε καποιες φορες πεφτει κατω απο 60 ,αλλα οχι τοσο μεσα στον αγωνα.
    Τα replays πρεπει να ειναι 30.
    Καλημέρα!

όπως τόνισα: έχω επαφή = άρα και για αυτά τα συστήματα εκφράστηκα, μόνο με την πλατφόρμα PlayStation (1-2-3). Ε, σε αυτή την πλατφόρμα, δεν έχω δει 60 fps, ούτε στη ροή του engine γραφικών, ούτε στο feedback από το joypad (ήτοι αμεσότητα χειρισμού). Γιατί τα παιχνίδια δεν είναι όπως ήταν κάποτε, (στο "πόδι" η περιγραφή) που όταν το παιχνίδι έτρεχε στα 60 fps = όλο το παιχνίδι έτρεχε στα 60 fps γιατί υπήρχε ένα μόνο engine που τα έκανε όλα (γραφικά, animation, χειρισμός, μουσική, κλπκλπ)....πλέον τα παιχνίδια έχουν main engine και πολλά υπο-engine που τρέχουν παράλληλα. Έτσι μπορείς να έχεις ένα παιχνίδι που το engine γραφικών τρέχει μεταξύ 20 και 30 fps, αλλά το feedback από το joypad να είναι μεταξύ 35 - 45 fps.

Προσωπικά, όταν λέω "60 fps" εννοώ ό,τι όλα τα μέρη του κώδικα, πρέπει να τρέχουν σε σταθερά και ακατέβατα 60 fps. Πλήρης αρμονία, "νερό" η ροή, smooooooooth ο χειρισμός και very sharp στην ανταπόκριση. Ε, αυτό δεν το έχω συναντήσει, στα κάποια NBA2K που έχω παίξει (δεν τα έχω παίξει και όλα, γιατί δεν το αγόραζα κάθε χρόνο, πχ στο PS3 έχω το '07 (δώρο), '09, '10, '12).

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω πιστευω οτι πανω ανω τον 30fps και αυτο ειναι σιγουρο. Οταν εβαλα σε pc να παιξει nba 2k και ενω ειχα 45-50 fps εβλεπα οτι το παιχνιδι κολουσε και λεω μα δεν γινεται στο ps3 να τρεχει νερο στα 30 και μετα θυμηθηκα οτι καπου ειχα δει οτι παιζει 60fps

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Στο PC "χτυπαει" 60 frames, στις κονσολες δε νομιζω...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Τι βλέπω έχει in game currency και micro transactions ή κάνω λάθος; Καινούργια μόδα μετα τα patches, DLC, season passes, κλπ έγινε και αυτό. Άλλο όμως στα free2play και άλλο στα full priced retail games. Ελπίζω να μην είναι deal breaker και να την παλεύεις χωρίς real money buys.

Κατά τα άλλα δείχνει fantastic. Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αθλητικά παιχνίδια αλλά έχω ψαρώσει με το 2K14

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Από την -μικρή- εμπειρία που είχα στο gaming festival έμεινα τρομερά εντυπωσιασμένος!!Τα γραφικά απίστευτα!!Μέχρι να έρθει η σειρά μου να παίξω νόμιζα πως έβλεπα κανονικό αγώνα.
    Επίσης το χειριστηρίο απογειώνει το παιχνίδι και πλέον δύσκολα πατάς καταλάθος άλλα κουμπια.
    Spoiler!

Τελικά όσοι το έχουν στο ps3 θα μπορούν να το κατεβάσουν με 10 ευρώ απο το store που ελεγαν κάποιοι

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

ναι μ 15 ευρω

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μια χαρα!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

edit

Υπηρχε ειδηση οτι το παιχνιδι εβαλε online only policy μεσω patch αλλα απ οτι φαινεταιf false alarm, κατι παιζει με τους servers του παιχνιδιου μαλλον.

When NBA 2K14 was originally released it could be played offline, however, since the latest patch there is now a requirement that you ALWAYS be connected to the internet to play on both Xbox One and PS4 versions of the game.

It won't even load the game up, furthermore if you're playing the game and your internet connection drops and/or PSN/XBL stops working, the game closes down.

The online requirement seems to be linked in with 2K's 'Virtual Currency' which is pretty much tied into all aspects of the game and verified through their own servers. So, I guess to ensure people don't cheat they require this "24/7" connection whenever you want to play the game.

However, the issue I have is that it doesn't state this on the box. All it mentions in regards to online is that a PSN Subscription will be required for online play.

So for all the amazing improvements in graphical quality 2K have achieved on PS4 and Xbox One, it looks like they've taken a massive step backwards in customer relations in my opinion.
    I suppose I can return the game to Amazon and cite that the game was miss-sold in regards to advertised features/requirements on the box. However, I'm not sure that'll change anything with 2K's stance.

---

EDIT:

It seems the game goes into a huge Authentication loop with the 2K Servers which can take several minutes. This shows the LeBron flash screen while it's happening. The game will start up OFFLINE after it has processed it's Auth Loop and timed out.

Game modes will be limited, but you CAN play offline.
    Last edited by hakoo; 09-12-2013 at 16:35.

Να κάνω PG ή PF αύριο στο mycareer? Ιδού η απορία...! Δεν μπορώ ν' αποφασίσωωω

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default NBA 2K14 Νext-Gen

Quote Originally Posted by Allos View Post
    Να κάνω PG ή PF αύριο στο mycareer? Ιδού η απορία...! Δεν μπορώ ν' αποφασίσωωω
    Εμενα γενικα με βολεύει SG αλλα ανάμεσα σε αυτα τα 2 που λες θα προτιμούσα PG για να κανω παιχνίδι και να μοιράζω ασίστ.

Επίσης σαν PF θα παιζεις και center αρκετές φορες
    Spoiler!

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

41.8 gb το install !!! Κοιτάζοντας την λίστα των launch games το μεγαλύτερο κ με διάφορα ακόμα κ από battlefield !! Τι έχει πια ;; Υπομονή μέχρι αύριο

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχει γίνει η αγορά απο εχθές 15 ευρώ(cross buy) μόλις πάω σπίτι κατεβάζω πρώτα demo Fifa και Resogun να έχω να παίξω κάτι μέχρι να κατέβει το 2Κ14(40 γίγα είναι αυτα!) και σαβ/κο θα έχει λιώσιμο!!!!
    Spoiler!

Junior Member gdimoulas7's Avatar
    PSN ID
    gdimoulas7

Mαγκες οποιος εχει αμερικανικο PSN και παιζει mycareer και θελει να βγαλει ενα ευκολο 50αρι ευρω παιζοντας ας μου ριξει ενα πμ.

ρε παιδια εχω αρχισει my career. καταρχας ποτε δεν μου εδωσε την επιλογη να διαλεξω releases κλπ και δευτερον μου εχει quarter length 6 λεπτα και δεν μπορω καπως να το αλλαξω...

Page 7 of 31 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks