Page 45 of 69 FirstFirst ... 3541424344454647484955 ... LastLast
Results 881 to 900 of 1378

Thread: Pro Evolution Soccer 2014

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

xerome pu to mono epixirima pu su meni ine oi polisis
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by georgios View Post

ine telios lathos auto pu les. pezume stin pliopsifia pro giati itan pio eukolo mexri tora gia pio casual. ke to kserame ke itan oti eprepe gia parees. episis den epeze online o pio polis kosmos stin elada. otan o alos pezi me tin parea tu ke gustari, xestike gia tis polisis pu merikoi hardcore san ke emas kathomaste ke psirizume
    Kαλα διαφωνω και με αυτο αλλα κανεις ενα λαθος. Δεν εστιαζω στο γιατι παιζουμε pro στην Ελλαδα, ο καθενας θα εχει τους λογους του αλλα κυριως στο οτι ζουμε σε εναν δικο μας κοσμο και η μαζα δεν φαινεται να γνωριζει οτι η σειρα απο αποψη πωλησεων παει κατα διαολου.

hakoo exis peksi arketa ke ta 2 soccers i mono gia polisis kseris na mas pis?
    Ειδες πουθενα να κανω συγκριση τον παιχνιδιων αναφορικα με το πως παιζουν? Δεν με ενδιαφερει να μπω στο τρυπακι του ποιο ειναι καλυτερο, δεν με απασχολει καν.
    Σαν παικτη του pro με ενδιαφερει παρα πολυ ομως το μελλον της σειρας, οπως και πολλους αλλους υποθετω που εχουν ξεφυγει απο το μοτιβο "τα σκαω καθε χρονο στην Konami και δεν με ενδιαφερει κατι αλλο". Ενημερωνω λοιπον ολους τους ενδιαφερομενους για ενα θεμα το οποιο θεωρω παρα πολυ σημαντικο, απειρως πιο σημαντικο απο το ποσα προσωπα, ποσες μπαλες και ποσα κομμενα mechanics προσεθεσε η Konami μετα απο 2 μηνες που κυκλοφορησε ενα παιχνιδι (ειχε πολλες δουλειες και δεν προλαβε να τα βαλει εξ αρχης).
    Μιλαμε για πωλησεις καταδικαστικες για την σειρα, με ενδιαφερει λοιπον παρα πολυ και να το επικοινωνησω και να το συζητησω. Αλλες σειρες σταματανε εχοντας πουλησει πολλαπλασιες κοπιες.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Η μόνη ελπίδα είναι για του χρόνου, εάν του χρόνου δεν καταφέρει να ανεβάσει λίγο τα νούμερα θα κοπεί η σειρά

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Ρε georgios σε παρακολουθώ αρκετό καιρό στα post αυτού του thread και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γτ επιμένεις να "διορθώνεις" οποιονδήποτε μπαίνει εδώ και μιλάει "εναντίον" του PES.
    Εδώ έχουν μπει παιδιά που παίζουν PES 10+ χρόνια και εδώ και 2 χρονιές, με μεγάλη λύπη τους, έχουν πάει στο FIFA (Λύπης όχι γιατί είναι το FIFA αλλά γτ το αγαπημένο τους ποδοσφαιράκι έχει πάρει την κατρακύλα) και εσύ προσπαθείς να βγάλεις την εκάστοτε υποκειμενική γνώμη λάθος?ή να τους βγάλεις εμπαθής, ή fanboys,ή και γω δεν ξέρω τι..
    Πως γίνεται μια γνώμη,ένα γούστο,μία άποψη να βγει λάθος δλδ? Αυτό δεν καταλαβαίνω..
    Ειπες την γνώμη δεκάδες φορές σε προηγούμενα posts όπως και ο καθένας εδώ μέσα.
    Το να μπαίνεις μετά από κάθε post και να απαντάς ξεχωριστά στον κάθε "πολέμιο" του PES δεν πιστεύω ότι αλλάζει κάτι.
    Φιλικά πάντα έτσι..
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

5. The Following User Says Thank You to I_HAVE_A_NAME_ For This Useful Post:

psx3 (21-11-2013)

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Kαλα διαφωνω και με αυτο αλλα κανεις ενα λαθος. Δεν εστιαζω στο γιατι παιζουμε pro στην Ελλαδα, ο καθενας θα εχει τους λογους του αλλα κυριως στο οτι ζουμε σε εναν δικο μας κοσμο και η μαζα δεν φαινεται να γνωριζει οτι η σειρα απο αποψη πωλησεων παει κατα διαολου.

Μιλαμε για πωλησεις καταδικαστικες για την σειρα, με ενδιαφερει λοιπον παρα πολυ και να το επικοινωνησω και να το συζητησω. Αλλες σειρες σταματανε εχοντας πουλησει πολλαπλασιες κοπιες.
    isos kala kanume ke zume sto diko mas kosmo. giati o kosmos autos itan parees ke pro. kati pu den iparxi ekso. meta lipis mu vlepo oti to pro prospathise na antigrapis to fifa me apotelesma na gini poli diskolo gia na to peksi i parea. pleon den me poli niazi giati exo tin ikogenia ke oi parees den pezun poli.

telos mipos, leo mipos i polisis pu parusiazun den ine toso akrivis gia auto ke den stamatai i sira? ektos autu to pexnidi pulai poli ke se platinum opote ke autes oi polisis den parakoluthunte poli

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Η μόνη ελπίδα είναι για του χρόνου, εάν του χρόνου δεν καταφέρει να ανεβάσει λίγο τα νούμερα θα κοπεί η σειρά
    profitikos ke panta egiros

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Ρε georgios σε παρακολουθώ αρκετό καιρό στα post αυτού του thread και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γτ επιμένεις να "διορθώνεις" οποιονδήποτε μπαίνει εδώ και μιλάει "εναντίον" του PES.
    Εδώ έχουν μπει παιδιά που παίζουν PES 10+ χρόνια και εδώ και 2 χρονιές, με μεγάλη λύπη τους, έχουν πάει στο FIFA (Λύπης όχι γιατί είναι το FIFA αλλά γτ το αγαπημένο τους ποδοσφαιράκι έχει πάρει την κατρακύλα) και εσύ προσπαθείς να βγάλεις την εκάστοτε υποκειμενική γνώμη λάθος?ή να τους βγάλεις εμπαθής, ή fanboys,ή και γω δεν ξέρω τι..
    Πως γίνεται μια γνώμη,ένα γούστο,μία άποψη να βγει λάθος δλδ? Αυτό δεν καταλαβαίνω..
    Ειπες την γνώμη δεκάδες φορές σε προηγούμενα posts όπως και ο καθένας εδώ μέσα.
    Το να μπαίνεις μετά από κάθε post και να απαντάς ξεχωριστά στον κάθε "πολέμιο" του PES δεν πιστεύω ότι αλλάζει κάτι.
    Φιλικά πάντα έτσι..
    o kathenas edo mesa paratheti gnomes stixia nea. afu to forum den ine austira enimerotiko ta paratheti gia sxoliasmo...

tha mu pis afu kapioi ine emfanos fanboys giati tus apantao. pu ke pu otan den exo ti na kano thelo na parusiazo ke tin ali apopsi sto thread. giati afu to forum ine gia hardcore ke tus mazepse to fifa mas exun flomosi...

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Μετα το πατς ενω εφτιαξαν παρα πολλα απο τα bugs του παιχνιδιου, τα σκατωσαν με τις αλλαγες στο gameplay. Το tempo του παιχνιδιου πλεον ειναι πολυ γρηγορο και ειναι σαν να βλεπεις χαμστερακια να τα εχουν ταισει αμφεταμινες. Εχει γινει τελειως arcade το παιχνιδι. Τουρλουμπουκι, ντου και οτι βγει. Αισθανομαι οτι παιζω την ποδοσφαιρικη εκδοση του NBA JAM

Πριν το πατς επαιζες μπαλα και σου σπαγαν τα νευρα το bugs, τωρα εχει επιθετικους που αντιδρανε σε χιλιοστα δευτερολεπτου και αμυντικους που πετανε χαρταετο. Αυτο εχει αποτελεσμα στα πεντε παιχνιδια που εχω παιξει μετα το πατς να εχουν σημειωθει καμμια 40-50 γκολ. Ενα ματς εχασα 3-9 και ενα αλλο 6-9!!!!

Νομιζω μετα το πατς προσπαθησε να αντιγραψει το gameplay του FIFA η ΚΟΝΑΜΙ και το αποτελεσμα ειναι να εχουμε ενα παιχνιδι καρικατουρα

edit: Να πω οτι παιζω μονο MLO
    Last edited by alexxx711; 21-11-2013 at 12:22.

PSN ID
    georgios78

diafono. an sinithtisis tin taxitita tu i logiki ine idia

ontos veltiosan epithesi ke xiroterepsan amina ala den exun alaksi poli oi isoropies

oi pextes eksakoluthun na exun poli adrania. opote oi apotomoi eligmoi den ginonte, se antithesi me to fifa. se auto to poli simantiko komati ine telios diaforetiko.

ke eksakoluthis na min exis toso ton elegxo otan trexis poli.

ine kathoristika auta ta 2 sti logiki tu pexnidiu. ke auta to kanun toso ethistiko

exi auksithi poli o kosmos pu pezi. ke ta proina vrisko poli pio grigora antipalo
    Last edited by georgios; 21-11-2013 at 17:06.

Name
    Αλέξανδρος

Ναι άλλο μου λες εσύ, άλλο εγώ αλλά τεσπα.
    Δεν είπα να μην γίνεται σχολιασμός σε παράθεση στοιχείων,νέων,κλπ.
    Το να λέγονται όμως συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πιστεύεις ότι βγάζει κάπου?
    Βλέπεις ότι με το που έκανε σχόλιο ο φίλος πιο πάνω "έτρεξες" στα καπάκια να του απαντήσεις σε κάθε σχολιασμό του και να "υπερασπιστείς" στην γενικότερη εικόνα των σχολιασμών σου το PES.
    Δεν νομίζω ότι τόσοι άνθρωποι που μιλάνε για ξεπεσμό του PES (μέσα σε αυτούς και εγώ) να είναι fanboys ή να έχουν εμπάθεια επειδή έτσι ξυπνήσαν μια μέρα και είπαν να θάψουν το PES.
    Εγώ τα έλεγα από το 11 που (για μένα πάντα) ξεκίνησε η κατρακύλα του PES αλλά σχεδόν όλοι οι φίλοι μου έλεγαν ότι είναι μια χαρά και ότι είναι η ιδέα μου.
    Οταν χειροτέρεψε το πράγμα στο 12 και αποτελειώθηκε στο 13, εγώ (σου ορκίζομαι σε ότι θέλεις) έστειλα το δισκάκι του παιχνιδιού frisbee στην απέναντι πολυκατοικία..
    Εκλαψα τα λεφτά που έδωσα αυτές τις 3 χρονιές και φέτος δεν έκανα καν τον κόπο να αγοράσω το 14..
    Πήγα και πήρα το FIFA (γτ καλώς η κακώς μόνο αυτό υπάρχει πέραν του PES για όποιον θέλει να παίξει ποδόσφαιρο)και χάρηκα λίγο μπάλα.
    Προς Θεού,δεν βγάζω το FIFA τέλειο ούτε χωρίς bugs,απλώς όπως και να το κάνουμε είναι πλέον ανώτερο του PES.
    Και όταν αυτό λέγεται από το 80-85% των παιδιών εδώ μέσα αλλά και των γνωστών του καθενός μας ε τότε αυτό λέει πολλά.
    Δεν τρελαθήκαμε ξαφνικά όλοι και φύγαμε από κάτι καλό μόνο και μόνο για να το θάψουμε μετά και να πάμε σε κάτι κατώτερο...

PSN ID
    georgios78

den me parakolithis genikos malon. exo kraksi poles fores to pro. exo ftiaksi ke thread/poll me ta provlimata tu pro paliotera

to thema ine na ta leme opos ine pragmatika. ke oxi na krazume epidi pezume alo pexnidi.

ke su eksigo oti se auto to forum milane kirios hardcore pu pezun kirios fifa

to pro ta teleutea xronia ixe pola provlimata ala itan pio kalo gia parea ke ixe pio kala modes

fetos ine poli pio realistiko ke alithofanes. ala den ine pia kalo gia parea. parameni me ta kalitera modes omos

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Εξήγησε από που κ ως που το master league είναι καλύτερο του careers του φιφα κ γενικά αν μπορείς στο pro να παίξεις εσύ με έναν φίλο από άλλο PS3 season ή αλλιώς ranked match;

Name
    Αλέξανδρος

ke su eksigo oti se auto to forum milane kirios hardcore pu pezun kirios fifa
    Οι Hardcore υποστηρικτές του FIFA που μιλάνε κυρίως στο forum είναι ο djpar,ο odytsak, ο mihalis13, ο FotisGRC,ο malias4 και ο Multy-Gamer?
    Επειδή δικά τους σχόλια βλέπω επι των πλείστων εδώ μέσα,και όλοι αυτοί λένε ότι έπαιζαν για χρόνια PES.
    Οπότε ούτε fanboys γίνανε ξαφνικά,ούτε έχασαν τα λογικά τους.
    Τεσπα,μάλλον διαβάζουμε με διαφορετικό τρόπο το εκάστοτε post.
    Εσύ βλέπεις κατηγορίες και κράξιμο επειδή παίζουνε(-με) άλλο παιχνίδι, εγώ βλέπω την αλήθεια του καθενός μετά από την ενασχόληση του με ένα παιχνίδι που τον κούρασε και τον έφερε στο αμήν.
    Οπότε οκ,ο καθένας κρατάει ότι βλέπει και πάμε παρακάτω..

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το αμην σε εμενα ηταν η ξενερα της παρασκευης που μετα απο δουλεια και περιμενε 2 μηνων για το σουπερ γαματο pro εσκασε οτι χειροτερο ειχα δει πραγματικα και μολις μου ειπαν και το κολπακι με τις λομπες αντε γεια.
    Ξερεις τι ειναι να γυρνας απο δουλεια να εχεις δωσει 57 ευρω και να τρως μια beta...αντε γεια ειπα εκεινη την στιγμη και πηρα φιφα με 40-45 δεν θυμαμαι ακριβως και το εχω χαρει οσο τιποτα αλλο

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

extreme απόψεις both ways. imo.

georgios ηρέμησε man, καταλάβαμε είσαι παιχτούρα στο pes και οι μόνοι που δεν γουστάρουν το pes είναι οι άσχετοι. its loud and clear, ηρέμησε τώρα.

εγώ ως pes fan ( iss 98 - pes 2013 ) Με αυτά που άκουσα φέτος δεν πήρα ποδοσφαιρακι, πήρα και το vita, περιμένω και το ps4, ps3 plus games και με μέσω όρο 1-2 ώρες τη μέρα ( including τα σκ ) μιά χαρά την βγάζω.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πραγματικά ούτε hardcore είμαστε ούτε fanboys εγώ πχ αν δεις έχω πλατινάρει και ένα PES(το 2011 αν δεν κάνω λάθος) αλλά η ξενέρα(και το πεταμένο 50ρικο) που έφαγα με το PES 2012 και βρέθηκα στη μεριά του FIFA(απο οπου είχα ξεκινήσει το 1994) και είδα ότι καλώς ή κακώς(για τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις) πως αυτή τη στιγμή είναι το FIFA μακράν ανώτερο του PRO αν τα δεδομένα στη νέα γενιά αλλάξουνε εννοείται πως θα πάρω πάλι το PRO.Όπως και τώρα δεν θεώρησα οτι αξίζει να δώσω για τοο FIFA 14 50 ευρώ για να το έχω στο PS3 από το Σεπτέμβριο με το καλό σε 2-3 μήνες θα το πάρω στο PS4 μιας και δεν μου περισεύουν λεφτα και για ps4 και FIFA και θα είμαι υπερκαλυμένος με το ΝΒΑ2Κ14 στη νέα γενιά.
    Κανένας Γιώργο δεν είναι fanboy όπως εσένα(για τους λόγους σου) σου αρέσει το PRO έτσι εμάς μας αρέσει πλέον το FIFA.
    Για μένα το PRO είναι unplayable και πιο arcade πεθαίνεις(2 ματς με το ζορι αντεξαμε με τον αδερφο μου από το καινούριο ντεμο) ενώ το FIFA είναι πραγματικό ποδοσφαιρο.Το οτι εσύ έχεις αντίθετη άποψη δεν είναι ούτε λόγος να τσακωθούμε ούτε να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον άλλον οτι το παιχνίδι που παίζουμε είναι καλύτερο.Μεγάλα παιδια είμαστε και πιστευω δοξα το θεο συνειδητοποιημενοι καταναλωτές, οποτε ας χαρούμε την επιλογή μας και μην το κανουμε Παναθηναικος-Ολυμπιακος το thread.

Spoiler!

PSN ID
    georgios78

Εξήγησε από που κ ως που το master league είναι καλύτερο του careers του φιφα κ γενικά αν μπορείς στο pro να παίξεις εσύ με έναν φίλο από άλλο PS3 season ή αλλιώς ranked match;
    ise kolimenos. varieme

Quote Originally Posted by I_HAVE_A_NAME_ View Post
    Οι Hardcore υποστηρικτές του FIFA που μιλάνε κυρίως στο forum είναι ο djpar,ο odytsak, ο mihalis13, ο FotisGRC,ο malias4 και ο Multy-Gamer?
    Επειδή δικά τους σχόλια βλέπω επι των πλείστων εδώ μέσα,και όλοι αυτοί λένε ότι έπαιζαν για χρόνια PES.
    Οπότε ούτε fanboys γίνανε ξαφνικά,ούτε έχασαν τα λογικά τους.
    Τεσπα,μάλλον διαβάζουμε με διαφορετικό τρόπο το εκάστοτε post.
    Εσύ βλέπεις κατηγορίες και κράξιμο επειδή παίζουνε(-με) άλλο παιχνίδι, εγώ βλέπω την αλήθεια του καθενός μετά από την ενασχόληση του με ένα παιχνίδι που τον κούρασε και τον έφερε στο αμήν.
    Οπότε οκ,ο καθένας κρατάει ότι βλέπει και πάμε παρακάτω..
    ti na to kano an epezan pro prin 10 xronia i 5 xronia i perisi. opos vlepis ksana ke apo ta teleutea post, den to exi kanis tora. ke oloi exun apopsi apo ena demo i apo ligo pu exun peksi. su thimizo oti exo stin katoxi mu ke ta 2 games apo to release mexri simera. pes oti den ime antikimenikos.

otan leo oti ta 2 games ine peripu isodinama se gameplay ke to kalitero game ine auto pu exi ta modes pu aresun sto kathena, poso pio antikimenikos bori na gino?

το αμην σε εμενα ηταν η ξενερα της παρασκευης που μετα απο δουλεια και περιμενε 2 μηνων για το σουπερ γαματο pro εσκασε οτι χειροτερο ειχα δει πραγματικα και μολις μου ειπαν και το κολπακι με τις λομπες αντε γεια.
    pali fantasiosis

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    georgios ηρέμησε man, καταλάβαμε είσαι παιχτούρα στο pes και οι μόνοι που δεν γουστάρουν το pes είναι οι άσχετοι. its loud and clear, ηρέμησε τώρα.

εγώ ως pes fan ( iss 98 - pes 2013 ) Με αυτά που άκουσα φέτος δεν πήρα ποδοσφαιρακι, πήρα και το vita, περιμένω και το ps4, ps3 plus games και με μέσω όρο 1-2 ώρες τη μέρα ( including τα σκ ) μιά χαρά την βγάζω.
    ara den exis apopsi gia to pro fetos. opote iremise esi

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Κανένας Γιώργο δεν είναι fanboy όπως εσένα(για τους λόγους σου) σου αρέσει το PRO έτσι εμάς μας αρέσει πλέον το FIFA.
    ego milao gia kati pu ksero omos. oxi gia kati pu den ksero...
    Last edited by georgios; 22-11-2013 at 21:36.

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

georgios δεν είπα κατι για το προ, αλλα για το στυλάκι. καλμα

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εντάξει georgios μόνο εσύ ξέρεις πιο είναι το καλύτερο παιχνίδι.Ολοι οι υπόλοιποι είμαστε πρόβατα.
    Spoiler!

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    georgios δεν είπα κατι για το προ, αλλα για το στυλάκι. καλμα
    ego omos milao gia to pro...

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εντάξει georgios μόνο εσύ ξέρεις πιο είναι το καλύτερο παιχνίδι.Ολοι οι υπόλοιποι είμαστε πρόβατα.
    auto katalaves apo auta pu ipa? nice

Name
    Αλέξανδρος

ti na to kano an epezan pro prin 10 xronia i 5 xronia i perisi. opos vlepis ksana ke apo ta teleutea post, den to exi kanis tora. ke oloi exun apopsi apo ena demo i apo ligo pu exun peksi. su thimizo oti exo stin katoxi mu ke ta 2 games apo to release mexri simera. pes oti den ime antikimenikos.

otan leo oti ta 2 games ine peripu isodinama se gameplay ke to kalitero game ine auto pu exi ta modes pu aresun sto kathena, poso pio antikimenikos bori na gino?
    Μα αυτό σου εξηγώ βρε άνθρωπε μου,ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στην γνώμη..Είναι εξ ορισμού υποκειμενική.
    Είναι σαν να σου πω εγώ πχ ότι τα μακαρόνια με κιμά είναι αντικειμενικά το καλύτερο φαγητό στον κόσμο.
    Στο γούστο δεν υπάρχει αντικειμενικότητα...
    Και γω έχω παίξει και τα δύο παιχνίδια αλλά δεν έκανα φυσικά την μαλακία να δώσω ξανα τα λεφτά μου σε μία εταιρία που τα τελευταία 4 χρόνια δεν με σέβεται.
    Δλδ μόνο όταν αγοράσω κάτι και κλάψω τα λεφτά μου έχω δικαίωμα να βγω και να το σχολιάσω αρνητικά?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

οχι μονο αυτος και αλλοι 200.000 στον κοσμο ολο!

Bookmarks

Bookmarks