κανενα απο τα δυο δεν εχει 3d mode (για το προ ειμαι 90% σιγουρος)
αν εχεις τηλεοραση που μετατρεπει το 2d σε 3d παιξε ετσι γιατι δεν θα χανεις και σε αναλυση
κανενα απο τα δυο δεν εχει 3d mode (για το προ ειμαι 90% σιγουρος)
αν εχεις τηλεοραση που μετατρεπει το 2d σε 3d παιξε ετσι γιατι δεν θα χανεις και σε αναλυση
jimspy (26-10-2013)
Οποιοι θέλετε να προσθέσετε συνθήματα ομάδων (με μια αναζήτηση στο google θα βρείτε εκατοντάδες για όλες τις ομάδες και τις Ελληνικές)
δημιουργείτε μια playlist στο PS3 με ονομασία WEPES2014
και προσθέτετε μέσα τα κομμάτια που θέλετε για να τα βλέπει το παιχνίδι.
Από την επεξεργασία ομάδων στις επεφημίες βάζετε όποια συνθήματα θέλετε είτε σε κανονική ροή του αγώνα είτε σε γκολ σε ημίχρονο, σε κόρνες, φάουλ κλπ
Παιδιά εγώ δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες ή άλλα τέτοια για το παιχνίδι...ένα μόνο θα σας πώ...από την ημέρα που το πήρα μαζευτήκαμε με το παρεάκι όπως κάνουμε κάθε χρόνο με κάθε καινούριο PES,1η φορά,παίξαμε,το παλέψαμε αγανακτήσαμε και το αφήσαμε για την επόμενη λέγοντας πως μάλλον δεν το έχουμε συνηθίσει,2η μάζωξη.....αγανάκτηση....άντε πάλι υπομονή...3η μάζωξη.....αγανάκτηση....άντε άλλη μια υπομονή....4η μάζωξη αγανάκτηση-νεύρα....βγάλσιμο cd δοκιμή FIFA 2014 Demo.....αγανάκτηση πάλι και εν τέλει βάλσιμο του 2013 και πλήρη ευχαρίστηση.........δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε το pes 2015 για να μας αποζημιώσει....
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.webnode.com/
Παρατήρησα ότι τα κοψίματα στον ήχο τα κάνει στον πολυκάναλο ήχο μέσω οπτικής ίνας,
όταν ακούω από την TV από το HDMI δεν υπάρχει πρόβλημα, ελπίζω να λυθεί με κάποιο patch.
To τσέκαρα με άλλα παιχνίδια οπότε είναι πρόβλημα του Pro 14, κυρίως το κάνει στο μενού όταν αλλάζεις τους παίκτες και δείχνει να ζορίζεται λιγάκι.
κανε το εξης βαλε την οπτικη ινα να την παρεις απο την τηλεοραση αν εχει εισοδο και ετσι λογικα δεν θα εχεις θεμα γιατι ο ηχος στην tv θα φτανει απο το hdmi και εσυ απο την tv θα παιρνεις οπτικη ινα στο συστημα σου
Mπήκα χθες βράδυ να παίξω online για πρώτη φορά κι έφαγα μεγάλη ήττα,
στα 10 παιχνίδια τα 5 διακόπηκαν και στα υπόλοιπα 5 κολλούσαν οι παίκτες, οι πάσες γινόντουσαν μετά από 2 δευτερόλεπτα
μέσα στη μεγάλη περιοχή πήγαινε σε slow motion και γενικώς το παιχνίδι ήταν unplayble.
Δεν έχω αγοράσει FIFA στη ζωή μου, παίζω Winning Eleven από το '96
και σχεδόν μετά από 20 χρόνια θα με αναγκάσουν ν'αλλάξω στρατόπεδο.
alan sirer (30-10-2013)
Εχει αρκετα θεματα το παιχνιδι στο online η ΚΟΝΑΜΙ τα ξερει και δουλευει patch ολο αυτο το διαστημα απο τοτε που κυκλοφορησε το παιχνιδι. Το patch παει για mid-november release. Ελπιζω οτι το patch που θα δουλευουν 2 μηνες μεχρι την κυκλοφορια του να ειναι ενα πραγματικο superpatch γιατι τα bugs αφαιρουν το fun factor ενος κατα τα αλλα πολυ καλου παιχνιδιου
odytsak (30-10-2013)
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Για να μην μου την πεσει ο Γεωργιος ξεκαθαριζω οτι δεν μιλαω για το 14 μιας και δεν το εχω αγορασει. Γενικα μιλωντας στα χρονια που ασχολουμαι με το ps3 και στα οσα χιλιομετρα εχω καταγραψει στο online(οχι πολλα αλλα αρκετα ) σε οποιοδηποτε παιχνιδι το pes ειναι μακρα η σειρα που με εχει ταλαιπωρησει περισσοτερο απ ολα. Με την ιδια συνδεση επαιζα uncharted 2 χωρις προβληματα, εκατονταδες ματς naruto και επι μηνες mass effect 3 online. Και σε αυτα ειχα καποια προβληματα περιστασιακα αλλα επαιζα. Με το pes απο το πρωτο που βγηκε (2008) και το πηρα μεχρι και περσι (καθε χρονο δλδ) δεν καταφερα να παιξω ποτε σαν ανθρωπος. Ισως καποια παιχνιδια ειχαν λιγοτερο lag απο καποια αλλα, ποτε ομως δεν ειχα μια consistent εμπειρια.
Last edited by hakoo; 30-10-2013 at 18:18.
odytsak (30-10-2013)
μια χαρα ειναι η συνδεση του οδυσσεα και ολου του κοσμου που θελει να παιξει Online στο προ,το προβλημα ειναι στην κοναμι,σε ολες τις σελιδες/φορουμ που ασχολουνται με το προ φωναζουν και διαμαρτυρονται για το εμετικο online που προσφερει φετος.
το 2013 ειχε αξιοπρεπεστατο ονλαιν ....σπανια ειχα προβλημα.....για το φετινο δεν ξερω...
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
απλα ημαρτον θα πω και τιποτα αλλο,ειμαι μελος του wehellas και ευτυχως η δυστυχως ξερω τι γινεται.
κανενα αλλο σχολιο σε αυτο το τοπικ,αλλωστε δεν υπαρχει και κατι να πεις αφου ολα ειναι ροδινα,εισαι ο μονος που το χαιρεσαι, συνεχισε οσο μπορεις.
καλη διασκεδαση μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου.
prospathise na min ta diavazis opos thes. fisika den ine rodina. ala 5/10 ine provlima. den kani disconects to pro an den ine xalia i sindesi. tulaxiston sto ps3. tora an to 5/10 graftike me mia dosi ipervolis den fteo ego
epetrepse mu, epidi exo texnikes gnosis na gnorizo, oti oi mises grames stin elada exun provlima sta kalodia ke oi ales mises exun provlima sta settings tu modem
ke ego ime melos tu wehellas. spudea ta laxana. simasia exi na exis prosopiki gnomi
gia na epikalese to wehellas den exis
Last edited by georgios; 30-10-2013 at 19:05.
ontos vlakia to pass. opote, perimene to patch. lene pos tha veltiothun pola pragmata
pantos. simfono oti ine argo. simfono oti to lag ine pio poli apo perisi. ego pantos pezo. ke pezo kirios online exontas ftiaksi mia kali omadula sto MLO. me aposindesi se 5 apo ta 10 games den tha ginotan auto pos katalavenete
Last edited by georgios; 31-10-2013 at 10:14.
s' auto den exis adiko. an ke sto pro pote den itan oi omades ke oi metagrafes. to pro sarone otan oi mones omades pu ixe itan 10 ethnikes
Bookmarks