ezio_auditore (28-11-2013)
Εχει κανένα 6μηνο που έχει καταργήσει τα online pass η ΕΑ, στα παλαιότερα παιχνίδια το online pass έχει μετατραπεί σε free στο ps store.
https://help.ea.com/article/online-p...n-discontinued
Δεν νομίζω με την σειρά μου να έχεις πρόβλημα με το save file σου, ειδικά αν μείνεις επικεντρωμένος στο single campaign. Επίσης, όποτε τελειώνεις κάποιο play through, μπορείς να παίρνεις κάπου ένα backup για να αποφύγεις τυχόν πρόβλημα. Εμένα μου έκανε ένα και μοναδικό freeze στο δεύτερο play through αλλά δεν επηρρεάστηκε το save file μου. Δεν το έκλεισαν όμως, δεν το πείραξα, περίμενα και έκανε μόνο του reboot το μηχάνημα. Παίζω σε 80GB so called phat.
Nek_Food (28-11-2013)
Upcoming PS3 Game Update
Just a quick note that we're finalizing the upcoming PS3 Game Update and aiming to have that live the week of Dec 2. We will share the patch notes for this update soon. The update will focus on stability and performance, and includes a fix for the so-called "one-shot kill bug". Stay tuned for full patch notes.
http://battlelog.battlefield.com/bf4...5670180165740/
Kane (30-11-2013),Nek_Food (29-11-2013),nickolas82 (01-12-2013)
nickolas82 (01-12-2013)
giannislazy (02-12-2013),Kkritikos (02-12-2013),MajereMP44 (02-12-2013)
Εμένα πάντως ακόμη και μετά τον δεύτερο τερματισμό, δεν μου ξεκλειδώνει το fish trophy, ενώ επίσης παρότι μάζεψα όλα τα collectibles, ένα δεν μου το έχει μετρήσει και δεν υπάρχει πια εκεί που θα έπρεπε να το μαζέψω. Οπότε και να ήθελα που λέει ο λόγος να πάω για πλατίνα, εκ των πραγμάτων δεν, όχι ότι θα καθόμουν να ασχοληθώ με τα περίεργα τρόπαια, αλλά τα collectibles και τους τερματισμούς συνήθως τα θέλω αν είναι σε λογικά πλαίσια (και όχι μάζεψε τρακόσιες καλοκρυμμένες βλακείες).
Για σήμερα είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα που είναι Τρίτη, έτσι γινότανε και στα DLC του BF3.
- - - Updated - - -
Nεκτάριε έχει πολύ εύκολο platinum, το πήρα σε λίγες μέρες χωρίς ν'αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα,
το ένα collectable που δεν το μετράει δεν παίζει ρόλο, υπάρχουν πολλά παραπάνω από αυτά που ζητάει
γιατί οποιοδήποτε όπλο μαζεύεις από εχθρό το προσμετράει κι αυτό ως νέο ξεχωριστό collectable.
Nek_Food (03-12-2013)
Bookmarks